2022-04-18 496 views
前排嚟過無訂位無緣入去食今朝一早帶b去食早餐竟然唔記得book位好在walk in都有位男女店主都超級nice幫我同bb調個好位又請👶🏻飲橙汁當然仲好主動幫我哋映相可惜扭計坐唔耐下次會再嚟過egg bebedict都好好味啊🍳
前排嚟過無訂位

當然仲好主動幫我哋映相
可惜扭計坐唔耐
下次會再嚟過
egg bebedict都好好味啊🍳

❤️🤍週末限定。摩洛哥的偽旅遊🤍❤️...有多久沒旅行了🧳是否想念旅遊的滋味呢!? 今天分享這間 網紅們 必到的 打卡咖啡廳 位於元朗很有特色的紅磚屋裡面 穿過很有異國風情的市集後 在最裡面會看見很有摩洛哥🇲🇦風情的 露天咖啡店泥黄色磚牆、復古圓拱木門、木窗、油燈等設計加上咖啡廳内的洞穴設計 也別具心思呢💕餐廳室外庭院不算很大 但營造了一個打卡一流的環境完全抓住現代人打卡胃✨.食物方面主打西式 Pizza、Sandwiches 、炸雞、薯條以及甜品,值得ㄧ提的炸椰菜花🥦惹味又好味 😋另外熱辣辣的brownie 不會好硬好乾配上榛子雪糕淋上焦糖朱古力醬不會過份甜膩..想前往的寶寶們 溫馨提醒🔔 店家採現場派籌 分時段入坐 不接受🙅電話訂位每週六、日以及公眾假期營業 AM 10點開始派籌 AM 10:30開始營業
❤️🤍週末限定。摩洛哥的偽旅遊🤍❤️
有多久沒旅行了🧳是否想念旅遊的滋味呢!?
今天分享這間 網紅們 必到的 打卡咖啡廳

位於元朗很有特色的紅磚屋裡面
穿過很有異國風情的市集後 在最裡面會看見
很有摩洛哥🇲🇦風情的 露天咖啡店
泥黄色磚牆、復古圓拱木門、木窗、油燈等設計
加上咖啡廳内的洞穴設計 也別具心思呢💕
餐廳室外庭院不算很大 但營造了一個打卡一流的環境
完全抓住現代人打卡胃✨

值得ㄧ提的炸椰菜花🥦惹味又好味 😋
不會過份甜膩

想前往的寶寶們 溫馨提醒🔔
店家採現場派籌 分時段入坐 不接受🙅電話訂位
每週六、日以及公眾假期營業
AM 10點開始派籌 AM 10:30開始營業
眾所周知,呢間cafe 要山長水遠🌄,晨早流流去排隊攞籌!睇相以為好大, 但cafe 真實環境比想像中細好多, 不過都滿心歡喜終於獲得一座難求的位置!點餐時才知中伏,門口有寫最低消費每人$80,其實我點了一個小食一杯飲品已經過曬,點知有位疑似老闆話唔得,因為我坐二人檯要點夠兩個人價錢!下?!當堂一下O了嘴!你話你張係四人檯甘我咪要點四人價錢❓ ❗️(活到一把年紀,獨遊咁多國家餐廳都未試過😂)我明白生意難做,就算兩位人頭費也有限,甘遠一場黎到,我都不介意比,只係我排隊攞位嗰陣時又唔講明,入座比餐牌我嘅時候都冇提醒!到我俾錢先話唔得!有種夾硬屈,肉隨砧板上嘅感覺!🤷‍♀️因為一個人真係食唔到兩人份嘅嘢,除咗甜品同飲品,其他唯有打包拎走!件CAKE頭幾啖算可以, 但食到最尾有D甜有D腻! 其他更加唔掂我都廢事影!返到屋企已經即刻好用心機地翻熱,同屋企人一人小小甘share , 大家都異口同聲話唔好食👎👎👎,冇咩汁冇咩餸 , 勁寡!😔餐廳分時段限時90分鐘。其實都明明劃分左時間,當我坐低見到太多人排隊落單,想影一陣相先,唔知點解職員要走黎催我落單 ???我諗唔到叫乜要睇多陣,佢地一直遠遠監視👀,(
眾所周知,呢間cafe 要山長水遠🌄,
晨早流流去排隊攞籌!
睇相以為好大, 但cafe 真實環境比想像中細好多,
不過都滿心歡喜終於獲得一座難求的位置!
點餐時才知中伏門口有寫最低消費每人$80,
其實我點了一個小食一杯飲品已經過曬,
點知有位疑似老闆話唔得,
因為我坐二人檯要點夠兩個人價錢!
下?!當堂一下O了嘴!
你話你張係四人檯甘我咪要點四人價錢❓ ❗️
(活到一把年紀,獨遊咁多國家餐廳都未試過😂)

