2024-03-18
伏伏伏,可以用嬲來形容。一家三口叫了二個北、一個斗。斗餐$13xx,食材尚算合理;北餐$9xx,食材原全不值,用佢原本散叫餐牌計算,比盡佢總數大約$7xx,最好笑係最後問個經理,佢都話呢個餐知道食材價值有問題,但都仍然推出來做「廚師發辦」,擺到明就搵人笨,做咗一次水魚🤬。另外環境非常失望,居然將廚師發辦和居酒屋客人放在同一位置,粗口聲又講屎屎尿尿,嘈吵非常,我唔係話要一個好高級嘅地方,但係都唔好俾一個街市級嘅環境俾我食「廚師發辦」。最後個經理頭耷耷,只係講知道知道、唔好意思,仲叫我下次再幫襯,你唔好真係當我傻先得㗎。最後我同經理講,我只係講出我嘅感受,從冇要求佢比任何優惠我,我最後係俾足所有價錢,帶着憤怒失望的心情離開😡😡😡
伏伏伏,可以用嬲來形容。