星耀廳

Lighthouse Café
Restaurant: Lighthouse Café
Info:

2024-10-05 6191 views
大家都話呢排 #香港市道麻麻,商家各出奇謀吸客,就連五六星級酒店都唔例外,間唔中都會見到一啲 #買一送一優惠 ♥️ 有著數嘅嘢,#小秘書 當然唔執輸,呢日千里迢迢嚟到 #香港富麗敦海洋公園酒店 試吓佢哋個buffet🤤 開餐之前當然要四圍行吓,順便吸吓六星級酒店嘅靈氣啦🤭起初我仲以為酒店就喺 #海洋公園 隔離,不過原來都有一段距離㗎😅 好在酒店夠細心,就喺港鐵站B出口安排咗shuttle bus接載客人到酒店門口☺️ 推開酒店大門,#小秘書 已經被周圍嘅熊貓🐼擺設同裝飾吸引住,經過一輪打卡,我哋上到一樓。預早45分鐘到達嘅我哋,主要係為咗喺餐廳外圍欣賞日落之餘🌅 而最重要嘅係搵張搖搖椅坐吓,擺住pose對住前面個無敵海景,襯住涼風… 舒服到我唔知唔覺瞓咗一陣 💤 爽呀喂🤪講返buffet嘅食物,我認為食物質素係可以攞A-至B+嘅🥰 佢哋嘅沙律菜配搭夠晒出色,雖然賣相無咩特別,不過入口細嫩,而且旁邊仲有各式各樣嘅芝士同埋醬料,單係呢點已經夠晒出色🥒 正好為豐富嘅一餐展開序幕🤤 每次食buffet,#小秘書 離不開 #凍海鮮 食物,滿滿嘅 #開邊龍蝦、#蟹鉗,#凍蝦、#長蟹腳 … 令人目不暇給

講返buffet嘅食物,我認為食物質素係可以攞A-至B+嘅🥰 佢哋嘅沙律菜配搭夠晒出色,雖然賣相無咩特別,不過入口細嫩,而且旁邊仲有各式各樣嘅芝士同埋醬料,單係呢點已經夠晒出色🥒 正好為豐富嘅一餐展開序幕🤤 每次食buffet,#小秘書 離不開 #凍海鮮 食物,滿滿嘅 #開邊龍蝦、#蟹鉗,#凍蝦、#長蟹腳 … 令人目不暇給🤤 可惜晚膳時段居然連 #生蠔 或者 #麵包蟹 都冇,確實令人失望😅

至於其他熱盤,都係普普通通嘅菜式,冇咩太大印象😅 不過就連燒味部都唔見有 #海南癮雞、#叉燒、#燒鵝 之類嘅供應,反而俾我見到 #滷水豬耳 同 #豬大腸 … 又真係幾特別嘅😄 #魚生 #刺身 款式都唔算多,肥嘟嘟嘅三文魚 🐟 口感唔錯,不過啲 #象拔蚌 就冇乜味道,而且又硬掘掘咁… 試過一碟就算😅

成晚最值得我讚揚嘅除咗係整間餐廳嘅氣派同餐廳嘅設計,感覺好開陽,空間感十足♥️ 佢哋嘅 #甜品款式 多不在話下,New York cheese cake我比滿分、雪糕我都滿分🤩 加上極為可愛嘅 🐼熊貓仔造型mouse cake,仲有各式各樣唔同花款自家製蛋糕同甜食,搞到我維持多時嘅戒糖計劃都失晒控🤭🤭

客觀啲咁講,一如網民所講,食物款式唔夠多、貴價食材選舉少,不過勝在服務一流,食好嘅碟永遠唔會喺枱上停留超過一分鐘,每次都好快有員工幫手處理🙌🏻🙌🏻 加上我呢晚都只係俾咗$503就可以過嚟欣賞呢個靚景,實在令 #小秘書 我好滿意㗎啦☺️

