Restaurant: Hungry Monkey (金朝陽中心二期 - Midtown)
Terms & Details:
2024-03-23 27 views
約咗舊同事聚下,佢提議去登龍街Hungry Monkey,餐廳裝潢時尚又有日式居酒屋氣氛,嚴選最新鮮最高級的食材,再透過高超廚藝用心烹調,而且價錢又唔貴。比目魚沙律:比目魚切成一片片,經過簡單炙燒後魚油滲出表面,閃令令地散發著香氣 ,入口即溶,下面清爽的沙律味道酸甜,解膩開胃!墨魚鬚炒得乾身有鑊氣 ,入口彈牙,加上炸蓉,味道極之惹味。唐揚山藥條,山藥條炸過後香脆可口,點些沙律醬更美味。日本炒麵,炒得有鑊氣,而且乾爽不油膩,配菜豐富令食落有多層口感,炒麵如果多返啲就最好!朱古力炸彈即叫即做,外面香脆,內裏藏住流心朱古力,食落味道甜美又有超正口感 !蘋果梳打味道酸酸甜甜,飲落清涼好味。

墨魚鬚炒得乾身有鑊氣 ,入口彈牙,加上炸蓉,味道極之惹味。

唐揚山藥條,山藥條炸過後香脆可口,點些沙律醬更美味。

蘋果梳打味道酸酸甜甜,飲落清涼好味。
2024-02-29
2024-03-22 38 views
hungry monkey登龍街的確係搵食既好地方😆😆😆😆 hungry Monkey 鋪位唔算大,人流又多!所以黎左幾次都食唔到! 終於今次等到位😌呢度嘅裝修好有特色!餐牌上嘅款式亦好多😍我地首先食左頭盤沙律🤭成個人即刻開胃!!!然後我地食左唐揚南國鳳尾,香煎羊架,鐵板活北寄貝,港島燒,日本白粟米,明太子奄列,唐揚河蝦最後叫左個鵝肝炒飯😂😂😂鐵板活北寄貝超好食!! 燒完都唔返會太un好難咬😍反而有少少爽口😍😍😍羊架完全無穌味😍😍😍亦無overcook😍我地點左唐揚南國鳳尾!我哋第一次食,原來真係雞嘅pat pat!成件事好特別😂😂食得口又幾好食! 😂😂鵝肝炒飯係出奇地好多鵝肝,好足料!而且鵝肝仲要唔係細細粒😍😍😍平時出邊食鵝肝炒飯,啲鵝肝通常切到好似肉碎咁!呢度嘅鵝肝炒飯,真係可以咬到有口感👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻最後我哋叫咗甜朱古力炸彈!咬落口有爆漿😂😂😂係朱古力醬😂個醬唔會苦,亦唔似出面d假朱古力味!總之就係好好食😂😂😂不得不提我地點左香蔥牛肉薄燒,平時我唔係蔥!!但係佢今次連同牛一齊燒,好夾!d牛係薄燒,唔會太難咬~ 而且燒得岩岩好😍
hungry monkey

呢度嘅裝修好有特色!餐牌上嘅款式亦好多😍
我地首先食左頭盤沙律🤭成個人即刻開胃!!!
最後叫左個鵝肝炒飯😂😂😂

羊架完全無穌味😍😍😍亦無overcook😍

3K
2024-03-21 22 views
今晚約了朋友去銅鑼灣食晚飯,久別重逢,當然要飲番杯聚舊。去了銅鑼灣登龍街一間日式料理店,主打鐵板燒。店內環境雖然不大,但好有feel,坐在吧枱,聽到鐵板上叮叮噹噹聲,好熱鬧。梅干威士忌割水酸咪咪梅干融入威士忌水,好特別啊!青蘋果蟹籽沙律非常清新嘅前菜。鐵板活北寄貝鮮甜,味美!香煎鵝肝鵝肝好綿滑,配蘋果減輕了膩感。白鱔燒到魚皮薄脆,香口。口燒牛舌嘩!真係好厚。熟度剛好,軟腍。廣島燒各種材料混合己成,淋上醬料增添口感。
今晚約了朋友去銅鑼灣食晚飯,久別重逢,當然要飲番杯聚舊。
去了銅鑼灣登龍街一間日式料理店,主打鐵板燒。

梅干威士忌割水
酸咪咪梅干融入威士忌水,好特別啊!

青蘋果蟹籽沙律
非常清新嘅前菜。

鐵板活北寄貝
鮮甜,味美!

