最近唔知係咩做啲故仔都同拉麵有關,潛移默化地令自己都愛上食拉麵🤣見呢間拉麵討論度都幾高,即刻去試試😍🐰瀨戶內海牲蠣拉麵 $198😍呢款係期間限定,老實講自己本身真係麻麻地蠔,但見佢呢個係黃金燒生蠔,好似幾特別,就試吓😚😚飲咗啖湯頭,蠔嘅味道真係好濃郁👏🏻好鮮,好厚,拉麵軟硬度適中,入面仲有叉燒,溏心蛋同荀絲,其實已經好豐富!再試埋2隻黃金燒生蠔,不得不讚,係好食㗎!!醬汁係酸酸甜甜,好似有啲雞蛋係埋入面咁,蠔已經熟晒,海水味唔濃郁,容易接受👏🏻👏🏻呢款有驚喜!推薦🔥🐰雞白湯拉麵 $98😍估唔到佢雞嘅味道都咁出,係濃郁得嚟唔會令人覺得膩,除咗有叉燒仲會有埋雞肉🥹🥹呢款都好好食!!🐰照燒免治雞肉串燒 $48😍入面會有少少軟骨係到,口感up!醬汁好夠味,滿足晒😚😚👀而家餐廳旺角分店做緊限定優惠:喺旺角分店消費$98或以上拉麵,即送$48或以下串燒一客!👀另外5月限定優惠:HK$98 |2小時任飲生啤/清酒(*只適用於中環、炮台山、土瓜灣、旺角分店)

🐰瀨戶內海牲蠣拉麵 $198

🐰雞白湯拉麵 $98

🐰照燒免治雞肉串燒 $48

😍入面會有少少軟骨係到,口感up!醬汁好夠味,滿足晒😚😚

2023-05-07 22 views
雖然呢度拉麵出名,但吸引我嘅絕對係佢哋嘅活燒蒲燒鰻魚飯!佢哋餐牌寫即叫即燒,所以叫完都等咗差唔多15分鐘倒~黎到鰻魚勁厚肉!燒得都幾焦脆,好香蒲燒嘅香味!食落去肉質好彈牙緊緻,成個飯都充滿住鰻魚魚油嘅香味!!!勁邪惡勁滿足!加埋沾咗少少蒲燒醬汁嘅白飯,鹹鹹甜甜好惹味!個飯配埋芥辣魷魚同麵豉湯比你,本身以為佢想學日本咁整個三食嘅方法~但佢又冇介紹~~所以就唔知了~雖然整體價錢比較貴,但都值得一試嘅Sous Vide Japanese Chicken Breast (2pes)低溫慢煮日本赤雞(2pcs)另外叫咗個雞想try try!薄切加上慢煮一啲都唔鞋!下次可以叫個雞拉麵試下!

低溫慢煮日本赤雞(2pcs)

2023-05-07 26 views
再次黎到金鶴拉麵 為左龍蝦湯拉麵🍜原來旺角都有分店!上次食完對個龍蝦湯拉麵念念不忘,今次一定要encore!🧡極濃龍蝦湯拉麵 (配龍蝦尾)$198龍蝦湯依舊極濃🦞好足料!拉麵非常掛汁 啖啖龍蝦滋味🤤龍蝦湯拉麵配上叉燒,紫菜,溏心蛋我今次都有加龍蝦尾 因為加埋龍蝦尾先可以食到啖啖肉嘅龍蝦嘛😜店方好貼心俾埋鉸剪同埋濕紙巾大家 方便大家食龍蝦尾🥰如果唔加龍蝦尾嘅話 $138就有極濃龍蝦湯拉麵🍜呢個龍蝦湯拉麵真係如其名- 極濃!推介推介!!!🧡北海道蟹湯拉麵 $138另一款點左蟹湯拉麵🍜上次黎嘅時候好似冇呢款 今次試吓先日本北海道直送嘅花咲蟹湯 配上鮮味蟹肉🦀蟹湯幾鮮甜 蟹肉份量都幾多唔知下次呢度會再出邊款拉麵呢😆好期待
再次黎到金鶴拉麵 為左龍蝦湯拉麵🍜原來旺角都有分店!