📍 The Fullerton Ocean Park Hotel Hong Kong | #LighthouseCafe #星耀廳 (黃竹坑)海洋徑3號
2024-09-29
$503 (Dinner)
Coupon
可能係全港最美自助餐?💫星耀廳位於黃竹坑Fullerton 酒店1樓,裝修走輕奢風,配搭大量熱帶植物🌴而且樓底極高,陽光充沛🌤️落地大玻璃面向香港仔海峽,令人心曠神怡!早前係KKday 見到有買一送一,晚市唔使$500位,即刻訂位試試!(正價約$800-900)餐廳環境非常寬敞,食物款式數之不盡!酒店有穿梭巴士往返海洋公園,每半小時一班,非常推薦大家有折嘅時候試試晚市,記得趁有日光早啲過黎影相📸不過價錢咁抵,鵝肝/生蠔/羊架等貴價食材就冇喇,但我都食得好開心,大家可以衡量吓~適逢熊貓熱潮,每枱仲有機會抽獎,我仲抽中熊貓公仔鎖匙扣🐼🥰呢到仲有打卡🐼甜品!🇮🇹ITALIAN & SPANISH DINNER BUFFET🇪🇸意大利西班牙滋味盛宴晚市自助餐Daily 6 - 9:30 p.m.(以下只列舉大部份食物)SEAFOOD ON ICE 冰鎮海鮮🦞🦀波士頓龍蝦、鮑魚、麵包蟹、雪蟹腳、大蝦、蜆、藍青口、海螺HAND CARVED ITALIAN & SPANISH HAM 現場即切意大利或西班牙火腿🥓帕爾瑪火腿、高柏火腿、西班牙黑毛豬辣香腸、莎樂美腸、波蘭風乾火腿、煙火雞胸原隻伊比利亞黑
可能係全港最美自助餐?💫

意大利西班牙滋味盛宴晚市自助餐
Daily 6 - 9:30 p.m.
(以下只列舉大部份食物)

SEAFOOD ON ICE 冰鎮海鮮🦞🦀
波士頓龍蝦、鮑魚、麵包蟹、雪蟹腳、大蝦、蜆、藍青口、海螺

現場即切意大利或西班牙火腿🥓

原隻伊比利亞黑毛豬火腿、西班牙橡果香腸 (只限週五至日及公眾假期供應)
回本位,識食一定係配蜜瓜食!!🧡

SASHIMI ⽇式刺⾝
三文魚、油甘魚、吞拿魚、北寄貝、紅蝦
幾款都極鮮甜,食得出靚料🥰

ASSORTED SUSHI & MAKI ROLLS 精選壽司及卷物🍣

SELECTED SALADS 精選沙律🥗

CARVING STATION 精選烤肉🥩
帶骨肉眼扒、焗寶雲酥三文魚
塊扒係有啲生,可以拎去隔離Grilled station 叫廚師幫你燒吓,即刻勁好食!

GRILLED & ROASTED DELIGHTS 燒烤美食🍖
牛肉、魷魚、雞中翼、時令蔬菜
海虎蝦🦐 (只限週五至週日及公眾假期供應)
好大隻彈牙,一出大家即瘋搶!

INTERNATIONAL DELIGHTS 國際美食
燒春雞伴檸檬及意式火腿、香草燴牛尾伴香烤馬鈴薯、比吉打豬柳配芥末忌廉及番茜、 意式炸海鮮、忌廉焗馬鈴薯、地中海香料烤魚、印式馬沙拉忌廉燴羊、 檸香印度香苗、咖哩雜菜、印度烤餅、印度炸薄餅

ASIAN DELIGHTS 亞洲美食
咖哩炒豬腩片、芥辣奇味骨、豉汁炒牛肉、西檸嫩雞、星州蘿蔔糕、香辣青口、 蜜棗魚湯浸時蔬、清蒸海上鮮、明爐烏頭

SWEET TEMPTATIONS 特色甜品🍪🍰
呢到嘅甜品又靚又多款,試咗幾款都好唔錯,最好味係巴斯克,我諗我食唔到5分1…

芝士蛋糕、朱古力脆餅、焦糖咖啡蛋糕、法式冧酒巴巴蛋糕、經典千層糕、娘惹千層糕、 鮮焗朱古力曲奇、班蘭蛋糕、巴斯克芝士蛋糕、意式奶凍、蘋果金寶、杯子蛋糕、蝴蝶酥、 意式脆餅、豆腐花、意式杏仁餅、西西里卷、意式芝士蛋糕、意式泡沫咖啡泡芙、紅莓醬酥皮泡芙、 香橙乳酪蛋糕、西班牙米布甸、西班牙炸油條、聖地牙哥蛋糕、卡布里蛋糕、卡達拉娜、西班牙焦糖布甸