香煎鵝肝
鵝肝好綿滑,配蘋果減輕了膩感。

白鱔
燒到魚皮薄脆,香口。

口燒牛舌
嘩!真係好厚。熟度剛好,軟腍。

廣島燒
各種材料混合己成,淋上醬料增添口感。
2024-03-18
$450 (Dinner)
2024-03-19 25 views
同朋友去登龍街搵食,經過一間叫餐廳叫Hungry Monkey,店內色彩繽紛的燈光吸引到我們目光,原來是一間鐵板燒餐廳,朋友同我都話要試下,店內裝修時尚,坐吧檯那邊還可以欣賞廚師烹調的廚藝。避風塘茄子:炸茄子加上炸蒜,味道和諧,可口極致。比目魚沙律:比目魚源自純淨深海,裙邊肉質細嫩而潔白,配搭沙律醬一齊食,味道更加提升。唐揚鳳尾:雞尾外皮脆口 內裡肉質甘香,送酒一流。香蔥御好燒:口感鬆軟的御好燒上鋪滿勁多的香蔥,加埋特製醬汁,每啖御好燒食落都既香口又惹味!朱古力炸彈外層香脆,一咬開滿滿香濃朱古力醬,味道甜美。

避風塘茄子:炸茄子加上炸蒜,味道和諧,可口極致。

唐揚鳳尾:雞尾外皮脆口 內裡肉質甘香,送酒一流。

朱古力炸彈外層香脆,一咬開滿滿香濃朱古力醬,味道甜美。
🍱餐廳:Hungry Monkey (銅鑼灣)🍽️類別:日本菜💯推薦指數:8/10≡※≡※≡※≡※≡※ 🍑桃仔推薦必試菜式🍑 ≡※≡※≡※≡※.▪️芝士蛋奄列 $58廚師採用慢火製作,使蛋漿凝結成嫩塊,藏於奄列中,讓齊口感層次豐富。加上芝士在嫩塊中溶掉,讓整體香味大大提升,而且還有「拉絲」效果。▪️辣酒凍風螺 $108冰凍的螺肉大大粒,口感彈牙,帶有陣陣酒香與辣椒的辣勁,極度適合當作下酒小菜。▪️日本章魚御好燒 $108御好燒表面脆口,裡面鬆軟,還藏著多款脆爽口的蔬菜和章魚,層次感豐富。而表面的醬汁相當濃稠,鹹甜滋味皆有,加上客人還可以根據個人喜好加入木魚和紫菜再度調味,挺貼心。▪️松葉蟹肉海膽炒飯 $158炒飯份量超多,粒粒分明。松葉蟹肉和海膽的鮮味相當出眾,縱使炒飯的油香味十足,但都蓋不過其鮮香。≡※≡※≡※≡※≡※≡ 💁🏻‍♀️值得一試系列💁🏻‍♀️ ≡※≡※≡※≡※≡※≡※▪️白鱔 ▪️煎明太子 ▪️鐵板活北寄貝白鱔煎得相當出口;煎明太子比想像中沒有那麼鹹;而北寄貝的鮮香味挺濃郁。值得一試。≡※≡※≡※≡※≡※≡※≡ 👍🏼值得加分項目👍🏼 ≡※≡※≡※≡※≡※.餐廳設有開放式廚房,坐Bar檯的客人
🍱餐廳:Hungry Monkey (銅鑼灣)
🍽️類別:日本菜

日本章魚御好燒

▪️松葉蟹肉海膽炒飯 $158
松葉蟹肉海膽炒飯

▪️白鱔 ▪️煎明太子 ▪️鐵板活北寄貝

餐廳設有開放式廚房,坐Bar檯的客人可以看到幾位師傅即席為客人使用鐵板烤煮各款食物,他們手勢流暢而優雅,整個過程猶如在看美食節目。

≡※≡※≡※≡※≡※≡※≡※≡※≡※≡※≡※≡※≡※≡※≡※≡※≡※≡※≡※≡※
😍整體評分
  • 辣酒凍風螺
  • 香蔥牛肉薄燒
  • 日本原隻活帆立貝
2024-03-19 21 views
呢間居酒屋經常都客人常滿,黎之前最好book定位,而且食物都有好多選擇青蘋果蟹籽沙律🥗食落好清新,頂層鋪滿蟹籽,配上爽脆香甜嘅青蘋果絲一齊食,非常開胃螢光魷魚🦑份量都算多,咬落充滿鮮味鐵板活北寄貝必試 👍🏻燒到好香滑又juicy,十分美味香煎鵝肝都整得好好味😋配上青蘋果🍏一齊食,酸酸地好解膩炸物都揀咗好幾款👉🏻第一次食唐揚南國鳳尾,感覺幾特別酥炸雞心炸到外層酥香,內裡香口,食落好惹味唐揚河蝦入口非常鮮甜,充滿蝦嘅香味呢度嘅明太子御好燒都十分出色,我就鐘意加埋紫菜一齊食,會更滋味飲品叫咗經梅乾威士忌割水,飲落就系有小小梅味嘅威士忌,味道唔會好濃每次見到有呢枝日本嘅蘋果梳打都會叫黎飲,酸甜度剛剛好,好飲💕

