4 day(s) ago
位於Elements平台層嘅🌟IZA居酒屋🌟,設室外座位,結合埋Elements平台🍻嘅Vibe,好Chill好有氣氛🥳!🥃黑牛 果肉梅酒|🍺Goose Island梅酒甜甜哋,酒味溫醇!美國嘅Goose Island清爽好喝!🐟燒鱈魚乾|🍅蕃茄梅子蜜糖漬香脆嘅燒鱈魚乾,仲有多汁滋味嘅漬蕃茄,都係好開胃嘅日式前菜!🧀芝士酒盜|🍣藍鰭吞拿魚磯邊卷美味嘅Cream Cheese遇上鹹香嘅酒盜,係佐酒嘅佳品!藍鰭吞拿魚魚肉好軟滑,魚味香郁,三文魚子增添鮮味!🍢自家制免治雞肉捧|🍢雞肉大蔥|🍢牛油果芥末豚肉卷IZA主打嘅串燒!免治雞肉捧配無菌蛋黃,滋味無窮!雞肉大蔥香口惹味!豚肉卷入口有軟綿嘅牛油果同埋wasabi,好刺激!♨️清酒牛油煮蜆啲蜆大大粒水嫩飽滿,索晒清酒同埋牛油嘅精華,起鮮甜!上湯亦香郁好喝,千祈唔好錯過!🦀蟹味噌甲羅燒帶濃厚嘅鮮味同埋溫和嘅酒香,正!上菜交由食客自己Mix,保持到靚靚嘅賣相,啱晒相機食先嘅我!🍜和牛稻庭烏冬僅以熱湯熨熟嘅和牛,特別水嫩柔軟!烏冬滑溜份量多,唔錯!🫘紅豆燒日本年糕烤過嘅年糕又香又煙靭,紅豆甜美可口!
🥃黑牛 果肉梅酒|🍺Goose Island
🐟燒鱈魚乾|🍅蕃茄梅子蜜糖漬
🧀芝士酒盜|🍣藍鰭吞拿魚磯邊卷
美味嘅Cream Cheese遇上鹹香嘅酒盜,係佐酒嘅佳品! 藍鰭吞拿魚魚肉好軟滑,魚味香郁,三文魚子增添鮮味!
🍢自家制免治雞肉捧|🍢雞肉大蔥|🍢牛油果芥末豚肉卷
IZA主打嘅串燒!免治雞肉捧配無菌蛋黃,滋味無窮! 雞肉大蔥香口惹味! 豚肉卷入口有軟綿嘅牛油果同埋wasabi,好刺激!
♨️清酒牛油煮蜆
🦀蟹味噌甲羅燒
🍜和牛稻庭烏冬
僅以熱湯熨熟嘅和牛,特別水嫩柔軟!烏冬滑溜份量多,唔錯!
🫘紅豆燒日本年糕
烤過嘅年糕又香又煙靭,紅豆甜美可口!