ICE CREAM WITH CONDIMENTS
Movenpick 雪糕🍨
雲呢拿、朱古力、士多啤梨、楓糖核桃、檸檬
2024-09-13
$500 (Dinner)
暑假期間係網上平台做緊買一送一優惠, 人頭四百蚊有找就可以食到酒店lunch buffet, 於是一行十人滿有期待去大吃一番。呢個優惠的確吸引到唔少人幫襯, 排住長長人龍, 準時12點放人入去。餐廳座位區光猛闊落, 樓底高再加上落地大玻璃落出去, 成個view的確win啊!食物區域分類分明, 冷盤、沙律、鐵板燒物、炸物、中式熟食、即煮麵食、甜品都有, 不過每類選擇唔多。冷盤只有凍蜆、凍蝦、蟹腳、青口, 其中意為蟹腳係最受歡迎, 每次refill少少, 一有即攞意為執到寶, 點知d蟹肉媒既......仲鹹到好似浸咗鹹水幾日咁。刺身就由職員做配給, 經常排長龍, 每次幾片, 刺身的確係全場最值得encore呢一part。鐵板類又係得三款, 炒菇、五花腩同埋牛肩胛, 牛肩胛係幾唔錯, 唔會太硬,天婦羅炸物又係得三款, 不過冇天婦羅蝦, 得兩款蔬菜同多春魚 (不過咬落去苦的)日式煎餅, 太多粉......中款熟食數埋冇十樣, 其中有炸雲吞、薑醋蛋、雞等....賣相都唔多吸引!冇咩選擇下, 提早攻甜品, 反而甜品值得食~雪糕應該自家製, 冇show出任何牌子, 係幾正!糕點賣相幾吸引, 選擇多,

日式煎餅, 太多粉......

冇咩選擇下, 提早攻甜品, 反而甜品值得食~

雪糕應該自家製, 冇show出任何牌子, 係幾正!

糕點賣相幾吸引, 選擇多, 香蕉焦糖批正!

野飲就有coffee、tea、juice自助。

買一送一嘅價, 都好難食回本, 選擇比起放題更少, 全檯十人一致認同冇下次!
如果冇優惠真係搵鬼去!
2024-08-21
$400 (Dinner)
服務很好,入座快,食完仲收到感謝電郵。午餐食物種類算多,刺身就比較少選擇。地點輸蝕了一點但對於我這些香港區人還可以。環境很舒服唯窗簾設計是全場同步下降,因為叫過職員處理但後面少少客人想睇風景,正正曬正一邊臉和桌面~非常之熱🔥☀️🌡,怕食物會好快變質。好高興有一次夾公仔可惜未能中獎但都唔緊要。公仔質地好靚😍凍海鮮:長腳蟹, 麵包蟹, 蝦, 蜆甜品: 唔算多但味道好穩定, 亦有M字雪糕有機菜好多選擇有專人即埸燒雞翼,牛同魷魚圈最驚喜: 比較少見既係辣油煮火螺,好好食飲品: 有自助凍/熱檸茶, 咖啡機
凍海鮮:長腳蟹, 麵包蟹, 蝦, 蜆
甜品: 唔算多但味道好穩定, 亦有M字雪糕
有機菜好多選擇
有專人即埸燒雞翼,牛同魷魚圈
最驚喜: 比較少見既係辣油煮火螺,好好食
飲品: 有自助凍/熱檸茶, 咖啡機
2024-12-10
Waiting Time
1 Minutes (Dine In)
$360 (Lunch)
Anniversary
Group-buy
  • 麵包蟹
  • 有機菜
去完海洋公園玩,順腳book埋呢到嘅dinner buffet~一早search過啲comment話呢到嘅甜品出色!果然名不虛傳!😍食左好多碟甜品先試均曬😂冇盡錄,但有啲特別野影左!例如呢個朱古力脆脆特別可愛~Cannoli出面好多見!餐廳食都好貴!但整得個味唔出色係可惜左少少又一近年熱門甜點☺️出面又係好貴,呢到就整得都叫ok,但前後夾左三次,時脆時唔脆咁😂海鮮good good fill得快,龍蝦唔錯、新鮮,不過其他冷凍海鮮就得螺、蜆、蝦、長腳蟹,都唔太吸引,味道普通有刺身,新鮮度/味道slightly above average 燉湯驚喜🫶🏻中西熱盤款式係夠嘅,味道不過不失最特別係呢盤芝士☺️夾嘜都加啲落去,好正~仲有水果都甜,沙律、cold cut款式比average多同出色環境靚,坐得舒服,收碟快,refill快,出現夾餸位都keep得乾淨整體都可以encore,係位置隔zip啲😂可能要下次再黎海洋公園玩先會再黎lu

食左好多碟甜品先試均曬😂冇盡錄,但有啲特別野影左!