螢光魷魚🦑份量都算多,咬落充滿鮮味

鐵板活北寄貝必試 👍🏻燒到好香滑又juicy,十分美味

香煎鵝肝都整得好好味😋配上青蘋果🍏一齊食,酸酸地好解膩

炸物都揀咗好幾款👉🏻第一次食唐揚南國鳳尾,感覺幾特別

炸雞心炸到外層酥香,內裡香口,食落好惹味

唐揚河蝦入口非常鮮甜,充滿蝦嘅香味

2024-03-18 15 views
呢日放工約咗frd去銅鑼灣食飯,朋友search左呢間Hungry Monkey,可以飲酒食鐵板燒,好似幾chill咁,就即管去試吓。首先鋪面裝修幾靚,雖然唔係好大,但感覺幾cozy,飲酒吹水啱feel。野食方面,我叫左以下呢啲:蒜味蕃茄明太子奄列北寄貝唐揚河蝦港島燒香蔥牛肉薄燒燒粟米羊架唐揚鳳尾鵝肝炒飯朱古力炸彈每款食物都幾有水準。如果問我有咩推介,我會推:蒜味蕃茄,甜甜酸酸,非常開胃;香蔥牛肉薄燒,可能我本身好鍾意食蔥,所以我真係幾推呢個;羊架,肉質嫩,味道好,必試;唐揚鳳尾,即係雞屁股,用流送酒一流。如果大家同frd去開銅鑼灣搵食,不妨可以試吓呢間。

野食方面,我叫左以下呢啲:
蒜味蕃茄
羊架
唐揚鳳尾
鵝肝炒飯
朱古力炸彈

每款食物都幾有水準。如果問我有咩推介,我會推:
蒜味蕃茄,甜甜酸酸,非常開胃;
香蔥牛肉薄燒,可能我本身好鍾意食蔥,所以我真係幾推呢個;
羊架,肉質嫩,味道好,必試;
唐揚鳳尾,即係雞屁股,用流送酒一流。

如果大家同frd去開銅鑼灣搵食,不妨可以試吓呢間。
2024-03-12
$500 (Dinner)
2024-03-18 14 views
呢間鐵板燒餐廳名好可愛之餘,食店的菜式都好有特色😆想食日本特別菜式的你可以一試🤣🤣點解覺得佢咁特別呢,坐低見到d推介~例如係酥炸雞心,豬茜卷🤣,唐揚南國鳯尾 (即鷄屁股)🤣🤣青蘋果蟹籽沙律,朱古力炸彈🥶🥶前菜芥末八爪魚,芥末同八爪魚味道好夾,不過佢有少少特色就係有啲有少少酒味青蘋果蟹籽沙律,比一般蟹籽沙律更加好食!青蘋果少少酸令味更開胃,刺激食物味蕾!係必叫嘅前菜👍👍燒白鱔,肉質幾厚身,而且師傅清晒所有魚骨非常好,手勢魚皮煎到非常脆口👍豬莤卷,係豚肉包住芫荽,炸蒜,咬落好juice,確係有意外驚喜😋燒廣島蠔,大大隻幾肥美😋😋蟹籽蟹肉大阪燒,大阪燒叫必叫嘅,入面好多蟹肉,味道好夾😋😋