我明白生意難做,就算兩位人頭費也有限,
甘遠一場黎到,我都不介意比,
只係我排隊攞位嗰陣時又唔講明,
入座比餐牌我嘅時候都冇提醒!
到我俾錢先話唔得!有種夾硬屈,
肉隨砧板上嘅感覺!🤷‍♀️

因為一個人真係食唔到兩人份嘅嘢,
除咗甜品同飲品,其他唯有打包拎走!
件CAKE頭幾啖算可以, 但食到最尾有D甜有D腻!
 其他更加唔掂我都廢事影!
返到屋企已經即刻好用心機地翻熱,
同屋企人一人小小甘share ,
大家都異口同聲話唔好食👎👎👎,
冇咩汁冇咩餸 , 勁寡!😔

餐廳分時段限時90分鐘。其實都明明劃分左時間,
當我坐低見到太多人排隊落單,想影一陣相先,
唔知點解職員要走黎催我落單 ???
我諗唔到叫乜要睇多陣,佢地一直遠遠監視👀,
(唔係想過嚟serve落單,因為係自助落單的) !
食到最尾又走來催我交檯請我離開,
重點係望吓個鐘,根本仲未夠鐘! ❌🕒

雖然環境真係幾特別,影相都幾靚!
不過嚟得呢度唔多唔少都係想尋找旅行feel,
可惜呢次絕對唔係 relax 身心愉悅體驗,
食物亦都唔係有咩咁出色!
唔會再黎,亦唔會推薦朋友黎!😤😤😤
2022-01-08 1109 views
由於即興想到這家充滿摩洛哥風情的咖啡店,來到這裡時已接近黃昏時段,因為這咖啡店是 walk-in 形式,沒有訂位服務的,非常幸運地,剛好在室內有一張桌子可讓我們入座🥰 泥黃磚牆上掛著古典油燈,還有圓拱木門、木製桌椅和窗子,讓人感受到濃濃的異國風情,桌子上擺放著一杯細小仙人掌,十分可愛🌵 這天點了以下餐點: ~手切薯條(Hand Cut Fries - with truffle mayonnaise)人手切的薯條配以兩款醬汁,黑松露蛋黃醬和茄汁,我比較喜歡黑松露蛋黃醬,有淡淡黑松露味特別好味😋 ~美式辣肉腸 Pizza(Pepperoni Pizza - with tomato sauce, mozzarella cheese, pepperoni and fried garlic)這個 pizza 令我有些驚喜,炭黑色的香脆 pizza 餅底是以竹炭做的,特別有格調,除了芝士和辣肉腸,還加入炒香蒜,味道很 match 很不錯吃😍 ~布朗尼(Brownie - with caramel chocolate sauce and hazelnut gelato)熱騰騰的朱古力布朗尼配上榛子意

~手切薯條

~美式辣肉腸 Pizza

~布朗尼
熱騰騰的朱古力布朗尼配上榛子意大利雪糕,已經很美味,再淋上焦糖朱古力醬,在雪糕外形成一層朱古力薄膜,吃著這甜點真是一大享受喔🍨🍫

飲品方面都點了季節特定的:

~凍青瓜蘋果茶
(Iced Cucumber Apple Tea)
以青瓜條作飲品裝飾算新穎,是一杯蘋果和青瓜味都配合得很清新的凍茶🍏

~熱薄荷朱古力茶
(Chocolate Mint Tea)
薄荷味較突出,朱古力味則非常淡,如果喝慣清淡熱茶的,會喜歡這杯精緻的茶☕️

黃昏在這咖啡店享受歐陸美食,倚靠著木窗子和泥磚牆拍照,彷彿去了異國旅行那樣浪漫💐
2021-12-19
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner
2021-12-29 811 views
This cafe located in Yuen Long definitely feels like you’re not in HK! Really amazed how they come up with this concept and it’s really effective in attracting costumers even its quite far! It opens 10:30 but people starts lining up as early as 9:30 I guess because when we arrived at 9:45, a number of people were already in queue! So you better arrive early especially if you wanted that seats outside which is quite igmable! 😉 additionally you only have 1 hour of stay!Although the place is nice,

Although the place is nice, the menu were quite ordinary for me and nothing really caught my utmost interest.. I find the foods we ordered we’re just ok… the avo and smoked salmon toast we’re delicious but nothing special. I love the pizza but i’ve had better… lastly the brownie is a bit sweet for my taste.. 😅

Though it was a great experience but this honestly is the kind of cafe that I’d probably visit only once.. 😐 still it’s worth a try!

