2023-05-20 79 views
同朋友行完成日山,餓到不得了,見到4人餐好吸引,叫左黎試下,老闆見到我地2個人叫4人餐都嚇親首先職員上左肉串先,分別有羊、牛、雞、魷魚同埋蝦串,岩岩燒出黎好正,本人最愛係魷魚串同埋蝦串,魷魚鬚食起有陣陣既焦香味,但又唔會過份焦,而蝦係非常新鮮,咬落去彈牙結實而主菜既海鮮烤魚方面,我地叫左小小左辣,份量真係好多,魚上面仲有鮑魚,豆腐卜同埋小許既蘿蔔,仲有海量的綠色配料,令到整條魚更香更野味,魚係新解,魚因為放左係底,吸曬所以味道,但又唔會過咸,好正!最後係野飲方面,我地叫左咸檸樂,杯野好正!!太杯不得止,而且仲有好多水果,好正!!

2023-05-19 53 views
在麻辣年華的用餐經驗是一次令人滿意的享受。首先,前菜的「冰鎮滕椒魚皮」,清新的風味很適合開啟這次的餐點。接著,「江團魚(小辣)」及「十六香小龍蝦(微辣)」,兩款主食都帶出了麻辣料理的精髓。江團魚的魚肉口感緊實,配上青藤椒和蒜蓉蒸生蠔,味道豐富,而十六香小龍蝦則有深厚的香料風味,龍蝦肉質鮮嫩,都是值得一試的菜色。串燒部分的「至尊羊肉串」、「黑椒牛柳串」、「汁燒雞肉串」和「烤魷魚鬍」,肉質新鮮,調味得當,咬下去感覺非常的美味。至於飲品,「至尊水果茶」和「威檸樂」,果香茶香和酸甜口感都是用餐後的絕佳選擇,消解口中的辣味,感覺清爽。整體來說,麻辣年華的餐點和環境都給我留下了很好的印象。不僅食材新鮮,調味也恰到好處,是我很推薦的一家餐廳。

2023-05-18 352 views
今晚忽然想食烤魚,網上找了一會,便發現這間好評不少的烤魚店。晚上七時多到店,店內已坐滿一半客人。看了看餐牌,二人餐看來非常豐富,於是很快便決定點這個餐。另外由於見到隔壁客人的小龍蝦賣相,亦因為我從未品嘗過小龍蝦,所以額外多點了😂前菜是冰鎮藤椒魚皮。魚皮爽脆,搭配青瓜和芫茜,再配上酸酸麻麻的醬汁,十分清新和開胃。二人餐內的串燒也是雙份的。烤魷魚鬚味濃,不靱,香味足。烤雞肉串味道甜。黑椒牛柳串和羊肉串的孜然味重,而肉質軟腍。串燒的質素高👍🏻烤生蠔size不少,搭配蒜蓉、蔥和辣椒,十分惹味。而特別的地方是,擺放串燒於爐上,使串燒不會太快變冷,很用心的設計👍🏻小龍蝦的份量很多,見友人熟練的拆殼,我只管把小龍蝦醮醬便吃🤤小龍蝦肉質爽甜,醬汁濃味,有點像薯片熱浪的味道,剛好是我喜愛的味道♥️除了小龍蝦,亦有紅腸、青瓜和粟米,配上醬汁吃,令人食指大動😍主角上場🐟不得不讚的是魚肉非常滑溜,魚肉份量多,少骨,魚下巴也是一絕🤤湯底不會過於濃味,配料亦十分豐富,有鮑魚、蝦、豆卜、薯仔、酸菜、娃娃菜和金菇。因為不會太咸,反而愈吃愈想吃😋飲品選擇亦不少,加錢選了青檸柑桔梳打和水果茶,很大杯👍🏻吃烤魚果然還是要搭配

