2017-10-10 161 views
唔知係咪年紀大左,總覺得已經過了食放題大吃大喝的年紀,所以好耐好耐都無食過日式放題喇。早幾日男朋友突然話掛住放題,好啦,就食一次啦見呢間都幾多好評就試下。好,同大家分享個menu先實不相瞞,我睇完呢堆menu第一感覺係:又係食呢D,不過既然黎左,就開動喇!先來既係刺身,刺身我覺得中規中距,赤海蝦好食,但其他似乎普通左D,所以食左一轉就無Encore喇熟食 好食全部都新鮮炸熱上,同件數符合點餐,非常好。冷烏冬好有咬口(不過會食飽左叫唔到其他野小心叫)去到呢度,其實我都覺得無乜特別點會估到,呢度令我驚嘆既,係壽司壽司全部都好好食強烈推介左口魚,入口即溶嫁D手卷全部都好食,海膽手卷真係如圖大大舊海膽我認我老喇,真係細食左好多,食完上面呢堆野已經飽左,之不過⋯⋯比我見到⋯⋯甜品!!!!真係好驚喜,平時日式放題最多係任食雀巢雪糕,呢度係有好多,好多選擇仲有哈根大師呀除左雪糕,仲有自制甜品,一樣有質素食左4,5樣甜品,飽到上心口我同我男朋友講,估唔到日式放題仲比到驚喜我呢埋單5XX,價錢都acceptable,大家不妨一試喔
唔知係咪年紀大左,總覺得已經過了食放題大吃大喝的年紀

見呢間都幾多好評就試下。好,同大家分享個menu先

實不相瞞,我睇完呢堆menu第一感覺係:又係食呢D
,不過既然黎左,就開動喇!

先來既係刺身刺身我覺得中規中距,赤海蝦好食,但其他似乎普通左D,所以食左一轉就無Encore喇

熟食
好食
全部都新鮮炸熱上,同件數符合點餐,非常好。冷烏冬好有咬口
(不過會食飽左叫唔到其他野
小心叫)

去到呢度,其實我都覺得無乜特別
點會估到,呢度令我驚嘆既,係壽司

壽司全部都好好食

強烈推介左口魚,入口即溶嫁

D手卷全部都好食,海膽手卷真係如圖大大舊海膽

我認我老喇,真係細食左好多,食完上面呢堆野已經飽左
,之不過⋯⋯比我見到⋯⋯甜品!!!!

仲有哈根大師呀
除左雪糕,仲有自制甜品,一樣有質素

食左4,5樣甜品,飽到上心口
我同我男朋友講,估唔到日式放題仲比到驚喜我呢

埋單5XX,價錢都acceptable,大家不妨一試喔
2017-10-06 361 views
好耐無食過放題的我 今晚來到中環大吉居酒屋試一試 果然有驚喜~本身夜收工 選左Book 830pm 果Round 唔算大多人 兩個人坐卡位夠濶 一坐低即刻望下刺身同壽司餐牌😝刺身同壽司種類有好多 每樣都點少少試下先 最欣賞係甘海老 泰式虎蝦同 極大赤蝦 超大隻超甜美😎😎 其他大致都算新鮮跟住睇埋燒物 款式都幾特別 我會推介芝士焗蠔~芝士味焗得好惹味 蠔本身都好大隻😎 另外就係燒雞軟骨同雞翼 好香口 一d都無燒焦 其他都唔錯 負責燒物的師傅水準夠高 正~炸物同天婦羅叫左好少 叫果d都炸得好 唔會淋同埋唔會淨係得d粉 而且用成個撈咁上 幾可愛😂鍋物第一Round試左牛肉鍋 主要都係牛肉 豆腐同菜 牛肉算ok 暖下胃都唔錯😉仲有飲品同甜品 呢個真係土重點推介 飲品有齊唔同種類 除左汽水啤酒連益力多都有😍 雪糕有Haagen Daz同Apollo😍😍小妹本身對放題無乜好感 今次呢間大吉居酒屋感動到我 俾個Like先👍🏻

