2023-04-16 229 views
一班朋友黎燒烤聚會同慶祝就岩晒啦😚場地好大燒烤爐係一張大圓枱好靚好方便👍🏻每人有一支水一款飲品🥤我地仲加埋火鍋🍲燒烤加火鍋正呀😋食物同飲品種類都多😌蒜蓉包仲搽埋牛油🧈🍞食物味道唔錯👍🏻叉燒特別好味特別juice 🤤雞翼味道有好多款,最好味係土匪雞翼🐔除咗肉類,仲有好多蔬菜類🥬🌽食飽飽行下有好多打卡位📸除了有人力車、仲有英式電話亭同鐘樓☎️影完相仲可以去同小朋友夾下公仔🧸最特別係有食用昆蟲🐛😖岩晒鍾意玩遊戲用黎大懲罰🫣仲有房間可以一班人嚟慶祝生日🎂
一班朋友黎燒烤聚會同慶祝就岩晒啦😚
場地好大燒烤爐係一張大圓枱好靚好方便👍🏻

每人有一支水一款飲品🥤
我地仲加埋火鍋🍲燒烤加火鍋正呀😋

食物同飲品種類都多😌
蒜蓉包仲搽埋牛油🧈🍞
食物味道唔錯👍🏻叉燒特別好味特別juice 🤤
雞翼味道有好多款,最好味係土匪雞翼🐔
除咗肉類,仲有好多蔬菜類🥬🌽

食飽飽行下有好多打卡位📸
除了有人力車、仲有英式電話亭同鐘樓☎️
影完相仲可以去同小朋友夾下公仔🧸
最特別係有食用昆蟲🐛😖
岩晒鍾意玩遊戲用黎大懲罰🫣
仲有房間可以一班人嚟慶祝生日🎂

2023-04-13 265 views
.今次同朋友去左大欖燒烤 港式燒烤!因為係平日 所以都唔算好多人復活節可以由下畫2:00燒到11:00.會有人幫忙起爐 加炭就要自己啦😚呢度好多野食揀 每款都仲要有好多味道🥰最好係有個架俾我地擺上去燒咁樣效率高好多🤪開始用叉去燒 真係有排燒.燒烤包一枝水、一枝飲品(枝裝就要加$5)爐費$60 每人$190 泊車$30.可以渣車去泊車 都可以搭車去我同朋友就揀左搭巴士到屯門轉車站再行入去大欖燒烤不過要留意啊 屯門方向🧭同出市區既轉車站離好遠的🙊適合一家大小 一大班朋友一齊去燒呢🥢大欖燒烤 (屯門)📍屯門大欖涌村385地段
今次同朋友去左大欖燒烤 港式燒烤!
因為係平日 所以都唔算好多人
復活節可以由下畫2:00燒到11:00
會有人幫忙起爐 加炭就要自己啦😚
呢度好多野食揀 每款都仲要有好多味道🥰
最好係有個架俾我地擺上去燒
咁樣效率高好多🤪
開始用叉去燒 真係有排燒
燒烤包一枝水、一枝飲品
(枝裝就要加$5)
爐費$60 每人$190 泊車$30
可以渣車去泊車 都可以搭車去
我同朋友就揀左搭巴士到屯門轉車站
再行入去大欖燒烤
不過要留意啊 屯門方向🧭同出市區既轉車站離好遠的🙊
適合一家大小 一大班朋友一齊去燒呢