冰鎮藤椒魚皮

烤魷魚鬚

燒生蠔

十六香小龍蝦

海鮮烤魚
海鮮烤魚

飲品選擇亦不少,加錢選了青檸柑桔梳打和水果茶,很大杯👍🏻吃烤魚果然還是要搭配大大杯的消暑飲品🥤青檸柑桔梳打尤其出色,添加話梅增加飲料層次👍🏻水果茶亦唔太甜👍🏻

水果茶

食完八點幾,餐廳已接近坐滿,離開才發現門口有個室外位,已經有客人食住chill🍻

2023-05-18
Dinner
2023-05-17 50 views
昨天同朋友想食辣嘢,我哋都不約而同唸起楊屋道的麻辣年華😬!呢間舖裝修好玩味風,喺大量的霓虹光管襯托下,色彩繽紛鮮艷又新潮,打卡一流!店內大量卡位,坐得舒服!我哋點左烤魚套餐:~青藤椒冮團魚我地第一次食江團魚,多肉無小骨,肉質爽滑又不會散,如果怕多骨的人,這是必點之選!除咗魚之外,有大蝦、鮑魚都好新鮮,仲有豐富嘅配料:洋蔥圈、豆卜、娃娃菜、金菇、芽菜、一片片薯仔片,配上青藤椒特有的香辣味,非常惹味,湯味濃郁但一點也不咸,大愛!~串燒有羊肉串、牛柳串、雞肉串、炸魷魚鬚串,羊肉串一啲都唔鬚 ,而且肉汁鮮味,炸魷魚又香又脆!串燒燒得剛好,不會又亁又柴,鎖住肉汁,絕對推介大家!金銀蒜烤生蠔 蠔好大隻又新鮮,隻隻都好飽滿,配金銀蒜冇得輸,食完即刻想再encore🫣!麻辣小龍蝦冇諗過咁大碟,小龍蝦肉汁爽滑,而且辣到剛剛好,辣汁惹味又鮮,一路食一路舔辣汁,好爽!碟底仲有好多配菜,粟米塊、香腸、青瓜、芽菜等,大碟抵食!餐廳細心配上即棄手套,食得清潔又衛生~冰鎮藤椒魚皮魚皮爽口又彈牙,口感好滑,而且一啲都唔腥,有水準!~飲品青檸金桔梳打至尊水果茶兩份都好大杯,水果茶入邊有好多生果,解辣就最啱!整體餐廳質素
昨天同朋友想食辣嘢,我哋都不約而同唸起楊屋道的麻辣年華😬!

我哋點左烤魚套餐:
~青藤椒冮團魚

~串燒

金銀蒜烤生蠔

麻辣小龍蝦

~冰鎮藤椒魚皮

魚皮爽口又彈牙,口感好滑,而且一啲都唔腥,有水準!

~飲品
青檸金桔梳打
至尊水果茶

兩份都好大杯,水果茶入邊有好多生果,解辣就最啱!

整體餐廳質素十分高,店員態度服務細心,主動加湯,食到咁上下又幫我哋換碟!食物水準高,份量又足,只要想食麻辣,一定會首選此店!

2023-05-13 55 views
荃灣真係好多美食,朋友又介紹左間好餐廳比辣妹😋呢間餐廳係荃灣有兩間分店,裝修光猛,好多霓虹燈裝飾岩打卡,坐位夠寬敞,岩哂一班朋友黎食。- 冰鎮藤椒魚皮切到粗幼岩岩好,有口感,超爽口,調味又令人好開胃- 至尊海鮮烤魚有清江魚、江團魚、海鱸魚、海烏頭同八款湯底俾你揀,我地叫左肉多骨少嘅江團魚,厚肉唔鬆散,外層食落香脆,內裡肉質結實嫩滑;撲鼻而來香辣烤魚味,而青藤椒將烤魚嘅鮮味提升,好惹味!配料亦相當多,有超新鮮嘅鮑魚同蝦、紫洋蔥、娃娃菜、金菇、豆卜、芽菜、大大塊薯仔片,唔夠嘅話仲有大量配菜選擇比你添加,索哂湯嘅精華!最欣賞佢果種辣唔係公式化重味精嘅辣,而係有層次,唔會食完口渴嘅辣- 金銀蒜烤生蠔每隻蠔都飽滿肥美,食得出唔係雪藏貨,烤嘅時候加入蒜蓉同滾油,帶出蒜香味,價錢又合理- 麻辣小龍蝦有成廿幾隻龍蝦,應該有認真選過用料,每隻爽口彈牙,無奇怪異味,加左32味香料爆香,好滋味-串燒 (至尊羊肉/黑椒牛柳/汁燒雞肉/魷魚鬚)最怕串燒燒得太乾,將所有水份都流失,呢度唔會,羊肉肥瘦平均、燒牛肉油脂燒到脆邊,肉味香濃、雞肉串甜甜燒汁香,而且醃料調味同孜然粉比例岩岩好飲品叫左百香果多多同至尊水果茶,
荃灣真係好多美食,朋友又介紹左間好餐廳比辣妹😋

