2020-11-10 35 views
呢隻呢間喺屯門food court嘅拉麵好抵食🤣!$100食個拉麵仲包埋其他小食添👍👍,cp值極高❤️!套餐價$98任選一款拉麵+手羽/雞塊+雞軟骨+日式沙律+罐裝汽水😳因為叫套餐嘅關係,拉麵款揀咗赤.豚骨拉麵(正)$76拉麵配料有木耳絲、蔥、半熟玉子半隻、叉燒兩片。食落又唔係幾辣,好啱啲唔食得辣又好想食辣嘅朋友仔,而且拉麵口感都幾彈牙,配料嘅叉燒味道口感都吾錯😝。手羽用雞翼皮嘅餃子,外皮幾脆😍雞軟骨孜然製作,具香味且鹹味!發揮正常日式沙律由粟米生菜組成,味道清新🙋‍♀️-豚骨魚介つけ沾麵$88配料有海苔兩塊、蔥、荀絲、半熟玉子半隻、叉燒兩片!味道正常發揮,特別地方在於沾麵的口感,比拉麵更彈牙,食到令人想追加,沾麵湯對會比拉麵湯更鹹更濃厚,鐘意重口味嘅人食就岩曬👍😈麵餐+$25配日式沙律餃子5隻/細叉燒飯罐裝汽水餃子煎得啱啱好,外皮夠脆,而且餡料食落豐富😍📍誠拉麵 (屯門)屯門屯順街1號屯門市廣場1期UG樓AEON屯門店20-05號舖🙋‍♀️:抵到爆炸,糧尾恩物😂

因為叫套餐嘅關係,拉麵款揀咗

赤.豚骨拉麵(正)$76

手羽
用雞翼皮嘅餃子,外皮幾脆😍

雞軟骨
孜然製作,具香味且鹹味!發揮正常

日式沙律
由粟米生菜組成,味道清新🙋‍♀️

豚骨魚介つけ沾麵$88

麵餐+$25配
餃子5隻/細叉燒飯
罐裝汽水

餃子
煎得啱啱好,外皮夠脆,而且餡料食落豐富😍

📍誠拉麵 (屯門)

🙋‍♀️:抵到爆炸,糧尾恩物😂
2020-11-07 27 views
唔鍾意食飯嘅我但又想食飽肚啲~就出左市中心搵下有冇拉麵食🍜行下行下俾我見到呢間誠拉麵~.呢間鋪嘅裝修唔係好浮誇或者係好打卡feel係行樸實裝修嘅一入鋪頭會聞到好香嘅豬骨湯味😋咁我最後就叫左個拉麵套餐~揀左白豚骨拉麵+明太子手羽+鹽燒雞軟骨一碗拉麵嘅精髓就係個湯底,而看似愈簡單嘅湯底就愈考師傅功架,所以我食拉麵一定會先試個湯底❤️呢個白豚骨湯底,比我想像中香濃食得出同一般豬骨湯有唔同,應該係有用埋豬筒骨先至會做到咁香濃嘅味道😋而拉麵嘅口感剛好,唔會話煮到太「林」係保留有少少咬口,湯汁亦都掛到喺麵度加埋烘烤過嘅芝麻,好味👍🏻半熟蛋熟度亦控制得宜,流心得黎仲好滑🥰而兩片叉燒個邊都燒過,好惹味不過如果可以再煮「林」少少會更好而明太子手羽都唔錯☺️雞翼外層香脆,而內裡嘅明太子份量亦多,正👍🏻雞軟骨調味ok,但略微燒得唔夠,再燒耐少少會更惹味.整體黎講,呢個套餐好抵食,平時可能就咁叫碗拉麵都要呢個價錢,下次有機會想試埋個沾麵😋🍜
唔鍾意食飯嘅我但又想食飽肚啲~
就出左市中心搵下有冇拉麵食🍜
行下行下俾我見到呢間誠拉麵~
呢間鋪嘅裝修唔係好浮誇或者係好打卡feel
係行樸實裝修嘅
一入鋪頭會聞到好香嘅豬骨湯味😋
咁我最後就叫左個拉麵套餐~
揀左白豚骨拉麵+明太子手羽+鹽燒雞軟骨
呢個白豚骨湯底,比我想像中香濃

