2010-12-23 16 views
OUTBACK真係幾好食,食過幾次幾次都有叫炸蘑菇---好好食最鐘意既其實係叫完野食之後送既包---勁好食牛扒個D都好好食所以我會再去食......
OUTBACK真係幾好食,食過幾次
幾次都有叫炸蘑菇---好好食

最鐘意既其實係叫完野食之後送既包---勁好食
牛扒個D都好好食
所以我會再去食......
2010-12-21
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
$200 (Dinner)
  • 炸蘑菇
2010-11-07 23 views
因為好耐冇食outback, 所以忍唔住去食, but 今次好失望, 因為差左好多- 沙律 每次都會叫, 左今次味道較淡, 冇乜面包碎lor- 雞肉白汁意粉呢個我中意佢多汁,所以先叫, 但d肉今次整到好老, 太大件了- 燒排骨+薯條 呢次呢個味道同效果完全唔掂,d肉雖然離晒骨,夠林,但調味好明顯係趕時間塗d汁上面,未夠入味就去燒所以好失望今次真係由好希望去到好失望, 加上價錢都唔平,所以唔再去住lu~
- 沙律

每次都會叫, 左今次味道較淡, 冇乜面包碎lor
- 雞肉白汁意粉

- 燒排骨+薯條

所以好失望
2010-10-22
Waiting Time
90 Minutes (Dine In)
Christmas
2010-10-21 30 views
一行四人食生日飯,朋友一早BOOK左位,等一陣就有枱了!餐前有餐飽送~ 這個黑糖麥包熱烘烘的味道不錯,加上白色的牛油夠香滑!!!熱氣野! 正! 炸雞鎚夠味精,點芝士醬勁好味! 雞鎚只有中間條骨啖啖肉,用手吃最惹味~ 西芹條爽甜,沒有「泎」這個百花洋葱圈真係好好味!!!!!!!! 炸得好美呀! 好熱氣呀! 芝士醬好濃呀! 又是用手吃,逐條逐條拔來吃,一路傾計一路食,GOOD!!!炭燒雞扒凱撒沙律~ 連不愛吃沙律菜之男友人都說好吃,沙律汁加碎芝士少許咸夠味道,雞扒「鞋」左少少...但都好味~忘了是什麼牛扒加長腳蟹, 我不吃牛,友人點了5成熟,他們喜歡吃嫩的,不過較多筋; 長腳蟹多肉鮮甜; 另以為有個焗薯,吃下去才知道是蕃薯,嘩! 好味! 黃色芯的蕃薯好甜又軟; 薯條一般啦~另有個意式蕃茄飯,不過沒拍照,那個較辣又酸,海鮮是青口、蝦和蜆,我覺得麻麻地,兼且很飽,吃不下了.....4人共銀$750,每人約$190,很豐富的一餐晚飯,價錢合理!
一行四人食生日飯,朋友一早BOOK左位,等一陣就有枱了!

Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$190 (Dinner)
Birthday
  • 雞鎚
2010-10-10 22 views
今天收工時間較早,難得閒天是假期,經過四天辛勞的工作,想獎勵一下自己,便到了一直想再訪的outback, ,一嘗吃肉的滋味。 到達outback已經差不多下午二時,細問侍應發現假日lunch set供應到下午四時。本想點牛扒lunch set,但竟然售罄,作為一間扒房,這實在不能接受。心想剛喝了一大杯咖啡,不是太餓,便點了fish with chips lunch set。Lunch set包括是日餐湯,麵包,主菜及飲品。是日餐湯是忌廉粟米湯,是我的至愛。我很喜愛這湯,因為比其他餐廳的味較濃,粟米切成小粒,很有質感。而麵包是暖暖的,一貫的香和軟熟。期待已久的主菜,十五分鐘後終於出場。那兩塊炸魚,實在大得嚇人,亦比一般的魚柳厚。:可惜,味道實在不行。魚的質感很爽,但帶用腥味。而炸漿混入了不少黑椒,使人感到辣及過於熱氣。outback的薯條沒有令我失望,炸到香脆,怕熱氣的我也對它愛不釋手。主菜是一餐的靈魂,主菜不行,實在很難不給「喊面」呢!

