2022-07-02
1942 views
朋友生日🎂壽星㨂既餐廳~食完之後大家都無話可說😳🤣連佢本人都話係邊個㨂既⋯餐廳係soho區,係一條巷仔入面,好隱蔽,仲要打風前夕去,門口勁大個水氹,成腳濕晒😥🥲入到去餐廳好細,得幾張枱,係open kitchen🤔餐牌主食選擇都多,飲品就爭啲,好普通既梳打呀汽水果汁我地都試左唔少野,我最鍾意係mama mei bun 有啲似饅頭夾住啲肉,不過啲肉好少🙈個汁酸酸甜甜,幾開胃,好可惜佢得返2個,一籠有2個,想食既人記得早啲order!Chicken and pork BBQ 串燒好普通,似係超市買既急凍串,然後氣炸返咁🙈個汁幾好的,酸辣,幾開胃幾襯👌🏻Pork sisig 幾好食😋係一個鐵板仔上面有塊肉餅咁,打隻蛋,佢會上枱之後幫你撈埋,好啱送飯👍🏻啲飯煮得幾好,軟硬剛好👌🏻春卷就正正常,冇咩特別,好多饀~‼️Sea bass 千祈唔好叫‼️條魚係好大,但完全唔入味,好似就咁係面頭淋左啲蕃茄同蕃茄水咁⋯失望,唔好食😕4個人食左1千左右,ummm我地會㨂第二間囉🙂呢間餐廳話sell媽媽的味道,係幾温馨,服務都幾好,但味道可以再好啲🙈
春卷就正正常,冇咩特別,好多饀~