2024-05-26 1194 views
同米飯班主誤打誤撞入左呢間性價比極高的西餐廳🤩店面以木系設計,店內放置了綠色植物,坐得好舒服,整體令人好放鬆❤️餐廳供應沙律、扒類、意粉、意大利飯及甜品等,選擇很多🥰蘋果木煙燻西班牙黑毛豬鞍扒 $328這個西班牙黑毛豬鞍扒好厚身,份量不少,以蘋果木燒製,散發獨特的煙燻香味,肉質鮮嫩多汁,切開後內裡呈粉紅色,口感軟腍❤️配埋墊底的蘋果泥🍎一齊食更好食。面頭的藜麥好有口感,南瓜同翠玉瓜烤得恰到好處,好甜好juicy。香煎帶子櫻花蝦意大利飯 $198帶子煎得剛剛好,外脆內軟,意大利飯口感好creamy,配搭櫻花蝦🦐、三文魚籽及蘆筍,口感及味道層次十分豐富‼️澳洲牛肩肉配無花果多士 $128牛肩肉油花細緻均勻,口感扎實又柔軟,肉味濃郁帶甘甜🐮配上清新的無花果、黑醋及意大利香草包一起食,口感非常豐富。蟹肉牛油果多士 $138這道前菜在顏色搭配上十分清新,底層牛油果混和青瓜🥒,中層是牛油果蓉,口感細膩充又creamy,面頭的蟹肉都是真材實料喔🦀最頂層有一塊墨魚汁製成的餅乾,再放上三文魚籽,為這道前菜增添一抹鹹鮮的味道。旁邊還有四塊多士,將蟹肉、牛油果、三文魚籽一起塗在多士上吃,更是十分美味!Specia

餐廳供應沙律、扒類、意粉、意大利飯及甜品等,選擇很多🥰

蟹肉牛油果多士 $138

店家按我們的口味沖左2杯特別的 #咖啡 ☕️
熱飲
奶味沒有蓋過咖啡的香氣,口感好似落左cream,好香滑,味道無苦澀味之餘仲帶有榛子味道,但店員話佢無用榛子🤩

凍飲
飲落好似日本炭燒咖啡,咖啡味道好突出又好香濃。
2024-05-20
2024-05-24 236 views
我叫咗蟹肉牛油果多士,呢個多士入面有新鮮嘅蟹肉同牛油果,仲有青瓜。青瓜嘅加入令味道更加清新,整個組合好和諧。多士烘焙得非常脆。配搭後,每一口都有牛油果嘅濃郁風味同蟹肉嘅鮮甜。另外我仲叫咗明太子三文魚米紙卷,呢個卷有炸過嘅米紙底下仲有啲醬汁。米紙炸得香脆,酥脆嘅口感加上明太子同三文魚嘅組合,味道鮮美,增添一份層次感。我亦都試咗蘋果木煙燻西班牙黑毛豬鞍扒,呢個鞍扒豬肉非常之厚實。佢嘅煙燻味道好特別,加上蘋果木嘅香氣,令味道更加迷人。豬肉嘅鮮嫩與煙燻味道交織在一起,好食。最後,我叫咗16小時慢煮黑毛豬三層肉意大利麵。呢個意大利麵伴隨住黑毛豬三層肉,豬肉嘅外皮煮得非常之脆。意麵煮得剛好,配合豬肉同醬汁,好正。

2024-05-13 218 views
同朋友係銅鑼灣行街,無意中搵到間木系裝修的cafe,咁就緊係入去打個卡啦😆Cafe的裝潢真係坐得好舒服,尤其欣賞佢的植物牆,感覺好relax😊澳洲牛肩肉配無花果多士 $128多士的賣相都幾精緻,一片片牛肉舖得好靚靚😍牛肩肉味牛味濃郁,配埋黑醋同無花果好好食。麵包夠哂厚身,食落又香又脆,好食👍🏻蘋果木煙燻西班牙黑毛豬鞍扒 $328豬鞍肉質超軟腍,無諗過咁大份咁厚身可以煮得咁鮮嫩,配埋墊底的蘋果一齊食更好食。舖面的藜麥好有口感,南瓜同翠玉瓜烤得好甜好juicy。16小時慢煮黑毛豬三層肉意大利麵 $168呢款意粉都幾有驚喜,點菜時以為係普通肉醬意粉,點知第一啖就食到有勁濃郁的芝士味,芝士仲可以拉到絲,超好食,簡直食唔停口🤩黑毛豬的油脂位好香好好食,皮好脆,豬肉位唔柴唔韌,都唔錯👍🏻MOZY Cafe & Bar (銅鑼灣)銅鑼灣蘭芳道11號地舖*上述文章只供參考及以當時價格為準