Lunch set包括是日餐湯,麵包,主菜及飲品。

主菜是一餐的靈魂,主菜不行,實在很難不給「喊面」呢!
Fish with chips
麵包
餐湯
2010-10-10
$73 (Lunch)
麵包
餐湯
2010-10-07 8 views
成日都聽朋友講outback 既薯條有幾正...可以勁食成兜....今次終於有機會..會一會佢~~一行7個人去食...所以都叫左幾多野~1. 薯條多d醬好食d...熱辣辣的時候食都唔錯~2. 炸洋蔥一行7人都食唔晒~一舊起2舊止夠0家啦!3. 炸磨菇冇d 食評講到咁好食囉~又話好juicy又話好新鮮...我覺得麻麻地0者4. 愛麗絲???雞扒估唔到味道係咁好~可以encore的~5. 牛扒好似叫左5成熟..都好夠0家啦~稍嫌淡左少少..冇咩味6. 豬骨又係好好味~都算好多肉呢~lee 間真係唔錯...小食就麻麻地~我地book 左位都等左大半個鐘呀!!證明佢真係好受歡迎呢~一定要encore 呀!!!
今次終於有機會..會一會佢~~
一行7個人去食...所以都叫左幾多野~

1. 薯條
多d醬好食d...熱辣辣的時候食都唔錯~

2. 炸洋蔥
一行7人都食唔晒~一舊起2舊止夠0家啦!

3. 炸磨菇

4. 愛麗絲???雞扒
估唔到味道係咁好~可以encore的~

5. 牛扒
好似叫左5成熟..都好夠0家啦~稍嫌淡左少少..冇咩味

6. 豬骨
又係好好味~都算好多肉呢~

lee 間真係唔錯...小食就麻麻地~
我地book 左位都等左大半個鐘呀!!
證明佢真係好受歡迎呢~
一定要encore 呀!!!
2010-08-28
Waiting Time
45 Minutes (Dine In)
$120 (Dinner)
2010-09-13 9 views
以往在星期六日沒有book位也很難有位今天趁閒日不用等位再去做一次食肉獸服務,環境也一貫的不錯不過今次去的時候黑糖包還未焗好...扒吃完了才有黑糖包吃~可惜黑糖包甜甜的~外脆內軟~好吃~不過今次沒有以往的熱騰騰~美中不足再點了安格斯牛扒和紐約牛扒~牛扒肉質不錯..比較可惜的是每次點medium~最後都是熟了一點點~~不過還可以接受~另外配菜的焗薯也是我的最愛~~配酸忌廉吃,一流 而凱撒沙律也不錯..沙律菜生鮮而且夠凍~加上點點芝士碎~好吃又開胃總括而言,每人2百多元我覺得頗抵吃的~因為每樣東西都大大碟的~而且水準不錯也穩定
以往在星期六日沒有book位也很難有位
今天趁閒日不用等位再去做一次食肉獸

服務,環境也一貫的不錯

2010-09-13
$250 (Dinner)
2010-08-26 3 views
昨日本已想吃outback,可惜冇book位要等半小時,由於住很近,所以book位今天才吃由於只有2個人,不能叫太多東西,所以只叫了3樣黑麥包﹕一如以往,很鬆軟,略帶甜味,很好吃豬肋骨和烤雞﹕烤雞味道很好,不過黑椒分佈有點不平均,雞胸有很好黑椒。豬肋骨味道同樣很好,不過燒得不平均,有一邊有點過火,較乾身至尊漢堡﹕除了煙肉有點硬,其他的都很不錯,味道很平衡chocolate thunder﹕冰火配合,十分好吃,個人推薦吃時雪糕和朱古力蛋糕比例約6:4會更好吃配上的薯條,另外叫侍應給了個蜜糖芥末醬,簡直絕配,比原本的醬好很多2個人都吃得十分飽,作為一隻食肉獸亦很滿足不過多人一起吃會更好,可以叫更多款式
由於只有2個人,不能叫太多東西,所以只叫了3樣