🥢大欖燒烤 (屯門)
📍屯門大欖涌村385地段
2023-04-11
$200 (Dinner)
2023-04-11 2391 views
復活節假約左朋友bbq,佢推介我依間,佢話有bbq/串燒,佢試過串燒不錯,叫我陪佢試埋bbq,點知仲好好彩撞正當日係🎊「大欖燒烤20週年」🥳🎉,老細送全場每枱一枝香檳🍾️同秘制雞翼醃醬,一齊慶祝🎉,好有氣氛呀❣️-💵復活節節日收費:$190/位🕑全日仼燒14:00-23:00💜全日泊車 $30🚗💨💛已包$8飲品券x2、網、燒烤叉x2、鐵夾x2、廁紙、膠餐具手套、炭💙開爐:$60,可+$90升級打邊爐✅不用自備餐具✅全日仼燒仼食✅可+$90仼打邊爐✅落雨都冇問題✨✨ 建議訂座-💕 環境地方大,乾淨舒服,一入去左邊係仼食串燒場,右邊係bbq場,夜晚仲會播音樂,好有feel,氣氛好好,座位建議簡後啲,近啲個自助區,拎食物方便啲😛員工人數都夠多,會時不時睇下客人需唔需要幫手👍🏻👍🏻依點唔係個個場都做到🫶🏻❗️-💕 自助區食物🍲打邊爐:頭盤會有豬肉片、娃娃菜、粉絲,之後就可以自助區選火鍋配料,有公仔麵🍜烏冬、枝竹等。🧡 海鮮推介:咖喱魷魚🦑質感爽脆,咖喱味香濃💛 肉類推介:秘製招牌叉燒粒,韓式甜辣雞扒,土匪雞翼秘製招牌叉燒粒:質感軟腍,香香甜甜☺️韓式甜辣雞扒:肉質彈牙多肉汁☺️辣味較岀,中意甜啲可以加番

💵復活節節日收費:$190/位

✨✨ 建議訂座

💕 環境

💕 自助區食物

🧡 海鮮推介:咖喱魷魚🦑
質感爽脆,咖喱味香濃

💛 肉類推介:秘製招牌叉燒粒,韓式甜辣雞扒,土匪雞翼
秘製招牌叉燒粒:質感軟腍,香香甜甜☺️
韓式甜辣雞扒:肉質彈牙多肉汁☺️辣味較岀,中意甜啲可以加番多啲蜜糖,就夠哂香甜又夠辣🫶🏻
土匪雞翼:同x仔既味道一樣,燒完好香孜然味😛

💚 碳水推介:方包🍞,蒜蓉包🧄
方包:麵包燒到香脆變焦糖麵包真係冇得輸🥹❗️
蒜蓉包: 蒜蓉味岀,中意仲可以再加牛油🧈

💙飲品
🥤比入場費時比左每人$8飲品券x2,就可以選擇價值$8既飲品,包括罐裝烏龍茶、綠茶、可樂、忌廉等,想飲其他飲品就需要補差價。

💜甜品
需要另外比錢,最特別係有莎莉蛋糕🍰同菠蘿冰。

🖤加錢款(蒜蓉牛油金菇$22, 棉花糖$35, 菠蘿$28, 蕃薯$15)

環境:8/10
服務:8/10
整體味道:8/10
回頭率:8/10
2023-04-10
2023-04-08 414 views
今日同朋友嚟到大欖燒嘢食依家仲有串燒放題亦都可以租間小屋慢慢玩我哋就揀咗港式燒烤(全日任食) $160大路燒嘢食嘅食物都有不得不讚吓 依個燒烤爐嘅設計爐邊係一張大大嘅枱 可以擺晒啲嘢食 蜜糖 飲品 紙巾等等方便一路食一路燒招牌叉燒粒好爽好juicy蒜蓉方包 🍞蒜蓉味好香 落埋牛油 + 蜜糖 燒到外面脆卜卜真係好好食豬柳燒到脆邊再搽滿蜜糖 真係無得輸多數都係自己燒嘢食先會買 好少見BBQ場有 唔覺意燒咗好多塊🦦魷魚, 司華力腸, 燒賣, 豆卜燒嘢食常客 都好難會出事炭燒火鍋 +$90一路燒嘢食  再一路打邊爐 係幸福牙每人包一支水同埋一罐汽水  燒嘢食一定要飲可樂依度環境好闊落 所以都幾舒服另外仲有啲打卡位
今日同朋友嚟到大欖燒嘢食