一坐低即刻望下刺身壽司餐牌😝
刺身壽司種類有好多 每樣都點少少試下先 最欣賞係甘海老 泰式虎蝦同 極大赤蝦 超大隻超甜美😎😎 其他大致都算新鮮

2017-10-05 271 views
平時都好少食放題,因為食野唔多,計番好似唔抵,不過今日朋友話想試下,所以陪佢黎中環試下,價錢都唔算貴,時間6-8:15,放工即刻跑過黎,都夠時間食。餐廳枱同枱都夠闊,以前覺得放題通常坐得好迫,但依間幾好,枱面又夠大。枱面已經有本好厚既點餐紙超多食物選擇,刺身都有甜蝦帶子油甘魚,係中價既刺身選擇,性價比好高,如果鍾意食勁叫刺身係回到本,仲要蟹腳我唔食得多生冷野,每樣試少少,蟹腳唔大隻不過都好鮮甜,帶子甜蝦好新鮮,全部都唔錯,可以encore 熟食都好好味,雞翼好入味,燒得唔乾,露筍豬肉串好正,露筍好嫩唔老,羊架燒得啱啱好,唔多肥膏,仲有鹽燒蝦,蝦肉好爽,唔會燒到乾晒。仲叫左鍋物雪花牛肉鍋有韓國粉絲吸晒湯汁,牛肉唔錯仲有豆腐同菜,我覺得必叫既其中一樣。之後都叫左唔少熟食,飽魚、帶子、天婦羅、蜆,每樣都唔錯,唔係求求其其既放題食物。最後都叫左個黑松露炒飯同烏冬,雖然已經好飽,但都不坊可以試下,飯炒得乾身,烏冬都彈牙。甜品方面亦勁多選擇,真係食極都唔完,牛奶雪條好好味,今次放題令我對放題食物大大改觀

2017-10-03
Type of Meal
Dinner
2017-10-05 223 views
因為與友人相約在中環吃晚餐,所以決定來這間大吉居酒屋試試。這裡有很多款式可以點,例如刺身、壽司、卷物、軍艦、手卷、沙律、燒物、和食、天婦羅、炸物、主食、火炙壽司、珍味、飲品等等。我們先點了流心奶黃球、脆炸金枕松、芝麻雞翼、吉列紫菜多春魚、吉列蠔、從業蟹鉗天富羅。流心奶皇球充滿奶黃,而且十分流心。脆炸金枕頭的榴槤味很香。芝麻雞翼也很獨特香口。 吉列蠔香脆可口。再來了一碟牛柳粒。這碟牛柳粒十分有驚喜,牛肉的肉質很鮮嫩,而且不會韌,口感很好。我們再點了火炙三文魚壽司和雙重火隻芝士特大帝王蟹棒壽司。這裏的壽司中的飯不會太大,免得我們吃飯吃得太飽,試不到其他東西就不抵了。火炙三文魚燒得很香,入口即溶。芝士蟹棒壽司也很有芝士味。一啖吃下去很滿足。我們又點了一盤刺身。刺身十分新鮮,山下刺身十分鮮甜,吞拿魚、北寄貝、帶子也十分新鮮,不用幾分鐘已經吃完了。我們又點了露荀豚肉串、牛肋肉、煎帶子。最後我們吃得十分滿足,要捧着肚子離開
因為與友人相約在中環吃晚餐,所以決定來這間大吉居酒屋試試。