黑麥包﹕一如以往,很鬆軟,略帶甜味,很好吃
至尊漢堡﹕除了煙肉有點硬,其他的都很不錯,味道很平衡

2個人都吃得十分飽,作為一隻食肉獸亦很滿足
不過多人一起吃會更好,可以叫更多款式
黑麥包
豬肋骨和烤雞
至尊漢堡
chocolate thunder
2010-08-25
$180 (Dinner)
黑麥包
豬肋骨和烤雞
至尊漢堡
chocolate thunder
  • Chocolate Thunder
2010-08-19 22 views
晚上18:45pm同家人吃dinner, 幸好有訂位但也要20:15pm要結賬. 餐前有黑糖包送上, 我們點了(i)炸洋蔥花球(炸得太燶及不夠鬆脆); (ii)炸磨菇(略嫌太鹹); 肉眼扒配磨菇汁跟飯(牛扒點了6成熟, 飯灑上了香草及少許橄欖油特別好味); (iii)烤雞胸肉拼豬肋骨跟薯條(雞肉尚算嫩滑, 豬肋骨配上酸甜醬汁最正,夠入味); (iv)蕃茄海鮮意粉(蕃茄醬汁夠濃,不錯,我二歲的姨甥女也話好味!吃了很多); (v)茶/汽水無限次任飲. 大人4位吃得飽飽.
炸洋蔥花球
烤雞胸肉拼豬肋骨跟薯條
肉眼扒配磨菇汁跟飯
  • 蕃茄海鮮意粉
2010-07-27 30 views
前一日晏晝兩點幾打黎Book 左23號晚7點半4位,點知23號7點半去到,佢話check 唔到有我資料,就話我冇Book之後同我對返我電話record 睇下有冇打錯,比返佢地睇我係22號14:28 分打過比佢地,之後某位男職員同我講: 兩點幾打黎,晏晝定夜晚呀??....佢隔離個女同事都即刻細細聲幫口話緊晏晝!!! 佢咁問我,我咪問返佢14:28 即係晏晝定夜晚呀,個男職員先識答我晏晝 唔用個腦諗野,仲要覺得我想打尖唔拎飛咁 後黎個女職員就比左等位既第2張台我!!!未食已經一肚氣,等齊朋友入座,點左以下食物:order 既野食未到就黎左個黑糖包:熱熱地再點埋d cream 狀既醬,好好食!! 薯條混芝士:呢個每次必嗌,d 芝士痴晒響碟都要"new"埋黎食,再點埋佢地比既白色醬更加好味半份燒烤醬牛肋骨配著條:味道有d 似燒味店的燒排骨,唔錯!! 另外可+$28 叫個凱撒沙律,我地+$56 要兩份~凱撒沙律:蔬菜配以沙律醬+蒜茸包粒,夠健康,略嫌d 蒜茸包粒鹹左d~茄汁海鮮意粉:好普通,似平時快餐店食o個d ~P.S. 總括食物方面都唔錯,雖然本人好欣賞呢道d員工(尤其女職員),細細粒都拎

唔用個腦諗野,仲要覺得我想打尖唔拎飛咁
 後黎個女職員就比左等位既第2張台我!!!