食得出同一般豬骨湯有唔同,應該係有用埋豬筒骨
先至會做到咁香濃嘅味道😋
而拉麵嘅口感剛好,唔會話煮到太「林」

係保留有少少咬口,湯汁亦都掛到喺麵度
加埋烘烤過嘅芝麻,好味👍🏻
半熟蛋熟度亦控制得宜,流心得黎仲好滑🥰
而兩片叉燒個邊都燒過,好惹味

不過如果可以再煮「林」少少會更好
而明太子手羽都唔錯☺️

雞翼外層香脆,而內裡嘅明太子份量亦多,正👍🏻
雞軟骨調味ok,但略微燒得唔夠,再燒耐少少會更惹味

2020-11-06 24 views
好難得入咗屯門行完街就想去附近食下野呢個商場裏面都唔少嘢食最後就揀咗日本拉麵🍜豚骨味噌拉麵呢款拉麵比我想像中湯底夠濃郁味噌湯底,味道都夠位,唔驚太鹹,麵份量真係好多啊食都食唔晒😂配料豐富,叉燒如果厚身少少會比較好但係覺得佢肥瘦均勻,加上有筍也有不少黑豚骨拉麵黑蒜味豚骨湯底,總體來講我覺得黑蒜味道可以再重D不過呢個價錢來講都唔錯㗎啦木耳絲真係超級鍾意,好鍾意佢哋啲配料夠多我建議大家可以搭配套餐因為其實都唔係好貴😂我好鍾意食嗰個炸雞因為熱辣辣,同埋唔會炸粉太厚不過雞翼就有少少偏鹹啦,可以淡少少可能因為本身明太子?總體來講可以試!因為呢個價錢食到都幾抵呀!同埋呢度係自助形式,自己出去點單~
好難得入咗屯門行完街就想去附近食下野
呢個商場裏面都唔少嘢食最後就揀咗日本拉麵🍜
豚骨味噌拉麵

呢款拉麵比我想像中湯底夠濃郁
味噌湯底,味道都夠位,唔驚太鹹,
麵份量真係好多啊食都食唔晒😂
配料豐富,叉燒如果厚身少少會比較好
但係覺得佢肥瘦均勻,加上有筍也有不少

黑豚骨拉麵

黑蒜味豚骨湯底,總體來講我覺得黑蒜味道可以再重D
不過呢個價錢來講都唔錯㗎啦
木耳絲真係超級鍾意,好鍾意佢哋啲配料夠多
我建議大家可以搭配套餐因為其實都唔係好貴😂
我好鍾意食嗰個炸雞因為熱辣辣,同埋唔會炸粉太厚
不過雞翼就有少少偏鹹啦,可以淡少少
可能因為本身明太子?
總體來講可以試!因為呢個價錢食到都幾抵呀!
同埋呢度係自助形式,自己出去點單~
2020-11-06 19 views
平時行開Aeon,多數留意出面嘅盒裝壽司,原來係Aeon附近有間誠拉麵,隱藏係盒裝壽司後面,我哋決定闖一闖,食個拉麵都好喎。好,坐低睇吓有咩好食先。豚肉味噌拉麵,湯底非常濃郁,叉燒唔錯,拉麵厚底夠份量。赤豚骨拉麵,湯底微辣,大部份人都啱食,仲有海量木耳,半隻流心蛋,正!加$15仲可以有餃子、沙律、汽水。餃子煎到金黃色,食落夠香口,皮唔會過厚,裏面肉汁豐富。沙律係我最愛嘅粟米。最後飲埋汽水,爽晒啦!