這裡有很多款式可以點,例如刺身壽司、卷物、軍艦、手卷、沙律、燒物、和食、天婦羅、炸物、主食、火炙壽司、珍味、飲品等等。

我們又點了一盤刺身刺身十分新鮮,山下刺身十分鮮甜,吞拿魚、北寄貝、帶子也十分新鮮,不用幾分鐘已經吃完了。

中秋節人月兩團圓,「食燈籠玩月餅」,講起都覺得溫韾!咁高興的日子梗係要約一班朋友出黎大肆慶祝啦~咁食放題就最好不過,點解?因為可以任食唔嬲囉!中環大吉係朋友帶我去,評語唔錯,唔好講咁多,一食便知龍與鳳!十個有十個第一輪必叫刺身拼盤,三文魚、甜蝦、帶子、油甘魚,來吧!游進我的肚子裡~三文魚D紋分明,好靚,加上有冰冰住,感覺特別新鮮。甜蝦超肥美,所以改左佢個名叫肥蝦,一口一隻,一隻一口~帶子鮮甜無比,大家好似肥妹鬼上身,係咁食係咁食,一陣就無哂啦~壽司都係水準之作,唔單止見得人,仲食得落肚,最最最最重要係好好食,出面2舊$30,食10舊都回本,所以食放題真係好爽!鰻魚入口即溶,三文魚燒得剛剛好,鰻魚芝士卷簡直係perfect match!!!!!!!!特別要隆重介紹炸榴槤流心球,呢個係我一定會再去中環大吉嘅原因,食完真心好幸福,痴線,點解咁好食的呢?!!!所以我一個人吃了三粒~由刺身到壽司、壽司到熟食(白酒蜆,真係粒粒皆真蜆,唔會係得個殻,又無沙,讚!)、熟食到炸物、炸物到雪糕都係水準之作,食一啖都食到美味,呢D先係大師級,真功夫,難怪全場爆滿,等到排哂長龍!ENCORE!ENCORE!
所以我一個人吃了三粒~
刺身壽司壽司到熟食(白酒蜆,真係粒粒皆真蜆,唔會係得個殻,又無沙,讚!)、熟食到炸物、炸物到雪糕都係水準之作,食一啖都食到美味,呢D先係大師級,真功夫,難怪全場爆滿,等到排哂長龍!
ENCORE!ENCORE!
$250 (Dinner)
  • 炸榴槤
  • 甜蝦
2017-10-04 120 views
始於如一。最愛大吉中環大吉係我咁多間最愛既放題,首先以中環級數,加埋一都係$250,同出面$300-400放題差唔多,更重要呢間野同男朋友、好姊妹食過,有個情意結中環大吉地方唔大,一定爆滿,所以記得早d book定位啦大吉種類多,有刺身、壽司、熟食、冷盤、雪糕、甜品、熱飲(特別照顧到女士,好鬼貼心)最最最重要有炸榴連波,榴連控一定要食多幾粒食凍野之前,最好食熱野暖一暖個胃會比較健康,所以叫左一個龍蝦瑤柱粥,軟綿綿好鮮甜,絕對唔係hea貨!黎放題,一定要叫刺身拼盤,簡直係指定動作全部肥美新鮮啖啖肉,刺身起碼食左3 round,完全無得彈,食放題就係可以毫無保留咁食食食,咁先夠滿足!壽司同樣出色,特別鍾情呢4款壽司,真係好好食,我自己都食左10幾舊,特別係鰻魚,唔靚既鰻魚會有腥味,而呢到既鰻魚燒得香,冇腥味,好鬼死正,牛油果軟殻蟹係我每次黎都要叫既!我地食勁勁勁多,因為真係好食到停唔到,最意想不到係有軟殻蟹同鵝肝手卷!係鵝肝手卷呀!估唔到呢到有鵝肝食,過下口癮,好開心成晚晚亮點係呢個黑松露鰻魚炒飯,究竟點解大吉既鰻魚可以咁好食!黑松露超香,我覺得呢個係最好食,必點,好食過出面fine di
始於如一。最愛大吉

中環大吉地方唔大,一定爆滿,所以記得早d book定位啦

大吉種類多,有刺身壽司、熟食、冷盤、雪糕、甜品、熱飲(特別照顧到女士,好鬼貼心
)最最最重要有炸榴連波,榴連控一定要食多幾粒

放題,一定要叫刺身拼盤,簡直係指定動作

成晚晚亮點係呢個黑松露鰻魚炒飯,究竟點解大吉既鰻魚可以咁好食!黑松露超香,我覺得呢個係最好食,必點,好食過出面fine dining,完全有驚喜,希望可以keep住呢個水準

Last but not least 仲有haagen dazs雪糕,問你死未!今日真係食到好飽好滿足,又要努力減下肥了

但最重要同朋友食一餐開心又正既飯,咁至係人生yohooo
$250 (Dinner)
  • 刺身拼盤
  • 黑松露鰻魚炒飯
  • 鰻魚壽司
2017-09-30 423 views
放工之後同朋友到中環食晚飯,選擇左大吉居酒屋,以放題黎講選擇都唔少,而且位置好舒適!先叫一啲前菜,包括有彈牙嘅櫻花魷魚、惹味嘅蜆肉、八爪魚等等,接著係款款新鮮嘅刺身,大蝦蝦膏豐富、鮑片無半點雪味,鮮味十足!想食飽肚啲,可以選擇唔同款即叫即做嘅壽司,火灸三文魚,將魚油香味發揮出黎,而三文魚經過炙燒後,魚身更嫩滑鬆化; 鰻魚卷物亦係值得推介,醬汁惹味,加入芝士,就更加豐富!呢度嘅熱食亦質素不錯,白酒煮蜆,份量唔少,用上適量嘅白酒,發揮出吸引人嘅酒香味,而蜆肉隻隻大隻無沙,絕對不容絕過!而炸物件件即叫即炸,上枱時熱辣辣,而炸香芋球同炸榴槤球更唔係間間放題都有,皮脆果肉餡濃郁,中意食炸物嘅就一定要點!值得一提嘅係,呢度飲品供應款式都幾多,而且甜品仲有唔少雪糕雪條款式,以中環嘅地段,呢間放題絕對抵食!