未食已經一肚氣,等齊朋友入座,點左以下食物:

茄汁海鮮意粉:好普通,似平時快餐店食o個d ~
P.S. 總括食物方面都唔錯,雖然本人好欣賞呢道d員工(尤其女職員),細細粒都拎到咁大個食物盤,個盤仲要裝滿食物周圍走,但懇請貴公司train 拎盤技巧之餘,順便train 埋d 員工個腦先!!!
2010-07-23
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
$145 (Dinner)
2010-07-18 12 views
前陣子有空看回以前的食評,剛好看到Yan的Outback食評,被那個Chocolate Thunder吸引著,於是便決定今天去一試。為了省下在門口呆等的時間,我們在星期五晚上便訂位,幸好還有位子給訂位的客人,所以星期六全日我都是十分期待這個Chocolate Thunder。車途上,友人發覺原來會員優惠劵入面有一張可以免費享用Chocolate Thunder,而且使用期限還剛剛是七月,實在太巧合了。由於店員在電話中提及不會設留位時限,必需準時到達,所以我們便於訂位的時間十分鐘前到達。店員更提及要在一個半小時後離開,記得之前在此用餐也不用太久,所以也很快答應了。自家製黑麥包看了Yan的食評之後,我也是現在才知道這不是黑糖,而是麥包。我一向都不喜歡塗牛油在麵包上吃,而這一次也不例外。這樣除了比較輕盈,也能清楚地試出麵包的香味。此麵包在落單後便立即送上,麵包帶著微溫,而且十分鬆軟。不過店員對於人數並不是太敏感,因為無論是二人或是十人,他們都只會給麵包一條,多人的時候真的要請他們添加一條才足夠呢!Couple Set with Steak(Platinum VIP $328, Origina

自家製黑麥包
看了Yan的食評之後,我也是現在才知道這不是黑糖

Couple Set with Steak(Platinum VIP $328, Original $388)
套餐包括一款主菜丶一款小菜丶兩客湯和兩杯餐飲。周打硯湯伴上忌廉,整個湯都變得十分杰身。這樣亦令到湯的香味更加濃郁,而且硯的鮮味也跟隨著湯的香味飄到各人的味蕾中。湯中除了有硯,還有薯仔和一些瓜,令到這碗湯更加豐富健康。小菜雞肉燒蝦寬條麵的份量絕對不「小」,不過由落單至上菜足足等了三十分鐘,令到各位都變得十分餓,所以很快便能清碟。說回味道,烤雞肉裡釀了一些香菜和胡椒,而且雞肉十分嫩滑,切至一小件更令人停不了口。巴馬臣芝士下得絕不吝嗇,而且還有微微地溶在寬條麵上。燒蝦拌香濃白汁寬條麵也十分搭配,加上寬條麵絕不會像普通貨色,黏成一堆堆麵,而且每一條很分明地伴著芝士和白汁,讚!主菜
更令人等到頸變長,足足等了四十五分鐘才能享用。餐牌上表明七安士的西冷扒是即叫即煎,可是送上的時候未見牛扒有熱騰騰的現象出現。這一塊牛扒店員並沒有詢問其生熟度,不過我肯定這一次是九成
,實在令人失望。西冷扒外面十分韌,而且內裡又充滿牛根,令到切扒變得難上加難。西冷扒配蜜糖芥末丶蘑菇和煙肉丶車打芝士,令到本身比較失色的西冷扒添回新鮮感,而且想不到蜜糖芥末有如此妙效,實在令人滿意。天婦羅蝦的外觀已經不太對版,沒有了表面那一層的炸粉,而是鋪著一些酸辣的泰式醬,可是我並未一試。伴碟的香脆薯角炸得十分香口,而且一點油膩感也沒有,完全不用醮蕃茄醬,不錯。餐飲選擇了澳坊特飲,是日特飲是士多啤梨特飲。其實是七喜加入了士多啤梨梳打,味道新鮮,又能消暑。

