2023-04-27
呢間已經係第二次黎,實在太鐘意食一餐可以滿足3個願望:無限雞煲、蒸1轉海鮮宴、任食老火湯底打邊爐同埋like fb+comment就可以無限添食手切薄片牛😍😍😍鋪面完全滿座,樓面工作人員仍然效率超高、脾氣超好咁serve客,值得一讚雞煲雖然要自己落手炒同自己計時間,但如果第一次黎食,店員會耐心溫馨提示個程序係點樣煮(如果屬正常食量既人士,建議食一轉雞煲好了,如果唔係之後既好野好大機會會享受唔到,咁就嘥咗😂😂)然後就黎轉蒸海鮮,樣樣都超新鮮,有滑滑鮮斑塊、生蝦、鮑魚、大蟶子、蜆、帶子粉絲底、同烏冬底,超正!最後,壓軸火鍋,由於我地今次有6個人,店員好好,肯俾多個湯底我地,所以揀左個招牌竹絲雞老火湯底外,就試埋店員推介性價比高既牛腩湯底(但個人都係鍾意竹絲雞湯底多啲),火鍋配料有埋豬皮、水魷、脆鯇魚、牛柏葉、鵝腸、丸、鮮蝦雲吞(呢個好好食)、手打墨汁花枝丸、手打蝦丸、生菜、娃娃菜、萵筍⋯⋯仲有麵、飲品任食任飲😍😍😍真係無得輸!食完仲有靚靚養顏甜品送:凍椰汁海燕窩❤️好味
真係無得輸!
食完仲有靚靚養顏甜品送:凍椰汁海燕窩❤️好味