這間不是齋菜, 是素食, 食品不錯, 價格也合理, 而且坐得也算舒服, 最低讚是每人送了一碗西米露, 不太甜, 而又好味...不過, 以素菜來講, 調味料似乎重了一點;另外也見識到香港人說話聲音把素菜餐館變成酒樓, 可能是人太多或台同台之間太近了...再講, menu上也沒說明有辣椒成份, 我朋友食了才知道辣, 不夠細心...侍應服務值80分, 食物水準有70分, 價格合理, 低讚...

不過, 以素菜來講, 調味料似乎重了一點;

$120 (Dinner)
1K
2011-09-13 2215 views
第一次o黎呢度飲!朋友係信佛, 長齋, 所以結婚都唔會例外~地方雖不大但當然夠. 影晒相咋咋淋埋位先~看今晚的餐單, 全部送的名字, 都好有心思;不過最突出的, 仍是以下幾味菜.萬紫映千紅賣相一流!素肉就咁睇到食落口, 色香味都幾可亂真.百花素蟹鉗係用庶, 切成拑型狀, 再用芋頭包住再炸.一d都唔油, 讚.不過庶好硬, lur 左. 女仔直頭唔咬look 庶...另有素翅, 不過味有點怪, 加了好多醋, 但都係少許甜的, 是馬蹄太多? 總知冇人願添食, 成半兜冇食食, 阿姐攞返走.巴蜀雞幾辣, 好刺激! 味似好瘦的雞o羅. 好特別, 推介!素魚方面, 賣相似烏頭, 炸到好脆, 所以味就冇咁似;但加點甜酸汁, 仍很好食.其他如炒飯, 素雲吞等, 都好好食. 炒飯唔油, 素肉也很配合.雲吞即似出面減料, 冇咩肉的咁不過當然好好味.服務ok 喇, 阿姐超多野做, 算係咁.希望一對新人白頭到老呀~
第一次o黎呢度飲!

朋友係信佛, 長齋, 所以結婚都唔會例外~
地方雖不大但當然夠. 影晒相咋咋淋埋位先~

看今晚的餐單, 全部送的名字, 都好有心思;
不過最突出的, 仍是以下幾味菜.

萬紫映千紅
賣相一流!
素肉就咁睇
到食落口, 色香味都幾可亂真.

百花素蟹鉗
係用庶, 切成拑型狀, 再用芋頭包住再炸.
一d都唔油, 讚.
不過庶好硬, lur 左.
女仔直頭唔咬look 庶...

總知冇人願添食, 成半兜冇食食, 阿姐攞返走.

巴蜀雞幾辣, 好刺激!
味似好瘦的雞o羅. 好特別, 推介!

素魚方面, 賣相似烏頭, 炸到好脆, 所以味就冇咁似;
但加點甜酸汁, 仍很好食.

雲吞即似出面減料, 冇咩肉的咁

不過當然好好味.

服務ok 喇, 阿姐超多野做, 算係咁.

