朋友住在土瓜環新屋苑,她大大推薦樓下商場的「Still」餐廳,話每有朋友探訪時都是指定餐廳食午餐或晚餐。餐廳裝潢非常舒服,間隔出色,座位設計得不會有其他食客坐在旁邊。➸ 1. 慢燉紐西蘭羊膝(Braised Lamb Shank)午市套餐有燉羊膝,絕對是性價比最高的選擇 。紐西蘭羊膝肉質纖維細膩,經大廚低溫慢燉後,骨肉輕易分離,入口即化。搭配的薯蓉亦非常綿密,吸附肉汁精華,非常滋味。➸ 2. 烤鴨西班牙飯(Roast Duck Paella)突破傳統西班牙海鮮飯框架,大廚選用燒鴨入饌。鴨肉味道有點像滷水煮法,完全顛覆了西班牙飯的既定印象,保留了本身口感,卻又增添一份肉香味。➸ 3. 是日沙律與餐湯沙律不是一般行貨,餐廳亦加上是日魚生作為伴菜。餐湯為南瓜湯,非常濃郁。➸ 4. 招牌西班牙水果茶同樣,餐廳走fusion 風格。先用上紅茶為基底,水果就選用芒果和與百香果調製。入口先迎來熱帶水果的酸甜,餘韻就是紅茶的回甘。➸ 5. 抹茶麻糬鮮奶咖啡抹茶、麻糬、鮮奶、咖啡集一身。奶泡打得綿密,味道真的是有錢入心散發出來。麻糬是另外用竹籤穿起來,餐廳不會將麻糬放入鮮奶咖啡之中,避免影響其本身的味道
➸ 3. 是日沙律與餐湯
是日餐湯
是日沙律
➸ 4. 招牌西班牙水果茶
➸ 5. 抹茶麻糬鮮奶咖啡
抹茶、麻糬、鮮奶、咖啡集一身。奶泡打得綿密,味道真的是有錢入心散發出來。麻糬是另外用竹籤穿起來,餐廳不會將麻糬放入鮮奶咖啡之中,避免影響其本身的味道,保留了Q彈質地。
抹茶麻糬鮮奶咖啡
餐廳舒服到我差點連今日的目的都忘記了,我是來拜訪朋友,不是來拜訪餐廳的。
2025-04-13
$150 (Lunch)
是日餐湯
是日沙律
抹茶麻糬鮮奶咖啡
.‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.🇪🇸 有誠意經營嘅好味西班牙餐廳 @ 🌟 Still 🌟.💁‍♀️ 圖片展示美食為:二人晚市套餐 HKD 698招牌西班牙水果茶 HKD 58西班牙鮮果特飲 HKD 68.👽 呢間西班牙餐廳好有驚喜,價錢實惠味道又好。叫左個「二人晚市套餐」真係抵食到爆,有齊三款前菜、主菜、甜品。份量啱啱好,但滿足感爆燈!.🐙 揀左「香煎慢煮八爪魚」,先慢煮3個鐘再煎香,好粗身,但咬落去完全唔韌,調味好正,仲越咬越出汁。.🦐 另外「西班牙白毛豬火腿虎蝦卷」絕對必叫,白毛豬火腿包住虎蝦,呢個配搭真係無得輸!捲住嗰隻虎蝦幾大隻,最驚喜係火腿嘅油香滲入蝦肉度。.🛸 仲有「松露白毛豬火腿飛碟」,熱辣辣上枱,一咬開個飛碟,松露味爆發!入面啲半溶芝士拉絲,夾住火腿嘅鹹香,邪惡到不得了。.🥘 食西班牙菜必食「招牌西班牙海鮮炒飯」,啲飯粒用魚湯慢煮到九成熟,每啖都好濃郁好味。三文魚籽卜卜爆開,配埋大蜆、魷魚圈、虎蝦,仲有平時少見嘅沖繩海葡萄。.🍮 甜品再嚟「煙韌之選」,其實即係西班牙甜油條拼日式蕨餅。Churros炸到外脆內軟,砂糖同肉桂粉沾到滿滿,點埋濃朱古力醬。日
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
🇪🇸 有誠意經營嘅好味西班牙餐廳 @ 🌟 Still 🌟
💁‍♀️ 圖片展示美食為:
二人晚市套餐 HKD 698
招牌西班牙水果茶 HKD 58
西班牙鮮果特飲 HKD 68

