2023-03-21
平時食開佢個流水蝦,有勁多海鮮勁鍾意,今次朋友麻麻哋海鮮,所以就叫咗個港式燒烤,另外加咗個升級試埋火鍋,佢冇限時,可以慢慢食,而懶惰嘅我當然要加多個網梨懶人燒烤,咩都放晒上去,反下就得😝😝😝燒烤嘅食物種類有好多,有蔬菜,肉類,腸仔,丸⋯⋯食物依舊嘅美味新鮮,全部都醃得好入味,啱晒鍾意重口味嘅我。雞翼口味有好多種,我就鍾意雞全翼,同埋雞煲口味雞翼,有咗個網燒到佢外脆內軟,超正。另外重點推介咖喱魷魚,我同朋友都食咗好幾件,易燒好味,又快熟,另外豆卜都好正,燒到佢外脆內軟😍第一次玩燒烤火鍋,一開始仲諗住佢好難滾,點知最後係滾得好勁,入邊嘅材料都好快熟,而鍾意食菜嘅我,有個鍋俾我梨煮下菜更滿足。總括嚟講都十分滿意,不過鍾意食海鮮嘅我,下次一定會再揀返流水蝦放題。