希望一對新人白頭到老呀~
2011-08-07 1480 views
最近的一次外遊,餐餐都是大魚大肉,豐富得很,回港之後,很想吃頓齋菜平衡一下,這天中午,就去了這間在旺角區內評價也算不錯的新派素菜館吃頓簡單的齋菜。許是這商場內同層的食店競爭大吧,這裡的午市點心、小食、與小菜價錢,即使在周末、周日、節假日和齋期,即使已比平日的收費貴上一點,收費也不是太貴,小點每碟 $11,中點每碟 $15,大點也只是 $18,小食一律 $23,小菜則則一律 $38,而且款式也有不少選擇。叫來數款齋點心與小食,素菜館中最普通不過的「錦繡齋鹵味」想不到竟是特別收費的,而且是價錢最昂貴的,要售$35。當然,平凡的齋鹵味收得這個價錢,份量必不會少。這碟齋鹵味已有齊齋鮑魚、齋燒鵝、齋叉燒、酸齋、咖喱齋和豉油齋等多種款式,可謂式式俱全,可惜味道方面,咖喱齋、酸齋等都味道偏淡,酸齋不夠酸,咖喱齋不夠咖喱味,齋叉燒、齋燒鵝等口感又偏硬而欠柔軟,整碟齋鹵味的水準,我覺得是偏低的。 另一道點心是「金粟蓮藕餅」。對我來說,這一客三件的點心味道稍嫌過濃,個人而言並不是太喜歡。兩道小食分別是「素雞絲海蜇」與「芝麻辣螺」。當中以「芝麻辣螺」味道較佳,螺肉的口感像真度極高,吃來甚為爽口,甜中帶點兒微
常悅素食
店中的常悅素食牌匾
點心紙
小食小菜紙
前菜例牌罐頭菠蘿一碟
質素平平的齋鹵味
金粟蓮藕餅(前)
兩道小食分別是「素雞絲海蜇」與「芝麻辣螺」。當中以「芝麻辣螺」味道較佳,螺肉的口感像真度極高,吃來甚為爽口,甜中帶點兒微辣的醬汁十分惹味,加上香口的芝麻灑在素螺肉的上面,自然而然地成為這一餐中自已最為欣賞的一道菜式
。相對來說「素雞絲海蜇」無論在口感和味道方面,都顯得甚為普通,令人難以留下深刻的印象。
芝麻辣螺
素雞絲海蜇(前)
最後是小菜類的「津白三絲炒年糕」。這炒年糕個人覺得也只是普普通通而已,年糕正常地煙韌,冬菇絲、素雞絲等三絲切得幼細,但份量不多,津白也下得吝嗇,只得那麼的三數片,味道方面就算做過得去啦!
津白三絲炒年糕
這間新派齋菜館的環境是頗寧靜和清雅的
,可能因為是吃素菜吧,來吃東西的客人大部分說話也不會高談闊論,不像處身於一般的酒樓中般,整間店子滿是喧鬧吵耳的聲音。不過在食物的味道方面,除了「芝麻辣螺」味道較佳以外,其他的水準都不過爾爾吧了。
遠觀常悅素食
天花上的燈飾蠻漂亮
也許這次幫襯,我所吃的不是它的拿手好戲也說不定,但假如單以這頓簡單的午膳來計,它的評價就只值一個一試無妨了。
$85 (Lunch)
常悅素食
遠觀常悅素食
店中的常悅素食牌匾
天花上的燈飾蠻漂亮
點心紙
小食小菜紙
芝麻辣螺
一直唔知雅蘭有間素食館,經開呢頭就試下~兩個人,唔太餓,所以只叫了兩個餸:溫公齋煲....南乳味不算太濃,剛剛好, 冬菇夠入味,有好多料,味道OK!香竽焗飯,正!超香!都幾大碟.....炒飯底,面蓋上竽頭茸,內有竽頭粒及素肉之類,好香竽頭味,口感好好,不過係咸左少少,可以淡返D就完美了!個焗飯等左好耐,要催先上,唔知係漏單定係真係要焗咁耐.....出乎意料之外地好食!非常足料,蓮子百合陳皮原粒紅豆......免費送的甜品都咁正!要俾錢買我都願意!好過好多糖水鋪多多聲~總結:兩人試唔到太多菜,下次一於再去食!不過人好多,個場好旺,都幾嘈。
一直唔知雅蘭有間素食館,經開呢頭就試下~

兩個人,唔太餓,所以只叫了兩個餸:
溫公齋煲
香芋焗飯
紅豆沙
出乎意料之外地好食!

2011-07-17
溫公齋煲
香芋焗飯
紅豆沙
  • 香竽焗飯
2011-07-04 585 views
旺角的素食館吾多 , papa mama 話想食素 , 我諗起呢間常悅老火靚湯: 呢度既老火湯好好味 , 好濃 , 每日都會有一款 法式焗牛油果: 呢款牛油果一定要襯熱食 , 味道好清 , 又健康 , 遲左就會賣晒士多啤梨骨 : 酸酸甜甜好開胃 崧子仁香椿菜炒飯 : 呢個抄飯超鹹 , 簡直食吾落豆沙窩餅 : 可能我吾鐘意食甜 , 呢個豆沙窩餅吾岩我心水座位比較迫 , 服務還可以 , 如果人多 / 遲來 , 最好book左位先 , 因為呢度都幾爆架