二人晚市套餐

🍮 甜品再嚟「煙韌之選」,其實即係西班牙甜油條拼日式蕨餅。Churros炸到外脆內軟,砂糖同肉桂粉沾到滿滿,點埋濃朱古力醬。日式蕨餅就配上黑糖漿同黃豆粉,一脆一軟嘅組合,完美收尾。

二人晚市套餐

🍹 嘢飲有好多方便揸車人士嘅選擇,「招牌西班牙水果茶」紅茶底好香醇,芒果同熱情果嘅酸甜,仲有粒粒果肉,「西班牙鮮果特飲」有橙、蘋果、藍莓、熱情果加七喜,解膩一流。

招牌西班牙水果茶

😚 呢度成個環境同感覺真係非常CHILL,餐牌好多選擇,嘢食好有水準,坐得舒服,啱晒嚟撐枱腳,服務又好好,有誠意經營,絕對值得支持。

📍 紅磡馬頭圍道63號啟岸1樓06號舖
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
💯 最真實的美食點評 ❤️ 歡迎報料 ❤️
꧁𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌꧂
$475 (Dinner)
  • 西班牙鮮果特飲
2025-04-28 0 views
呢間係家姐好鍾意的西班牙餐廳。今次終於有機會去試下!餐廳裝修都幾有特色。Lunch set都幾抵:餐湯/沙律+飲料+主食,食得過。推薦松露白毛豬飛碟$88推薦!裏面的芝士好好食,裏面有塊ham同脆皮多士又好夾!有四塊非常抵食豚角煮西班牙飯$158西班牙煮得好juicy,D飯不是半生熟,係岩岩好大約8成。有D似我係西班牙食的,好正宗。+$28甜品Churros是日甜品係Churros,西班牙的特色甜品,外層好多cinnamon粉,配搭朱古力醬口感豐富,好食。另外要讚下呢度的飲品,杯水果茶非常fresh,味道不單調,有水果的香氣同酸度適中。🥢Still 🌏紅磡馬頭圍道63號啟岸1樓06號舖
呢間係家姐好鍾意的西班牙餐廳。今次終於有機會去試下!
餐廳裝修都幾有特色。
Lunch set都幾抵:餐湯/沙律+飲料+主食,食得過。
推薦松露白毛豬飛碟$88

豚角煮西班牙飯$158

+$28甜品Churros

🥢Still
🌏紅磡馬頭圍道63號啟岸1樓06號舖
2025-04-26 0 views
啟岸地下同一樓的「啟岸巷子」開咗唔少餐廳,不過人流一直都唔算旺。好似呢間主打日本同西班牙菜式嘅西餐廳,環境舒服,食物有水準,有時得閒我都會特登嚟食吓,支持有心的小店。今日點了兩款午餐,感覺到日式同西班牙風味嘅混搭幾有心思。套餐可以揀沙律或者湯。🏅松露廣島蠔意粉,用咗廣島蠔,雖然個頭唔大,但蠔味好突出,扁意粉吸晒香濃醬汁,食落香氣好足。🏅西京比目魚米形意粉,比目魚用咗西京味噌醃過,味道偏鹹香,配埋口感滑滑的米形意粉,幾特別又易入口。加$15可以升級特飲。🏅招牌西班牙水果茶:唔係一般用茶包沖出嚟嗰種,入口有明顯芒果果香,飲落有層次感。🏅紅石榴熱情果特飲,酸甜平衡,幾醒胃。另外加$28可以升級甜品。🏅西班牙油炸鬼配黑糖漿。炸到外層微脆,咬落去有彈性,黑糖漿香而唔膩,幾有驚喜。

西京比目魚米形意粉

加$15可以升級特飲。
🏅紅石榴熱情果特飲,酸甜平衡,幾醒胃。

另外加$28可以升級甜品
2025-04-26
$212 (Lunch)
西京比目魚米形意粉
2025-04-24 0 views
第一次嚟到土瓜灣啟岸,開咗好多特式嘅餐廳,今次揀左Still西班牙餐廳,全落地玻璃,環境優美舒適南瓜甘筍湯南瓜甘筍湯,味道清甜濃郁,口感綿密青提子沙律新鮮沙律菜,配上青提子、醋汁,健康又醒胃松露廣島蠔意粉鮮甜廣島蠔,配松露意粉,意粉口感軟硬通中,味道不錯香烤黃油春雞 香烤黃油春雞,肉質非常幼嫩又多汁,值得推薦👍🏻海鮮炸波波 海鮮炸波波,炸得非常鬆脆,內層薯蓉綿密招牌西班牙水果茶招牌西班牙水果茶,香醇的紅茶底,配上新鮮水果肉,清甜可口蜂蜜咖啡咖啡夠香醇,雖然吾太有蜂蜜味,但口感幼滑