16小時慢煮黑毛豬三層肉意大利麵 $168

MOZY Cafe & Bar (銅鑼灣)

*上述文章只供參考及以當時價格為準
一段時間冇黎銅鑼灣,今次揀左一間高質素既Cafe & Bar食飯~餐廳裝修簡約舒適,令人放鬆又坐得舒服,最適合同朋友黎chill下😌🐂澳洲牛肩肉配無花果多士 牛肩肉牛味香濃而且軟嫩多汁,配合無花果有種清新感覺,再加上鬆脆多士~好match🐖蘋果木煙燻西班牙黑毛豬鞍扒份量十足既豬鞍扒好嫩好juicy~原汁原味就能夠食得到本身扒既香甜肉味,配上蘋果肉一齊食就更加開胃醒神,熟度岩岩好,唔會咬唔到😎🍝16小時慢煮黑毛豬三層肉意大利麵無論意粉口感同醬汁味道都恰到好處,慢煮黑毛豬做到皮脆肉嫩,配上意粉既蕃茄醬汁完全唔會覺得膩👍🏻🦐香煎帶子櫻花蝦意大利飯帶子煎得外脆內軟味道香濃~滿滿櫻花蝦既味道包圍整個意大利飯,配上忌廉醬汁 滋味無窮🫶🏻

🐂澳洲牛肩肉配無花果多士

🐖蘋果木煙燻西班牙黑毛豬鞍扒

🍝16小時慢煮黑毛豬三層肉意大利麵

🦐香煎帶子櫻花蝦意大利飯

$452 (Dinner)
2024-05-04 205 views
尋日響Mozy Café and Bar 食咗個好高質既晚餐環境夠晒Chill 又relax一邊食野一邊聽住英文歌曲一邊beer beer 佢真係好正😊店員推介左幾款店內特式食物:澳洲牛肩肉配無花果多士澳洲牛肩肉 充滿牛嘅香味 切成薄片 十分鮮嫩配上新鮮無花果 格外清新 加埋香脆嘅意大利香草包蘋果木煙燻西班牙黑毛豬鞍扒呢度菜好令人驚艷 店員帶住一個充滿着煙霧的透明玻璃器皿入面煙霧瀰漫 充滿神秘感原來呢啲就係蘋果木製造出嚟嘅煙熏效果經過煙燻嘅西班牙黑毛豬鞍扒 味道獨特店員建議我哋先試吓黑毛豬安扒嘅原味道 切開係粉嫩嘅顏色 果然肉味香濃 入口軟腍之後再連同碟底嘅蘋果蓉一齊食,又有另一番口感同滋味清新嘅蘋果蓉 蘋果嘅甜味突顯出豬肉嘅香味豬鞍扒上仲鋪滿左藜麥 好健康仲有啲配菜添香煎帶子櫻花蝦意大利飯櫻花蝦乾嘅鹹香味,魚籽嘅鮮甜味 加入煮得軟糯又creamy嘅意大利飯意大利飯混入咗鮮嫩露筍 有幾重口感嘅享受加埋煎香左大大粒嘅帶子 鮮甜又爽口好夾呀16小時慢煮黑毛豬三層肉意大利麵店主用咗慢煮嘅方法去炮製 伊比利亞黑毛豬腩咁樣做可以保留食物嘅原汁原味 減少咗水份嘅流失食落口比一般嘅肉更軟腍 三層肉嘅