士多啤梨骨 : 酸酸甜甜好開胃

崧子仁香椿菜炒飯 : 呢個抄飯超鹹 , 簡直食吾落

豆沙窩餅 : 可能我吾鐘意食甜 , 呢個豆沙窩餅吾岩我心水

2011-07-03 216 views
齋菜不一定只有女士們會提意去吃。是晚晚餐,是老公的建議。我自己之前也和朋友到此吃過,是滿意的!店內座無虛席。就知好吃。錦繡齋鹵味$35,只有齋义燒很硬不好吃。腐皮保持脆口,少見的齋鹵味。是日老火湯$48,雜豆冬瓜紅蘿蔔湯。第一次飲齋湯,有老火湯味道,豆味很濃。海南咖哩素雞煲$65,素雞一絲絲「肉」感,很像雞胸肉。「咖哩」......說真,是葡汁吧,吃齋,不會有刺激感,很平和。海棠滑豆腐$60,豆腐非常滑滑,上湯料和豆腐很合配。五柳仙斑$60,芋頭不綿,醃味不夠濃。炸也做不出酥炸感。芝麻辣螺$32,像真度高,很爽口!崧子仁香椿粉菜飯$60,用香椿粉炒飯,很乾爽,給人很「蟬」的感覺。吃後心情舒暢。粉絲雜菜煲$60,清淡之選。欖菜菇粒炒飯,炒得比較濕潤,不過很喜歡欖菜的酸甜味,整體也好吃。
齋菜不一定只有女士們會提意去吃。是晚晚餐,是老公的建議。
我自己之前也和朋友到此吃過,是滿意的
!
店內座無虛席。就知好吃。
,豆味很濃。
海棠滑豆腐$60,豆腐非常滑滑,上湯料和豆腐很合配。
五柳仙斑$60,芋頭不綿,醃味不夠濃。炸也做不出酥炸感。
芝麻辣螺$32,像真度高,很爽口!
粉絲雜菜煲$60,清淡之選。
海南咖哩素雞煲
海棠滑豆腐
崧子仁香椿粉菜飯
欖菜菇粒炒飯
2011-06-17 143 views
出開旺角,約個朋友食晚飯,我這位朋友食嘢有特殊喜好,她不是偏食,但又有好多東西不吃,例如切雞不吃,但雞柳吃,所以如果去食中菜,在點菜的時候就有點挑戰了,於是想來想去我選擇了食素菜,一來是朋友的關係,二來我也不想食太多肉!這間地點很方便,就在雅蘭,另外也不用訂位,方便都不得了!由於我們很早就到,整間店只有兩三枱有客,環境開揚整潔寧靜,但到了約78點,漸漸多客人,就變得嘈吵了一點!可能是人多,服務生很忙,沒閒添水及收拾桌面!這款味道好似豬肉,再用蒸包包住食,蒸包熱辣辣又軟,好味!這款推介我反而覺得麻麻,醬汁好'傑達達',又唔好味,而且一點都唔似東坡肉!這款普普通通,好似賽磅蟹!整體我覺得一般,唔會好難食,但無特別推介!一試無妨吧!

這間地點很方便,就在雅蘭,另外也不用訂位,方便都不得了

可能是人多,服務生很忙,沒閒添水及收拾桌面!
合掌瓜紅蘿蔔煲素肉
飲唔出有味精,好味!素肉好真!
福壽綿綿
這款味道好似豬肉,再用蒸包包住食,蒸包熱辣辣又軟,好味!
東坡醬汁肉方
意大利黑松露醬炒鮮奶
這款普普通通,好似賽磅蟹!

整體我覺得一般,唔會好難食,但無特別推介!一試無妨吧!