南瓜甘筍湯
南瓜甘筍湯,味道清甜濃郁,口感綿密

青提子沙律
新鮮沙律菜,配上青提子、醋汁,健康又醒胃

松露廣島蠔意粉
鮮甜廣島蠔,配松露意粉,意粉口感軟硬通中,味道不錯

香烤黃油春雞
香烤黃油春雞,肉質非常幼嫩又多汁,值得推薦👍🏻

海鮮炸波波
海鮮炸波波,炸得非常鬆脆,內層薯蓉綿密

招牌西班牙水果茶
招牌西班牙水果茶,香醇的紅茶底,配上新鮮水果肉,清甜可口

蜂蜜咖啡
咖啡夠香醇,雖然吾太有蜂蜜味,但口感幼滑

2025-04-17
  • 香烤黃油春雞
  • 招牌西班牙水果茶
係附近做完嘢 Try下佢個lunch menu😛套餐包前菜+主食+飲品,仲可以升級食埋甜品~佢哋啲特色飲品有好多款揀😆.🍖慢煮紐西蘭羊膝羊膝肉質軟嫩,湯汁濃郁卻不會讓人覺得膩,搭配旁邊的薯泥,簡直是絕配,每一口都充滿滿足感😋.🍝 鯷魚蒜香帶子扁意粉鯷魚碎有少少鹹鮮味~帶子煎到微微酥脆,內裡卻保持著那種溏心的完美口感!意粉非常吸汁😆.🍡 煙靭雙拼:西班牙油條 x 日式蕨餅現炸的西班牙油條外脆內軟,搭配冰涼的蕨餅,後者軟糯的口感裹著黃豆粉,兩種風味的完美結合😗.🍹西班牙鮮果特飲結合了百香果和芒果的酸甜,喝下去後清爽的氣泡感瞬間喚醒味蕾,讓人感覺如沐春風,非常適合解渴🤩.🍵抹茶麻薯鮮奶抹茶麻薯的苦甜平衡得恰到好處,麻薯的Q彈搭配香濃的鮮奶~
係附近做完嘢 Try下佢個lunch menu😛
套餐包前菜+主食+飲品,仲可以升級食埋甜品
佢哋啲特色飲品有好多款揀😆
🍖慢煮紐西蘭羊膝
🍝 鯷魚蒜香帶子扁意粉
🍡 煙靭雙拼:西班牙油條 x 日式蕨餅
🍹西班牙鮮果特飲
🍵抹茶麻薯鮮奶
抹茶麻薯的苦甜平衡得恰到好處,麻薯的Q彈搭配香濃的鮮奶~
Tasting Event
踏入生日月,又畀多個理由豬太郎食多幾餐好嘢!今次朋友帶我嚟到土瓜灣站附近嘅啟岸,食一間好有特色嘅西日料理!.➜黑松露蘑菇湯&菠蘿沙律啖啖都係黑松露同菇嘅香味,只係會食到有微微嘅菇碎;菠蘿沙律用黑醋調味夠晒清爽,好啱夏天。.➜緹魚蒜香帶子扁意粉緹魚加熱之後嘅鮮味更加濃郁,每啖意粉都食到蒜香同微微嘅辣味,而兩隻大大粒嘅帶子熟得啱啱好,彈牙鮮味。扁意粉嘅份量都好足!.➜慢燉紐西蘭羊膝見到隔誰枱份羊膝已經好心動!超大件!仲有薯泥鋪係底,薯泥唔係綿晒,仲有粉粉顆粒感,夾埋羊膝同醬汁一齊食,口感好豐富!超滿足呀!.➜海鮮炸波波Mix埋幾款海鮮嘅肉,咬落鮮美又香口嘅炸波波超正!Lunch Set +$28就試到!絕對係必叫小食!仲有仲有!佢哋嘅Signiture Drink真係又靚又好飲,Toping用咗新鮮水果,甜甜哋、好清爽!.#msmessypig_food
➜黑松露蘑菇湯&菠蘿沙律

