2019-06-23
尋晚食自助餐食到一肚火,所以等我冷靜一日,我先來寫這篇負評。老實說,老友請食生日飯,眼見多好評,所以決定食這間,但奈何,經過尋晚一役,決定要黑名單。首先,我地一同4人到花月庭之後,侍應帶我地到座位咩都無交代就走左,我當場呆左,4人一早訂左位,點解會安排同其他人搭枱?前提是尋晚並無full booking/全場滿座,眼見附近有2張吉的4人枱,側旁的半卡位,都是有幾張沒有人坐的,後面2張長枱都是無人坐的,到我地離開前,吉枱的還是有非常多,何解安排甘奇怪?所以我地自己換左張4人枱坐。然後隔左一陣,有個男人走過來問,態度十非沒禮貌,甚至責怪之意,我表示,4人何解要同其他人一齊坐那張長枱?對方表示每張枱都有不同優惠,客人不可以私自換枱,另外安排坐那是因為想客人坐得鬆動。如果客人下次再來,麻煩換枱要跟我地侍應講。首先,你地酒店安排上有問題,而且我地完全唔知道你地所謂的每張枱有不同優惠,所以問題錯於我地??奇怪。另外,食物方面,從來無遇到其他人的評論如此好質素,好食。可能係我地運氣太差了。。。款式已經少了,味道方面,一係熟食偏咸,一係甜品偏甜,凍食方面,款少都算了,但竟然唔太新鮮,又或者有沙,比起我
另外,食物方面,從來無遇到其他人的評論如此好質素,好食。可能係我地運氣太差了。。。款式已經少了,味道方面,一係熟食偏咸,一係甜品偏甜,凍食方面,款少都算了,但竟然唔太新鮮,又或者有沙,比起我之前食的太x洋,主題樂園酒店自助餐,你地實在太令人失望!
一直以為一分錢 一分貨,但呢間,我只能怪我地尋晚運氣太差,食到如此低劣的質素食物。
服務已經令到我個生日飯局食到唔高興,以為食物會令我開心返,結果,只好黑名單!
唯一可取之處,就是侍應收碟收得極快速,老實講,好太壓力,我地都未食完,已經有幾個侍應來回走動,一見碟無食物,就即刻主動回收碟。
另外,就是有無限量供應的m字牌雪糕
講真,其他食物,真係唔值呢個價錢。
我一心來食蟹腳,但質素比太x洋,真係差好多。
其他我都唔評論了。只可以講,已經不再回頭了。
另外,我第一次食自助餐,甜品既款式多過主餐的。