環境夠晒Chill 又relax

經過煙燻嘅西班牙黑毛豬鞍扒 味道獨特
店員建議我哋先試吓黑毛豬安扒嘅原味道
切開係粉嫩嘅顏色 果然肉味香濃 入口軟腍
蘋果木煙燻西班牙黑毛豬鞍扒

之後再連同碟底嘅蘋果蓉一齊食,又有另一番口感同滋味
清新嘅蘋果蓉 蘋果嘅甜味突顯出豬肉嘅香味
豬鞍扒上仲鋪滿左藜麥 好健康
仲有啲配菜添

香煎帶子櫻花蝦意大利飯

櫻花蝦乾嘅鹹香味,魚籽嘅鮮甜味
加入煮得軟糯又creamy嘅意大利飯

咁樣做可以保留食物嘅原汁原味 減少咗水份嘅流失
食落口比一般嘅肉更軟腍
三層肉嘅外皮超級香脆
其餘嘅肉質軟腍 好味
意大利麵入口彈牙配上煙燻蕃茄醬,嫩露筍
仲有巴馬臣芝士
真係流晒口水

Orion  Draft

放咗工之後同朋友嚟摸吓酒杯底 黎杯Orion Draft
食吓美食 咁又過咗一個美嘅晚上☺️
Orion  Draft
1K
2024-04-29 691 views
相約表妹談工作, 在銅鑼灣隨便找家餐廳晚飯, 誤打誤撞, 找到家性價比極高的西餐廳! 店面以木系設計, 配上綠植很舒適! 美式成真、咖啡那有上班苦等掛飾配上綠植….是令人有回心微笑的感覺! 蟹肉牛油果多士 ~ 黑、白、綠、橙、黃的顏色配搭令食慾大增! 絲絲蟹肉超鮮甜! 搭配幼滑香濃牛油果、咸香三文魚籽、蕃茄粒及香脆多士, 口感和味道層次極度豐富! 澳洲牛肩肉配無花果多士 ~ 牛肩肉油花細緻均勻,口感扎實又柔軟, 肉味甘甜! 配上低熱量鮮無花果及意大利香草包, 必試! 蘋果木煙燻西班牙黑毛豬鞍扒 ~ 超厚切、超嫩滑、超水潤的! 豬鞍油脂分佈均勻,沒有多餘脂肪及筋膜, 肉質軟腍多汁! 蘋果木香氣甘甜, 與肉味濃郁的豬鞍很搭!  還配烤意大利青黃瓜、南瓜、蘆荀、新薯等, 很鮮嫩, 讚!香煎帶子櫻花蝦意大利飯 ~ 帶子煎至表面香脆, 內裡仍然水潤絲滑, 米飯軟硬度剛剛好, 搭配櫻花蝦乾、魚籽、嫩蘆筍等, 口感及味道層次十分豐富!原來後園還能舉辧燒烤派對, 是很有驚喜的一家西餐廳!

原來後園還能舉辧燒烤派對, 是很有驚喜的一家西餐廳!
  • 蘋果木煙燻西班牙黑毛豬鞍
  • 澳洲牛肩肉配無花果多士
  • 蟹肉牛油果多士
2024-04-22 83 views
今晚同朋友出左利苑行街,我倆Mozy門面木系設計吸引住,決定入內進晚餐餐廳環境舒適,文青風格,伴隨柔和的音樂,感覺令人放鬆澳洲牛肩肉配無花果多士 $128牛肩肉肉質軟腍配無花果帶點果甜 多士鬆軟再加上醋汁 味道配搭夾油封鴨腿蒜香意大利麵 $188油封鴨腿鮮嫩多汁,配上惹味蒜香,意大利麵爽口彈牙 確實不錯香煎帶子櫻花蝦意大利飯 $198大大粒香煎帶子鮮甜爽口 配上櫻花蝦意大利飯煙煙韌韌,又夠Juicy 值得推薦蟹肉牛油果多士 $128蟹肉鮮美配搭牛油果 配上香脆多士,呢款前菜一流,個人很喜愛
餐廳環境舒適,文青風格,伴隨柔和的音樂,感覺令人放鬆