➜緹魚蒜香帶子扁意粉
➜慢燉紐西蘭羊膝
➜海鮮炸波波

#msmessypig_food
2025-04-09
$220 (Lunch)
  • 招牌西班牙水果茶
  • 海鮮炸波波
  • 慢燉紐西蘭羊膝
  • 鯷魚蒜香帶子扁意粉
  • 香煎慢煮八爪魚
🇪🇸🍴這家位於商場一樓的西班牙小館,推門而入頓覺別有洞天——整面落地窗將陽光毫無保留地引入室內,在磨石子地板上投下長長的光斑,開闊明亮的空間令人頓感心情明媚;空氣中瀰漫著蒜香橄欖油與藏紅花的溫暖氣息,間或飄來幾縷室內盆栽的清新綠意。吧台邊的高腳椅與垂落的銅製吊燈相映成趣,整個空間沉浸在一種微醺而慵懶的氛圍之中。Still Lunch Set:餐湯/沙律+飲料+主食 🧑‍🍳飲料:🫖西班牙水果茶將芒果熱情果紅茶由玻璃小壺緩緩傾注至盛滿新鮮水果的小杯中,茶湯與果肉交織出繽紛的色彩,別有一番雅緻情趣。🍸西班牙氣泡水果酒STILL自家釀製的西班牙水果氣泡酒,杯緣懸掛著晶瑩氣泡,杯身輕盈地托起繽紛水果切片,綿密細緻的氣泡輕躍,水果的微酸和香甜慢慢釋放。🧑‍🍳主食:🐑🇳🇿慢燉紐西蘭羊膝以叉輕觸,燉煮至軟嫩的羊膝肉便會剝落,入口細緻醇厚,帶著甘甜。底部鋪滿蓬鬆綿密的奶油馬鈴薯泥,濃郁奶香與肉汁交融,超滿足份量帶來滿滿幸福感🥰🥰🥰。 🍞🐟吞拿魚他他佐新鮮的吞拿魚細丁,拌入橄欖油、檸檬汁與香草,呈現粉嫩晶瑩的質地。搭配烤至酥脆的麵包片,魚肉的鮮甜與麵包香氣,清爽開胃。😋

Still Lunch Set:餐湯/沙律+飲料+主食

🧑‍🍳飲料:

🫖西班牙水果茶

🍸西班牙氣泡水果酒

🧑‍🍳主食:

🐑🇳🇿慢燉紐西蘭羊膝

🍞🐟吞拿魚他他佐
2025-04-11 193 views
土瓜灣嘅The Vantage係該區嘅美食集中地,日韓cafe都進駐該哋。餐廳用咗多塊玻璃,透光率十足,亦都用咗好多綠化植物做裝飾,感覺好休閒舒適。澳洲安格斯西冷 $228比較厚身嘅澳洲牛肉西冷,牛肉外層煎到微焦,內層肉質粉嫩多汁。鰻魚海鮮西班牙飯 $158西班牙飯屬於輕食,鰻魚充滿光澤食落鮨甜又唔多次。然後西班牙飯粒充滿煙韌感,收晒醬汁變成金黃嘅味道。飲品方面就試吓西班牙鮮果特飲,啱晒咁熱嘅天氣。Still (紅磡)紅磡馬頭圍道63號啟岸1樓06號舖

澳洲安格斯西冷 $228

鰻魚海鮮西班牙飯 $158

飲品方面就試吓西班牙鮮果特飲,啱晒咁熱嘅天氣。

Still (紅磡)
紅磡馬頭圍道63號啟岸1樓06號舖
這幾天Coldplay演唱會,Airside的餐廳都變得人頭湧湧,所以我們要逃離啟德,在啟德附近兩個站就是土瓜灣站,住在啟岸的朋友介紹我來這間很不錯的西班牙餐廳融合了西班牙風和日式,都是我們喜歡的口味,午餐性價比也不錯我點了老闆推介的Mini Burger 餡料是牛臉肉煮得很軟腍,一口吃下去,實在太適合女生 胃口不大又想吃點精緻的!另外朋友就點了一款意粉,好像是鯷魚蒜香扁意粉,去過歐洲就知道,這種配搭風味十足,而且鹹香很開胃。下午想放鬆一下來杯Sangria 可以選有酒或者沒有酒的,味道一樣好飲,甜甜的有點果香 這個配搭很不錯,Juicy 又很清爽解膩,另外還點了抹茶麻糬鮮奶,一口煙靭的麻糬配配上香濃的抹茶香氣,拉花的圖案也很好看!📍Still (紅磡)紅磡馬頭圍道63號啟岸1樓06號舖

