2025-03-11
位處地鐵站B2出口附近,餐廳好易搵。一入到去,就見到好多 Labubu 列隊歡迎客人入內餐廳的食物選擇唔多,不過有自己喜歡食的食物就可以啦飲品反而選擇幾多,今時今日既coffee shop應該有既飲品佢都會有,non-coffee既選擇都吸引既,搵機會要逐一試下朋友order咗salmon avoid poke bowl,感覺日式既因為入面有三文魚、魚子、中華沙律呢d通常日本菜先會食到既野,個底既飯量對女士來說都好足夠,牛油果新鮮好味我就要咗Green breakfast,因為無炸豆腐,所以改咗炸薯餅。成個餐好豐富,貌相好吸引,喺區內來說算係其中一個我認為最吸引既all day breakfast食落都真係樣樣材料都新鮮好味,喜歡variety既我真係好享受呢個午餐飲品方面,我地就試咗expresso tonic 同埋 flat white,叫野食就可以每杯減$15講真,咖啡味唔算係好濃,但感覺好balance,係好味既整體來說,餐廳既食物同埋飲品都係高質既,環境係舒服和諧既,唔駛問當然有下次啦!
餐廳的食物選擇唔多,不過有自己喜歡食的食物就可以啦
講真,咖啡味唔算係好濃,但感覺好balance,係好味既