2011-05-12
合掌瓜紅蘿蔔煲素肉
飲唔出有味精,好味!素肉好真!
2011-06-12 95 views
跟友人食飯, 本來唸住去食西餐, 但在飯局前一日才由澳門回來, 應該食得已夠多了, 不如就去食素菜. 決定後就訂左枱, 不過星期五的關係, 佢要我八點半就要還枱了. 不過算啦, 反正我跟友人食飯不嬲都食得快. 訂左七點, 我倆準時到達, 就由侍應帶我們入內就坐, 不過...估唔到就算訂左位, 個位都幾差下, 因為是加枱來的, 好一張摺枱, 仲要位置於角落, 被一張六人大枱跟四人枱所包圍的二人枱, 環境真係嘛嘛地, 而六人枱的人客應該是熟客, 因為不同的經理, 侍應都有跟那枱客人打招呼加傾計, 更加對比出我這個角落位好像無人理因為友人肚仔餓的關係, 我地兩個人竟然叫左六款不同的食物, 包括數款不同的小食. 包括魚生, 椒盬豆腐粒, 齋滷味, 咕嚕素球, 乾炒牛河同埋甜品綠豆布甸一客兩個食. 照睇我地所點的菜單, 真係表示出我地兩個都係一個食肉獸, 只係今次是素肉. 魚生有八片, 是疑似吞拿魚同三文魚, 個樣都幾似嫁, 入口就滑滑的, 咬口都似似地既, 味就無咩味嫁啦, 一定要點豉油同芥辣, 像真程度會好好多. 豆腐粒正常, 但我覺得面的炸粉有點厚, 令到入口時有點硬硬, 唔夠
疑似魚生, 得意
因為友人肚仔餓的關係, 我地兩個人竟然叫左六款不同的食物, 包括數款不同的小食. 包括魚生, 椒盬豆腐粒, 齋滷味, 咕嚕素球, 乾炒牛河同埋甜品綠豆布甸一客兩個食. 照睇我地所點的菜單, 真係表示出我地兩個都係一個食肉獸, 只係今次是素肉. 魚生有八片, 是疑似吞拿魚同三文魚, 個樣都幾似嫁, 入口就滑滑的, 咬口都似似地既, 味就無咩味嫁啦, 一定要點豉油同芥辣, 像真程度會好好多. 豆腐粒正常, 但我覺得面的炸粉有點厚, 令到入口時有點硬硬, 唔夠脆口. 齋滷味因平時在灣仔買開, 真係相差幾遠, 可以不食.
而主菜的咕嚕素球, 我覺得不錯, 因為佢連個口感都似食咕嚕肉的感覺, 有肉的纖維, 哈哈!! (又顯示出我係鐘意食肉多d啦) 而配菜有青椒同菠蘿, 青椒很爽口, 不錯.
而我覺得這個罐頭菠蘿的糖水太甜了, 口感又太冧了, 扣分.
乾炒牛河如果唔知, 真係唔覺得佢係素, 成個味, 牛肉, 配菜, 其實跟茶餐廳沒兩樣, 而且又炒得不太油, 分量又ok, 好味!!!

綠豆布甸是一點完菜, 侍應推介的, 仲話是限量, 所以我地就叫了一客, 不過到入口, 我覺得綠豆不夠冧, 布甸又沒有綠豆味, 只有是綠色, 整款甜品是綠豆還綠豆, 布甸還布甸, 兩者沒有合二為一, 怪怪的
!

每人食左接近一百五十蚊, 原來食素一d都唔平嫁啊
2011-06-10
$147 (Dinner)
疑似魚生, 得意
2011-06-04 82 views
第一次來這裡, 有兩個美女相伴 .老火靚湯: 不錯.法式焗牛油果: 好好味, 我兩個朋友食到停唔到口 .馬來亞薄餅配鴨胸: 夠熱夠鬆, 味道不錯.東坡肉: 和真的東坡肉十分似, 鐘意食東坡肉又怕肥的一定要試.
第一次來這裡, 有兩個美女相伴

老火靚湯: 不錯.

法式焗牛油果: 好好味, 我兩個朋友食到停唔到口

馬來亞薄餅配鴨胸: 夠熱夠鬆, 味道不錯.

法式焗牛油果
Birthday
法式焗牛油果
  • 東坡肉
2011-05-03 55 views
試過常悅數次,味道又不差今次再去食點心做完運動特別肚餓3個人嗌左10樣野食粉果:第一食呢個加上當時肚餓,所以覺得好好味, 都好清下,ok爽口油菜:生菜,同平時食開差吾多,冇咩特別蒸蘿蔔糕:普通,吾算好多蘿蔔,粉較多素菜包:以菜同菇作饀,有d麻油味,幾香,幾好味蘿蔔絲酥餅:好味,熱辣辣~個皮都幾好味,夠鬆化,餡就不過不失三寶:普普通通 雞絲海哲海哲完全吾似海哲 雞就好似平時齋鋪的素雞. 很普通的一碟南瓜蒸鮮竹:上面有豆豉-_- 同埋得好少南瓜,不過d南瓜都幾好味,鮮竹就一般素燒肉:黎到個就叉燒咁,食落去都油油地,味道一般,吾多似燒肉,冇佢個脆皮粟米餅:普普通通 佢之後仲送糖水,西米露,椰汁味吾重同埋吾係好甜.D西米又正埋單$231茶錢6蚊位仲有碟菠蘿都係6蚊 揾機會試下個lunch set