- 冰鎮藤椒魚皮

切到粗幼岩岩好,有口感,超爽口,調味又令人好開胃

- 至尊海鮮烤魚

- 金銀蒜烤生蠔

- 麻辣小龍蝦

-串燒 (至尊羊肉/黑椒牛柳/汁燒雞肉/魷魚鬚)

飲品叫左百香果多多同至尊水果茶,超勁量,好多厚切香甜生果,兩杯飲落清新舒暢,解辣一流🤓

店員服務態度親切,會自動加水換碟,又會問吓客人意見,由入去坐低到埋單離開都好有禮貌,值得一讚👍🏻

2023-05-13 39 views
🌶️好耐冇食過辣嘢啦,所以今次就去咗位於荃灣嘅麻辣年華,食返個火辣辣晚餐!🤪🥢我哋叫咗個麻辣時光海鮮四人餐,食物相當豐富,有烤魚配金湯酸菜、生蠔、至尊羊肉串、黑椒牛柳串、汁燒雞肉串、烤魷魚鬚、烤鮮蝦、麻辣小龍蝦、暴力青瓜、同埋兩杯800ml至尊水果茶😍🐟烤魚配金湯酸菜呢盆烤魚材料相當豐富,有鮮蝦、鮑魚、娃娃菜、金菇等,當然唔少得烤魚主角—江團魚,烤魚肉質鮮嫩,吸收咗酸菜魚湯嘅精華,食落相當入味,鍾意食烤魚嘅你,你千祈唔好錯過!🦪生蠔生蠔配上蒜蓉,完全冇腥味,咬落好Juicy,yummy!🍢串燒拼盤呢個餐可以一次過食到雞牛羊海鮮串燒,串燒燒得好入味,羊肉唔會太羶,牛肉口感結實,雞肉口感鮮嫩,魷魚同烤蝦爽口彈牙,串燒達人必點!🦐麻辣小龍蝦呢盆小龍蝦麻辣惹味,每一啖都有醬汁精華,食到我停唔到口,推薦俾鍾意重口味嘅人試下!🍹至尊水果茶食咗咁多辣嘢,當然要配上呢杯清新嘅水果茶解吓辣!你杯水果茶甜度適中,清新可口,材料仲相當豐富!😇總結呢間餐廳食材新鮮,食物烹調水準幾高,店員相當有禮貌同埋招呼周到,裝修都幾特別,絕對會帶朋友去食多次!🦦麻辣年華 (荃灣)荃灣楊屋道73號地下

🐟烤魚配金湯酸菜

🦪生蠔
生蠔配上蒜蓉,完全冇腥味,咬落好Juicy,yummy!

🍢串燒拼盤

🦐麻辣小龍蝦

🍹至尊水果茶

🦦麻辣年華 (荃灣)
荃灣楊屋道73號地下
2023-04-21 141 views
首先係烤魚,我地揀左江團魚,真係好大條,夠2-3個人食,配菜有青滕椒、金針菇、薯仔片、百頁豆腐同埋娃娃菜,香辣嘅口味以及魚口嘅嫩滑,再加上配菜真係好好味,而且魚冇咩骨,啱曬怕骨嘅朋友❤️🤤另外點左四款串燒,分別係至尊羊肉串、黑椒牛肉串、烤肥腸、烤雞全翼,每款都有兩串。我個人最鍾意嘅係黑椒牛肉串,牛肉嫩口多汁,再加上啲黑椒醬汁非常惹味。😆👌我地仲點左呢度招牌超值套餐,總共有45串,包括雞肉串、牛肉串、豬頸肉、雞翼尖、烤豆乾、烤脆丸、烤粟米、魚豆腐同埋芝士腸等,超級豐富,一定夠食!其中我最鍾意嘅係烤豆乾同埋烤粟米,細細粒但好煙韌!😋😄最後點左至尊水果茶同埋百香果多多,兩款都好清新,水果茶入面好多水果粒!🤤🤤

