2024-03-13 41 views
大埔中心不嬲都好多野食,估唔到有一間有氣氛的西餐隱藏喺大埔藝術中心入邊。餐廳位置好闊落,就算隔籬枱有人都唔會覺得好迫。坐得幾舒服。餐廳氣氛唔錯,每台都有一支枱燈,感覺幾好。意大利餐廳少不免有法包和橄欖油醋。坐低即刻叫咗個前菜香酒汁青口。新鮮青口,配上香酒汁一邊食一邊睇Menu,越食越開胃。而且餐廳好細心配上法包,完全吸到晒青口的湯汁。性價比高嘅就係套餐,因為佢有好多嘢食,而且選擇都好多。前菜已經有三款重有餐湯添風乾火腿拼盤和烤多春魚係正常發揮值得一試嘅係白鯷魚茄子蓉多士,鹹香醒胃。主菜揀咗安格斯封門樓同波士頓龍蝦意粉安格斯食落有炭燒的香味而龍蝦係多汁彈牙的值得一提龍蝦意粉係手工意粉,食落Q彈加上龍蝦汁好香濃。加埋甜品就Perfect 揀咗個Tiramisu ,入口即化。好滑好順喉。坐得舒服,chilli 住享受美食不二之選。

餐廳位置好闊落,就算隔籬枱有人都唔會覺得好迫。坐得幾舒服。
餐廳氣氛唔錯,每台都有一支枱燈,感覺幾好。

意大利餐廳少不免有法包和橄欖油醋。

坐低即刻叫咗個前菜香酒汁青口。

性價比高嘅就係套餐,因為佢有好多嘢食,而且選擇都好多。
前菜已經有三款重有餐湯添

風乾火腿拼盤和烤多春魚係正常發揮
值得一試嘅係白鯷魚茄子蓉多士,
鹹香醒胃。

主菜揀咗安格斯封門樓同波士頓龍蝦意粉

安格斯食落有炭燒的香味
而龍蝦係多汁彈牙的
值得一提龍蝦意粉係手工意粉,食落Q彈加上龍蝦汁好香濃。

加埋甜品就Perfect
揀咗個Tiramisu ,入口即化。好滑好順喉。

坐得舒服,chilli 住享受美食不二之選。
今晚約了中學老友一起吃晚飯!作為大埔友,我還是第一次去這個地方😋🍽️🤩晚市二人套餐 $398今天就點了一個晚市二人套餐 ,包括了2餐湯+3前菜+2主菜+2飲品🩷還可以另外加錢追加要甜品😝🌟湯-腰豆忌廉湯第一次吃腰豆忌廉湯,充滿奶香的忌廉湯濃稠滑順,加入了腰豆作湯的點綴,白中帶有一點紅。前菜🌟白鯷魚茄子蓉多士酸種多士外脆內軟,而多士上是口感綿滑的茄子蓉,而頂面是煎到金黃色的白鯷魚。🌟地中海風味烤多春魚自家製醃料讓多春魚帶來地中海風味的,非常香濃,再配上水瓜柳、意大利番茜、塔買斯卡橄欖作配菜🥰🌟意大利風乾火腿拼盤這個拼盤包括了巴馬火腿、莎樂美腸、寇帕火腿和新鮮葡萄,每一塊肉搭配著葡萄一起吃🍇主菜🌟炭烤安格斯封門柳配燒汁薯條啖啖肉油脂比較少的安格斯封門柳搭配炭烤的獨特風味,與燒汁的香氣相互融合,配以香脆的薯條🍟🌟新鮮波士頓龍蝦意粉餐廳選用了自家製的手工意粉🍝口感細緻且彈牙,波士頓龍蝦肉質鮮美,搭配龍蝦醬汁、櫻桃蕃茄、羅勒🌿及蒜片🤗😋飲品🌟生啤+$58DRAFT BEER (PILSNER)大大一杯生啤酒,因為配小食最好不過🌟YUZU CITRUS OOLONG TEA最近天氣忽冷忽熱,飲番杯熱