上次食完對個龍蝦湯拉麵念念不忘,今次一定要encore!

🧡極濃龍蝦湯拉麵 (配龍蝦尾)$198

龍蝦湯依舊極濃🦞好足料!
拉麵非常掛汁 啖啖龍蝦滋味🤤
龍蝦湯拉麵配上叉燒,紫菜,溏心蛋

店方好貼心俾埋鉸剪同埋濕紙巾大家 方便大家食龍蝦尾🥰

如果唔加龍蝦尾嘅話 $138就有極濃龍蝦湯拉麵🍜
呢個龍蝦湯拉麵真係如其名- 極濃!
推介推介!!!

蟹湯幾鮮甜 蟹肉份量都幾多
唔知下次呢度會再出邊款拉麵呢😆好期待
Dinner
  • 極濃龍蝦湯拉麵
識我既人都知道其實我係唔中意食飯同麵🤣所以以前成日比👦🏻抱怨話我唔陪佢食拉麵(His favourite)😂😂😂但自從有一次食左人生第一碗雞白湯拉麵,我就完完全全愛上左🤣🙈❣️仲令我開始欣賞拉麵既美味😝金鶴拉麵一向都係我鍾意既拉麵店,宜家分店開得越來越多,好容易就食到😍🙌🏻今期佢地仲出左期間限定既瀬戶內海產蠔湯拉麵🦪🦪!蠔迷千奇唔好錯過😍🌟瀨戶內海產蠔湯拉麵配生蠔黃金燒2隻🦪 $198拉麵就成日食,但我同👦🏻都係第一次食蠔湯拉麵😂😂湯底以大量日本瀬戶內海蠔熬製,第一啖湯飲落口係令我同👦🏻嘩左一聲😆好creamy呀咩事! 而且真係蠔味真心好濃郁好鮮甜,就連唔食蠔既我都認證!湯底令每一啖拉麵都滲透鮮甜既然蠔味🍜除左兩大塊招牌既豚肉叉燒之外,另外再配上兩隻黃金燒生蠔🦪🦪😍生蠔上面係滿滿既芝士同沙律醬,燒到面頭微焦,好香好吸引🧡👦🏻就大讚燒蠔好鮮甜,而且加埋黃金醬超級惹味!🌟雞白湯拉麵🍜 $98黎得呢到點可以唔食我最愛既雞白湯拉麵呢❤最欣賞金鶴既雞白湯拉麵會配上炸牛蒡🙌🏻牛蒡份量多,而且炸到金黃色超級脆口😋不過略嫌有少少油膩~雞白湯呈乳白色,飲落去雞味好鮮甜,creamy而且完全不油膩🥹就係啖啖

🌟瀨戶內海產蠔湯拉麵配生蠔黃金燒2隻🦪 $198

🌟雞白湯拉麵🍜 $98
黎得呢到點可以唔食我最愛既雞白湯拉麵呢❤最欣賞金鶴既雞白湯拉麵會配上炸牛蒡🙌🏻牛蒡份量多,而且炸到金黃色超級脆口😋不過略嫌有少少油膩~雞白湯呈乳白色,飲落去雞味好鮮甜,creamy而且完全不油膩🥹就係啖啖骨膠原,好舒服既感覺❣️而且餐廳用左打泡機為湯底打左一層奶泡❤️令雞白湯飲落更有層次🤤輕鬆飲曬都完全唔會口渴🥰配料有兩大塊招牌豚肉叉燒同低溫慢煮雞肉,豚肉叉燒好薄好粉嫩,肉味都好出💖而雞肉兩舊都大大舊超厚肉!肉質好淋好嫩,一啲都唔鞋🤤配埋溏心蛋、荀、木耳、蔥花等配料,口感好豐富❤️

🌟明太子雞翼 $48
依家旺角分店有限定優惠😆叫拉麵送串燒🍢!勁抵!明太子雞翼熱辣辣🤤外皮脆卜卜,入面雞肉好juicy而且好嫩😚仲塞滿明太子,超惹味!