2023-04-15 126 views
麻辣年華出名烤魚又滑又香,今日點咗個江團魚小辣,果然超正!原條大大條魚夠晒份量, 兩個人都夠食,而且好有魚味;食烤魚最緊要個芡汁底打得靚,食得出都落左不少花椒胡椒等,辣辣地夠晒香濃惹味~另外試咗個串燒,落咗啲孜然粉調味,有種掃街風味,吊一吊味寧舍唔同😋燒牛串同魷魚火候啱啱好,啲肉唔會太老或者韌,保持係最嫩滑嘅狀態,食到欲罷不能!燒茄子落咗好多蒜茸,燒出嚟超香,送咗啲蒜頭食真係冇得彈!最後值得一讚嘅係飲品大大杯,尤其係水果茶,真材實料生津解渴,食晒成餐飯都夠飲!綜合而言,餐廳嘅食物水準高,用料新鮮,裝修燈飾都有花心思環境唔錯,鍾意食麻辣嘢嘅朋友仔不妨一試~另外餐廳有龍蝦仔,不過今次就冇試到,所以比唔到意見,但係烤魚同埋串燒就值得推介🤩

2023-04-15 86 views
經過開楊屋道一定會見到咁耀眼既紅色招牌🤩見到咁IGable一手諗住入去打下卡~點知啲野又幾好食!!揀岩時候晏晝4點幾黎食😎舖面無咩人唔洗咁迫咁嘈~仲有午市烤魚優惠添啊!!$198一條真係好好好好抵!!仲有好多野食可以揀🤤超級多款串燒~正所謂多啲麻辣~不負年華😏黎到麻辣年華一定一定要食辣野先對得住自己個胃😌檸檬鴨掌 $53酸酸辣辣既感覺~有啲似泰式鳳爪~但比泰式更惹味😍酸得黎辣勁都幾凌厲下,做開胃小食真係一流!雖然勁多款小食可以揀,但我揀左燒茄子($38)一試🤣因為同朋友都超鐘意茄子嘩嘩嘩~上一台已經食指大動😚超級多蒜超惹味!岩哂鐘意重口味既人類。話雖如此,但都食得出茄子既鮮甜,好出色!!食到一半,要叫啲野飲解下辣😂左:西瓜啵啵冰 $39飲落有啲似西瓜味既汽水,好多西瓜蓉加有汽既酸乳,勁fresh右:至尊水果茶 $48勁勁勁多水果,好似一野就吸收哂全日既維他命咁😂唔死甜解膩一流登登~重頭戲烤魚建議唔食辣既朋友都要叫微辣試試,麻辣年華既辣真係調得好好味唔係講笑😝魚肉嫩滑,仲有食極都有既配菜:娃娃菜,金菇,薯仔片,魚蛋!全部都掛湯一流忍唔住一啖接一啖😍極滿足!埋單$400有找😂識食一定午餐時

揀岩時候晏晝4點幾黎食😎舖面無咩人唔洗咁迫咁嘈~

檸檬鴨掌 $53

食到一半,要叫啲野飲解下辣😂
左:西瓜啵啵冰 $39
右:至尊水果茶 $48

登登~重頭戲烤魚

極滿足!埋單$400有找😂識食一定午餐時段黎!
2023-04-03 124 views
荃灣多好西,就約左情人食間烤魚店環境舒服企理,好多打卡位,玩味十足見menu 好多選擇,有串燒烤魚,花多眼亂,樣樣都好吸引烤原條鮮魷$49魷魚新鮮,魷魚鬚燒到好香脆至尊紅柳羊肉串$48肉質同油脂比例幾好,唔會騷,孜然粉好香烤年糕$29食落暖暖地,口感煙煙韌韌又有孜然嘅味道江團魚(鮮茄濃湯)$298魚質地肉質結實,好厚肉。魚皮有孜然作調味,食落香口惹味。湯底微酸帶清甜,味道清新開胃。又有勁多配菜,蕃茄芫荽紫洋蔥金菇薯仔豆腐娃娃菜,索哂d 湯既精華好正鹽酥雞$48炸到外脆內酥不油不膩,唔會太大件,容易入口至尊水果茶$48大大杯,入面好多水果,色彩繽紛,水果新鮮,飲落茶味香濃,好香水果香氣百香果多多$39味道香甜
荃灣多好西,就約左情人食間烤魚店
環境舒服企理,好多打卡位,玩味十足
見menu 好多選擇,有串燒烤魚,花多眼亂,樣樣都好吸引

烤原條鮮魷$49
魷魚新鮮,魷魚鬚燒到好香脆

至尊紅柳羊肉串$48
肉質同油脂比例幾好,唔會騷,孜然粉好香

烤年糕$29
食落暖暖地,口感煙煙韌韌又有孜然嘅味道
江團魚(鮮茄濃湯)