好,坐低睇吓有咩好食先。

豚肉味噌拉麵,湯底非常濃郁,叉燒唔錯,拉麵厚底夠份量。

加$15仲可以有餃子、沙律、汽水。
餃子煎到金黃色,食落夠香口,皮唔會過厚,裏面肉汁豐富。

沙律係我最愛嘅粟米。
最後飲埋汽水,爽晒啦!
[屯門]誠拉麵.白.豚骨拉麵 (套餐)食剩指數 5/100 湯底豬骨湯都幾濃幾滑拉麵就用到幼麵麵既質感都唔錯唔會太腍太硬叉燒有烤過口感偏爽口半熟蛋有兩隻個蛋黃好流心合格!!(ps我叫左貴10$版本多隻蛋同多塊叉燒)套餐係加25$有餃子+沙律同汽水餃子就幾有驚喜餃子皮幾薄身個底煎得都幾香咬落去都有肉汁.豚骨魚介沾麵食剩指數 : 0/100魚介湯底有魚仔浮起覺得好足料食落都好濃魚味加上豚骨做湯底都唔會好油沾麵既麵通常都會比較粗掛湯能力非常唔錯麵質偏硬有咬口呢度沾麵竟然有配料平時係比較少有佢沾麵都有叉燒同溏心蛋都算幾抵食
[屯門]誠拉麵
白.豚骨拉麵 (套餐)
食剩指數 5/100
口感偏爽口
半熟蛋有兩隻
個蛋黃好流心
合格!!
(ps我叫左貴10$版本多隻蛋同多塊叉燒)
套餐係加25$有餃子+沙律同汽水
平時係比較少有
佢沾麵都有叉燒同溏心蛋
都算幾抵食
2020-11-01 19 views
再次去了位置屯門市廣場AEON裡面的誠拉麵吃東西,因為朋友介紹過沾麵不錯,但靜靜就未吃過😭。所以就再去吃吃吧,套餐價錢相對便宜一點🤭。💥豚骨魚介沾麵套餐 HKD$110,湯底味道很濃郁,還帶點咸香味。沾麵掛汁能力高,很快就吸入醬汁🤤。味道挻香但略有點咸,麵底粉量挻多的。💥赤豚骨拉麵套餐 HKD$98,上次吃過覺得不錯所以再點來吃。味道不會太辣😆,湯底味道香濃而不油膩。拉麵口感適中,挻喜歡吃這個☺。這個餐另有小食和汽水,所以吃到很飽🤤。小食有唐揚炸雞/明太子雞翼配雞軟骨,口感煙韌不油膩,雞軟骨口感爽脆挻好😚。

2020-10-20
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$100 (Lunch)
2020-11-01 10 views
本人都幾鍾意食拉麵🍜所以呢日行過屯門Aeon新裝修地帶見到多左幾間日本野就去望下,見到呢間誠拉麵幾乎坐滿曬人,所以就入黎試下除左有得散叫拉麵,仲可以嗌套餐個人覺得套餐幾抵叫我就叫左呢個餐,加多$15就可以有多個沙律、3隻餃子🥟同埋汽水而拉麵方面,我就揀左豚骨味噌湯而佢亦都有得揀份量,正常同埋特大😂我就唔算好大食嘅,所以揀左碗正常餃子🥟正正常常唔係話十分好食而個沙律太濃味,所以我冇食曬廢事影響我食拉麵呢個就係個套餐,望落有啲頹😂同平時食開嘅拉麵擺得靚靚仔仔好唔同最吸引嘅叉燒竟然唔係放喺面頭不過唔緊要,我唔係黎影網紅相食餐晏姐,咁所以我會睇下個味道即刻搵番我啲叉燒先睇落唔錯,有燒過,而且個味都幾好食落口感唔係林果種,唔似食緊日式叉燒但我反而幾like拉麵係幼身果種,口感不錯👍🏻而湯底嘅味道都唔錯,好香濃豬骨味味噌味亦恰到好處,唔會過濃搶曬鏡整體黎講,個人覺得拉麵🍜都做得幾好但反而追加嘅小食爭咁啲如果下次再食應該會單點拉麵就算
本人都幾鍾意食拉麵🍜
所以呢日行過屯門Aeon新裝修地帶
見到多左幾間日本野
就去望下,見到呢間誠拉麵
幾乎坐滿曬人,所以就入黎試下
除左有得散叫拉麵,仲可以嗌套餐
個人覺得套餐幾抵叫

而拉麵方面,我就揀左豚骨味噌湯

而佢亦都有得揀份量,正常同埋特大😂
我就唔算好大食嘅,所以揀左碗正常
餃子🥟正正常常唔係話十分好食
而個沙律太濃味,所以我冇食曬
廢事影響我食拉麵

呢個就係個套餐,望落有啲頹😂
同平時食開嘅拉麵擺得靚靚仔仔好唔同
最吸引嘅叉燒竟然唔係放喺面頭
不過唔緊要,我唔係黎影網紅相
食餐晏姐,咁所以我會睇下個味道
即刻搵番我啲叉燒先