2017-09-25
$280 (Dinner)
2017-09-30 268 views
好耐冇食放題, 由於同放題餐廳脫節太耐, 就問下朋友邊間抵食, 最後卜左呢間同女友試下雖然已經係夜晚, 但係天時暑熱, 一坐低當然係分工合作, 我去拎野飲佢剔食物一睇就已經有驚喜除左有大量韓國罐裝飲品, 樂天既果汁/HITE 啤酒, 常見既可樂七喜之外, 仲有德國黑啤同道地解茶由於我拎起罐啤酒都係覺得唔係好夠凍, 我直接叫佢比杯冰我, 侍應都好快手就拎左黎, 幾好呢度食物選擇真係好多好多....刺身蝦都有分泰式虎蝦, 甜蝦同大蝦, 我地一開始仲諗大蝦唔通真係平時煮餸先用果D?原來真係刺身質素唔錯, 帶子唔腥, 蝦幾鮮甜, 而大蝦真係大....鍾意食蝦既可能淨係食蝦都可以回本加埋佢仲有蟹腳同其它食物, 第一印象良好最先黎既熟食係呢個牛油煎帶子, 幾大隻之餘煎得幾好, 有牛油香又唔會太油, 本身加左少少七味粉更有風味最後我地再encore左一碟~跟住係朋友推介要叫既招牌手卷, 真係好正呀三文魚籽, 海膽, 吞拿魚蓉同蔥花加埋真係冇得輸, 果然係招牌, 食到底果陣仲有一小片三文魚包住, 唔洗驚食到底得飯會寡前後叫左三個, 對我地呢d唔太鍾意叫壽司/手卷因為舊飯頂肚既人真係好難得繼續熟食, 呢

一睇就已經有驚喜

呢度食物選擇真係好多好多....

原來真係

鍾意食蝦既可能淨係食蝦都可以回本
加埋佢仲有蟹腳同其它食物, 第一印象良好

最後我地再encore左一碟~

跟住係朋友推介要叫既招牌手卷, 真係好正呀

繼續熟食, 呢碟係燒安格斯牛粒+羊架+牛油翠玉瓜

牛粒加佢比既芥辣醬唔錯, 牛粒本身唔太韌

羊架女友食完話唔羶, 而翠玉瓜除左爽口外佢既牛油味都好香濃~
女友都叫左一隻出名既焗蠔~佢話幾好食, 不過係生既就仲好

之後係燒壽司系列~ 蟹籽蟹棒芝士真係好正, 條蟹棒好長, 飯唔多

燒三文魚都幾好, 不過如果有少少燒汁應該會上左神枱

另外既都正正常常, 冇太大驚喜但穩穩陣陣幾好食咁

天婦羅唔錯~ 炸粉唔太厚, 我地淨係叫蟹鉗同蝦, 配汁唔會太油

再之後係就完先加單既沙津~青瓜蟹籽正正常常, 有沙津醬好邪惡又好食

麻醬豆腐木魚絲果個就我覺得正d, 一黎感覺上冇咁肥, 二黎少見少少, 而味道都唔錯, 幾樣材料好夾~

特別推薦如果有鍾意食榴槤既朋友, 一定要叫炸榴槤波波~
真係好香濃榴槤味, 好正!