💗4-5月旺角分店限定優惠:叫拉麵送串燒🍢!
於旺角分店消費$98或以上拉麵,即送你$48或以下串燒一客!
*只適用於旺角分店
4-5月限定優惠:HK$98 / 2小時任飲生啤/清酒🍻🍶
*只適用於中環、炮台山、土瓜灣、旺角分店

回頭率:❤️❤️❤️❤️ (5個❤️為滿分)

加一服務費:✅

📍地址:金鶴拉麵 (利民大廈) (旺角)
旺角通菜街110號利民大廈地舖
2023-05-05 9 views
同FD行街,睇到哩間拉麵唔錯,咁試試啦。哩間店鋪裝修得幾有日本特色,晚市提供數款拉麵選擇,仲有期間限定拉麵提供。不過FD宜家食緊中藥,唔方便食蠔,所以揀咗普通拉麵。可樂,食拉麵配汽水一流。日式餃子,一份有4隻,餃子煎得脆啵啵,食落好juice,唔洗點醬已經好夠味。黑蒜醬油拉麵,拉麵好豐富,有雞肉,叉燒,流心蛋同紫菜。醬油湯底好清爽,拉麵係彈牙果款,食落好爽口。明太子手羽毛先,一份兩隻,雞皮炸得好香口,裡面爆曬汁水,明太子同雞翼好夾,好味。照燒免治雞肉,雞肉串好大一串,裡面仲有少少脆骨,食落口感好豐富,照燒醬唔錯,好惹味。照燒黑豚肉腸,估唔到黑豚肉腸好大一件,食落肉味好香,唔係出面好多麵粉果款,OK。求其食嘅一餐,真係唔錯,仲見到可以外賣自取,可以推薦比住旺角啲FD。

可樂,食拉麵配汽水一流。

2023-05-04
$160 (Dinner)
  • 明太子手羽毛先
  • 黑蒜醬油拉麵
2023-05-04 16 views
這次來到這間金鶴拉麵,品嘗了他們新推出的限定蠔湯拉麵和雞白湯拉麵,非常滿意。瀨戶肉海產 蠔湯拉麵配上兩隻黃金焗蠔,真的是非常豐盛。每一口都能感受到湯汁的濃郁和蠔的鮮甜,而且搭配上生蠔黃金燒更是另有風味。另外也有一片豚肉及糖心蛋。麵條也相當彈牙,配上濃郁的忌廉醬汁,讓人食指大動,讚不絕口。而雞白湯拉麵選擇小碗,價格比較平實,味道卻是一點也不馬虎。慢煮雞胸和豚肉片都非常嫩滑,搭配炸牛蒡和糖心蛋,吃起來更有層次感。雞白湯清甜可口,食欲大增。整體而言,店的拉麵除了創新之外也真的非常好吃。蠔湯拉麵的濃郁和雞白湯拉麵的清爽,都各有特色。如果喜歡日式拉麵絕對值得一試。

最鐘意食拉麵既我,又喺旺角搵左間未食過既拉麵同男朋友黎試下🥰入到去覺得環境好舒服,有好多燈籠,感覺好似去咗日本咁☺️可以好舒服咁享受美。我哋一人嗌咗一碗拉麵,我就叫咗一碗極濃龍蝦湯拉麵,因為見佢係期間限定,同埋我最鍾意食龍蝦,佢嘅湯真係好似佢個名一樣超級無敵濃,鮮甜既湯,麵份量又多,湯唔會好杰都唔會好稀,配搭咗豚肉同半隻溏心蛋,浸落啲湯度冇得輸,就算冇加龍蝦尾都覺得性價比好高,特別平時鍾意食蝦蟹或者海鮮嘅人🥰男朋友就叫咗一碗雞白湯拉麵,睇湯嘅顏色就知非常濃稠,而且配料非常多,有木耳溏心蛋筍,同埋好多肉,男朋友食完都感覺好滿足🥰非常推介情侶去,靜靜地拍下拖又可以食到性價比高嘅日本菜,店員話佢地其實仲有好多分店,下次可以再去其他店試埋佢哋嘅串燒再同大家分享🫶🏻