睇落唔錯,有燒過,而且個味都幾好
食落口感唔係林果種,唔似食緊日式叉燒
但我反而幾like
拉麵係幼身果種,口感不錯👍🏻
而湯底嘅味道都唔錯,好香濃豬骨味
味噌味亦恰到好處,唔會過濃搶曬鏡

整體黎講,個人覺得拉麵🍜都做得幾好
但反而追加嘅小食爭咁啲
如果下次再食應該會單點拉麵就算
2020-10-24 25 views
Aeon 誠拉麵,特意過嚟會一會!!🤭🤭聽聞是來自日本過江龍喺日本都有好多分店,店內有啲日本風,先點餐後拿位置,防役做得唔錯有隔板,桌距亦足夠😉😉拉麵選擇唔算多,都是䐁骨湯底😀亦可選黑(黑蒜油)、赤(辣辣地)各有各特色,湯底認真唔錯,非常濃郁🥰🥰點了一黑一赤,都跟了套餐,兩款小食加沙律和汽水$98,沒有加一👍👍拉麵軟硬適中,非常爽彈,另外糖心蛋好滑,加上湯汁,好惹味🤩🤩木耳絲增添口感又爽又脆,和拉麵正是絕配🍜兩大塊紫菜令成個觀感賣相大大提升,食慾大增小食特別喜愛明太子手羽,外脆內Juice,香口😁😁沙律🥗汁酸酸地,有解膩嘅口感,粟米特別甜😌總括很不錯各樣食物都整得好好,絕對有下次😋
Aeon 誠拉麵,特意過嚟會一會!!🤭🤭

拉麵選擇唔算多,都是䐁骨湯底😀

木耳絲增添口感又爽又脆,和拉麵正是絕配🍜
兩大塊紫菜令成個觀感賣相大大提升,食慾大增

小食特別喜愛明太子手羽,外脆內Juice,香口😁😁

沙律🥗汁酸酸地,有解膩嘅口感,粟米特別甜😌

總括很不錯各樣食物都整得好好,絕對有下次😋
2020-10-24
$98 (Lunch)
2020-10-21 23 views
Aeon 裝修完之後都係第一次行咋🤭🤭果然煥然一新,就連食物嘅種類都多咗👍👍門口出邊仲多咗兩間日式店添😬聽講呢間食拉麵係日本過江龍,喺日本都有好多分店㗎自己都係拉麵控,每次去日本都差唔多日日食!暫時應該冇得去日本㗎啦,就嚟回味一番啦😊😊裏面裝修夠晒地道見到,拉麵師傅即叫即整,自助形式,日本嘅傳統文化👍👍麵種類選擇唔算太多,主要分三個湯底,豚骨、魚介、赤豚骨每碗拉麵可+$25可跟餃子或叉燒飯和飲品沙律,分量夠晒大豚骨魚介沾麵做得唔錯!非常彈牙軟硬適中,仲有淡淡的面香,湯底濃而不膩,每一條麵都沾到湯汁非常滿足🥰🥰另加$8大量配菜木耳絲超爽口☺️☺️流心蛋超水凖🥰🥰小食都很不錯,雞軟骨好香呀,仲有炸雞非常嫩滑,外皮炸粉薄薄地食極都厭👍👍我哋都好滿意。係屯門區食到呢個質素嘅拉麵,$100人頭真係超值😍
聽講呢間食拉麵係日本過江龍,喺日本都有好多分店㗎

麵種類選擇唔算太多,主要分三個湯底,豚骨、魚介、赤豚骨

每碗拉麵可+$25可跟餃子或叉燒飯和飲品沙律,分量夠晒大

流心蛋超水凖🥰🥰

2020-10-21
$80 (Dinner)
2020-10-20 29 views
這間誠拉麵店舖位於屯門市廣場AEON裹面嘅店舖!地方都算幾舒適!.拉麵套餐:黑豚骨拉麵白豚骨拉麵赤豚骨拉麵這三款味道分別有特拉麵$89同埋正拉麵$79.如果選擇正以$98元食套餐配唐揚雞塊(2件)或明太子手羽(1隻)+鹽燒雞軟骨(1串)汽水1罐* 轉豚骨魚介沾麵加$10元*.黑豚骨拉麵豚骨魚介沾麵.黑豚骨拉麵:賣相十分之吸引😍😍😍!真係睇得吓!湯底味道帶有小小辣好野味😋😋😋!味道好香濃!剩係個湯底都咁正👍👍👍!豚肉好嫰滑咬入去都唔會覺得韌! 真係冇得輸!.豚骨魚介沾麵:賣相冇乜特別!但要讚吓去嘅湯底!非常之濃郁👍👍👍!好香嘅豚骨魚介味道!味道十分之好好味😋😋😋!真係好有創意!豚肉味道入哂味又夠腍身!拉麵又夠彈牙!真係好有質素👍👍👍!
拉麵套餐:

黑豚骨拉麵:

豚骨魚介沾麵:

2020-10-20
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$100 (Lunch)
星期日去了屯門市廣場行街,行完aeon覺得肚餓就入咗間日式拉麵店「誠拉麵」,看一看menu, 價錢都很合理。我和友人都各自選了一款拉麵,只要再加$15元便可以升級加3隻餃子、一份沙律、和一罐汽水。拉麵分了“正”和“特”,“特”的配菜會多一點點。白豚骨拉麵 (特)呢款拉麵本身有溏心日本蛋,配料仲有一些木耳絲、紫菜。溏心蛋煮得出色,不會太熟,而且很鮮甜。湯底應該用上豬骨湯,不太油膩,都幾清,唔似味精湯,飲了也沒有覺得膩滯的感覺。拉麵的軟硬程度還好是適中,不太硬也不太軟。一共三塊叉燒,叉燒很大塊,而且很軟腍,肥瘦適中,質感細嫩無渣,都不錯。赤豚骨拉麵(特)看起上來是多了辛辣醬,味道更豐富。餃子味道不會太大驚喜。豬肉餡料,皮薄且豬肉香口,都幾足料。點上醬油食都幾滋味。日式沙律這沙律有點特別,醬汁味道帶鹹。汽水總括黎講抵食,而溏心蛋頗有驚喜,不錯。

白豚骨拉麵 (特)

赤豚骨拉麵(特)
看起上來是多了辛辣醬,味道更豐富。

餃子

日式沙律
這沙律有點特別,醬汁味道帶鹹。

汽水

總括黎講抵食,而溏心蛋頗有驚喜,不錯。
2020-10-18
$100 (Dinner)
  • 白豚骨拉麵 (特)
  • 赤豚骨拉麵(特)
2020-09-24 72 views
🔺誠拉麵AEON逢星期三就係特價日😆好多野都好抵買👍🏻👍🏻琴日小編去完AEON掃貨後見到呢間拉麵店就入去試試😉.小編試左白·豚骨拉麵同埋豚骨味噌拉麵🍜拉麵配上半粒半熟玉子同2片叉燒🐷小編比較鐘意白·豚骨拉麵豚骨湯好濃郁 又唔會太咸 飲完都唔會口渴叉燒唔會太肥 厚薄適中😌.明太子雞翼🐥雞翼入面釀住咸香嘅明太子唔會烤得好乾😋.煎餃子🥟餃子餡係椰菜為主 夾雜少量豬肉煎得都幾香脆👌🏻
🔺誠拉麵
煎餃子🥟
餃子餡係椰菜為主 夾雜少量豬肉
煎得都幾香脆👌🏻
2020-09-20 1112 views
放假去屯門市廣場Aeon 感謝祭shopping ,行到肚餓,午餐就在Aeon裏面的誠拉麵吃,人流很多要等位, 不過見裏面的人都吃到津津有味,而且傳來陣陣豬骨拉麵香,等位都要試一試。有套餐價$98,可以任選一款餐牌裏的正常 分量拉麵, 配明太子手羽1隻或唐揚雞塊2件,加一串雞軟骨和一罐汽水,價錢與一般日式拉麵差不多,就試試這裏的招牌白豚骨拉麵吧!這裏是全自助形式,先點餐,取餐後找個座位坐下,吃完把餐具放回餐具回收處。只消幾分鐘就有得食!拉麵份量十足,大食的話可以把拉麵升級做特別分量,套餐價錢只是$110。有沙律做前菜,吃過香甜的粟米沙律伴沙律醋,完全開胃了,要吃拉麵啦!先說湯底,豬骨湯十分濃郁,比一般拉麵店湯底質感更濃稠,很香滑的口感,咸度適中,拉麵吸收豬骨湯後更好味,拉麵質感煙韌,沒有煮得太軟,真的不錯!很喜歡兩大片香烤過的豚肉,增加香口感覺,吃著爽口有彈性,很新鮮。半熟蛋真的超滑溜,蛋黃流心之餘,中間的蛋白也帶少許流心,絕對是舌尖上的享受。值得一提,可在取餐處自助取蒜蓉和辣菜脯、七味粉等調味料,我覺得加了蒜蓉和辣菜脯令拉麵香氣提升,更加好吃,我連湯全喝光了。明太子手羽,超好吃!裏面