試過常悅數次,味道又不差

今次再去食點心
做完運動特別肚餓
3個人嗌左10樣野食
油菜:生菜,同平時食開差吾多,冇咩特別
蒸蘿蔔糕:普通,吾算好多蘿蔔,粉較多
素菜包:以菜同菇作饀,有d麻油味,幾香,幾好味
三寶:普普通通
雞絲海哲
海哲完全吾似海哲
雞就好似平時齋鋪的素雞. 很普通的一碟
粟米餅:普普通通

佢之後仲送糖水,西米露,椰汁味吾重同埋吾係好甜.D西米又正
燒肉(?)
埋單$231
茶錢6蚊位仲有碟菠蘿都係6蚊
揾機會試下個lunch set
2011-05-02
$77 (Lunch)
2011-04-25 27 views
柚子蜜汁煎素扒- 炸既唔係煎既, 好彩又炸得唔太差. 都脆既. 柚子蜜汁就應該係周街都有個D, 冇乜持別. overall, 柚子蜜同炸物都幾夾馬來亞薄餅- 薄餅鬆軟, 一層層好分明, 帶點煙韌, 幾好食. 配左個咖喱汁同素火腿 (你話係鴨胸又好, 火腿都好啦, 都係素肉者) 哩個餸勝在薄餅夠熱. 齋鹵味- 完全唔掂, 味道極淡欒樨餅- 聽聞佛誕前後先有既, 個皮有粘米粉既煙韌香草既清香甜甜地, 個餡分量略少, 應該係蓮蓉麻香素手撕雞- 味之素! 唔怪得間餐廳, 我估係"手撕雞"因為本身係"加工食品", 來貨已經係咁. 雖然有味精之嫌, 但我又鍾意喎~~ 哈哈~ 豆沙窩餅- 又係完全唔掂, 個皮淋patpat, 個餡冇豆香, 不知所謂之前見到哩間D食評好多笑臉, 所以期望頗高,但係食過之後覺得唔多好食及非常唔值D員工service好差, the tables around us had complained several times for a variety of failures e.g. missed an item, wrong order, rude behavior o
柚子蜜汁煎素扒

馬來亞薄餅

齋鹵味
- 完全唔掂, 味道極淡

欒樨餅

麻香素手撕雞

豆沙窩餅
柚子蜜汁煎素扒 & 馬來亞薄餅
D員工service好差, the tables around us had complained several times for a variety of failures e.g. missed an item, wrong order, rude behavior of the staff, etc.
$80 (Lunch)
柚子蜜汁煎素扒 & 馬來亞薄餅
  • 麻香素手撕雞
2011-03-27 39 views
今日剛好是十五,正合媽咪心意,食吓齋菜,爸爸又放假,以前都同他們來食過一次,印象中幾好.因為媽咪比較喜歡食點心,所以大部份叫點心為主.娥姐粉果~~以西芹菜,沙葛,紅蘿蔔為主要餡料,簡簡單單,但勝在好清,香,甜蘿蔔絲酥餅~~比第一次食差了,餡料味道唔錯,但皮炸得過火些,雖然脆,但唔鬆化鳳梨叉燒酥~~加入了菠蘿肉,帶些酸甜味,幾好香菇蒸蘿蔔糕~~食唔到有太濃的蘿蔔味,粉的比例多,麻麻地燕麥麻蓉包~~爸爸讚不絕口,的確唔錯,加了燕麥,也沒有令到個包有粗糙感,相反還好軟熟,麻蓉夠香家常春卷~~皮脆餡料也不錯麵醬帶子豆腐~~味道普通,稍為咸了些蠔皇四寶扎~~一般般砂鍋倉魚塊$35~~食第一口質感與味道都幾似倉魚,但細細咀嚼後就完全唔似,而且醬汁好少,所以好乾身印象中第一次來食以小菜為主,較有驚喜,今次叫點心多,感覺普通.
因為媽咪比較喜歡食點心,所以大部份叫點心為主.

