2022-08-12
如題, 用coupon必食, 特別係你coupon唔多, 可能 兩張, 咁呢間就岩你。我係lunch一個人去, 竟然都係等, 不過都等左around20分鐘到就有位。講番食物先因為得一張coupon, 所以就冇叫到和牛同刺身定食,最後叫左個銀雪魚定食。我記得上年食銀雪魚定食都有三舊刺身,但今年竟然得番d魚仔同蔡葵,差咁遠既,即刻有d失望。前菜食左佢d沙律同個茶碗蒸, 茶碗蒸都唔差, 正常水準。 仲有d魚仔同蔡葵, 都幾好食, 但當然唔會夠刺身好食囉。之後就真係食個銀雪魚, 又有驚喜幾好食喎, 煎到條魚好香,條魚又好有味,好中意食,另外都煎到魚皮好脆, 同魚肉之間果層脂肪一齊食真係好正,好香。 條魚一定要趁熱食, 凍左就冇咁好食。埋單好似二百到,都抵,不過不失啦。仍然會棒場。
講番食物先
銀雪魚定食。
埋單好似二百到,都抵,不過不失啦。仍然會棒場。