蒜蓉味好香 落埋牛油 + 蜜糖
燒到外面脆卜卜真係好好食

豬柳
燒到脆邊再搽滿蜜糖 真係無得輸
魷魚, 司華力腸, 燒賣, 豆卜
燒嘢食常客 都好難會出事
2023-03-30
Type of Meal
Dinner
2023-04-06 370 views
四月嘅天氣真係好啱燒嘢食,涼涼哋又唔會太熱但無可奈何,就係成日都落雨☔️,不過唔怕媽媽🤩搵到依間 #大欖燒烤,真係落雨🌨️都冇有怕,雖然佢係露天燒烤場,但全部都有帳篷🏕️蓋頂 👍仲要佢個燒烤爐特別設計啱晒我依啲懶人可以一路嘆啤酒🍻一路燒烤🍖只要升級燒烤網,就可以食埋火鍋🍲比小朋友食唔會🐔雞翼真係超級多款,最特別嘅雞煲醬味都有,仲要隻隻雞翼都非常大隻,Juice又夠入味🐽秘製燒烤叉燒經過了特殊的醃製讓肉質入味又不失口感。每一口都能品嚐到肉汁的鮮甜🐂 牛扒肉質鮮嫩多汁,口感極佳。每一口咀嚼下去,都能品嚐到肉汁的鮮美和燒烤的香氣另一面嘅火鍋,配料區基本嘅肉類菜類同埋丸類都有齊,一定揀到啱你食😝可能就嚟到復活節嘅關係,呢度有幾隻大型🫶發光復活蛋🐣俾大家打卡📸其實附近仲有好多打卡位置,最特別係有個人力拉車🙀。天天同行有第一次見即刻走上去影相玩得勁開心如果大家復活節假,怕落雨又想燒烤呢度真係一個不錯嘅選擇👏👏👏
四月嘅天氣真係好啱燒嘢食,涼涼哋又唔會太熱

只要升級燒烤網,就可以食埋火鍋🍲

🐽秘製燒烤叉燒

🐂 牛扒

另一面嘅火鍋,配料區
基本嘅肉類菜類同埋丸類都有齊,一定揀到啱你食😝

2023-04-05 316 views
大家👫👬👭唔駛再諗咩好嘅聚會地點啦,啱啱去咗屯門🚍 #大欖燒烤 🍢🔥,真係發現一個好適合一班人👨‍👩‍👧‍👦嚟聚會嘅好地方呀!🥰🥳首先,🍗雞翼真係醃得好入味,啖啖肉都飽滿嘅醬汁😋,肉質鬆軟🤤,恰到好處嘅蜜糖🍯又為佢添上咗一層香甜!🍗🍯👌🥩牛扒呢,外層炭燒得香脆,裡面肉嘅口感又多汁,每一啖都令人回味無窮!😍🤩🥩而家啲🦑魷魚🦑,燒得剛剛好,口感彈牙又唔過火,鹹香四溢,令人忍唔住一口接一口😆🦑💕環境🌳🌸方面,呢度真係好舒服,空氣清新,枱之間嘅距離都算遠,唔會好攝👌,加上友善嘅員工👨‍💼👩‍💼,真係令人心情舒暢!💯最啱最啱同大家分享嘅就係佢有個好搞笑嘅復活節打卡位📸🐣,大大隻嘅夜光蛋🥚🌟,真係好過癮啊!😄🤳💗快啲約埋啲friend👫👬👭嚟 #屯門大欖燒烤 🍢🥩🦐,一齊享受呢個滿滿港式燒烤🔥嘅美好時光啦!🥳🎉