油封鴨腿蒜香意大利麵 $188
油封鴨腿鮮嫩多汁,配上惹味蒜香,意大利麵爽口彈牙 確實不錯

蟹肉牛油果多士 $128
蟹肉鮮美配搭牛油果 配上香脆多士,呢款前菜一流,個人很喜愛

2024-04-15
  • 香煎帶子櫻花蝦意大利飯
  • 蟹肉牛油果多士
2024-04-19 78 views
好耐無約朋友一齊食晚飯去咗近利園附近既靚靚西餐食木系裝修配綠色植物點綴就係又chill又靚我地點左一個前菜兩樣主食澳洲牛肩肉配無花果多士 $128蘋果木煙燻西班牙黑毛豬鞍扒 $32816小時慢煮黑毛豬三層肉意大利麵 $168澳洲牛肩肉配無花果多士無花果清甜洽到好處牛肩肉好粉嫩一咬入口好驚喜 牛肉勁淋 包包口感鬆軟黑醋解膩好滿足16小時慢煮黑毛豬三層肉意大利麵 豬皮脆卜卜 三層肉脂肪位入口即化 意大利麵好濃郁蕃茄味口感都啱啱好蘋果木煙燻西班牙黑毛豬鞍扒大大件好有份量豬鞍都係好粉嫩肉質爽滑彈牙近骨會再淋啲配埋啲蘋果一齊食好香甜最後因為佢哋對咖啡好有研究我鐘意榛子香佢真係沖到杯好靚既latte比我入口會係好突出既咖啡香味 好出色下次行完街可以再去食過MOZY Cafe & Bar (銅鑼灣)銅鑼灣蘭芳道11號地舖
好耐無約朋友一齊食晚飯

最後因為佢哋對咖啡好有研究

我鐘意榛子香佢真係沖到杯好靚既latte比我
入口會係好突出既咖啡香味 好出色
下次行完街可以再去食過
MOZY Cafe & Bar (銅鑼灣)
2024-04-18 63 views
位於銅鑼灣的MOZY Cafe & Bar是一家以西式和日本菜為主題的咖啡店。早啡晚酒,還有雪茄供應。餐廳以現代木系裝潢和小盆栽擺設營造出一種文青感十足的氛圍。設計風格讓人感到舒適和放鬆,是與三五知己聚餐的理想場所。此外,餐廳的用餐區域設置得相當舒適,餐廳背景音樂亦屬品味之選。明太子三文魚米紙卷這道菜以三文魚搭配明太子,表面鬆脆,入口溫度微暖,口感層次豐富。配以酸甜醬汁及沙律醬,很開胃。蘋果木煙燻西班牙黑毛豬鞍扒慢煮加上蘋果木的煙燻香氣,肉質鬆軟,肥瘦適中,還能夠吃到黑毛豬的原味。另外,黑毛豬配合蘋果蓉更是充滿清新風味。香煎帶子櫻花蝦意大利飯以新鮮的帶子和櫻花蝦為主要材料,帶子嫩滑,意大利飯creamy而充滿櫻花蝦香氣,配以露筍更多了一份清爽口感。蟹肉牛油果多士鬆脆的多士結合了蟹肉和牛油果的軟糯口感,加上三文魚籽的鮮味,水果的香甜,絕對是多士愛好者的不二之選。

明太子三文魚米紙卷
這道菜以三文魚搭配明太子,
表面鬆脆,入口溫度微暖,口感層次豐富。
配以酸甜醬汁及沙律醬,很開胃。

2024-04-12 63 views
銅鑼灣Cafe有好多 但唔飲咖啡嘅我選擇其實都係好少🥹好感動 嚟呢度竟然有一杯我飲到嘅咖啡☕️店主好有心 沖咖啡之前查問每位客人嘅喜好知我好驚苦澀味 即時調製咗一杯濃厚而且後帶榛子香嘅即啡🤍 嘢食都好出色 食評喺下面✨-蟹肉牛油果多士 🦀🥑蟹肉的鮮美和牛油果的奶油質地相得益彰,酥脆的多士為這道菜增添了口感層次 作為前菜相當開胃🍞澳洲牛肩肉配無花果多士 🥩🍞澳洲牛肩肉經過嫩化處理後,搭配蓬鬆的無花果牛肉的鮮嫩與無花果的甜味相互融合,口感豐富✨每一口都能品嚐到牛肉的肉汁和無花果的香甜💕蘋果木煙燻西班牙黑毛豬鞍扒 🐖🔥煙燻賦予豬肉豐富的風味🔥豬肉的肉質鮮嫩多汁,配上蘋果中和豬肉的油膩🐷口感豐富香煎帶子櫻花蝦意大利飯 🍚🍤帶子和櫻花蝦香煎至金黃,搭配香氣四溢的意大利飯。帶子的鮮甜與櫻花蝦的鮮美相輔相成,意大利飯的口感綿密。每一口都能品味到海鮮的鮮味和意大利飯的香氣💖
銅鑼灣Cafe有好多

