2019-09-16
搬左黎東涌而家先有時間黎食~想試好耐了!坐位好寬敞,同埋好岩同朋友gathering!氣氛非常好首先叫左杯泰式奶茶同青檸梳打,佢係糖水另上,勁岩我這種減肥人士!而個奶茶都好滑首先上左個小食併盤,佢有兩隻汁,隻酸梅醬勁夾個菜卷而炸野就岩個泰式酸辣汁,而且個炸魚餅同蝦餅都炸得岩岩好~岩哂鐘意食小食既我地!再黎個炒雞件,個調味好特別,而且加左紅棗黎炒,真特別!連我唔鐘意食紅棗都忍唔住食左!完全唔知紅棗原來可以咁煮~令個送甜味加左仲好味,如鐘意辣就要自己再加辣粉了我地今次無叫飯類,叫左個蟹肉粉絲代替飯~蟹肉食到鮮味~而這個粉絲加埋都好清新,令人會一食再食~都幾開胃!最後緊係要食埋個甜品先滿足啦~甜度岩岩好!唔會過甜,個大菜糕有椰味~成個甜品都好椰奶味,讚~招呼都好好主動問你要唔要辣粉之類,而且枱與枱之間空間夠,唔會影響到傾計~好舒服~下次會同朋友再黎幫襯試下其他野~