🤩晚市二人套餐 $398

🌟炭烤安格斯封門柳配燒汁薯條

🌟新鮮波士頓龍蝦意粉

飲品
🌟生啤+$58
DRAFT BEER (PILSNER)
大大一杯生啤酒,因為配小食最好不過

🌟YUZU CITRUS OOLONG TEA
最近天氣忽冷忽熱,飲番杯熱飲係開心啲,好香濃嘅烏龍茶😊

加配甜品

🌟奶凍配百香果醬+$38
奶凍口感細膩滑順,散發出濃濃的奶香,搭配百香果醬的酸甜清爽。
2024-03-10 88 views
我未試過寫食評,呢間餐廳係第一間。Order左個牛柳,等左30分鐘都冇得食。漏單既野其實好平常,但個客追問之後,唔認漏單,然後態度差叫我等多10分鐘,之後都仲未有得食。然後我話咁cancel啦,我話你哋個menu有寫sourdough要等,但我叫個個牛冇寫要等,疑似餐廳經理同我講有寫要等20分鐘,我出門口再睇多次,上網再睇多次都睇唔到有寫🙃
我未試過寫食評,呢間餐廳係第一間。
Order左個牛柳,等左30分鐘都冇得食。
2024-03-10
好耐冇去大埔,行開去🎨藝術中心嗰頭,咁啱肚仔餓😵,估唔到又比我揾到間好餐廳,啱啱遇着剛剛,梗係入去一試啦🤭餐廳走工業風,以紅磚🧱同金屬吊燈作設計主調,加埋個open kitchen 令空間感十足,配以木系座椅🪑加添一份文藝氣息,更帶出寫意嘅用饍氛圍🥰亦都係一個打卡嘅好地方餐廳無論係風格定係食物都勁正😊位置📍喺大埔市中心又好方便,最緊要係價格合理❤️仲可以影相打卡添📸️大推👍🏻😍

2024-03-06 76 views
平時真係好少係大埔食飯,原來大埔藝術中心都有餐廳,環境仲要唔錯添📸整體黎講環境好,食物亦高質,值得bookmarked!二人餐✍🏻(餐湯/前菜/主食/飲品)8️⃣0️⃣餐湯:今日既餐湯係紅腰豆忌廉湯,味道幾香質地幾幼細,唔會太咸,配埋餐廳自製既餐包黎食更加無咁單調!9️⃣0️⃣前菜:二人餐有3款前菜,分別係白鯷魚茄子蓉多士,地中海風味烤多春魚,意大利風乾火腿拼盤。多士幾特別,焗到酥脆既多士面頭鋪滿茄子蓉,食到仲有啲蘑菇香,加上咸香既白鯷魚,細細件幾好食!另外燒多春魚都幾有口感,焦香惹味!拼盤就略嫌太少,每人一塊salami一塊parma ham,同提子粒一齊食,都幾開胃既!2️⃣0️⃣0️⃣主菜1:炭烤安格斯封門柳配燒汁薯條,封門柳燒到3成熟,每一件都係粉嫩顏色,切開肉質鮮嫩,邊位有啲焦脆,牛肉就軟腍有咬口,點啲燒汁味道就更香!伴碟既薯條同樣好食,炸到金黃香脆,放耐佐都唔會油淋淋,加上新鮮蔬菜伴碟,一流!1️⃣0️⃣0️⃣主菜2:手工意式薯團配煙肉蕃茄醬,平時食意粉就食得多,意式薯團都係第一次食,原來口感又幾得意,薯團煙煙韌韌,配上酸酸地既蕃茄醬同埋咸香既煙肉粒,口感味道都有層次,而且唔會覺得飽滯,反而幾開胃!1️⃣5️⃣0️⃣甜品:奶
二人餐✍🏻(餐湯/前菜/主食/飲品)
1️⃣5️⃣0️⃣甜品:奶凍配百香果醬&Tiramisu。我地係加錢要甜品既,奶凍好creamy質地好幼滑,滑捋捋充滿奶香,配搭酸酸甜甜既百香果醬好正!Tiramisu就充滿咖啡濃香,口感都滑,唔會好硬身,同樣好食!
1️⃣0️⃣0️⃣新鮮青口配煙肉:呢個係另外再加既,青口數量好多,大隻鮮味,點啲湯汁加上煙肉去食就更香,亦有幾塊麵包可以浸啲湯汁去食,滿足!
喺大埔超級城附近有一個藝術中心,入面有一間好味😋個名叫「Pentola」嘅西餐廳,座位闊落差唔多容納到100人嘅西餐廳要介紹俾大家!藝術中心好似由學校改建而成,裝修嘅佈局好似有好多唔同嘅課室咁樣。由於外牆太似學校,如果唔係熟人介紹都唔知入邊有嘢食。🤣「Pentola」位於藝術中心嘅地下樓層,由中心旁邊嘅樓梯行幾級上去一推開個防煙門就見到啦!職員安排咗個梳化位置比我,咁啱今晚有幾台人都喺度慶祝生日,一晚聽咗幾次生日歌🤣叫咗個二人餐$398 有湯有前菜有主菜有餐飲,超級抵食❗️💛「是日餐湯」每日都唔同,不過個餐包好好食😁💛前菜「白堤魚茄子蓉多士」「地中海味烤多春魚」「意大利風乾火腿拼盤」前菜每一樣都好開胃,最鍾意多春魚同埋Ham!💛「炭燒安格斯封門柳配燒汁薯條」🤤推炭燒燒到大約七成熟,冇血水而肉嫩,無乜脂肪,加少少海鹽超好食,薯條熱辣辣又脆!(Ps.另加$90)💛「波士頓龍蝦意粉」首先賣相有分加👍🏻,意粉煮得透應該有炒過但係唔會好油,龍蝦新鮮肉多又彈牙,蝦鉗肉又開埋俾你👏🏻(Ps.另加$100)💛「Golden Hawaii」另外嗌咗杯Mock-tail,酸酸甜甜咁樣幾Fresh嘅口感,有檸