鳳梨叉燒酥~~加入了菠蘿肉,帶些酸甜味,幾好
香菇蒸蘿蔔糕~~食唔到有太濃的蘿蔔味,粉的比例多,麻麻地

家常春卷~~皮脆餡料也不錯
麵醬帶子豆腐~~味道普通,稍為咸了些
蠔皇四寶扎~~一般般

2011-03-19
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$63 (Lunch)
2011-02-11 34 views
本人因為初一至十五都食素,所以每逢呢段時間我都會四出嘗試多間素食店,但今日一試,非常失望!1)士多啤梨骨~(肉)質還可,不過酸味太重,汁亦太多,亦唔明點解配菜八成都係黃椒。 2)鴛鴦炒飯~一大碟不過我相信飯既份量只有一碗,其餘全部係汁,好似食緊湯飯咁,好誇張,白汁亦只有椰汁味。 3)欖菜蒸豆腐~呢個最正常,因為咁既菜都好難唔正常,不過豆腐一d都唔滑。呢間食過一次真係唔會再返轉頭!
2011-02-10
$110 (Dinner)
2011-01-06 33 views
2010年terry老公決定要帶未夠一歲仔仔感受例數時刻 最終仔仔被人群嚇倒當日一早致電常悅訂枱, 一反西餐主意, 加上同爺爺, 都係搵d中菜好 ^^ 於是約埋佩姑姐一齊出街食是日公司早於5點走得, 出到旺角都係6點幾爽爆, 等埋terry老公帶仔仔出黎7點半就上左去啦, 好在今早booked, 唔係既話都要等呀一坐底叫左個雞絲粉皮 同 xx海節, 仔仔有bb椅坐 (very nice~~~), 2個人到食少少野先到爺爺同姑姐到後, 就開始~~~~首先有必食既五柳魚, 東玻肉, 刺身魚片, 老火湯(飲唔到有味精, 正!!!), 椒salt豆腐(本人唔係太喜歡炸到一粒粒><), 咕嚕素球(喜歡食咕嚕肉的朋友一定仲意, 食到差d要encore)叫左個粟米粥比仔仔replace餐奶, 正! ^^今次忘了叫 好好味既柚子豬扒, 下次再去一定要食返haha是次晚餐結賬都係500幾, 大家都食得好開心, 係咁話好似好似haha, so funny~~~
2010年terry老公決定要帶未夠一歲仔仔感受例數時刻
最終仔仔被人群嚇倒

是日公司早於5點走得, 出到旺角都係6點幾爽爆

到爺爺同姑姐到後, 就開始~~~~

叫左個粟米粥比仔仔replace餐奶, 正! ^^

今次忘了叫 好好味既柚子豬扒, 下次再去一定要食返haha

2010-12-31
$130 (Dinner)
Celebration
New Year's Eve
  • 五柳魚
  • 咕嚕素球
  • 粟米粥
  • 柚子豬扒
2010-12-12 40 views
去開旺角諗係常悅素食有款東坡醬汁肉坊, 平時成日都想食東波肉, 無奈女仔怕肥唔敢食, 記得睇過食評話呢款素食做到同真的一樣, 所以就專登黎試下。去到適逄係晚飯時間好多人等位, 本身自己唔係素食之人, 所以就直接叫外賣。一拎到手, 就即刻急不及待打開個盒試返舊, 菜都係趁熬食先得東坡醬汁肉坊食落去醬汁調教得唔錯, 岩岩好, 唔會太咸太甜, 冇一般素菜的油同太濃味的問題。肥豬肉的迎份係用蒟蒻做的, 而瘦肉部分係豆製品, 味道口感都係唔錯的。不過妹子認為同真的東坡肉一D都唔似, 特別係肥豬肉個部分, 肥肉的口感, 個種油脂香, 豐腴的感覺完全係冇, 蒟蒻食落爽口, 一食就知係假野; 瘦肉部分反而比較似, 而且比較入咪, 始終豆製品都比蒟蒻容易入味。不過妹子都明白呢個始終都係素食, 想唔肥, 又想食肥肉, 簡直冇可能, 如果唔好諗住佢係東坡肉, 佢味道都算係做得唔錯。

東坡醬汁肉坊

東坡醬汁肉坊
2010-12-10
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)