2022-11-10
🌹𝕭𝖊𝖆𝖚𝖙𝖞 𝖆𝖓𝖉 𝖙𝖍𝖊 𝕭𝖊𝖆𝖘𝖙🌹一直想擁有 #美女與野獸 中嘅玫瑰🌹覺得係真愛嘅見證,浪漫又讓人嚮往 帝京酒店香田日式料理聯乘#CANVAS 呈獻🌹【至臻‧玫瑰花園下午茶】🌹CANVAS王牌產品的靈魂─奧圖玫瑰為主調,打造出花香處處的獨特鹹甜點🍰🍩🍪🍮帶您走進玫瑰花海,探索唯美秘境打卡之最★🍫#佛手柑玫瑰榛子朱古力盆栽「至臻‧玫瑰花園」下午茶的主角,亦是亮點之作!不但盆栽上的玫瑰可食用,而且花盆、泥土和草通通也可進食,清新開胃又創意十足!中間有酸🍋味嘅麻糬,濃郁嘅朱古力,食落帶啲神秘黑森林嘅感覺。 🍰#草莓玫瑰開心果蛋糕🍩#紅桑子玫瑰雲呢拿慕絲蛋糕🍓#草莓玫瑰千層酥🍔#迷你和牛漢堡🥠#咖喱豚肉春卷🍲#家鄉築前煮🍹#至臻粉紅特飲🍱#迷你角切魚生丼🍵#鵝肝蒸蛋🥭#芒果芝士撻🧁#提子鬆餅配草莓玫瑰果醬及凝脂忌廉 魚生飯好加在下午茶清單好特別,特飲都好有誠意,玫瑰🌹造型嘅冰,味道唔甜,有玫瑰啫喱係入面。甜點每款都味道層次豐富。鹹點以日本以傳統美食加入創意烹飪!實在整體都充滿驚喜😋😋分量十足!👍🏻👍🏻 HK$548 兩位用 (包兩杯特飲)HK$278 一位用 (包一杯特飲)另加一服務
一直想擁有 #美女與野獸 中嘅玫瑰🌹
覺得係真愛嘅見證,浪漫又讓人嚮往
帝京酒店香田日式料理聯乘#CANVAS 呈獻
🌹【至臻‧玫瑰花園下午茶】🌹
帶您走進玫瑰花海,探索唯美秘境
打卡之最★
🍱#迷你角切魚生丼
🍵#鵝肝蒸蛋
🥭#芒果芝士撻
🧁#提子鬆餅配草莓玫瑰果醬及凝脂忌廉
HK$548 兩位用 (包兩杯特飲)
HK$278 一位用 (包一杯特飲)
另加一服務費