• 極濃龍蝦湯拉麵
2023-04-30 12 views
- 辛味豚骨湯慢煮十二小時湯頭Q 彈拉麵➕切碎紅蔥絲➕新鮮花椰➕整隻流心溏心蛋➕秋葵➕台灣爆汁新鮮冬菇➕日本筍➕昆布$98點餐時 見到有許多麵湯選擇在北海道雪蟹/ 辛味拉麵中猶豫了好久才選中辛味店員說辣度 與鹹度都是不可更換的但嘗過之後就是一切都剛剛好真正好辣 好香日本拉麵湯底的味道蔬菜方面並非綠色蔬菜是 香菇 秋葵等- 現烤鰻魚1 skewer $68- 現烤帆立貝 1 skewer $68串燒物有伴碟- 現烤秋葵(🥬蔬菜愛好者實名 $28- 零度coke素食者友好店舖喔 可以將拉麵中的雞肉and 豚肉換成新鮮蔬菜呢價錢係偏貴少少 但味道值得

- 辛味豚骨湯慢煮十二小時湯頭Q 彈拉麵

可以將拉麵中的雞肉and 豚肉換成新鮮蔬菜呢
價錢係偏貴少少
但味道值得
2023-04-30 52 views
極濃雞白湯拉麵🍜$138友人揀左廚師推薦的極濃雞白湯。拉麵上鋪滿香脆的炸牛蒡,香脆可口又回甘,湯底飲落好有驚喜:極濃厚,味道豐富,湯有齊雞油脂的香濃與滿滿蛋白質、又嚐到少許忌廉湯,是十分有心思與講究的湯底。香辣豚骨湯拉麵🍜$98嫩雞肉同叉燒,仲有糖心蛋都保持住水準,湯底香辣而不會蓋去其他食物的鮮味,好快就食到見底🤭拉麵有外賣自取,方便~雞軟骨串燒(2 串)$48雞軟骨燒得靚,香、脆、金黃色樣樣齊,是日式串燒必食之選。
極濃雞白湯拉麵🍜$138
香辣豚骨湯拉麵

香辣豚骨湯拉麵🍜$98

雞軟骨串燒(2 串)$48
雞軟骨燒得靚,香、脆、金黃色樣樣齊,是日式串燒必食之選。
2023-04-20
$156 (Dinner)
香辣豚骨湯拉麵
2023-04-30 71 views
位於旺角通菜街的「金鶴拉麵」,主打招牌雞白湯拉麵🍜店內裝修以日本風格為主🇯🇵餐廳最近仲做緊以下兩個優惠1️⃣4 - 5月旺角分店限定優惠:叫拉麵送串燒🍢現凡於旺角分店消費$98或以上拉麵,即送$48或以下串燒一客2️⃣4 - 5月限定優惠:HK$98 / 2小時任飲生啤/清酒🍻🍶*只適用於中環、炮台山、土瓜灣、旺角分店雞白湯拉麵呢款係餐廳招牌主打,當然一定要食啦!湯底以原隻雞烹煮8小時以上而成,質感濃厚,鮮雞味濃,齒頰留香~配上粗拉麵,口感彈牙有嚼勁,而且好掛湯哦另外配料仲有炸牛蒡、糖心蛋、筍片、豚肉叉燒及低溫慢煮雞肉等等,好足料瀬戶內海產蠔湯拉麵期間限定新拉麵🍜以瀨戶內海產生蠔熬製而成的蠔湯,湯底味鮮且極濃郁,不得了呀另配兩隻生蠔黃金燒🦪生蠔飽滿又肥美,鮮甜味美,表面鋪滿沙律醬一齊烤焗,邪惡美味燒秋葵一客有兩串,每串有四條。秋葵燒得啱啱好,口感爽脆,表面加咗少許鹽粒作調味,新鮮滋味