燒廣島蠔,大大隻幾肥美😋😋

蟹籽蟹肉大阪燒,大阪燒叫必叫嘅,入面好多蟹肉,味道好夾😋😋
2024-03-15 19 views
地舖鐵板燒真係好少有銅鑼灣呢間鐵板燒非常特別裝修精緻👍前菜:青蘋果蟹籽沙律這道青蘋果蟹籽沙律絕對是一道獨特的開胃菜。新鮮的青蘋果切片搭配豐富的蟹籽,為這道沙律帶來了豐富的口感和爽脆的口感。蟹籽的鮮甜和青蘋果的酸爽給人一種清新的感覺。這道菜不僅美味開胃菜。食物2:芥辣八爪魚芥辣八爪魚是一道結合了辣味和海鮮鮮美的菜品。八爪魚肉質鮮嫩,配上辣味芥末醬,帶來了辛辣的刺激和豐富的口感。這道芥辣八爪魚絕對是你不能錯過的選擇。食物3:鐵板燒豬茜卷鐵板燒豬茜卷展現出豬肉的鮮嫩和茜草的香氣。在鐵板上燒烤時,豬肉的香氣和茜草的味道充分釋放出來,這道菜不僅口感豐富。食物4:鐵板燒蠔(4粒)鐵板燒蠔是一道結合了鮮蠔和燒烤的美味佳餚。新鮮的蠔肉在鐵板上輕輕燒烤,保持了蠔肉的鮮甜和彈性。每一口蠔肉都帶來了豐富的海鮮風味和燒烤的獨特風味這道鐵板燒蠔絕對是一道不能錯過的。食物5:鐵板燒白饍鐵板燒白饍魚肉質鮮嫩,經過鐵板燒烤後,保持了魚肉的鮮美和彈性。烤過的白饍魚肉質柔軟,口感豐富,這道菜呈現了燒烤和海鮮的完美結合,如果你喜歡魚類料理,這道鐵板燒白饍絕對是值得一試的美食。食物6:蟹盛御好燒蟹盛御好燒是一道精心烹飪的蟹肉
地舖鐵板燒真係好少有銅鑼灣呢間鐵板燒非常特別裝修精緻👍

前菜:青蘋果蟹籽沙律

食物2:芥辣八爪魚

食物3:鐵板燒豬茜卷

食物4:鐵板燒蠔(4粒)

食物5:鐵板燒白饍

食物6:蟹盛御好燒
蟹盛御好燒是一道精心烹飪的蟹肉料理。新鮮的蟹肉經過燒烤後,保持了蟹肉的鮮嫩和甜。這道菜以蟹肉為主角,展現了蟹肉的豐富口感和獨特風味。如果你喜歡蟹肉,這道蟹盛御好燒絕對是一道讓你回味無窮的美食。

最後:朱古力炸彈
朱古力炸彈是一道令人驚艷的甜點。這個炸彈形狀的甜點外層酥脆,內部則充滿了濃郁的朱古力醬。每一口咬下去,朱古力醬會溢出來,帶來濃厚的朱古力口感和甜蜜的滋味。

飲品:札幌啤酒
札幌啤酒這款啤酒以其清爽的口感和細膩的口味聞名。無論是搭配餐點還是單獨享用,札幌啤酒都能為你的餐飲體驗增添一份愉悅和滿足感。

2024-03-11 680 views
今日係銅鑼灣收工約朋友食飯,朋友話想食鐵板燒飲番杯,經過見到呢間鐵板燒好多人環境氣氛好熱鬧。打開餐牌款式都幾多選擇,求其叫都叫到成枱都係,我哋二個人食到好飽~大滿足!酥炸雞心:外層酥脆,內部嫩滑。辣酒凍風螺:辣味能提升風螺的鮮味,而酒的香氣則使整道菜更加豐富。青蘋果蟹籽沙律:青蘋果的酸甜味與蟹籽的鮮味相互襯托,清新的感覺。厚燒牛舌:牛舌鮮嫩多汁,經過厚燒處理後更加美味。一夜干雞扒:雞扒肉質鮮嫩,口感香脆無比。豬茜卷:豬肉和芫茜配料卷在一起烹調而成,芫荽的香氣能夠提升豬肉的味道~港島燒:創意十足港式風味,搭配上特殊的調味料,味道更加豐富。鐵板活北寄貝:新鮮的北寄貝放在鐵板上烹調而成,使北寄貝更加惹味香口~北海道魷魚柳:魷魚柳鮮嫩可口清酒煮蜆:賣相好可愛~包裝到成份禮物,清酒的香氣能夠提升蜆的鮮味。悠久之梅雫十年熟成梅酒:這款梅酒經過長時間的陳釀,味道可能更加濃郁而成熟。

