2020-09-27
肉肉強食 by 鋒膳 (長沙灣).今日想食肉,見到樓下有人派傳單去到31/10鐵板什扒半價 $39 ,芝士牛肉漢堡半價 $24 吉烈豬柳好似只係$20! 上到去好友一種懷舊香港扒房嘅味道!.⚜️手打牛肉漢堡⚜️.入到去餐廳見到餐紙上面寫住佢哋一定唔會用鬆肉粉,所以佢哋嘅牛肉漢堡係完全手打,入邊仲有蕃茄生菜等配料,幾fresh!而且佢個包唔係一般嘅普通包,上面有少少洋蔥再焗過,會香啲!.⚜️牛柳五成熟配薯條⚜️.呢個牛柳非常之好食! 配上黑椒汁同埋粗薯條!牛柳非常惗身!.⚜️蟹子青瓜沙律🥗⚜️.蟹子加青瓜仲有大量粟米粒,加埋沙律醬,食咁多肉再食一個咁樣嘅沙律我覺得好舒服!而且又好食!.環境:⭐️⭐️⭐️⭐️味道:⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.📌 肉肉強食 by 鋒膳 (長沙灣)長沙灣東京街31號1樓.—————————————————————-#hkig#hkigfood#hkfoodie#foodie#food#food#foodstagram#hkfoodlover#hkdaily#foodiehk#foodig#foodlife#hkfood#hkfoodblogger#hkgirl #f
⚜️手打牛肉漢堡⚜️
⚜️牛柳五成熟配薯條⚜️
呢個牛柳非常之好食! 配上黑椒汁同埋粗薯條!牛柳非常惗身!
⚜️蟹子青瓜沙律🥗⚜️
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️
味道:⭐️⭐️⭐️⭐️
服務:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
📌 肉肉強食 by 鋒膳 (長沙灣)
長沙灣東京街31號1樓
—————————————————————-
#hkig#hkigfood#hkfoodie#foodie#food#food#foodstagram#hkfoodlover#hkdaily#foodiehk#foodig#foodlife#hkfood#hkfoodblogger#hkgirl #foodporn#肉肉強食 #肉肉強食by鋒膳