雞白湯拉麵

瀬戶內海產蠔湯拉麵

燒秋葵

$150 (Lunch)
2023-04-27 32 views
好幾年前當金鶴只有兩間分店既時候,試過佐敦果間,當時獨沽兩味,得雞白拉麵同鰻魚飯,想多個小食都無,但lunch hour 依然排長龍。依家周圍都見到,唔洗點樣排隊啦仲可以外賣,又有勁多新口味!龍蝦啊蟹啊鮮蠔拉麵等,好多串燒、Sake、連啤酒都有free flow ! 睇黎要同居酒屋拼過由於友人對好多海鮮都敏感(而本人亦好懶等駁殼)最後決定再食番signature雞湯同試下黑蒜。極濃雞白湯拉麵依舊係超濃奶白湯底,雞味濃 飲完咀唇癡粒粒的,係豐富既骨膠原啊 炸牛蒡唔單止係得個樣,仲係好香口的,同雞湯好夾。溏心蛋亦係無得輸!雞胸肉係慢煮的勁嫩,又有同多蔥同木耳絲,拉麵黎講都係比較健康!黑蒜拉麵一上黎就好重既蒜頭味,係真係好濃,所以真係要蒜頭愛好者先好嗌啊😂 比起雞白會油dd, 但都係好好既配搭適合重口味人之選👍🏼另外試左d skewer, 留意番餐牌有清楚寫明係一串定兩串,就唔怕叫太多食唔晒啦!推薦燒帶子,簡單搽燒肉醬燒一燒 好鮮甜又嫩滑。另外既秋葵同牛柳咸香咸香,送酒一流(但拉麵已經好飽肚所以飲唔落酒)。保持到水準仲要新增咁多款式多咁多分店,係有d料到

燒帶子

推薦燒帶子,簡單搽燒肉醬燒一燒 好鮮甜又嫩滑。
)。

保持到水準仲要新增咁多款式多咁多分店,係有d料到

燒牛柳
燒帶子
燒牛柳
2023-04-27 80 views
想起好耐冇食過拉麵,今日一於找間入去食返碗回味吓先在旺角見到呢間幾多選擇好似好吸引,就入去坐低睇吓有冇我想食嘅嘢先餐牌除左小食、串燒、拉麵,重有鰻魚飯。我就選左一款拉麵和兩款小食試吓先北海道蟹湯拉麵:第一囗一定係試吓個湯先,入囗非常濃郁,好香蟹味,味道好鮮拉麵份量幾足,麵質彈牙,掛滿濃湯,越食越想食溏心蛋好嫩滑好creamy,豚肉好淋好嫩滑黑椒牛舌串:大大塊,咬落爽囗彈牙,味道剛剛好,好惹味明太子手羽先:熱辣辣,外脆肉嫩,有少少辣,惹味非常,冇骨啖啖肉餐廳除左散叫外,還有午市套餐或者有d食物可加錢變套餐,如果店鋪坐爆晒或唔想堂食,佢哋都有提供外賣自取服務
想起好耐冇食過拉麵,今日一於找間入去食返碗回味吓先

