2 day(s) ago
今次我番工去開旺角呢邊,呢頭都算多野食,接近油麻地呢邊有間西餐廳個lunch幾抵食,就同同事食呢間😁餐廳環境感覺似酒吧,門口佈置都幾靚,坐位夠闊,仲會一路播住歌,幾好feel,午市套餐好抵食,包湯包野飲,仲免加一👍🏻餐湯我地當日既餐湯係羅宋湯,都幾多料,唔太酸,滿意既水準🫕Sunlight Breakfast($88)呢個早餐set非常豐富,有意大利香草包/西班牙火腿/法蘭克福腸/什菜沙律/温泉蛋/薯餅/碎蛋他他醬,賣相好好,個碎蛋他他醬用黎搽麵包一流,沙律菜係配上醋,我自己都鐘意用醋,所以覺得幾好,西班牙火腿味道都唔錯,食曬成份都好飽🥗🥪🍳紐西蘭安格斯肉眼扒($88)牛扒可以揀配飯,意粉,薯菜,我地揀左配意粉,牛扒大大塊,牛質唔韌,唔洗$100就食到牛扒餐,性價比好高🥩凍檸茶(+3)凍咖啡(+3)凍檸茶正常水平,個凍咖啡我覺得幾驚喜,係比普通凍飲更好既質素☕️呢間餐廳真係抵食,平得黎又幾好食,食完仲有張卡比客人儲印仔,每10個lunch就會送1份,如果呢頭番工,一班人食,好快儲到,咁就更加抵🤩
餐湯
我地當日既餐湯係羅宋湯,都幾多料,唔太酸,滿意既水準🫕
Sunlight Breakfast($88)
紐西蘭安格斯肉眼扒($88)
凍檸茶(+3)
凍咖啡(+3)