江團魚(鮮茄濃湯)$298

鹽酥雞$48
炸到外脆內酥不油不膩,唔會太大件,容易入口

至尊水果茶$48

百香果多多$39
味道香甜
2023-03-16
江團魚(鮮茄濃湯)
2023-03-31 89 views
📍麻辣年華 (荃灣)荃灣楊屋道73號地下特式裝修-烤苕皮 苕皮係用紅薯澱粉做成嘅寬粉條 大大塊 包住豬肉碎同酸豆角 煙煙韌韌有咬口🤤-鹽酥雞炸到口感酥脆-惹味烤牛蛙香辣 肉質細嫰-烤極品生蠔大大隻手掌咁大嘅生蠔 蒜味十足 鮮嫩美味🤤-麻辣燙串串香 $158/31串鮮鮑魚 鮮海蝦 魚豆腐 牛柏葉 雞翼尖 鳳爪 腸仔 鴨胗 牛肚 脆魚丸 西蘭花 豬耳 香菇 豬肚麻辣惹味 食到停唔到口🤤-超值組合 $158 /45串 抵食雞肉串 牛肉串 豬頸肉 雞翼尖 烤豆乾烤脆丸 烤粟米 魚豆腐 芝士腸一班朋友摸住酒杯底 嘆串燒 簡直一流👍🏾-青檸金桔蘇打酸酸嘅青檸金桔配蘇打水 生津解渴-百香果多多酸酸甜甜 透心涼戰績彪炳😂😂😂🌟 整體用餐體驗🌟🌟餐廳環境( 4/5):裝修別緻新穎
🌟餐廳服務 ( 4/5):親切有禮
🌟食物種類 ( 4/5): 多款特式串燒🌟食物味道 ( 4/5):出色惹味
📍麻辣年華 (荃灣)
荃灣楊屋道73號地下

🌟食物味道 ( 4/5):出色惹味
2023-03-30
Dinner
2023-03-27 125 views
串燒荃灣楊屋道麻辣年華有烤魚/串燒串燒多款到選擇困難是是但但咩都試下細細串可選大中小辣調味都有8成似內地金銀蒜生蠔 (生蠔大隻新鮮)燒茄子(蒜蓉配搭好香)見好多客人都食烤魚下次再來試試烤魚
串燒
荃灣楊屋道
麻辣年華
有烤魚/串燒
串燒多款到選擇困難
是是但但咩都試下
細細串可選大中小辣
調味都有8成似內地
金銀蒜生蠔 (生蠔大隻新鮮)
燒茄子(蒜蓉配搭好香)
見好多客人都食烤魚
下次再來試試烤魚

2023-03-24 79 views
今日路經荃灣楊屋道見到呢間主打麻辣菜式嘅舖頭一望原來佢中午都做緊唔少嘅特價同埋套餐烤魚嘅價錢真係勁抵但我哋由於都係諗住食少少嘅關係所以最後都係食左午市套餐試咗個八珍海鮮配蕃茄湯底米線入邊嘅海鮮配料真係絕對冇手軟魚片成6,7塊,口感好嫩滑,亦都冇魚骨鮑魚仔都有成三粒,口感好彈牙因為有咁多海鮮係入邊個湯亦都勁鮮甜另外叫咗個啫啫燒茄飯一上菜濃烈嘅蒜蓉香味配搭住燒烤醬已經令到你嘅食慾大動茄子亦都非常之厚身,可以一絲一絲咁夾出嚟配搭白飯食用簡直就係白飯殺手另外,我哋亦都加點左幾串串燒串燒嘅調味料孜然粉非常之突出羊肉串肉質同油脂嘅比例亦都係超正都係配白飯嘅好好選擇當然唔少得叫左嘢飲嚟中和一下咁重口味嘅配搭至尊水果茶同百香果多多相對比較甜一啲如果鍾意冇咁甜嘅朋友,記得叫佢哋少甜但相對來講係非常之解渴