北海道蟹湯拉麵:第一囗一定係試吓個先,入囗非常濃郁,好香蟹味,味道好鮮
拉麵份量幾足,麵質彈牙,掛滿濃湯,越食越想食
溏心蛋好嫩滑好creamy,豚肉好淋好嫩滑
北海道蟹湯拉麵
黑椒牛舌串:大大塊,咬落爽囗彈牙,味道剛剛好,好惹味
黑椒牛舌串
明太子手羽先
2023-04-19
Lunch
北海道蟹湯拉麵
黑椒牛舌串
明太子手羽先
是日一個人me time 獨食 😆諗都唔諗就入嚟坐低,反正拉麵嘛,又唔係食放題,諗咁多仲咩姐 😂叫咗:🐔 極濃. 雞白湯拉麵採用原隻鮮雞煮足8小時或以上,以熬出濃郁嘅天然骨膠原精華雞白湯底!😍 對美顏同補身都有幫助!😀拉麵配上以低溫慢煮嘅雞肉及豚肉叉燒,肉質非常嫰滑,肉味又夠濃而自然,沒有任何添加調味料 👍拉麵份量都唔少架,除咗肉,仲有半隻溏心蛋🥚及即炸牛蒡,碗拉麵十分豐富!🥰即炸牛蒡嘅賣相為碗拉麵增添氣色 💖 好香口又脆而不帶油膩感 😋除咗雞湯拉麵,金鶴仲新出咗期間限定嘅款式!🦪 瀨戶內海產牡蠣拉麵 (蠔湯拉麵 配生蠔黃金燒)仲有極濃龍蝦湯拉麵 🦞 一樣咁受歡迎 🔥鍾意食海鮮嘅你哋唔好錯過啊 😀❤️想講金鶴除咗主打拉麵外,佢嘅串燒都係好掂!😮同串燒專門店整嘅真係有得fight啊!🍄 鹽燒冬菇本人好鍾意食冬菇 😁食過咁多次冬菇串燒,呢間真係燒得最好食!佢嘅冬菇夠厚身!個人覺得呢樣好重要!咁先有咬口 🤩 我之前喺其他地方食,d冬菇好薄身又乾...食咗等於冇食咁 😅冬菇洗得夠乾淨,又大件,燒得香又夠juicy!一咬開竟然係爆汁架 😧我真係冇嘢投訴啊 💯🐔 鹽燒雞中翼燒得金黃又好香 🥰 外皮超
是日一個人me time 獨食 😆

叫咗:
🐔 極濃. 雞白湯拉麵

鹽燒.雞白湯拉麵

除咗雞湯拉麵,金鶴仲新出咗期間限定嘅款式!
🦪 瀨戶內海產牡蠣拉麵 (蠔湯拉麵 配生蠔黃金燒)
仲有極濃龍蝦湯拉麵 🦞 一樣咁受歡迎 🔥

鍾意食海鮮嘅你哋唔好錯過啊 😀❤️

想講金鶴除咗主打拉麵外,佢嘅串燒都係好掂!😮
同串燒專門店整嘅真係有得fight啊!