叫咗個二人餐$398 有湯有前菜有主菜有餐飲,超級抵食❗️

💛「是日餐湯」
每日都唔同,不過個餐包好好食😁
地中海烤春魚
白鯷魚茄子蓉多士
意大利風乾火腿拼盤

前菜每一樣都好開胃,最鍾意多春魚同埋Ham!

💛「炭燒安格斯封門柳配燒汁薯條」🤤推
(Ps.另加$90)
波士頓龍蝦意粉

💛「波士頓龍蝦意粉」
Golden  Hawaii

💛「Golden Hawaii」
另外嗌咗杯Mock-tail,酸酸甜甜咁樣幾Fresh嘅口感,有檸檬椰子菠蘿三款味Max埋一齊,好似比較適合夏天飲😂($68)
Tiramisu

💛「tiramisu」
冇手指餅餅底,但係有蛋糕底,咖啡味都幾出,好食🤤(另加$38)

總結:如果唔係另外加錢嘅items,$398咁多嘢食嘅西餐真係好平!味道亦都對得住個價錢!而且又坐得舒服,食西餐就係要食埋個環境👍🏻
2024-02-26
$350 (Dinner)
地中海烤春魚
白鯷魚茄子蓉多士
波士頓龍蝦意粉
Golden  Hawaii
Tiramisu
  • 炭烤安格斯封門柳配燒汁薯條
位於大埔藝術中心內,前身是一間中學改建而成的西餐廳。餐廳樓底極高座位闊落,走工業風設計,環境一流!Soup of the day- 椰菜花忌廉湯入口較creamy,帶點蔬菜甜味,味道較清淡Appetizer- 白鯷魚茄子蓉多士- 地中海烤多春魚- 意大利風乾火腿拼盤Main Course- 炭烤安格斯封門柳配燒汁薯條 本身好鐘意食封門柳,因為牛味偏濃而且肉質較嫩,呢度嘅封門柳用左炭烤去整,做到內軟外焦,肉色呈粉紅色入口juicy嫩滑,唔會整到好乾身好柴,配埋燒汁好惹味!- 波士頓龍蝦意粉 份量超大,龍蝦上枱前已起肉,肉質新鮮有彈性!意粉係手工意粉,質地偏硬身煙靱彈牙,醬汁較杰身多到足以每條意粉夠掛汁!Desserts- 奶凍配百香果醬 - TIRAMISUDrinks - House red wine- Lemon meringue pie

