2018-12-08
好姊妹生日飯! .睇另一 blogger 介紹去試海鮮拼盤, 點知大失所望...😡 反問店家為何同 blogger 所影出嚟嘅有咁大分別, 店家竟然話 : blogger 介紹嘅係貴版, 已同 blogger 反映....😒 但係我落 order 時, 店家完全無平 / 貴拼盤比我選擇 lor, 我專登喺訂枱時話明要 blogger 介紹嗰款, 點知出到嚟係咁樣一落 order 唔駛2分鐘已經上燒 & 焗海鮮, 全部都係凍嘅! 唔知幾多個鐘前焗定! 😠.又唔好食, 又唔新鮮! 😠😠😠.食多個魚生飯, ok 啦, 魚生係新鮮嘅! 之不過完全未飽, 但係已經乜都唔想再試 😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠 走人! 🏃 落街買份雞蛋仔好過!
又唔好食, 又唔新鮮! 😠😠😠