📍Still (紅磡)
紅磡馬頭圍道63號啟岸1樓06號舖
  • Sangria
  • Mini  burger
2025-04-09 147 views
朋友剛搬左黎呢度附近住,介紹左呢間餐廳俾我。呢度嘅環境真係好chill,餐廳右側都係落地玻璃,陽光自然咁滲入嚟,食飯嘅時候感覺特別舒服。Lunch set包左餐湯/沙律,主菜同甜品。今日係南瓜甘筍湯,湯底細滑,味道清甜,飲落去好暖胃。另外點左海鮮炸波波(Seafood Croquettes),外皮炸得金黃香脆,每一啖都係滿滿嘅海洋風味。鯷魚蒜香帶子扁意粉(Scallops Aglio e Olio,帶子大粒又鮮甜,外皮煎得香脆,配埋鯷魚同蒜香味既扁意粉,味道非常惹味。至於烤鴨西班牙飯(Roast Duck Paella),鴨皮煎得香脆,鴨肉嫩滑,飯底吸收晒鴨油嘅香味,每一口都係滿滿嘅滿足感。最後試咗佢哋嘅特飲,清新嘅水果味道為整餐飯畫上完美句號,飲完之後感覺特別清爽。呢度的環境定係食物質素都令人滿意。如果你鐘意chill住慢慢享受西班牙美食,呢度絕對係一個唔錯嘅選擇。
朋友剛搬左黎呢度附近住,介紹左呢間餐廳俾

我。呢度嘅環境真係好chill,餐廳右側都係落

地玻璃,陽光自然咁滲入嚟,食飯嘅時候感覺特別舒服。

Lunch set包左餐湯/沙律,主菜同甜品。今日

鯷魚蒜香帶子扁意粉(Scallops Aglio e

Olio,帶子大粒又鮮甜,外皮煎得香脆,配埋

鯷魚同蒜香味既扁意粉,味道非常惹味。

至於烤鴨西班牙飯(Roast Duck Paella),

鴨皮煎得香脆,鴨肉嫩滑,飯底吸收晒鴨油嘅

香味,每一口都係滿滿嘅滿足感。

最後試咗佢哋嘅特飲,清新嘅水果味道為整餐

飯畫上完美句號,飲完之後感覺特別清爽。

呢度的環境定係食物質素都令人滿意。如果你

鐘意chill住慢慢享受西班牙美食,呢度絕對係

一個唔錯嘅選擇。
🐑慢燉紐西蘭羊膝羊膝燉到超淋軟,用叉輕輕一拮就散開!肉質完全冇羶味,個汁好濃郁,仲有啲蔬菜做配菜,份量夠兩個人share食~  🦆烤鴨西班牙飯飯粒吸盡烤鴨嘅精華,仲有啲脆脆嘅飯焦,鴨肉嫩滑唔柴,仲有啲香草提味,好有西班牙風味!🍹Still Sangria (White)Sangria感覺好清新,水果味好出,飲落好順喉,酒精濃度唔高,女仔都會鍾意~🍹招牌西班牙水果茶水果茶好足料,有齊各種新鮮水果,甜度適中,好解膩!  好食:❤️❤️❤️❤️🖤抵食:❤️❤️❤️❤️🖤
🐑慢燉紐西蘭羊膝

🦆烤鴨西班牙飯

🍹Still Sangria (White)

🍹招牌西班牙水果茶
水果茶好足料,有齊各種新鮮水果,甜度適中,好解膩!

