2018-09-11
不嬲都唔鍾意食自助餐,但嗰日見到網上賣廣告,星期五晚12點有個55折優惠,就諗住試下,準時六點鐘去到,啲嘢食放得好整齊,嗱嗱聲將啲嘢食全部影晒相,費事被人摷到亂哂頭盤沙律凍肉ham麵包等等選擇好多,海鮮仲有波士頓龍蝦、長腳蟹同蟹鉗等,幫你開好晒,好方便食。壽司刺身就無乜得揀,好普通,亦唔係特別新鮮。熱盤勁多選擇!我最推介有煎鴨肝、鹿兒島和牛、羊架、鮑魚蒸蛋、鹽焗雞、即切牛扒同即炸天婦羅啲蝦肉好彈牙丫!其實真係好飽嫁啦但啲甜品真係勁多,我求其揀左啲招牌甜品,拿破崙、芒果糯米飯、梳乎厘,仲有好幾款同男友share。無數過幾多款但我諗應該有4、50款,揀唔到啊,鍾意食甜品既朋友一定鍾意。因為原價好貴,要成898加一,所以無55折就未必會黎了,因為坐位都比較逼,唔係幾舒服,但勝在有海景啦(真心靚),留意佢特價時去就真係好抵