澳洲牛肩肉配無花果多士 🥩🍞

蘋果木煙燻西班牙黑毛豬鞍扒 🐖🔥

香煎帶子櫻花蝦意大利飯 🍚🍤
2024-04-02 67 views
之前都經過依間餐廳幾次 今次一於過黎試下😛 座位分左戶外同戶外 咁我地就揀左坐係室內 環境昏暗幾有氣氛☺️🍀澳洲牛肩肉配無花果多士多士好脆口 澳洲牛肩肉牛肉味香濃 有嚼勁 配埋無花果嘅清新 好夾好好食😋🍀蘋果木煙燻西班牙黑毛豬鞍扒上枱嘅時候 一打開蓋望住煙熏散發出黎嘅效果好吸精😉 黑毛豬鞍扒表面鋪滿藜麥 感覺好健康🤣 豬鞍好有咬口 肉味幾濃厚 配埋蘋果粒一齊食 增加口感層次感😍 而且仲有少少煙燻嘅味道 一定要試😚🍀16小時慢煮黑毛豬三層肉意大利麵黑毛豬三層肉嘅皮幾香脆 肉質軟嫩 烤得好香🐷 意大利麵嘅醬汁恰到好處 有掛身嘅效果🍝🍀香煎帶子櫻花蝦意大利飯帶子軟嫩 吾會煮到好老影響口感🤤 意大利飯口感岩岩好 飯心有少少咬口吾會太淋😆

🍀澳洲牛肩肉配無花果多士

🍀蘋果木煙燻西班牙黑毛豬鞍扒

🍀16小時慢煮黑毛豬三層肉意大利麵

🍀香煎帶子櫻花蝦意大利飯
2024-04-01 68 views
銅鑼灣蘭芳道有文青感嘅西日Fusion餐廳!佢個裝潢都好現代木系,仲有小盆栽擺設,一入去就好有質感!明太子三文魚米紙卷 $118只係外觀就好精緻!啲米紙卷住新鮮嫩滑嘅三文魚同濃郁嘅明太子,色彩繽紛,脆香外層一口咬落口感超豐富,層次分明😍法式油封鸭腿蒜香意大利麵 $188鴨腿煎得金黃酥脆,啖落超級誘人!鴨肉鮮嫩多汁,再配上蒜香意大利麵微微帶點香辣,十分惹味!🦆🍝香煎帶子櫻花蝦意大利飯 $198帶子好軟嫩,意大利飯軟硬岩岩好,有少少咬口,creamy 得嚟唔會太膩蟹肉牛油果多土 $138牛油果同蟹肉嘅結合,一向都好夾,再加咗蘋果粒同桃,令到綿密口感嘅多士口感添加一點甜蜜💕Signature Americano入口香濃,冰塊無影響咖啡嘅香味🎈MOZY Cafe & Bar🎈銅鑼灣蘭芳道11號地舖

明太子三文魚米紙卷 $118

法式油封鸭腿蒜香意大利麵 $188

蟹肉牛油果多土 $138

Signature Americano
入口香濃,冰塊無影響咖啡嘅香味

🎈MOZY Cafe & Bar🎈

2024-03-30 80 views
一家獨特的西日fusion餐廳。餐廳精心設計的環境,昏暗的燈光和柔和的音樂營造出溫馨又浪漫的氛圍,服務員熱情地迎接我,讓我倍感受到家的溫暖👍🏻👍🏻我迫不及待地點了幾道菜,首先,上桌的是明太子三文魚米紙卷。這道菜的外觀十分精緻,米紙卷著鮮嫩的三文魚和濃郁的明太子,色彩繽紛,一口咬下去,米紙脆脆與三文魚的鮮美完美配合😋接著上來的是法式油封鴨腿蒜香意大利麵。這道菜香氣扑鼻,鴨腿的外皮煎得金黃酥脆,充滿了誘人的脆口口感。鴨肉的肉質鮮嫩多汁,搭配蒜香意大利麵的濃郁醬汁,每一口都讓我愛不釋手😍還有16小時慢煮黑毛豬三層肉意大利麵,豬肉肉質鬆軟入味,搭配上彈牙的意大利麵和調味過的蕃茄醬汁,口感豐富多層次😌最後,蟹肉牛油果多士,牛油果和蟹肉的結合讓脆多士的口感變得豐潤滑嫩。每一口都充滿了海鮮的鮮味和牛油果的綿密口感,這是一道意想不到的美味組合,絕對值得一試。

