2024-07-11
#港女覓食到荃灣想收工chill下,又想食下唔同味道嘅串燒,可以去試下呢間餐廳😙餐廳有燒鳥燒牛燒羊燒豚燒卷物燒海鮮燒魚小食蔬菜麵包等等,應有盡有,同埋仲可以留意返餐廳有唔同燒嘅方式:日/泰/港/川/西/新疆/韓式如果覺得唔夠味枱邊仲有孜然粉辣椒粉比你自己再增添口味。我地叫左焦糖青蘋果鵝肝多士 $108鵝肝厚身嫩滑,配上爽口嘅焦糖蘋果,解膩。多士都烤到脆身。燒免治雞肉軟骨棒(配月見) $38軟骨棒沾上蛋汁更加嫩滑可口鹽燒A4宮崎和牛 $58油花分布就適中檸蜜牛油包 $20烤脆左嘅多士配上酸甜嘅檸蜜牛油,當飯後甜品都唔錯。燒海鮮方面叫左元貝、蠔、白鱔、牙帶魚。仲有燒雞軟骨、雞翼、牛舌呢D又係必點必食。呢度嘅串燒即叫即燒,全部熱辣辣上枱!✨總結人均消費💸:$350/1人味道:🌕🌕🌕🌕🌑份量:🌕🌕🌕🌑🌑服務:🌕🌕🌕🌕🌑質素:🌕🌕🌕🌕🌑🍴 燒烤堂 (荃灣)📍荃灣川龍街118號百悅坊12樓::::::::୨୧::::::::୨୧::::::::୨୧:::::::::୨୧:::::::::#hkfoodie#eat#gathering #food #foodphotography #foodblog
如果覺得唔夠味枱邊仲有孜然粉辣椒粉比你自己再增添口味。
我地叫左
焦糖青蘋果鵝肝多士 $108
鵝肝厚身嫩滑,配上爽口嘅焦糖蘋果,解膩。
多士都烤到脆身。
燒免治雞肉軟骨棒(配月見) $38
軟骨棒沾上蛋汁更加嫩滑可口
鹽燒A4宮崎和牛 $58
油花分布就適中
檸蜜牛油包 $20
烤脆左嘅多士配上酸甜嘅檸蜜牛油,當飯後甜品都唔錯。
燒海鮮方面叫左元貝、蠔、白鱔、牙帶魚。
仲有燒雞軟骨、雞翼、牛舌呢D又係必點必食。
呢度嘅串燒即叫即燒,全部熱辣辣上枱!
✨總結
人均消費💸:$350/1人
味道:🌕🌕🌕🌕🌑
份量:🌕🌕🌕🌑🌑
服務:🌕🌕🌕🌕🌑
質素:🌕🌕🌕🌕🌑
🍴 燒烤堂 (荃灣)
📍荃灣川龍街118號百悅坊12樓
#hkfoodie#eat#gathering
#food #foodphotography #foodblogger #foodstagram #instafood #hkfood #foodpics #photooftheday #foodie #foodlover