例如呢個朱古力脆脆特別可愛~

燉湯驚喜🫶🏻

中西熱盤款式係夠嘅,味道不過不失

最特別係呢盤芝士☺️夾嘜都加啲落去,好正~

2024-11-17
Type of Meal
Dinner
2024-10-30 2270 views
咁啱老公放假,又咁啱聽日(29號)結婚15週年,咁啱又見佢快閃買一送一,所以就去試吓……講真住大西北嘅我哋,喺位置上確實好遠來回車程要差唔多4個鐘,海洋公園站有埋接駁巴士都幾方便嘅,半個鐘1班車程約5-10分鐘👍🏻👍🏻因為食晚市buffet天黑晒睇唔到大海景,同埋我哋係坐裡面唔係窗口位,出入攞嘢食都方便,環境寬敞舒適同隔離枱距離都ok,咁啱又接近Halloween都有d應節氣氛食物選擇多新鮮,燒牛仔肉,冷盤(凍蝦,龍蝦,長腳蟹)芝士區域(多種類芝士,乾果,火腿,醃製食品),甜品區(甜品種類好多,必試手工雪糕,雪葩),飲品區(咖啡,蘋果汁,檸檬茶),中式食品(即製魚蛋粉,點心,燉湯,各式小炒),小小印度菜+手工意粉,佈置擺位都好有心思,食物區企理乾淨,服務非常好連收碟侍應都有笑容加分👍🏻👍🏻(之前喺tst假日食過1次,侍應個個黑面神咁)多謝酒店臨時安排到朱古力牌,令我哋呢個慶祝之旅生色不少,感激🙏🙏(最好訂位先通知要慶祝)

2024-10-28
$450 (Dinner)
Anniversary
Group-buy
手工雪糕
話說係某平台有買一送一優惠未去過咁當然要試一下計埋優惠 每人350到先講優點:- 有熊貓公仔同食客影相- 熊貓蛋糕(雖然得一件)- 有哈囉喂沙律(雖然都係得一件)- 靚環境 可以打卡又可以比小朋友放電- 一次夾公仔機會- 麵包多款式 偏歐式硬皮缺點:- 檯同檯之間好窄- 食物整體一般 冇用貴價既食材(海鮮得青口 海螺 蟹腳同蝦)食物評價:- 煙肉類好食過刺身- 麵包有特色- 印度薄餅薄身較硬- 椰漿飯同配料雖然有打燈 但凍曬- 吞拿魚冇清乾淨總結:主題樂園既酒店係預左貴所以350一個人都唔預特別好食 或者有咩花款但反而覺得可以做多啲主題樂園相關既食物熊貓bb公仔再貴都有人買熊貓主題自助餐點會冇人受與其做優惠 不如諗下點樣令自助餐有話題啲
話說係某平台有買一送一優惠
未去過咁當然要試一下
計埋優惠 每人350到

先講優點:
- 有熊貓公仔同食客影相
- 熊貓蛋糕(雖然得一件)
- 有哈囉喂沙律(雖然都係得一件)
- 靚環境 可以打卡又可以比小朋友放電
- 一次夾公仔機會
- 麵包多款式 偏歐式硬皮

缺點:
- 檯同檯之間好窄

食物評價:

但反而覺得可以做多啲主題樂園相關既食物
熊貓bb公仔再貴都有人買
熊貓主題自助餐點會冇人受
與其做優惠 不如諗下點樣令自助餐有話題啲
$706兩個人Fullerton自助午餐🥣已包加一,平絕五星級酒店🏨,唯一問題🙋係交通,後來發現咗新增黃竹坑站shuttle bus,1140有一班,趕得切1200開餐。地下入口有大熊貓🐼公仔。去到2/F要排隊入,張枱比較細,每人放兩碟嘢就爆,第一☝️碟攞海鮮長腳蟹,皓彩有兩個counter,分散人流,仲有青口、蜆同面包蟹,長腳蟹都新蟹,反而較剪唔夠鋒利,叫侍應換咗把都差唔多。攞咗燉湯,遲d都冇,皓清甜。牛扒🥩唔錯,5成熟,嫩滑。刺身一般。ham有多款,配哈蜜瓜食一流。飲品飲飲。甜品🍮唔錯,movenpick雪糕🍦,熊貓🐼cake但限量,雞蛋仔做到魚旦咁,有朱古力🍫噴泉⛲️。因為慶祝生日🎂一早remark,侍應準備皓生日🎂牌放上兩件小cake,有點火蠟燭🕯️同幫手影相📸。最後食到2:30散場。2:40有shuttle返黃竹坑站,皓飽😋
長腳蟹
酸菜魚
生日🎂蛋糕🍰
雞蛋仔
2024-10-12
$353 (Lunch)
長腳蟹
  • 雪糕
  • 生日蛋糕
  • 熊貓cake
2024-10-15 1530 views
今日掛住食有些相無影到熟食有蔬菜、伊麵、XO蘿蔔糕、豬耳、腩肉及雞、燉湯、肉骨茶、南瓜忌廉湯等等。刺身:甜蝦、油甘魚.北寄貝等!好似還有2款忘了!要推介他的肉骨茶實在太美味了
今日掛住食有些相無影到
要推介他的肉骨茶實在太美味了

趁去開ocean park 夜晚嚟呢度食buffet. 這裡有凍海鮮、鐵板燒、日本刺身壽司、印度、carving、ham and cheese、中菜,束當然唔少得甜品吧!凍海鮮應有盡有 ,波士頓龍蝦任食真係爽丫。然後仲可以飲椰子燉雞,carving 有beef ribs 同埋烤豬腩,iberico ham係原條腿即切。甜品竟然有churros、仲有桂花糕,我食了兩轉!餐廳食完嘢仲可以抽獎同夾公仔 。總結質素唔錯,選擇多 。環境比市區好多酒店自助餐舒服,樓底高,地方闊落!

甜品竟然有churros、仲有桂花糕,我食了兩轉!

餐廳食完嘢仲可以抽獎同夾公仔 。

2024-09-12 2977 views
同老公慶祝結婚2週年紀念~老公想留港遊玩,今次我地揀左富麗敦海洋公園酒店staycation,酒店全部房間都可以望到南中國海景,十分美麗,令人有一種好似去左外國旅行渡假一樣的感覺。講返餐廳,今次選擇的staycation套餐,包了酒店內的lighthouse早餐,餐廳在1樓,一入去餐廳職員十分友善,我們報了房號,職員就帶領我們入坐,並安排了窗口位置,窗外種植了很多不同花草植物及有中秋佈置設施,加上陽光普照藍天白雲的天色,令人心情大好。餐廳早餐食物方面很豐富,有早式點心、粥炒麵等,亦有廚師麵檔可揀餸幫你煮湯麵,而西式有三文魚、麥片、沙律菜、生果等,亦有廚師幫你即做煎蛋或自選餡料奄列,最驚喜仲有個糕餅位置,有不同麵包餡餅果撻外,仲有廚師煎熱pancake及格仔餅,酒店早餐黎講十分滿意超值。
同老公慶祝結婚2週年紀念~

2024-08-21 3981 views
🦀🦐凍海鮮有齊長腳蟹、凍蝦、青口、蜆,肉質鮮美,少少鹹。🥩🦑鐡板牛扒可先跟廚師說生熟度,非常人性化;天婦羅多春魚即炸即出,香脆厚魚春,勁好味;蟲草花燉湯無限供應,自助餐燉湯好少唔好飲。肉骨茶也有濃郁的藥材香;🥬🥒最正是沙律菜,火箭菜、羽衣甘藍、菠菜超級新鮮,現在自助餐比較少供應火箭菜了,這裡可以吃個夠。🍰甜品最推薦栗子蛋糕,中間夾層是合桃,香軟蛋糕中加一點堅果,味道和口感相對提升;斑蘭蛋糕除了顏色出色,蛋糕鬆軟,也散發出濃郁斑蘭味;瑪德蓮蛋糕也是濃香的牛油味道。➡️消費有送抽獎,有優惠卷,熊貓公仔等等,但熊貓公仔中獎率好低呀。➡️用餐也可以跟熊貓人偶合照➡️生日月可提前跟餐廳要生日快樂牌慶祝拍照。自助餐

