2023-12-02
一間位於中環嘅酒吧,裝修風格像古堡,入口有點隱蔽,上了一條樓梯步入酒吧時,立刻感受到它獨特嘅氛圍同裝潢,例如傳統風格嘅皮質沙發同舒適嘅木質桌椅,增添了古典同浪漫嘅氛圍💕在這裏除了可以品嚐美食同美酒🥂還可以享受與朋友嘅交流同聚會ღ Chicken burger $128雞扒炸得外脆內嫩,入口嫩滑juicy ,加上蕃茄、生菜🥬醬汁,口感豐富,伴碟仲有脆脆薯條🍟ღ Mixed Broad $390Xavier’s French Cheese +Cold Cut Platter粒粒芝士同冷盤火腿拼盤,好吸睛😍搭配餅乾同麵包🥖一流ღ Ribston Apple &130由Matusalem Rum, Amaretto, Apple Cider, 蜜糖加上肉桂,聞起來極其平滑,飲落柔和順口ღ Mok -Tu Wild Thing $90呢杯係用咗羅勒🌿 Tomato 、Herbs 、Gin 、Blackberry 同Soda,味道酸甜開胃另外仲比我發現到另一邊有一間雪茄房(每人最低消費$180),入面放咗唔同種類嘅雪茄,而最估唔到嘅係佢個廁所嘅一塊玻璃係用咗單面玻璃,入面可以睇到出面嘅人,好似去咗
在這裏除了可以品嚐美食同美酒🥂還可以享受與朋友嘅交流同聚會
ღ Chicken burger $128
ღ Mixed Broad $390
粒粒芝士同冷盤火腿拼盤,好吸睛😍
搭配餅乾同麵包🥖一流
ღ Ribston Apple &130
ღ Mok -Tu Wild Thing $90
另外仲比我發現到另一邊有一間雪茄房(每人最低消費$180), 入面放咗唔同種類嘅雪茄,而最估唔到嘅係佢個廁所嘅一塊玻璃係用咗單面玻璃,入面可以睇到出面嘅人,好似去咗奇妙世界🤩