2020-09-15
發現咗原來喺 aeon地下嘅食堂裏面除左刺身飯之外原來仲有拉麵食㗎 😬😬刺身飯食過就唔錯啦🤗今日就嚟試下拉麵啦 🤤🤤店內裝修簡約、日本風 !仲有唔少嘅日本🇯🇵壁畫㖭拉麵即叫即做,自助形式 😝選擇唔算太多 ,但正正就是日本人嘅專注 原來誠拉麵喺日本好多地方都有㗎 😅😀 拉麵加小食 加沙律飲品便是一個餐 ,可隨意選擇👍👍揀咗白豚豬骨拉麵 🤩🤩湯底好濃郁,鮮甜唔會漏 !而且咸淡剛剛好 拉麵算彈牙,份量亦都較多😁😁 叉燒薄切形式,比較喜歡 因為有時厚身會有啲肥膩 ,加上兩塊大紫菜 大量嘅木耳絲, 日本嘅風味出曬嚟 🥰🥰小食揀咗 煎餃子🥟有五隻肉質好juicy皮薄 ,唔錯😋另外黑豚豬骨拉麵 ,同樣出色!比較重口味少少,喜歡濃味嘅朋友呢個都係一個唔錯嘅選擇😍😍揀咗炸雞同埋雞軟骨 🤭🤭炸雞熱辣辣雞肉都好嫩滑 外皮香脆 雞軟骨同樣有誠意🤗🤗各樣都做得很好 ,算是我食個拉麵店當中嘅高質!!
店內裝修簡約、日本風 !仲有唔少嘅日本🇯🇵壁畫㖭
各樣都做得很好 ,算是我食個拉麵店當中嘅高質!!