l大欖bbq已經去左好多次,宜家佢哋竟然升級左燒烤爐🔝係一個圓檯圍住仲間,仲要有埋燒烤網(唔洗另外加錢😍)唔洗拎著只叉😆啱曬我尼d無耐性嘅懶人🔥平日$160全日無限時任食週末,假期$190 全日無限時任食已經plan好下次去要拎個ipad🤣邊睇戲邊燒烤💥原來4月大欖燒烤場已經係20週年慶仲有好多壽星優惠1️⃣4月壽星半價入場2️⃣4月9生日只要$20👀入場3️⃣2023年4月9出世免費入場📍交通路線:1️⃣市區出發:搭去屯門方向經過屯門轉車站的巴士🚌,屯門轉車站下車,步行10分鐘2️⃣屯門出發:搭K51去大欖方向,總站下車,對面路口進去走5分鐘
l

1️⃣4月壽星半價入場
2️⃣4月9生日只要$20👀入場
3️⃣2023年4月9出世免費入場

📍交通路線:
🫶🏻我哋琴日就趁放假 同左啲Friend 去咗屯門嘅大欖燒烤場燒野食 ✨✨呢一個燒烤場真係唔錯 好適合一啲唔想自己搞東搞西嘅人😂 去燒嘢食最麻煩莫過於買炭… 但係喺呢一度燒烤就唔使買炭搬入去 仲有哥哥會幫手透爐🔥🔥🔥 真係非常方便✨.🐷港式燒烤 任食 $160/一位首先 入座嘅時候 要去攞餐具✨餐具都頗為齊全 有燒烤網、燒烤叉、手套、筷子、幾隻碟、一碗蜜糖、食物夾、一卷廁紙(俾你抹手) 等等覺得咁樣真係幾好 唔使自己攞嘢 真係好方便 平時好驚燒烤係因為要搬野… 諗起豬小編以前中學嘅時候 最驚就係去picnic…😂😂 因為好驚買嘢準備燒烤…😂😂但而家比錢就解決到所有問題 仲可以任食咁多嘢食 真係好抵_!最搞笑係可以升級 然後就有一個小火鍋🍲 個小火鍋可以擺喺燒烤網上面 咁就可以一路燒烤一路打邊爐😂😂 食物嘅種類亦都因為咁樣 而可以有更多除咗平時燒烤見到嘅嘢食之外仲有好多打邊爐都會見到嘅嘢食可以攞 例如:公仔麵、粉絲、烏冬、蕃茄、芽菜、豆腐等等🤣🤣.等我介紹返 聽日食咗嘅嘢先😏首先 當然要是佢哋嘅肉😉🐷雞扒 - 非常推薦大家食! 雞扒都幾滑 而且又易燒🤣 加埋蜜糖真係唔錯🍯🐷土匪雞翼 蒜蓉

🐷港式燒烤 任食 $160/一位

首先 入座嘅時候 要去攞餐具✨

等我介紹返 聽日食咗嘅嘢先😏

首先 當然要是佢哋嘅肉😉

🐷土匪雞翼 蒜蓉雞翼 - 其實開頭都唔係好敢食雞翼😂因為過往有太多失敗嘅經歷 但係呢度個炭同火都好好 哥哥又透得好 整得非常好🤣 啲嘢食好容易燒 連雞翼都好易燒

🐷 秘製金沙骨
冇諗過自己燒烤都可以食到金沙骨 平時自己燒烤淨係食到雞翼 同埋啲好普通嘅食材🤣🤣 呢度嘅金沙骨味道都OK 不過豬小編覺得自己落咗太多蜜糖 有少少蓋過咗本身浸味道 建議大家可以唔使乜嘢都落太多蜜糖🤣🤣

🐷煙鴨胸
味道唔錯 有少少煙燻香味🤣🤣 而且口感都幾好✨😬
🐷丸類
最鍾意佢哋嘅 🐷芝士丸 因為一下就爆曬啲芝士出黎😂😂 超正✨✨

其次就係鍾意佢哋嘅 🐷燒賣 平時食蒸嘅燒賣食得多 炸燒賣都食過 就係未食過燒烤燒出嚟嘅燒賣 冇諗過口感係咁好🤣 擺入口之前就已經覺得好香 (撈啲蜜糖落去好香😂😂🍯🍯)