What we had:
✨Avo and Smoked Salmon Toast (85$) 7/10
✨Quattro Fromaggi pizza (140$) 7/10
✨Brownie (60$) 6/10
Avo  and  smoked  salmon  toast
Quattro  Fromaggi  pizza
Brownie
2021-12-28 906 views
本住佛系的心成功 #walkin 此餐廳,排到第三輪的入座時間。由於時間已到15:45,所以沒有點到主菜,而剛好點的薯條和mocha也一般,唯brownie稍為可取,但上面的感覺是雪糕而非餐牌寫的 #gelato。mocha也不像mocha,感覺像latte🙃 薯條車也一直卡在桌子上的空隙,東歪西倒,薯條一直掉到桌子上😒.#angrypost 餐廳的服務質素和態度可謂十分差,有少少 #貼錢買難受 的感覺😞 破壞特意入錦田遊玩的心情。一開始walk-in訂位我們已被安排某張桌子,但預約時我們只被問及選擇室外還是室內,沒有被告知已指明坐哪個位置。但快入座時下雨了,門口店員一直問我們坐回室內好不好?而非主動安排有遮擋的室外位置,店員也一直只會說唔好意思「喎」,而且強調是我們自行選擇相關露天位置。惟我們是當時段第一組客人留枱的,我們親眼看到訂座紙上同一時段並沒有其他客人早於我們留座。到其後被安排坐室內時,我們按店員指示入座,只準備坐下來又被叫起來,有店員大聲指我們坐錯了位置,但店員們自行講了數句後又指我們坐對了。再過數分鐘,我們又再次被安排坐回室外有遮擋的位置,安排真的很混亂。.用餐時,我們點
用餐時,我們點了兩杯相同飲品但只來了一杯,眼見其他人的飲杯也全部到齊,我們才多問了一句男店員,深怕漏單卻得到回覆: 「點呀?我知呀!整緊囉」!再者,露天位置下雨,店員也只會解釋下雨,所有餐飲也會淋雨水才上餐,客人必須接受,而非餐廳會盡責地蓋好餐飲,令客人有個愉快用餐體驗。原來加一個蓋也那麼難🥲
值得再去指數 🌑🌑🌑🌑🌑 (5🌑為滿分)
人均消費 HK$100 (部分指定日子設最低消費HK$80) | 服務差,還幸沒有加一服務費 | 按walk-in入座的時段
是日免費搭車日,100分好老公問我不如今日唔好揸車🥲佢話想同我一齊搭車去晒全港,我話好😂我遲d出門你一早去拎位先🤪最後佢9點9到拎籌,再出返市區hea。Btw餐廳hold位亦只有5分鐘~大家記得行啱路,上天橋、過馬路、廁所入村、入市集行到尾就見到架啦~炸野小食有3款,叫左個炸椰菜花🥦有少少帶住鹹味嘅汁,唔算炸得好西利。前菜open sandwich 係一塊硬面包,上面擺左超有營養的牛油果同三文魚等等,連埋沙律幾清新~Pizza有6塊,岩2個人分享,黑色批超吸引,原來係整個批個時落左食用竹炭粉,令到個薄餅好有對比,d 芝士同辣肉腸好sharp,食落幾濃味,唔洗再加芝士粉啦,擺耐左既話有d硬,俾寵物咬就差唔多🤣主人要襯熱食啦More photo:

炸西蘭花

More photo:
白咖啡

花茶
炸西蘭花
  • 辣肉腸薄餅
2021-11-20 1039 views
/𝐋𝐚 𝐂𝐚𝐟𝐞𝐭𝐞𝐫𝐢𝐚趁住假期, 捉住男朋友去咗近排超hit嘅元朗紅磚屋, 成個市集勁似迷你泰國JJ Market, 而且入面有一間隱世摩洛哥風格cafe, 新鮮熱辣中秋節先開張, 野食唔錯又夠曬多打卡位, 可以扮下去咗旅行✈️ 1️⃣ 芝士四重奏薄餅 $130薄餅係薄批底🍕, 四重芝士拎起每一塊都會有拉芝效果, 味道比想像中好食, 份量岩岩好夠2個人食👍🏻2️⃣手切薯條 $50一上枱就覺得擺薯條嘅車仔勁得意🛒 薯條粗身連皮, 食得出係新鮮薯仔切條炸, 點埋黑松露蛋黃醬真係好好味, 有驚喜啊🤣3️⃣ Long Black $354️⃣Latte $35嚟cafe當然要嗌咖啡, 兩杯都正常發揮, 唔錯嘅☕️值得一讚嘅係每一個店員都好好人, 真係好似去旅行入咗一間當地人開嘅cafe咁, 會問好唔好食又會話點影相靚啲, 野食性價比又高, 建議大家趁仲未超多人知呢間餐廳就快啲去啦😌小攻略: 錦上路站B出口上天橋一直行入去好快到啦🤣店家ig有講明每日10點派籌架, 我就傻仔左以為無得book就無理, 好彩有店員話咁岩有人走咗就讓左個位比我🤫Food: 😋😋😋😋(4/5)Price:💰💰💰💰(4/5) $100/
𝐋𝐚 𝐂𝐚𝐟𝐞𝐭𝐞𝐫𝐢𝐚

1️⃣ 芝士四重奏薄餅 $130

2️⃣手切薯條 $50

3️⃣ Long Black $35
4️⃣Latte $35
嚟cafe當然要嗌咖啡, 兩杯都正常發揮, 唔錯嘅☕️

小攻略: 錦上路站B出口上天橋一直行入去好快到啦🤣

Food: 😋😋😋😋(4/5)
Price:💰💰💰💰(4/5) $100/ppl
Service: 🤵🏻‍♀️🤵🏻‍♀️🤵🏻‍♀️🤵🏻‍♀️🤵🏻‍♀️(5/5)
⊹📍𝐿𝑎 𝐶𝑎𝑓𝑒𝑡𝑒𝑟𝑖𝑎 °゚・ᴋᴀᴍ ᴛɪɴ🇭🇰 🅒🅐🅕🅔 🅗🅞🅟🅟🅘🅝🅖//來錦田紅磚走一趟 尋找一下旅行感覺 🕍店家是採取先到先得形式10am 開始walk in 取籌留位10:30am 第一輪入座所以真的要一早起來 我有聽到👂排頭位的到達時間是8:45am 😱空間不大 但環境確是不錯90mins 的用餐時間剛好而且天氣轉涼 坐室外更好呢! ♡´・ᴗ・`♡ 𝗔𝗯𝗼𝘂𝘁 𝘁𝗵𝗲 𝗙𝗼𝗼𝗱 🍗 ℂ𝕣𝕚𝕤𝕡𝕪 ℂ𝕙𝕚𝕔𝕜𝕖𝕟 $𝟠𝟘炸雞看似平平無奇 但食落就不一樣但外皮炸得香脆 內裡肉嫩雞皮都非常可口 又唔油膩 🍕 ℙ𝕖𝕡𝕡𝕖𝕣𝕠𝕟𝕚 ℙ𝕚𝕫𝕫𝕒 $𝟙𝟛𝟘Pizza 薄餅底有爐火香味 芝士有拉絲效果 辣肉腸惹味店員好nice 叫我地快啲影完要食啦🍸𝔾𝕚𝕟𝕘𝕖𝕣 𝕃𝕚𝕞𝕖 𝕊𝕡𝕖𝕔𝕚𝕒𝕝 $𝟜𝟘🍹𝕐𝕦𝕫𝕦 𝕊𝕠𝕕𝕒 $𝟛𝟝消暑一流 ☺︎︎總結食物質素唔錯 有機會都會再來不過就真的要一早起身嚟拎位先

📍𝐿𝑎 𝐶𝑎𝑓𝑒𝑡𝑒𝑟𝑖𝑎 °゚・ᴋᴀᴍ ᴛɪɴ

所以真的要一早起來
我有聽到👂排頭位的到達時間是8:45am 😱

空間不大 但環境確是不錯
90mins 的用餐時間剛好
而且天氣轉涼 坐室外更好呢!