另一樣見到隔離枱叫好似幾正但係我地唔岩既就係中湯~
好似係花膠+雞腳, 成日見侍應拎住走, 咁多人叫得應該有番咁上下

去到甜品我地已經好飽....淨係每人食左杯哈根大師同埋我食多左條日本牛奶雪條, 奶味幾好

女友就食左小杯楊枝甘露, 味道唔錯, 唔會太酸太甜等

總結黎講呢間放題真係好多唔同種類既野食

執著要回本既絕對冇難度
 要求質素既都幾好, 滿足兩邊要求
2017-09-29 270 views
經朋友介紹黎呢間放題試下,真係冇介紹錯,食物種類繁多之餘,而且佢寫住冇味精既,岩哂我呢啲懶健康既人啦放題一開波當然就係刺身啦三文魚夠厚身,充滿油香,最令我驚喜既竟然有泰式生蝦味道真係平時食開個啲架,不過就細隻啲牛柳粒好食淋身又有根,而且好香,要encore壽司都有水準牛油帶子大大粒好正,好香,必點。牛舌就正正常常。超喜歡佢既芝士蟃魚卷同牛油果軟殼蟹卷,佢既卷物都好高水準。火炙三文魚超正,勁大塊三文魚,入口即溶,滿腔油香,應該用既係三文魚腩。當然要試埋皇牌四重奏手卷啦,同出面既手卷店水準一樣,一啲都唔馬夫,食多幾個可以回本啦值得一讚既係服務態度十分友善,十分推薦。

放題一開波當然就係刺身

三文魚夠厚身,充滿油香,最令我驚喜既竟然有泰式生蝦
味道真係平時食開個啲架,不過就細隻啲

牛柳粒好食

淋身又有根,而且好香,要encore

壽司都有水準

牛油帶子大大粒好正,好香,必點。
牛舌就正正常常。

超喜歡佢既芝士蟃魚卷同牛油果軟殼蟹卷,佢既卷物都好高水準。

值得一讚既係服務態度十分友善,十分推薦。
2017-09-18 3252 views
大吉居酒屋,之前試過尖沙咀嗰間,質素吾錯,可惜已經執咗⋯⋯今次試中環嗰間先。先講講邊啲好食,邊啲吾好食,天婦羅、蟹粥、牛舌都吾錯,刺身、芝麻雞翼、芝士焗蠔吾掂。大吉居酒屋位於威靈頓街嘅某一座大廈入邊,中環嘅某啲路真係好斜,加上本人少運動,行幾步就喘氣🙊好彩間野都唔係好難搵。場內環境較暗,如果食嗰陣眼瞓狀態唔好會變得更加眼瞓天婦羅好搞笑,真係用炸野戈啲用具裝住,吹卜卜都幾新鮮熱辣辣,呢個合格了,冇令人失望,蟹鉗都幾鮮味。 蟹粥向來係我係放題幾鍾意食嘅嘢,清甜不解釋,蟹味在口中徘徊,感覺挺好。鹽燒牛舌係幾好食,亦可以話係最好食嘅一道菜,完全係燒得啱啱好,牛舌亦實實地有咬口,正宗,同其他高汁居酒屋既牛舌有得揮刺身方面,首先,三文魚唔係好肥美,甜蝦感覺上都唔新鮮⋯⋯象拔蚌好硬,泰式生蝦反而俾人感覺幾新鮮,辣辣地咁,其他都麻麻地。炸物都系一般般,呢度有隻叫流心奶黃丸嘅有特色,奶黃嘅數量就還可以吧,芝麻雞翼太油膩,美食嗰陣已經見到啲油喺晒面sos... 芝士焗蠔真係唔知想點勁多芝士係好吸引,不過隻蠔真係細到冇朋友囉,隻蠔又唔係特別好食。

場內環境較暗,如果食嗰陣眼瞓狀態唔好會變得更加眼瞓

sos...

芝士焗蠔真係唔知想點

Type of Meal
Dinner
Dining Offer
Group-buy
2017-08-06 4227 views
我之前嚟過幾次就算唔係越嚟越好都肯定保持水準,今次嚟食見到有新菜式柏爾馬火腿沙律及御品鮑汁燴花膠。刺身方面依然新鮮,而最高興嘅係以為無油甘魚,原來切好嘅魚無貨要再開,之後仲補返比我,其他放題好少會理你。鵝肝手捲係我心水推介,至於其他壽司都唔錯。熱食方面當然要試下御品鮑汁燴花膠,味道都ok嘅之後燒羊架都唔錯(但放題之中有間仲好) 露筍惹味燴鮑魚及瑤柱龍蝦粥都有水準(以放題嚟講)至於飲品及甜品方面就自助形式, 啤酒汽水應有盡有。差啲唔記得講三個位以上會有磯燒海鮮但要事先預訂(應該唔使加錢)而每一張枱會送一客象拔蚌刺身或者海膽二選一。我叫咗象拔蚌刺身真係好鮮甜可能星期六比較忙出菜慢咗啲,但差唔多做到零漏單而且經常主動幫你換碟值得稱讚
,至於其他壽司都唔錯
。熱食方面當然要試下御品鮑汁燴花膠,味道都ok嘅