2024-03-25 55 views
店名: MOZY Cafe & Bar地址: 銅鑼灣蘭芳道11號地舖銅鑼灣站 F1 出口,行4分鐘環境: 4.5/5價錢: 4/5味道: 5/5今日放工黎到銅鑼灣約朋友聚聚🤝,朋友想食西日Fusion菜🍽️同嘆啡☕,就揀左呢間精心挑選黎自世界各地🌏既高質食材既cafe!餐廳採用現代木系裝潢🪵同日系小盆栽擺設🎍,清新宜人✨,文青感十足且打卡位多📸,聽講餐廳仲提供天台包場BBQ添🍢,啱晒約埋三五知己過黎聚餐🥂、談心👩‍❤️‍👩!Latte❤️❤️❤️❤️❤️$46 (H)/$52 (C)餐廳主打咖啡☕️,店員非常貼心會根據你平時中意飲乜💕,先了解你既習慣再為你調配出tailor-made口味😝!係香港真係唔係間間cafe做得到🙅🏻‍♀️!Mozy既咖啡同香水一樣都有前中後調☺️,我地嗌左latte一凍一熱🥤,凍個杯滲透出榛子味🌰,拉低咖啡既苦澀😋,再令咖啡香推出黎☕️!熱個杯呈現堅果調性既餘韻🥜,熱令咖啡更加絲滑到好似奶茶咁🤩!獨特口感既咖啡🤤,回頭率100%🥰!澳洲牛肩肉配無花果多士❤️❤️❤️❤️❤️ $128多士焦香脆口☺️,肉質粉嫰可口🥩,牛味香濃🤤,撒上粒粒新鮮無花果🍏、沙律菜🥬,再加埋黑醋調味🍶,倍感開胃😋!蘋
店名: MOZY Cafe & Bar

地址: 銅鑼灣蘭芳道11號地舖
銅鑼灣站 F1 出口,行4分鐘

環境: 4.5/5
價錢: 4/5
味道: 5/5

Latte❤️❤️❤️❤️❤️
$46 (H)/$52 (C)

澳洲牛肩肉配無花果多士❤️❤️❤️❤️❤️

蘋果木煙燻西班牙黑毛豬鞍扒❤️❤️❤️❤️❤️
上枱時用玻璃罩蓋住🙈,打開後充滿仙氣既蘋果木香煙煙霧瀰漫🪵💨,黑毛豬肉質嫰滑🐖,而且豬鞍面鋪滿藜麥🫘,食既時候配上酸酸甜甜既蘋果粒🍎或者南瓜蓉🎃,味道會更富層次感🤤~必食推薦👍🏻!

明太子紅蝦櫻花蝦意大利麵❤️❤️❤️❤️❤️
明太子控黎到cafe點可以唔嗌呢款🤩!兩大隻煎過既紅蝦鋪面🦐,醬汁方面有微辣明太子🐟配上鹹甜櫻花蝦🦐,意粉十分彈牙🍝!非常滿足☺️~

香煎帶子櫻花蝦意大利飯❤️❤️❤️❤️
焦香帶子大大粒鋪面🐚,意大利飯既al dente 又 creamy☁️,粒粒三文魚籽帶出鮮味🐟,配上櫻花蝦🦐令飯粒更具風味,並能提升香氣💨!
2024-03-20 46 views
成日經過銅鑼灣蘭芳道,都會見到一間好搶眼門牌嘅西餐廳,終於走咗入去試!裡面木系嘅裝修,有家嘅舒服感覺。餐廳主打西日fusion菜,又睇下有咩特別菜式?兩款頭盤都開胃醒神,蟹肉牛油果多士、澳洲牛肩肉配無花果多士,兩款都酸酸甜甜,勁易入口! 蘋果木煙燻西班牙黑毛豬鞍扒,上菜時煙霧彌漫,非常有氣勢,而且份量非常之大,配菜都烤得好出色,配埋蘋果蓉去食味道更有層次,我鍾意!16小時慢煮黑毛豬三層肉意大利麵,豬腩完全唔覺得漏!所有食物我都好滿意👍🏻Mozy嘅dinner set 都係由$188-$368,性價比極高!聽講場內仲有個outdoor位可以開小型party,下次一定要帶埋朋友嚟encore!