12oz Certified Angus Ribeye Steak ($228)
這份扒包括一客是日餐湯丶主菜和兩份伴菜。是日餐湯為忌廉洋蔥湯,跟周打硯湯一樣杰身,而且湯呈白色,忌廉味甚重。不過當比較膩的忌麻碰上刺激的洋蔥,兩者則產生化學反應,變得天衣無縫。主菜是一份十二安士的肉眼扒,生熟度跟我們所要求的對版,沒有血水但肉還呈粉紅色。肉的外層比較香口,而內層則多汁鮮味,厚切的扒還富有咬口。伴菜分別選了薯條和甜蕃薯。薯條是澳坊特色的厚切,表面油膩感不重,而且炸得香脆可口。甜蕃薯從中間切開再放入忌廉,蕃薯呈鮮燈色,十分開胃,而且本身比較淡味的蕃薯配上忌廉,多了一份甜味,不錯。

Chocolate Thunder From Down Under ($50)
期貨已久的甜品終於上場,不過我們足足等了四十五分鐘才上菜
。等待的中途侍應很抱歉地跟我們說可否將朱古力醬刪去
,因為此刻沒有存貨。這個愛吃甜品之人即時心涼了一下,可是等了那麼久沒理由此時此刻才放棄,最後還是苦苦地答應。當侍應送上的時候,我的雙眼立即注視著那個甜品,而且還變得十分興奮,因為朱古力醬重出江湖。侍應立即笑口迎迎對我們說,剛好煮好,所以請慢用。由Brownie,Dreyer's vanilla ice cream 和忌廉造成,最底的蛋糕並不是太熱,只是微暖,配上涼冰冰的雪糕,實在是佳品。不過上菜不夠十秒就被粗魯的友人推翻,因為我們等得實在太久了!

這頓晚飯足足花了兩小時才完成
,誇張點的我覺得菜與菜之間的時間足以將飯菜「落格」了。不過最後令人心情大放的Chocolate Thunder有點失色,可能等的時間特別長,所以對其的期望又特別高,故此有點兒失望。
周打硯湯
甜蕃薯
云呢拿雪糕朱古力軟餅
2010-07-17
Waiting Time
3 Minutes (Dine In)
巴馬臣芝士下得絕不吝嗇
愛麗斯牛扒拼天婦羅蝦
對版,七成
甜蕃薯
云呢拿雪糕朱古力軟餅
  • chocolate thunder
2010-06-19 8 views
之前去過銅鑼wan果間~知道荃灣呢邊都有就過黎試下~~book左7:00 p.m.就早少少入左愉景新城到行陣~咁上下就入去~初初都冇咩人,走個陣出邊排隊既人多到呀!!差d出唔到門口!所以記住要book位!講番d食物先!最鍾意就係佢個湯~~洋蔥湯太美味了!至於d 扒都ok,好林~另外佢既potato同sweet potato都好正><呀!佢地仲好識做幫我地加 cola tim~食得好開心=]
之前去過銅鑼wan果間~
知道荃灣呢邊都有就過黎試下~~
book左7:00 p.m.
就早少少入左愉景新城到行陣~
咁上下就入去~初初都冇咩人,走個陣出邊排隊既人多到呀!!
差d出唔到門口!所以記住要book位!
講番d食物先!
最鍾意就係佢個湯~~洋蔥湯太美味了!
至於d 扒都ok,好林~
另外佢既potato同sweet potato都好正><
呀!佢地仲好識做幫我地加 cola tim~
食得好開心=]
洋蔥湯
洋蔥花球
西冷扒+蕃薯同薯仔
2010-05-29 9 views
今日一家人去据扒, 都幾好食.首先有黑糖麵包, 因為太肚餓, 忘了影相主菜牛扒, 七成熟, 剛剛好最欣賞係甜品, chocolate thunder, 熱嘅朱古力餅配冰凍雪糕, 極度好味
今日一家人去据扒, 都幾好食.
首先有黑糖麵包, 因為太肚餓, 忘了影相
主菜牛扒, 七成熟, 剛剛好
2010-05-29
$110 (Dinner)
  • chocolate thunder
2010-05-13 9 views
第一次去呢種貴價D既扒房, 整體上都唔錯既裝修得幾靚, 坐卡位好舒服, 果日係我生日, 餐廳氣氛都幾適合同男友過黎慶生果日係星期六, 幾多人等位, BOOK左枱7點都要等成10幾分鐘先有位, 唔記得限時個半鐘定2個鐘了個MENU都幾多野揀, 咩都想食, 最後唯有揀COUPLE SET DINNER, 外加一個朋友力薦既芝士薯條先黎黑糖麵包, 暖粒粒的, 好鬆軟, 食完好想再叫多個~芝士薯條都好快上枱, 真係冇介紹錯~ 芝士融化係薯條上面, 加上煙肉碎, WA真係超好味~ 不過份量幾多, 又幾滯下.....2個人食一定食唔哂, 我淨係食左個黑糖包+四分一薯條已經飽左8成了~之後開始黎COUPLE SET DINNER了~周打蜆湯X2, 如圖你見到好多粒粒, 材料豐富, 味道新鮮唔會粉到好似開出黎咁, 都幾好飲~草莓梳打X2, 超大杯, 同COMEBUY大杯裝差唔多, 冇乜特別泰式海鮮炒飯, 賣相唔錯, 但唔好味架, D飯好濕好爛, 泰式飯應該好香口惹味架嘛, 呢個完全唔得食到呢到, 我同男友已經飽到十成二了.... 要出去行個圈鬆一鬆先繼續食到=.=最後係塊扒配甜酸蝦..... 個蝦OK
第一次去呢種貴價D既扒房, 整體上都唔錯既