2017-08-05
$280 (Dinner)
  • 鵝肝手捲
  • 壽司
2017-07-05 3958 views
中環地租貴+人手貴,無論早、午、晚餐都係比其他地區貴d, 是但搵間餐廳食午餐都幾乎過百,反正都要俾百幾蚊,緊係搵間好食又抵食既!大吉的確係一個唔錯的選擇!大吉午餐有好多配搭,次次都睇到眼花撩亂,心大心細!今次叫左三文魚腩、帆立貝、海膽、蟹肉、蟹膏、牡丹蝦丼,加配三文魚壽司,份量好多,女士一定食唔晒,係男士份量!三文魚腩好肥美,蟹肉蟹膏好香甜,食左好有罪惡感! 海膽不算新鮮,不過不失啦,但$158喺中環可以食到呢個質素,好難得!另外叫左薄燒牛肉定食,加配壽司拼盤,份量比我叫的刺身丼仲多,我試食左少少牛肉,唔錯,不過個人覺得我個海鮮丼抵食好食D!

2017-07-04
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$160 (Lunch)
2017-06-05 3008 views
在中環上班的你,可能也會知道這個地方,如果你想大吃一餐日本菜,這裡的午餐絕對適合你吧。大吉是一家放題專門店,我第一次來也是和朋友晚上來吃飯慶祝的,質素和食物種類都不俗。這裡的午餐大約是一百多元,這是包括了麵豉湯、沙律、主菜、包或樽裝飲品、甜品的。有同事最喜歡這裡的甜品可以點Haagendaz,而我就覺得有時候吃百福豆腐花也不錯。如果很餓的話,你可以選一個有飯又有配菜的餐點。我點的是燒三文魚饅魚飯配加州卷餐,還有包配菜的,我點了刺身。質素是可以的,燒三文魚挺香,但饅魚的骨是不好吃的那種。刺身就是一般放題店質素的。與同區其他日本餐廳比較,質素也是有距離的。但如果想百多元吃超級飽的還是可以選這裡!在大吉無論點甚麼餐,感覺真的像在吃放題,可能是因為店員和食客都比較急,而且每桌的食物也總是放得滿滿的。而比較令人卻步的,就是環境實是十分擠迫,基本上沒有太多私人空間,所以如果約會很久不見的朋友,這裡未必是最好的選擇呢。

,而我就覺得有時候吃百福豆腐花也不錯。

如果很餓的話,你可以選一個有飯又有配菜的餐點。

$150 (Lunch)
2017-04-07 4765 views
太耐無食放題,一人5日去左食放題,9點 238加一(好抵)有海鮮燒😂😂之前唔知有得燒,賣相可以,海鮮一般 但其實朋友們對海鮮拼盤都冇興趣,所以最主要都係食壽司刺身為主我哋點咗鵝肝壽司好大舊好好味呀, 可以嘅話可以燒多一陣會好味啲煎香啲。。。必食左口魚裙邊壽司, 最鍾意食嘅原因係因為 火焰左口魚裙邊入口即溶另外點左其他壽司都ok至於 燒牛舌及 雞軟骨燒得好好味牛舌都唔錯飲品任飲, 啤酒都係任飲 適合一大班朋友聚腳嘅地方, 價錢親民員工服務都ok讚!
太耐無食放題,一人5日去左食放題,9點 238加一(好抵)
有海鮮燒😂😂之前唔知有得燒,賣相可以,海鮮一般

飲品任飲, 啤酒都係任飲
適合一大班朋友聚腳嘅地方, 價錢親民

員工服務都ok
Birthday
拖羅壽司,黑松露大蝦壽司
好味鵝肝壽司
燒羊架
  • 左口魚裙邊壽司,鵝肝壽司
2017-02-22 4886 views
今天來到了同事介紹的大吉,來個日式午餐。點了一個大吉便當,包含多款刺生,有海膽、海蝦、蟹膏、三文魚等等。食材新鮮,份量也不少,便當已包括前菜、餐飲及生果或甜點,以一百多元的價錢,的確值得一試再試!
今天來到了同事介紹的大吉,來個日式午餐。

2017-02-13
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$150 (Lunch)