2024-04-27
又約了好姊妹去中環chill吓🥂位於蘭桂坊附近一間酒吧餐廳餐廳設有室內外座位,越夜環境氣氛都唔錯✨️餐牌設有多款西班牙菜式🍻啤酒及特色雞尾酒🍸🍹我地坐低一定點番2杯酒✴️Amber賣相好靚,面上有碎花葉🥀除了加咗GIN, Apple Juice🍎還加了蛋白,飲落味道既清香又順滑🍸✴️Volcano上枱已經好吸睛📸有點火環節🔥哩杯加了熱情果🍍Vodka🍋Lime Juice,味道酸酸甜甜,淡淡酒香容易入口🍹✴️NUEVO Wing炸單骨雞翼外層炸到金黃酥脆🔥味道很香夠惹味🌶辣辣地好適合飲多幾杯啤酒🍺✴️Scallop Sashimi牛油果帶子帶子係刺身😋厚肉肥大超新鮮牛油果打蓉加了青檸汁🥑羅勒葉及洋葱,這個配搭味道夠清新,加上脆香法包很美味🤤✴️Mac and cheese 伊比利亞火腿芝士焗通粉非一般焗通粉,芝士汁很豐富加了黑松露,吃落陣陣香氣,配搭伊比利亞火腿一起吃,咸香得來倆邊味道都不用蓋過👍總括食物唔錯👍店員都好親切😄值得再來
位於蘭桂坊附近一間酒吧餐廳
我地坐低一定點番2杯酒