🍄 鹽燒冬菇
鹽燒冬菇

本人好鍾意食冬菇 😁
食過咁多次冬菇串燒,呢間真係燒得最好食!
佢嘅冬菇夠厚身!個人覺得呢樣好重要!
我真係冇嘢投訴啊 💯

🐔 鹽燒雞中翼
鹽燒雞中翼

燒得金黃又好香 🥰 外皮超脆又唔算油!
內裡雞肉都嫰嘅,仍保留到肉汁 😋
雞翼都大大隻同多肉架!🤩

服務方面都唔錯,店務員都好有禮貌幾有笑容 😄
會有下次幫襯 😊❤️
2023-04-13
Lunch
鹽燒冬菇
鹽燒雞中翼
  • 極濃雞白湯拉麵
之前係中環食過招牌雞白湯拉麵幾濃郁~原來旺角都有分店仲出左幾款期間限定🌝又有蠔🦪又有龍蝦🦞又蟹湯🦀都係邪惡之選蠔湯聽落比較特別就試試佢😙另外叫返招牌雞白湯拉麵 掛住佢地既炸牛蒡💦旺角分店比中環大 座位好闊落原來仲多左小食串燒揀 唔洗齋食拉麵咁單調唔知係咪新推出串燒🍢依家旺角做緊優惠嗌夠HKD98以上既拉麵就會送HKD48既串燒✨仲有HK98任飲生啤清酒2個鐘🍻🍶睇餐牌暫時做到5月31號 有興趣留意下👌🏻📍雞白湯拉麵 HKD98金鶴最特別就係拉麵會配上炸牛蒡😎單食脆口 浸下雞湯又會變到煙煙韌韌~食拉麵既時候多幾個口感 無咁油膩雞湯好濃郁 有慢煮雞肉同叉燒🥓兩款肉肉雞肉同叉燒都好嫩滑 食得出慢煮既分別📍瀨戶內海產蠔湯拉麵配生蠔黃金燒2隻HKD198飲左啖湯先 好濃蠔味🦪但唔會腥 都幾鮮一定要襯熱食燒蠔 面頭係芝士撈左沙律醬🧀隻蠔本身都幾大隻 個芝士醬酸酸甜甜😙燒完都仲好有水份幾鮮甜💦麵質幾掛湯 叉燒大大塊軟綿綿既口感配料份量都唔少 有好多木耳絲同筍📍鹽燒豬頸肉2串🍢HKD48食夠98蚊送既豬頸肉串燒燒到表面有啲脆口 豬頸肉爽口 調味幾香🤏🏻
之前係中環食過招牌雞白湯拉麵幾濃郁~
原來旺角都有分店仲出左幾款期間限定🌝
仲有HK98任飲生啤清酒2個鐘🍻🍶
睇餐牌暫時做到5月31號 有興趣留意下👌🏻

📍雞白湯拉麵 HKD98
金鶴最特別就係拉麵會配上炸牛蒡😎
單食脆口 浸下雞湯又會變到煙煙韌韌~
食拉麵既時候多幾個口感 無咁油膩

📍鹽燒豬頸肉2串🍢HKD48
食夠98蚊送既豬頸肉串燒
燒到表面有啲脆口 豬頸肉爽口 調味幾香🤏🏻
2023-04-15
$130 (Lunch)
2023-04-24 15 views
每次嚟襯呢間都會食雞白湯拉麵,呢到嘅雞白湯湯底係用咗日本赤雞經過6小時以上嘅高溫熬製而成,囗感濃而不膩又順滑!🍜瀨戶內海產蠔湯拉麵 配 生蠔黃金燒 $198最近新推出,呢個係期間限定!濃濃嘅蠔湯,鮮甜唔腥,配上彈牙嘅粗拉麵、兩塊大豚肉及半隻溏心蛋,真係十分滋味另外仲有2隻大大嘅生蠔黃金燒,芝士配生蠔真係絕配呢!🍜極濃雞白湯拉麵 $98濃郁鮮甜嘅雞白湯配上彈牙嘅粗拉麵,十分掛湯!另外仲有兩塊嫩滑嘅雞肉、一塊大豚肉、半隻溏心蛋及非常吸晴嘅炸牛蒡,炸牛蒡好特別,乾身時食落好香脆,浸完湯就有少少煙韌🍗照燒免治雞肉 $48新鮮即燒嘅雞肉棒食落有口感,照燒汁香甜惹味!旺角呢間分店最近仲做緊,只要消費$98或以上拉麵,即送$48或以下串燒一客,好抵食!同埋仲有$98/2小時任飲生啤/清酒🍻🍶

🍜瀨戶內海產蠔湯拉麵 配 生蠔黃金燒 $198
另外仲有2隻大大嘅生蠔黃金燒,芝士配生蠔真係絕配呢!

🍜極濃雞白湯拉麵 $98

🍗照燒免治雞肉 $48
新鮮即燒嘅雞肉棒食落有口感,照燒汁香甜惹味!

同埋仲有$98/2小時任飲生啤/清酒🍻🍶