🦀🦐凍海鮮有齊長腳蟹、凍蝦、青口、蜆,肉質鮮美,少少鹹。

➡️用餐也可以跟熊貓人偶合照
➡️生日月可提前跟餐廳要生日快樂牌慶祝拍照。
自助餐
2024-08-16
Type of Meal
Lunch
Birthday
今天和朋友到富麗敦海洋公園酒店吃中午自助餐,食物不錯,環境一流,整體感覺如置身東南亞,有度假的感覺🤗kkday今次買一送一的特別優惠十分吸引,沒想到體驗十分好,有物超所值的感覺。酒店提供接駁巴士往返海洋公園港鐵站和黃竹坑港鐵站,十分方便。

2024-07-23
$317 (Lunch)
2024-07-21 3938 views
落地玻璃對住大海環境非常優美,餐廳好光猛,未入餐廳已覺心曠神怡。餐廳樓底很高,裝修時尚高雅,枱與枱之間有適當距離,可靜靜地享受食物及氛圍😌早餐 buffet 嚟講食物種類算多中式選擇多, 點心有燒賣、流沙包、小籠包、粉果…主食有粥、粉麵竟然有豬腸粉!🤩 腸粉熱辣辣又滑溜溜, 配上混合豉油、甜醬、同埋麻醬簡直係🤤 即煮粉麵 - 有龍蝦丸!🤩 彈牙好食西式有即時煎 奄列、冷盤有各種火腿、煙三文魚、沙、乳酪等仲有日式冷盤: 八爪魚、中華沙律等烘焙食品選擇豐富 - 有各種麵包、酥皮類麵包區有窩夫同埋熱香餅! 好細一塊,口感鬆軟 窩夫有D失望😕 硬唔脆仲有多款醬料 - 咖央醬都有! 😯反而飲品選擇較少 - 平時自助餐有 新鮮果汁smoothie 豆漿都無😕—𝗋𝖾𝗌𝖾𝗋𝗏𝖺𝗍𝗂𝗈𝗇𝗌: yes𝗐𝗈𝗎𝗅𝖽 𝗋𝖾𝗏𝗂𝗌𝗂𝗍: maybe💳 𝗉𝗋𝗂𝖼𝖾 $368 𝗉𝗉 (breakfast)🌟 𝗈𝗏𝖾𝗋𝖺𝗅𝗅 7.5/10📍 星耀廳 Lighthouse Café黃竹坑海洋徑3號香港富麗敦海洋公園酒店1樓

早餐 buffet 嚟講食物種類算多

中式選擇多, 點心有燒賣、流沙包、小籠包、粉果…
主食有粥、粉麵

即煮粉麵 - 有龍蝦丸!🤩 彈牙好食

西式有即時煎 奄列、冷盤有各種火腿、煙三文魚、沙、乳酪等

仲有日式冷盤: 八爪魚、中華沙律等

烘焙食品選擇豐富 - 有各種麵包、酥皮類

仲有多款醬料 - 咖央醬都有! 😯

𝗋𝖾𝗌𝖾𝗋𝗏𝖺𝗍𝗂𝗈𝗇𝗌: yes
𝗐𝗈𝗎𝗅𝖽 𝗋𝖾𝗏𝗂𝗌𝗂𝗍: maybe
💳 𝗉𝗋𝗂𝖼𝖾 $368 𝗉𝗉 (breakfast)
🌟 𝗈𝗏𝖾𝗋𝖺𝗅𝗅 7.5/10
📍 星耀廳 Lighthouse Café
黃竹坑海洋徑3號香港富麗敦海洋公園酒店1樓
$400 (Breakfast)
2024-06-18 4365 views
嚟呢度可以感受酒店住客輕鬆嘅情緒,好少高級餐廳歡迎客人背心短褲踢拖嘅食客。由於呢個時段已經優先預留咗俾住客,所以我哋要坐到出星耀廊外面,不過都係坐滿。呢度食嘢景觀絕對一流,可以望住海洋公園越礦飛車同無敵海景,仲可以探訪蝸牛朋友同收看飛鷹獵食過程,一次另類的體驗。收費合理,包括有至少五名廚師主理,食物味道合乎水準,而我摯愛嘅係炸春卷同燒賣,再講服務員細心有禮,唯一用餐限時 90 分鐘,好快已經停止供應食物,如果佢唔趕你可以再坐一會,係可以一直認真咁坐落去。

炸春卷
燒賣
2024-06-16
$500 (Breakfast)
Father's Day
炸春卷