先黎黑糖麵包, 暖粒粒的, 好鬆軟, 食完好想再叫多個~

之後開始黎COUPLE SET DINNER了~
最後係塊扒配甜酸蝦..... 個蝦OK, 但塊扒就好乾, 冇乜肉汁, 得個大字, 味道唔得

雖然好飽, 但因為生日所以貪心想試埋個免費甜品

等左成10幾分鐘先上個芒果忌廉, 我諗係唔係即製架呢?? 都幾好味, 好甜, 不過又係份量多食唔哂~
另外, 原來就咁話佢聽我生日係咪有甜品, 佢就會幫我落單~ 完全唔使證明@@

埋單500多D, 食到14分飽, 一半開心驚喜, 一半係受罪......-.-
超好味薯條, 份量多到要打包
周打蜆湯
泰式海鮮炒飯
扒+甜酸蝦
2010-03-20
$250 (Dinner)
Birthday
超好味薯條, 份量多到要打包
周打蜆湯
2010-04-21 16 views
三月尾的尖咀甜魔聚,連吃HD+威匙+Duke's deli三場都不盡滿意,後來討論起,原來大家是心掛肥膩卻足料美味的美式甜品啊!! 那一刻即時想起Outback,四月的荃灣飯局就選定它罷。該晚幸運的不用OT太久,七時多已抵達餐廳,就坐於舒適大卡位上。已經吃了超多次,餐單也差不多能背了,不用多看就已選擇了下列食物: 甜黑麥包-經素素更正,才知一直誤認了它是黑糖麵包;不要緊,美味才是重點,麵包的熱暖香甜始終如一,加上面層糖粒真是百吃不厭,是晚三人高速KO一條長包後,又不客氣的encore多一客,十分滿足!  凱撒沙律-自己絕非沙律迷,但就一向鍾愛以羅馬生菜混合脆麵包碎加芝士的caesar salad,Outback所用沙律醬口味頗豐富,濃淡與份量都適中,小小一份作為開胃菜真是恰如其份。對了,這份小沙律是隨扒餐免費附送的(不吃沙律的話,選是日餐湯也可以),真的很抵食呢! 香脆薯條混芝士($64)-我的最愛菜式之一,香脆熱辣的美國粗薯條,加上美味煙肉粒、以及香口半融的雙色芝士,美味難以形容;再點上店方特調的惹味農村沙律醬, 除了邪惡我想不出其他形容詞!!  肉眼扒($208)-主角上場,賣相