♡´・ᴗ・`♡ 𝗔𝗯𝗼𝘂𝘁 𝘁𝗵𝗲 𝗙𝗼𝗼𝗱

總結食物質素唔錯 有機會都會再來
不過就真的要一早起身嚟拎位先
2021-11-06
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
$200 (Breakfast)
2021-11-07 1255 views
🍔食物質素:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻     💵價錢性價:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻    📸打卡指數: 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 🪑環境衛生:  👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻      🤵🏻店員服務:  👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻想知道又靚又好玩地方,   fai.lok仲會分享張相攝影心得,    相信大家睇得La Cafeteria食評,都知道係近期錦田大熱cafe,餐廳利用摩洛哥風設計,好似親身去摩洛哥感覺。La Cafeteria都係以pizza同open sandwich為主Pizza - 黑松露雜菌 ( $130 )依個唔係餡料有黑松露,係整餅底放左黑松露,薄餅餡料主要放左芝士,菇同火箭菜。整體表現唔錯。Open sandwich- 牛油果配煙三文魚 配沙律 ( $85 )無睇清楚,原來有得揀沙律or薯條,侍應幫我預左係沙律,不過都無咩所謂,沙律加左黑醋,都好好食,好口胃,煙三文魚既咸味,中間爽住牛油果,絕配。不過麵包就硬左少少,所無食到包邊。每日特製飲品佢地每日都有一款特製飲品,可能bartender重手左,杯野個人覺得幾酸下。fai.lok小貼士:-10點拎籌派完即止,不設預先訂枱,建議早啲黎拎位,有人9點就會
🍔食物質素:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
💵價錢性價:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
📸打卡指數: 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
 🪑環境衛生:  👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
🤵🏻店員服務:  👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

想知道又靚又好玩地方,
fai.lok仲會分享張相攝影心得,

相信大家睇得La Cafeteria食評,
都知道係近期錦田大熱cafe,
餐廳利用摩洛哥風設計,好似親身去摩洛哥感覺。

Pizza - 黑松露雜菌 ( $130 )
Pizza - 黑松露雜菌
依個唔係餡料有黑松露,係整餅底放左黑松露,
薄餅餡料主要放左芝士,菇同火箭菜。
整體表現唔錯。

Open sandwich- 牛油果配煙三文魚 配沙律
無睇清楚,原來有得揀沙律or薯條,
侍應幫我預左係沙律,不過都無咩所謂,
沙律加左黑醋,都好好食,好口胃,
煙三文魚既咸味,中間爽住牛油果,絕配。
不過麵包就硬左少少,所無食到包邊。

每日特製飲品
每日特製飲品
佢地每日都有一款特製飲品,
可能bartender重手左,
杯野個人覺得幾酸下。

fai.lok小貼士:
-10點拎籌派完即止,不設預先訂枱,建議早啲黎拎位,有人9點就會黎排隊
想知更多詳情,  去ig@ fai.lok.mode睇下靚相
-La Cafeteria只開星期六,日
-La Cafeteria人手唔係太多,所以出餐時間唔係好快,等餐時可以去影下相先
2021-11-06
$130 (Breakfast)
Pizza - 黑松露雜菌
Open sandwich- 牛油果配煙三文魚 配沙律
2021-11-06 958 views
雖然有港島東區去到新界西區,長途跋涉又要等25分鐘,但係執到死雞,食到呢間只係開咗17日嘅餐廳,好味之餘仲要係全部角度可以打卡,服務又好,真心推介!掛住打卡,食物相得兩張。炸雞,炸椰菜好味!Juicy !Pizza,正!連甜品Brownies都好出色!好食物靚景,冇理由唔嚟多次呀!提議大家稍等試吓冇得執死雞!當然朝早10點去訂位就再safe 啦!差啲唔記得: 大家留意啊淨係開星期六同星期日嘅咋!
掛住打卡,食物相得兩張。
炸雞,炸椰菜好味!Juicy !
Pizza,正!
甜品Brownies都好出色!
好食物靚景,冇理由唔嚟多次呀!

差啲唔記得: 大家留意啊淨係開星期六同星期日嘅咋!
2021-11-01 1053 views
不用出境不需坐飛機都可以有旅行感覺就要去錦田一轉。👏網上推介這家 La Cafeteria ,外面環境勁有摩洛哥風情,不過就必須預早訂位,否則最好預早去排隊,話說小妹 10:00 便去排隊等候11:00入座。未睇餐牌先打咭,這裡位置不大,但就是每個位置都係打咭位。服務態度非常好 ,店長還感謝我們下雨天都來。餐牌種類不算多選擇,我們各自點了小計食物。☕️咖啡當然指定飲品,味道不錯香滑可口有果實香,拉花仲好靚添。$35 🥰 🍴黑松露雜菌薄餅 $130陣陣黑松露油香味惹味,薄餅餡料算多有芝香,不過薄餅底略嫌不夠脆。🍴牛油果配煙三文魚薯條 $85牛油果配煙三文魚正常合格,這道菜比較喜歡薯條,香脆可口。盡是打咭位🤣
不用出境不需坐飛機都可以有旅行感覺就要去錦田一轉。👏
未睇餐牌先打咭,這裡位置不大,但就是每個位置都係打咭位。
服務態度非常好 ,店長還感謝我們下雨天都來。
餐牌種類不算多選擇,我們各自點了小計食物。