Soup of the day

- 椰菜花忌廉湯
入口較creamy,帶點蔬菜甜味,味道較清淡

Appetizer

Drinks

- House red wine

- Lemon meringue pie
2024-02-22
$400 (Dinner)
2024-03-01 38 views
好少去大埔,原來大埔有個藝術中心,呢度好有文藝氣息樓下有一間西餐cafe。空間幾大,估唔到都幾多人黎食。一坐低就上麵包,但稍有少少硬。點左2人餐,$398有2湯+3個前菜+2個主菜+2飲品。個湯勁大碗,味道就正常忌廉湯味。飲品加左$18轉朱古力+抹茶。唔算太甜,同埋都幾大杯。前菜分別有白鯷魚茄子蓉多士,地中海風味烤多春魚,意大利風乾火腿拼盤幾有特色,好少dinner set會有3款前菜,又幾唔錯,多春魚好香好正。主菜有炭烤安格斯封門柳配燒汁薯條 (+$90)炭烤又唔算好碳香,不過肉質不錯,薯條份量岩岩好,係幼左D。新鮮波士頓龍蝦意粉 (+$100)龍蝦新鮮,蝦頭好多膏好香。意粉偏硬身,調味似蕃茄意粉。再加配埋甜品,奶凍配百香果醬 +$38提拉米蘇 +$38奶凍好正,質地超軟滑的,百香果醬就未必個個鍾意啦。提拉米蘇都不錯,咖啡味都幾香。
好少去大埔,原來大埔有個藝術中心,呢度好有文藝氣息
樓下有一間西餐cafe。
空間幾大,估唔到都幾多人黎食。
一坐低就上麵包,但稍有少少硬。
點左2人餐,$398有2湯+3個前菜+2個主菜+2飲品。
個湯勁大碗,味道就正常忌廉湯味。
飲品加左$18轉朱古力+抹茶。
唔算太甜,同埋都幾大杯。
前菜分別有白鯷魚茄子蓉多士,
地中海風味烤多春魚,
幾有特色,好少dinner set會有3款前菜,
又幾唔錯,多春魚好香好正。
主菜有炭烤安格斯封門柳配燒汁薯條 (+$90)
炭烤又唔算好碳香,不過肉質不錯,
薯條份量岩岩好,係幼左D。
新鮮波士頓龍蝦意粉 (+$100)
龍蝦新鮮,蝦頭好多膏好香。
意粉偏硬身,調味似蕃茄意粉。
再加配埋甜品
奶凍配百香果醬 +$38
提拉米蘇 +$38
奶凍好正,質地超軟滑的,百香果醬就未必個個鍾意啦。
提拉米蘇都不錯,咖啡味都幾香。
2024-02-29 44 views
星期六難得放假去咗大埔行街食飯,今次去咗大埔藝術中心食呢間西餐,晚市有dinner set for 2,最平HKD398起,性價比幾高😆.✨是日餐湯 - 蘑菇湯✨白鰻魚茄子蓉多士✨地中海風味烤多春魚✨意大利風乾火腿拼盤✨新鮮波士頓龍蝦意粉✨炭燒安格斯封門柳配燒汁薯條✨提拉米蘇.咁多菜式入面最鍾意「新鮮波士頓龍蝦意粉」,呢度嘅意粉全部都係手工做,質感比較爽口,龍蝦汁調味幾好,龍蝦肉幾新鮮👍🏻.安格斯封門柳表面燒得好香,牛味濃郁.提拉米蘇份量都唔少,質感Creamy❤️.📍Pentola (大埔藝術中心) (大埔)大埔安邦路12號大埔藝術中心地下G01-02號舖
✨是日餐湯 - 蘑菇湯
✨白鰻魚茄子蓉多士
✨地中海風味烤多春魚
✨意大利風乾火腿拼盤
✨新鮮波士頓龍蝦意粉
✨炭燒安格斯封門柳配燒汁薯條
✨提拉米蘇
安格斯封門柳表面燒得好香,牛味濃郁
提拉米蘇份量都唔少,質感Creamy❤️
📍Pentola (大埔藝術中心) (大埔)
大埔安邦路12號大埔藝術中心地下G01-02號舖

2024-02-28 48 views
大埔罕有文青餐廳,今次呢間餐廳係位於文娛康樂中心,裝修設計非常有文藝氣息🎭場內播放jazz音樂,☺️令人心情放鬆,繼而食指大動😆,晚上仲會點上氣氛燈,好適合情侶、朋友談心🙈套餐$398兩個人 ,非常抵食,有幾款前菜,+$100 仲可以係主菜中選擇波士頓龍蝦手工意粉🍝 賣相相當吸引,醬汁調配得宜,羅勒蒜蓉醬是永遠不會錯嘅選擇🤣+$90 炭烤安格斯封門柳🐄配燒汁薯條🍟封門柳肌肉結實而有嚼勁,同時也具有豐富的肉汁和深厚的牛肉風味餐飲有得選擇平時奶茶咖啡檸茶檸水,我哋叫咗當日嘅House tea ,桂花茶一杯,味道surprisingly good。好啱嗰日凍凍地嘅天氣。😚tai Po可以選擇慶祝嘅餐廳唔多,所以有呢間餐廳真係好方便大埔人節日慶祝😎