肉眼扒($208)-主角上場,賣相飽滿豐腴,肉香撲鼻吸引非常!牛扒要了七成熟,效果外香脆而裡面粉紅嫩滑,趁熱分了小半來重溫,仍舊是牛味濃郁又香口,很美味!不能常去專業級的貴價扒房如Morton's,Outback實在也是個很經濟抵吃的吃扒地點,又可以自選兩款配菜,是晚選的牛油什菜水準正常,至於烤甜蕃薯,本已香甜軟熟,再加埋忌廉及糖更是甜美滿分,它也是當晚頂肚功臣之一!

雞搥併肋骨($70)-知道美國菜件頭大,最後再來多一份「小」食已經很飽了。這衽的雞搥身量較細,然而炸至香脆且帶微辣,幾香口好吃的;肋骨就太太甜了,肉質亦不夠鬆化吸引,始終這味還是Tony Roma's有水準。最後,西芹條點濃郁藍芝士醬,也是吸引我重溫這味的原因之一。

雖然吃畢主菜已經很飽了,但每次來美式餐廳一定不可錯過是甜品。荃灣店的選擇較少,可價錢也都較平;甜魔一開頭就點了兩款,可完成主菜後也等了差不多一個小時才到:

Chocolate Thunder($50)-等待甜品的時光真的很難耐,甜魔幾乎把整間店的侍者都催遍了,咀巴也扁得快不行,直到這個超值的巨大甜品上檯,又即時笑不攏咀了!不知是否為補償遲到之過,今次的Thunder是有史以來最巨的,中間的雪糕球尤其誇張,朱古力醬也給得非常慷慨,幾乎是泛濫的;味道方面,濃郁熱暖且口感豐富的合桃朱古力brownie,配上香甜冰凍雪糕,以及甜美朱古力醬,效果如何請自已想像。總之,我是樂歪了~~~~~

Choc choc cookie($42)-除了首次在尖東店吃到濕潤軟身的美味曲奇,其餘幾次的出品要不肉桂味太重,要不像這晚曲奇質感太硬,不甚討好。加上有Chocolate thunder珠玉在前,甜胃已填得八八九九,結果這份甜品只得雪糕+朱古力醬被掃光,硬身曲奇就剩了一半有多。

最後,經理說甜品要我們等太久了,故主動減去了甜品費用,結果埋單$400有找,真是超抵呀!!可知師奶最喜歡這種小優惠了,加上食友又力讚芝士餅好吃,或者下月又要來重溫了,哈哈~~
吃了兩條包!!
好吃雞搥 併 OK肋骨
Chocolate Thunder
Choc Choc Cookie
2010-04-14
$130 (Dinner)
吃了兩條包!!
Chocolate Thunder
  • 甜黑麥包
  • 肉眼扒
2010-04-13 4 views
琴晚同左女友同一大班fan去左呢間店到食晚飯,叫左好多野食,有牛柳伴大蝦,炸雞膇,炸洋蔥球,燒排骨,西冷扒,東方炒飯,泰式炒意炒,.........其實果d泰式呀甚麼東方式果d野食真係唔好叫,因為唔太理想,其他果d都仲可以.呢度o既小二好短缺,成個場好大,但得三四個小二係度跑來跑去,雖然琴晚o既客唔多,但佢地都做到好辛苦.因為佢地太忙啦,忙到冇幫我地收碟,唉,但佢地都好樂意幫我地影相呀...都算係咁啦.
琴晚同左女友同一大班fan去左呢間店到食晚飯,叫左好多野
好叫,因為唔太理想,其他果d都仲可以.
呢度o既小二好短缺,成個場好大,但得三四個小二係度跑來跑
咁啦.
  • 燒排骨