好食:❤️❤️❤️❤️🖤
抵食:❤️❤️❤️❤️🖤

2025-04-05 165 views
餐廳位於土瓜灣的一間小型美食商場內,餐廳擁有一大排落地玻璃,我正坐在旁邊吃午餐,感覺很舒服寫意。餐廳主打西班牙菜fusion 菜式,lunch set餐牌菜式挺吸引我。餐湯西蘭花打碎的忌廉湯,很香滑,同時亦有粒粒口感。吞拿魚他他生吞拿魚肉切粒,和青瓜粒混合一起後再調味,吃的時候放在香脆多士上,越吃越開胃。鲲魚蒜香带子扁意粉大大粒帶子上撒上炸蒜碎粒,很香。扁意粉軟身易咬,我喜歡。FOREVER 21圖片和實物一樣漂亮,粉紅色的cocktail,由伏特加、蔓越莓汁、柳橙汁、檸檬和 7up組成,酒精味挺濃。西班牙鮮果特飲由芒果、百香果、藍莓、蘋果、橙和七喜組成,感覺很爽涼快,充滿了水果味。

餐湯
西蘭花打碎的忌廉湯,很香滑,同時亦有粒粒口感。

吞拿魚他他

鲲魚蒜香带子扁意粉
大大粒帶子上撒上炸蒜碎粒,很香。扁意粉軟身易咬,我喜歡。

FOREVER 21

西班牙鮮果特飲
2025-04-03 175 views
今日嚟到土瓜灣,這裏的啟岸巷子非常有特色,美食林立,位於一樓的Still,餐牌特色,是日西fusion菜💗這裏的裝潢以橙,白色和木系主調,柔和的燈光,落地玻璃把陽光照到室內,充滿陽光氣息🍃🌟 Braised Lamb Shank (#慢燉紐西蘭羊膝)以紐西蘭的優質羊肉為主角,經過長時間的低溫烹調,肉質軟嫩入味😋配以香草、紅酒和根菜,濃郁的醬汁滲透每一口🤤搭配香滑的薯蓉,細膩幼滑💗🌟Roast Duck Paella (#烤鴨西班牙飯)金黃的鴨髀,烤得香口,肉質細膩👍🏻西班牙飯濃郁美味,軟滑的米飯吸收了湯汁,米粒飽滿,散發豐富的香氣😋🌟西蘭花薯仔餐湯是日餐湯係西蘭花薯仔,清新健康🫶🏻湯底濃郁順滑,口感絕佳,既有蔬菜的清甜,又不失飽腹感💗🌟Truffle Fries (#黑松露薯條)薯條外脆內軟,灑上黑松露油,散發迷人香氣✨每一口都充滿了松露獨特風味😋🌟MOCHA МОСНІ LATTE (#抹茶麻糬鮮奶)鮮奶的香滑與抹茶的微苦恰到好處,感受到日式的清新☕️在品味一場茶道,既滿足了味蕾,又帶來心靈上愉快☺️🌟 #熱情果蘋果特飲以新鮮水果果調製而成,造型吸引,黃黃橙橙,亞熱帶感覺,酸酸甜甜✨清新

🌟Roast Duck Paella (#烤鴨西班牙飯)

🌟西蘭花薯仔餐湯

🌟Truffle Fries (#黑松露薯條)

🌟MOCHA МОСНІ LATTE (#抹茶麻糬鮮奶)

🌟 #熱情果蘋果特飲
以新鮮水果果調製而成,造型吸引,黃黃橙橙,亞熱帶感覺,酸酸甜甜✨清新怡人🫶🏻
  • 慢燉紐西蘭羊膝
  • MOCHA МОСНІ LATTE
2025-04-02 209 views
週末chill一chill~呢間小清新cafe Still 真係超有feel! 主打西班牙特色小食☕️ Ice Americano$40:香濃順滑,啱晒鐘意啡味重啲嘅你🍓 招牌西班牙水果茶$58:酸甜清爽,水果香味滿滿,好refresh!🥣 是日餐湯~~忌廉西蘭花湯:香滑creamy,帶住淡淡菜香,暖胃又開胃🐟 吞拿魚他他$158:新鮮吞拿魚切粒,配上清新醬汁,口感層次好豐富🦐 鯷魚蒜香帶子扁意粉$158:扁意粉掛滿蒜香橄欖油,帶子煎得啱啱好,再加上鯷魚提鮮,鹹香迷人!另外加點咗$28黑松露薯條香脆可口。「Still」,bookmark低下次約friend去~

另外加點咗$28黑松露薯條香脆可口。
「Still」,bookmark低下次約friend去~

2025-03-30
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)