套餐$398兩個人 ,非常抵食,有幾款前菜,

+$90 炭烤安格斯封門柳🐄配燒汁薯條🍟

• 意大利風乾火腿拼盤
2024-02-27 69 views
餐廳裝潢走工業風路線,幾有格調,同時有一大個open kitchen,另外餐廳面積幾大,座位夠闊落。食物選擇幾多,要讚下本menu整得幾靚,有心思!新鮮波士頓龍蝦意粉意粉係餐廳手工製,口感好煙韌,同時龍蝦汁好濃郁,配料有啲菇粒,另外龍蝦幾新鮮,肉質彈牙,如果再大隻少少就perfect! 炭燒安格斯封門柳配燒汁薯條封門柳煎得好靚仔,外層煎得微微脆身,帶點炭香味,中間仲呈現粉嫩既粉紅色,肉味亦幾重,而薯條好脆身,調味剛好,好吃!提拉米蘇甜品幾有驚喜,呢度嘅Tiramisu用mascarpone cheese做成,奶香味濃,亦唔會太甜,質感綿滑,底部嘅手指餅帶點咖啡香,配搭起嚟好夾好好食呀!整體餐廳環境及食物質素都幾好,每道菜式嘅水準都唔錯,餐廳仲有其他美食及雞尾酒都好吸引呀,有機會想再嚟食。

食物選擇幾多,要讚下本menu整得幾靚,有心思!

新鮮波士頓龍蝦意粉

提拉米蘇

2024-02-25
Type of Meal
Lunch
🇭🇰 Tai Po 大埔|PentolaPentola is a hidden gem 💎 in Tai Po and trust me, it is worth trying! They offer a large range of food 🍴 and this time, I tried:🍕 Roasted Sourdough Pizza w/ Margarita Style 🍕This is my first time trying pizza made with sourdough 🍞 and it tastes better than I expected! The topping for the pizza is also filling. 😆🦞 Fresh Boston Lobster Handmade Spaghetti 🦞The spotlight lies on the spaghetti 🍝 which is completely handmade 👨🏻‍🍳 and it has a heavy taste of the lobster! This is a m
🇭🇰 Tai Po 大埔|Pentola

The spotlight lies on the spaghetti 🍝 which is completely handmade 👨🏻‍🍳 and it has a heavy taste of the lobster! This is a must-try for all the lobster lovers! ❤️

🍛 Slow-Cooked Beef Cheek Risotto 🍛
The risotto tastes absolutely matching 👍🏻 with the very soft beef cheek. 🐄

🍟 Truffle Fries with Truffle Mayonnaise 🍟
They serve the truffle fries in a large bowl! 👀 They are being very generous with the portion and the truffle mayonnaise is something you would ask for more! 😳

From the vibe to the food, this place is definitely worth coming back to! 😊 Do you guys know why they hang their pasta? Does that make them taste good? 🤔

📍Shop G01-02, G/F, Tai Po Arts Centre, 12 On Pong Road, Tai Po
💲Price (2 people): $602 + 10% service charge
餐廳位於前身為大埔官立中學,活化改建後成為藝術中心裏面的餐廳2000呎意大利餐廳✨復古工業風, 主色係磚紅色, 落地玻璃, 花園景觀 , 樓底高, 寬敞舒適!!二人晚餐 $398 包兩個主菜,三個前菜,兩個餐湯及兩杯餐飲另加$100升級新鮮波士頓龍蝦意粉 波士頓龍蝦新鮮彈牙,肉質鮮嫩多汁,而且非常巨型,厚肉大大隻 , 蝦膏肥美意粉係餐廳自家制 , 口感煙韌有咬口, 非常掛汁, 波士頓龍蝦及手工意粉配上特製醬汁 , 好有海鮮風味, 味道非常夾 擺盤精緻, 色香味俱全非常好味道💕💕新鮮波士頓龍蝦意粉 必食👍👍👍👍👍另加$90升級炭烤安格斯封門柳配燒汁薯條 牛肉嫩滑 , 香噴噴炭烤香味 , 脂肪比例較少牛味濃郁 , 封門柳燒得剛剛好, 色澤靚 , 呈粉紅色薯條即叫即炸, 酥脆可口 白鯷魚茄子蓉多士(2件)白提魚的鮮味突岀,多士炸得香脆, 多士上鋪滿茄子蓉,甜甜酸酸!意大利風乾火腿拼盤提子配風乾火腿,味道非常夾地中海風味烤多春魚 (2件)經橄欖油和蒜片調味的多春魚,非常惹味!甜品另加+ $38Tiramisu香滑濃郁,充滿蛋奶香氣, Cʀᴇᴀᴍ Cʜᴇᴇsᴇ 幼滑綿密,吃起來輕盈不膩甜品另加