🍴黑松露雜菌薄餅 $130

🍴牛油果配煙三文魚薯條 $85
牛油果配煙三文魚正常合格,這道菜比較喜歡薯條,香脆可口。

盡是打咭位🤣
2021-10-14
2021-10-17 1434 views
餐廳由外到內嘅設計好特別,令人感覺似身在外地一樣,係無得旅行下,呢間餐廳值得一試,個日十點同朋友到間餐廳門外排隊, 好好彩可以頭圍用膳,遲一陣都要二圍用膳,職員係點餐時,會好好咁推介有咩係食物最受歡迎雖然,佢有推介芝士四重奏pizza,但我反而想試下呢個黑松露雜菌pizza ,佢個派底黑色脆脆地,而上面嘅芝士同d菇味道啱啱好。而個炸雞好脆,但味道可能淡少少,但都好好食。最後講下個煙三文魚牛油果包同薯條,個包個味道啱啱好,中間嘅牛油果啱啱中和左煙三文魚嘅咸味,但薯條就腍左少少,令到有少少扣分,但整體可以再食一次。

雖然,佢有推介芝士四重奏pizza,
而個炸雞好脆,但味道可能淡少少,但都好好食。
,但薯條就腍左少少,令到有少少扣分,但整體可以再食一次。

黑松露雜菌
炸雞
牛油果配煙三文魚
黑松露雜菌
炸雞
牛油果配煙三文魚
2021-10-13 1230 views
呢間充滿異國風情的洞穴cafe近期大熱,未開店已經有人龍,幸運地我地一早去到可以首輪入座☺️食物選擇不算多,有pizza、三文治、炸雞等以輕食為主,飲品有唔少選擇,有咖啡、茶、汽水、梳打水等。我地點左炸雞、牛油果三文魚toast配薯條、柚子梳打同熱朱古力,炸雞嫩滑鹹淡適中,柚子梳打柚子味不重清涼解渴🍹店家態度友善服務親切有禮,不得不讚Cafe打卡一流,無論係地磚、牆身、燈等裝修都睇得出落左唔少心思,廁所亦寬敞乾淨👍🏻溫馨提示:cafe只開星期六、日及公眾假期,用餐限時90分鐘。

錦田呢間新Cafe 泥黃色嘅圍牆 超有渡假feel🏝 好似去咗摩洛哥🇲🇦?希臘🇬🇷? 中東🕌?定係土耳其古城呢🇹🇷? 店主話💁🏻其實本來係想做南美風😅邊度係唔緊要 最緊要呢度每個角落都巧有渡假feel⛱瘋狂打卡📸 前 要醫飽個肚先我哋叫咗💁🏻‍♀️🍴手切薯條🍟with truffles mayonnaise🍴炸椰菜花🥦 with kimchi mayonnaise 🍴炸雞🍗with pineapple chilli sauce 🍴黑松露雜菌三文治🥪with salad 🥗 🍴Chocolate Brownie with ice cream 🍨 🍴柚子梳打🥤🍴Iced long black 全部都好有驚喜 好好味😋😋😋環境有特色🤩 嘢食又好味👍🏻要等位耐少少🤏🏻都值得哦!#溫馨提示#淨係開星期六日及公眾假期#10點開始派籌 #先到先得 #派完即止
錦田呢間新Cafe
泥黃色嘅圍牆 超有渡假feel🏝
好似去咗摩洛哥🇲🇦?希臘🇬🇷? 中東🕌?
定係土耳其古城呢🇹🇷?
店主話💁🏻其實本來係想做南美風😅

🍴柚子梳打🥤
🍴Iced long black
全部都好有驚喜 好好味😋😋😋

環境有特色🤩 嘢食又好味👍🏻
要等位耐少少🤏🏻都值得哦!

#溫馨提示
#淨係開星期六日及公眾假期
#10點開始派籌
#先到先得 #派完即止
2021-10-01
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
$125 (Tea)