今日路經荃灣楊屋道見到呢間主打麻辣菜式嘅舖頭
一望原來佢中午都做緊唔少嘅特價同埋套餐

烤魚嘅價錢真係勁抵
但我哋由於都係諗住食少少嘅關係
所以最後都係食左午市套餐

試咗個八珍海鮮配蕃茄湯底米線
入邊嘅海鮮配料真係絕對冇手軟
魚片成6,7塊,口感好嫩滑,亦都冇魚骨
鮑魚仔都有成三粒,口感好彈牙
因為有咁多海鮮係入邊個湯亦都勁鮮甜

另外叫咗個啫啫燒茄飯
一上菜濃烈嘅蒜蓉香味配搭住燒烤醬已經令到你嘅食慾大動
茄子亦都非常之厚身,可以一絲一絲咁夾出嚟配搭白飯食用
簡直就係白飯殺手

另外,我哋亦都加點左幾串串燒
串燒嘅調味料孜然粉非常之突出
羊肉串肉質同油脂嘅比例亦都係超正
都係配白飯嘅好好選擇

當然唔少得叫左嘢飲嚟中和一下咁重口味嘅配搭
至尊水果茶同百香果多多相對比較甜一啲
如果鍾意冇咁甜嘅朋友,記得叫佢哋少甜
但相對來講係非常之解渴
2023-03-17
Lunch
  • 啫啫燒茄飯
2023-03-04 125 views
位於荃灣,麻辣年華鍾意食串燒嘅人一d都唔陌生,但鍾意食串燒又唔知邊間好朋友,可以來呢度試試 👍價錢相對串燒唔貴,多款串燒,百幾蚊幾十串你見過未?我都係咁被吸引左入去 😂 最滿足嘅係仲有個爐(興)熱下,唔怕咁快凍晒👍麻辣串燒就用湯嘅,第一次見,連鮑魚都有一隻啊。但麻辣串燒就相對內臟食物較多,辣品可選大中小辣,點都有一款啱你啊 😋#hkfood #foodie #hkfoodie #hkfood #香港美食 #hkfoodblogger #美食 #foodphotography

價錢相對串燒唔貴,多款串燒,百幾蚊幾十串你見過未?

知道有燒苕皮即刻一行五人第一次嚟試吓,入座俾咗四人枱,我哋話唔夠坐,叫我哋坐住先轉個頭轉比我哋,用QR code落單!當我哋落咗一張單啲嘢食仲未嚟叫我哋轉枱,跟住我哋就揀咗啲串燒、烤魚丶熟食,突然無啦啦嚟咗個湯米線!我同佢講我哋冇叫佢死都話係我哋張枱,仲話唔肯退,最後發覺原來係我哋隔籬枱個女仔自己一個人叫嘅,佢話我哋轉左枱更正QR code…唔好玩啦你叫我哋落單之後叫我哋轉走㗎,都冇同我哋講過要重新落單,都費事睬佢!嘢飲都幾貴麻麻哋,串燒真係10分失望所有嘢都係凍冰冰,尤其是嗰個拼盤同埋嗰個串串入邊啲嘢都好下欄嘢,如果純粹為咗打卡影相可以叫一次,但係無論味道性價比都是10分低,烤魚就真係好味!紅糖糍粑質感奇怪,小蘇肉嗰啲全部都唔好食,真係冇乜嘢出色除咗個烤魚食得下,苕皮ok最搞笑係有個姐姐上菜嘅時候倒瀉嘢整到我張凳件衫都係,然後問都唔問就攞我用緊張濕紙巾去抹嘢,我都好禮貌地同佢講:唔該你轉頭俾個張濕紙巾我,佢即刻火雲邪神上身嘈聲粗氣:得啦,實俾返你個喎?你放心唔使驚…你冇嘢吖嘛?我用緊嘅濕紙巾你冇出聲就咁喺我面前攞咗去用,我都係叫你攞返張返嚟俾我,你仲發返我圍,倒瀉嘢整到我都冇出聲仲咁

最搞笑係有個姐姐上菜嘅時候倒瀉嘢整到我張凳件衫都係,然後問都唔問就攞我用緊張濕紙巾去抹嘢,我都好禮貌地同佢講:唔該你轉頭俾個張濕紙巾我,佢即刻火雲邪神上身嘈聲粗氣:得啦,實俾返你個喎?你放心唔使驚…你冇嘢吖嘛?我用緊嘅濕紙巾你冇出聲就咁喺我面前攞咗去用,我都係叫你攞返張返嚟俾我,你仲發返我圍,倒瀉嘢整到我都冇出聲仲咁惡,可能真係個別事件啦但係真係好唔愉快囉