二人晚餐 $398
包兩個主菜,三個前菜,兩個餐湯及兩杯餐飲

另加$100升級
新鮮波士頓龍蝦意粉
擺盤精緻, 色香味俱全
非常好味道💕💕
新鮮波士頓龍蝦意粉 必食👍👍👍👍👍

另加$90升級
炭烤安格斯封門柳配燒汁薯條
薯條即叫即炸, 酥脆可口

白鯷魚茄子蓉多士(2件)

意大利風乾火腿拼盤
提子配風乾火腿,味道非常夾

地中海風味烤多春魚 (2件)
經橄欖油和蒜片調味的多春魚,非常惹味!

甜品另加+ $38

甜品另加+ $38
奶凍配百香果醬
奶香濃郁, 口感細緻順滑,配百香果醬清新開胃

松露蘑菇忌廉湯
口感幼滑 , 每一口都充滿松露及蘑菇的香味

二人晚餐 $398
廚師精選餐湯 x2
新鮮波士頓龍蝦意粉 + $100
炭烤安格斯封門柳配燒汁薯條 + $90
白鯷魚茄子蓉多士(2件)
地中海風味烤多春魚 (2件)
奶凍配百香果醬 + $38

衛生 9/10
性價比 9/10

人均消費$100-$200

店名
entola (大埔藝術中心)

地址 : 大埔安邦路12號大埔藝術中心地下G01-02號舖

• 新鮮波士頓龍蝦意粉
同朋友睇完戲,諗住係附近食下野,行左去大埔藝術中心,我朋友話曾經食過pentola,唔錯的,所以晚餐決定食pentola cafe.個場地好闊敞,行復古工業風的風格侍應帶我地去近窗邊,有絨布質地梳發的座位坐底總括黎講環境舒適,地方闊落加分,好岩小酌一杯,買單$635,價錢適中,食物高質,值得下次再黎
個場地好闊敞,行復古工業風的風格

侍應帶我地去近窗邊,有絨布質地梳發的座位坐底

2024-02-19
$300 (Dinner)
  • 炭烤安格斯封門柳配燒汁薯條
  • 白鯷魚茄子蓉多士
  • 意大利風乾火腿拼盤
2024-02-20 46 views
二人世界慶祝生日去食咗大埔藝術中心入面嘅西餐廳🥗🍷🍽️🥩🍝☕即刻覺得自己好Art🤣🤣🤣啲嘢食幾好味🤤要咗個二人餐 $398(牛+$90、龍蝦+$100)❤️三個前菜都好精緻,個唔知咩魚多士個醬好好食💛特別喺個多春魚,好平嘅食材,但係好比心機變得好好味~🧡風乾火腿配提子好match🥣湯好夠熱,配羽衣甘藍味☕花茶好香🥩炭燒封門柳係正,好鍾意嗰陣炭燒味🍝龍蝦意粉又香又彈牙又唔會太濕,今日啱啱好
即刻覺得自己好Art🤣🤣🤣

啲嘢食幾好味🤤
要咗個二人餐 $398(牛+$90、龍蝦+$100)
❤️三個前菜都好精緻,個唔知咩魚多士個醬好好食
💛特別喺個多春魚,好平嘅食材,但係好比心機變得好好味~
🧡風乾火腿配提子好match
🥣湯好夠熱,配羽衣甘藍味
☕花茶好香
🥩炭燒封門柳係正,好鍾意嗰陣炭燒味
🍝龍蝦意粉又香又彈牙又唔會太濕,今日啱啱好

2024-02-20
$300 (Dinner)
Celebration
Birthday