炸雞心:外層酥脆,內部嫩滑。

厚燒牛舌:牛舌鮮嫩多汁,經過厚燒處理後更加美味。

一夜干雞扒:雞扒肉質鮮嫩,口感香脆無比。

北海道魷魚柳:魷魚柳鮮嫩可口

2024-03-06
  • 厚燒牛舌
  • 辣酒凍風螺
2024-03-10 1711 views
呢間餐廳我間中都會同朋友黎食飯,呢度同傳統日式鐵板燒好唔同,唔一定要叫set套餐,可以按自己想食嘅菜式單點,而且食物種類選擇好多,感覺比起傳統鐵板燒更自在,銅鑼灣呢間分店好熱鬧、我地今晚坐正吧枱氣氛滿滿。✦青蘋果蟹籽沙律爽脆清甜嘅青蘋果絲再加上滿滿蟹籽,口感豐富,清新好開胃。✦辣酒凍風螺爽嫩新鮮風螺被醇而不嗆的酒煮過後,多了一陣陣麻辣香,令人不自覺地吃完一粒又一粒~✦酥炸雞心極脆鹽酥雞心 外酥內嫩✦北海道魷魚柳微辣Q彈,肉質軟綿綿,好好食~✦厚燒牛舌厚切牛舌外焦內嫩,裡面肉質粉嫩Q彈爽口。✦一夜干雞扒利用鹽巴脫水的特性,降低肉質水份卻保留肉味精華。因有鹽漬鹹香,不用特意調味雞肉鮮味已十分濃郁,入口香嫩爽滑沒有乾硬口感。✦豬茜卷芫茜控一定要試呢個豬茜卷,嫩滑嘅豬腩肉片包住滿滿的芫茜,食落全口都充斥著豬肉的油香及芫茜的清新鮮香。✦港島燒創意港式風味港島燒,燒餅中加入了叉燒、蝦米、芫荽同臘腸,再鋪上滿滿肉鬆、蛋黃醬,再加啲紫菜,成個餅更香更好味,口感好豐富。✦鐵板活北寄貝新鮮活北寄貝切成一條條容易入口,以高湯一起炒更嫩滑彈牙,再灑點炸蒜和葱花好惹味。✦北海道魷魚柳微辣Q彈,肉質軟綿綿,好好食

✦青蘋果蟹籽沙律
爽脆清甜嘅青蘋果絲再加上滿滿蟹籽,口感豐富,清新好開胃。

✦辣酒凍風螺

✦酥炸雞
極脆鹽酥雞心 外酥內嫩

✦北海道魷魚柳
微辣Q彈,肉質軟綿綿,好好食~

✦厚燒牛舌
厚切牛舌外焦內嫩,裡面肉質粉嫩Q彈爽口。

✦一夜干雞扒

✦豬茜卷

✦港島燒

✦鐵板活北寄貝

✦北海道魷魚柳
微辣Q彈,肉質軟綿綿,好好食~

✦清酒煮蜆
蜆肉肥美鮮甜,加上芳郁醇厚的清酒, 簡直係完美嘅配搭。

✦ 悠久之梅雫十年熟成梅酒
獨特熟成香和複雜的梅子甘酸味,在口中慢慢擴散~
2024-03-06
  • 厚燒牛舌
  • 港島燒
  • 豬茜卷
午飯時間叫左2️⃣個lunch menu前菜汽水很快送到主菜等左多過30分鐘都未見影追問店員狀況,一問之下,原來還要等多15分鐘‼️。。。由於lunch hour 限制,唯有被迫棄單經理收了我地各人$35作為前菜和汽水的價錢,差不多是lunch menu的一半‼️(我地各叫左$78和$88的餐)(前菜有一碗小沙律,小麵豉湯及腐乳size的小豆腐)我地總共俾左$70結果飯又食唔到,lunchtime又冇左,仲要餓住肚仔番工做野成件事就好似貼錢買難受😣所以特此警世:建議大家午飯時間最好問清楚先落單😮‍💨P.S. 其中有位姐姐有不斷講唔好意思,但經理係收錢既時候收左去,難為左姐姐😮‍💨
午飯時間叫左2️⃣個lunch menu

前菜汽水很快送到

主菜等左多過30分鐘都未見影

追問店員狀況,一問之下,原來還要等多15分鐘‼️。。。

由於lunch hour 限制,唯有被迫棄單

(前菜有一碗小沙律,小麵豉湯及腐乳size的小豆腐)

