2023-07-30
尖沙咀海港城新開cafe-Ohayo by Ocio🤍餐廳以淺木色為主,環境簡潔舒適☺️而且仲對住成個海景🌅非常治癒☺️餐廳主打多款特色甜品,好似souffle pancake、waffle、心太軟等等,有好多唔同口味😝另外亦有多款主食選擇🤩樣樣都好吸引😍朱古力布朗尼窩夫招牌窩夫有好多口味🤩最後揀咗朱古力布朗尼窩夫🍫🧇窩夫大大份,份量感十足👍🏻外脆內軟,口感鬆脆😛朱古力布朗尼有特濃朱古力味🍫脆皮軟心,口感鬆軟,入面仲有果仁😚配埋朱古力雪糕同朱古力醬,多重朱古力滋味🥳Ohayo至尊焗龍蝦全日早餐試咗晚市套餐🍽️有是日餐湯、主食同飲品🤩主食有好多選擇,我試咗焗龍蝦全日早餐😝好豐盛有芝士焗龍蝦半隻、煙肉、芝士腸、焗豆、沙律菜、甜粟米粒,迷你小牛角酥、炒滑蛋、薯條、風乾火腿、扒番茄😍龍蝦啖啖肉,味道鮮甜😛有我最愛嘅牛角酥同薯條🥐🍟香脆可口😝🍹加勒比海飲品方面跟餐補錢轉飲加勒比海💙亦即係菠蘿藍柑橘梳打🍹賣相好靚😍一送上嚟係分層嘅藍綠色💚💙攪勻後就會變咗成杯藍色💙味道酸酸甜甜🍍🍊清新解渴💦仲有粒粒椰果添🥥
朱古力布朗尼窩夫
Ohayo至尊焗龍蝦全日早餐