明太子手羽,超好吃!裏面的明太子分量很多,肉碎新鮮,雞肉炸完後還十分滑溜有肉汁,口感嫩滑,外面炸得香口,連雞翼尖的骨也想吞下去,非常好吃。

雞軟骨串反而給比下去了,味道較淡,但可以自行加調味料,口感也是爽爽的。

吃完這個套餐很飽足,味道不錯,怪不得這麼多客人,下次再來的話,要試試黑豚骨拉麵,也是這裏的招牌拉麵呢!
2020-09-20
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$98 (Lunch)
2020-09-20 73 views
行左咁多次Aeon都無發現入邊有間誠拉麵🍜雖然鋪位比較隱閉 但都好多人😯 目測衞生情況良好,有個勤力既姐姐一直抺枱🧤見到個套餐好抵食🦊 一人叫左個 結果飽到飛起🤰🏻🍜赤•豚骨拉麵(特)$110唐揚雞塊+雞軟骨+罐裝汽水 🍜白•豚骨拉麵(特)$110明太子手羽+雞軟骨+罐裝汽水 拉麵既湯底好濃厚😋呢兩個拉麵主要係湯底辣唔辣既分別😂白豚骨個湯底有少少似雞白湯 配上濃濃既豚肉味赤豚肉配上辣醬😍 陣味又唔會太搶豬肉片各有三塊😍 份量充足 肥瘦均勻溏心蛋係日本蛋🥚 超級流心 一咬開就流曬出黎 同羅拔臣啫喱一樣咁震🤪拉麵既軟硬度適中 而且超級大碗😵 食完已經好飽個前菜係粟米😍 又甜又飽滿~仲有雞軟骨、明太子手羽同唐揚雞塊🤔 明太子手羽塞到脹卜卜~有少少咸雞塊都唔錯~如果可以juicy 就更好
行左咁多次Aeon都無發現入邊有間誠拉麵🍜
雖然鋪位比較隱閉 但都好多人😯

目測衞生情況良好,有個勤力既姐姐一直抺枱🧤

見到個套餐好抵食🦊 一人叫左個 結果飽到飛起🤰🏻

白豚骨個湯底有少少似雞白湯 配上濃濃既豚肉味

赤豚肉配上辣醬😍 陣味又唔會太搶

豬肉片各有三塊😍 份量充足 肥瘦均勻

拉麵既軟硬度適中 而且超級大碗😵 食完已經好飽

個前菜係粟米😍 又甜又飽滿~

仲有雞軟骨、明太子手羽同唐揚雞塊🤔
明太子手羽塞到脹卜卜~有少少咸
雞塊都唔錯~如果可以juicy 就更好
2020-09-18 74 views
今日去了屯門市廣場幫個女買返學鞋,去到aeon地下原來入邊好多嘢食,行吓行吓去了一間拉麵,叫做誠拉麵。入邊原來係foodcourt形色,地方非常乾淨,又闊落,枱同枱之間有一段距離,有專人執枱,好方便比完錢落單等五6分鐘已經有得食。今日食咗一個套餐,赤豚骨拉麵(辣):湯底非常濃厚,紫菜夠脆口,流心蛋一睇就知道好野,豚肉好大塊好入味,始終辣辣地嘅湯底好啱我。明太子手羽:雞中翼入邊有明太子,外脆內軟,少少辣。鹽燒雞軟骨:燒到時間好恰當,少少鹽已經足夠。必食推介行到入好方便搵到,一個套餐$98真係好抵食,有拉麵有小食有嘢飲,出邊仲有超市可以行吓。

今日食咗一個套餐,赤豚骨拉麵(辣):

明太子手羽:
雞中翼入邊有明太子,外脆內軟,少少辣。

鹽燒雞軟骨:
燒到時間好恰當,少少鹽已經足夠。
必食推介

2020-09-17