我地總共俾左$70

成件事就好似貼錢買難受😣

所以特此警世:建議大家午飯時間最好問清楚先落單😮‍💨

2024-02-20
Waiting Time
35 Minutes (Dine In)
$70 (Lunch)
2024-02-18 27 views
今晚經過銅鑼灣 順便搵啲特色餐廳食下 Hungry Monkey係食鐵板燒 廚房係開放式可以見到師傅喺你面前烹調嘅過程薄牛肉包蔥炸蒜 口感豐富 牛肉嘅肉汁包住香蔥嘅爽口同炸蒜嘅香口 味道唔錯炸池魚仔 新鮮炸起 香口 送啤酒一流明太子奄列 奄列好滑 包裹住鹹鹹地嘅明太子 好夾既配搭鐵板廣島蠔 煎香咗嘅大大隻廣島蠔 蠔汁飽滿 蠔肉厚身 味道一流和牛牛脂炒飯 炒飯用上珍珠米 加埋和牛嘅牛脂炒香 仲有炸蒜同香蔥拌炒 味道非常香口 容易一口接一口咁食曬朱古力炸彈 炸朱古力波波一咬落去好似食緊心態軟咁流心 外皮就好似糯米糍咁煙煙韌韌

炸池魚仔 新鮮炸起 香口 送啤酒一流

明太子奄列 奄列好滑 包裹住鹹鹹地嘅明太子 好夾既配搭

今晚去咗食肆林立嘅銅鑼灣登龍街搵嘢食 呢度食鐵板燒 我哋咁啱被安排坐咗喺鐵板燒嘅前面 可以欣賞師傅做料理嘅過程厚切牛舌 牛舌油脂分佈平均 口感爽彈 而且質感嫩滑既和牛牛舌 一咬即斷 一啲都唔韌 非常有驚喜辣煮東風螺 東風螺係凍食 個辣汁麻麻辣辣幾香口 而且因為凍凍地 所以當小食咁食下又一粒食下又一粒 口感彈牙有咬口章魚御好燒 廣島燒包咗椰菜同章魚粒加埋麵粉咁樣煎香 面頭唧咗章魚丸汁 味道唔錯而且有飽足感洋蔥炒魷魚柳 大量洋蔥夾埋爽口嘅魷魚條炒香 好味道另外食鐵板燒當然唔少得就係叫酒飲梅干Highball & 檸檬Highball 夠曬冰凍

洋蔥炒魷魚柳 大量洋蔥夾埋爽口嘅魷魚條炒香 好味道

另外食鐵板燒當然唔少得就係叫酒飲
梅干Highball & 檸檬Highball 夠曬冰凍
放工同朋友搵咗間居酒屋食吓嘢傾吓偈🥰 每樣嘢都唔貴👍🏻 真係好啱放工chill 下❤️頭盤沙律🥗 ($28)係凍嘅蕃茄🍅 酸酸甜甜🥰 夠曬開胃😎唐揚豆池魚🐟 ($68)啲魚仔好酥脆🥰 條條都脹卜卜❤️ 份量都幾多👍🏻芝士蛋奄列🥚 ($58)芝士仲係流心狀態👍🏻 個蛋捲好香蛋味🥚 口感軟熟🥰 入邊有蔥好香❤️南非鮑魚 ($98)鮑魚口感好彈牙🥰泡菜炒豬肉🐖 ($68)加咗泡菜落去炒洋蔥同埋豬肉🥰 味道辣辣地好惹味❤️牛肉御好燒🐃 ($88)牛肉大阪燒,仲跟住紫菜同埋酸薑🥰 入邊除咗有牛肉仲有好多蔬菜❤️ 口感豐富😎A5和牛坑腩炒飯 🐃 ($198)D 飯粒粒分明👍🏻 食落充滿油香🥰朱古力炸彈🍫 ($38.00)外邊炸到熱辣辣🥰 裏面係朱古力軟心❤️桃味梳打🍑 ($38)烏龍茶🍵 ($38)

頭盤沙律🥗 ($28)
係凍嘅蕃茄🍅 酸酸甜甜🥰 夠曬開胃😎

唐揚豆池魚🐟 ($68)
啲魚仔好酥脆🥰 條條都脹卜卜❤️ 份量都幾多👍🏻

芝士蛋奄列🥚 ($58)

南非鮑魚 ($98)
鮑魚口感好彈牙🥰

泡菜炒豬肉🐖 ($68)
加咗泡菜落去炒洋蔥同埋豬肉🥰 味道辣辣地好惹味❤️

牛肉御好燒🐃 ($88)

A5和牛坑腩炒飯 🐃 ($198)
D 飯粒粒分明👍🏻 食落充滿油香🥰

朱古力炸彈🍫 ($38.00)
外邊炸到熱辣辣🥰 裏面係朱古力軟心❤️

桃味梳打🍑 ($38)
烏龍茶🍵 ($38)
$400 (Dinner)