跟住就🐷魚蛋 其實都幾彈牙🤣🤣 同燒賣一樣 搽啲蜜糖又真係幾好食😏

🐷蔬菜類🥬
蔬菜方面 其實就冇乜好介紹嘅 因為菜就真係好難唔好好食🤣 本身鍾意食菜嘅話就點都好食

燒烤 - 茄子🍆、翠玉瓜 等
打邊爐 - 蕃茄🍅、 娃娃菜、芽菜、雲耳 等
🐷粉麵
粉面方面 主要係有烏冬、公仔麵、粉絲✨
🐷包

✨燒烤場嚟講都真係幾乾淨
✨張枱大張 又有位放嘢
✨有幾個打卡位 可以成班人一齊影相📸️
2023-04-03 308 views
疫情後Re-u,第一次到大欖燒烤,地點有點遠但不難找。我們想聊天慢慢燒,所以選了全日港式燒烤,加上開爐費後每人$205,從下午3:30燒到晚上10點,包一罐汽水和一支水,蜜糖任塗,而且不是噴樽裝,爽!桌子間都不太密,風吹來很舒服。大家很喜歡它的大圓枱,可以擱著燒烤叉不用一直拿著那麼累。食物種類也挺多,雞翼也有幾種味道,朋友一致覺得港式雞煲味最美味。我最喜歡它的秘製叉燒,惹味肉嫩,很快燒熟,肚餓可以先燒這個。蔬菜也清甜,南瓜,茄子,雞脾菇都推薦。值得一讚的是貼心的友人Y,帶了錫紙,美極鮮露,蒜蓉,包著菜來焗,美味。也不需花錢加網和鍋。燒烤最讚還是悠閒地慢慢燒,享受美味的烤肉!

燒烤最讚還是悠閒地慢慢燒,享受美味的烤肉!
2023-04-01
$205 (Other)
  • 秘製叉燒,港式雞煲味雞翼
2023-04-03 190 views
呢排都天陰陰雨粉粉但都無阻我去燒烤🔥大欖燒烤成個場地都有簷蓬 即使落雨都可以去燒烤全日任食都只係$190!可以食埋午餐同晚餐最鍾意係佢燒烤張枱 有一個勁大嘅網 可以放好多野食 而亦有燒烤叉提供然之後圍住個爐係一張枱 可以燒完即刻坐喺度食🩵而因為張枱好大 所以唔會覺得好熱👍🏻又唔洗驚小朋友跑黎跑去撞到個爐-🍖港式燒烤(星期六、日) 💰$190 時間係一點開始至到十一點食物種類選項都多 有少部分例如棉花糖、番薯就要加錢任食嘅食物有:雞翼、魷魚、多春魚、雞扒、豬扒、燒賣、茄子、腸仔 等等等等另外加💰90蚊可以打埋邊爐 有得食烏冬、薯仔、蘿蔔、菜 中和一下燒烤嗰種熱氣🤣-總括而言 食物雖然只係好普通 非貴價但完全唔洗自己煩去買野洗野 又唔洗執枱呢個價錢都抵比😋
呢排都天陰陰雨粉粉
而因為張枱好大 所以唔會覺得好熱👍🏻
又唔洗驚小朋友跑黎跑去撞到個爐

🍖港式燒烤(星期六、日) 💰$190
時間係一點開始至到十一點
食物種類選項都多 有少部分例如棉花糖、番薯就要加錢
總括而言 食物雖然只係好普通 非貴價
但完全唔洗自己煩去買野洗野 又唔洗執枱
呢個價錢都抵比😋
作為一隻土生土長嘅屯門牛,中學嘅節目一定唔少得去蝴蝶灣、龍鼓灘 BBQ!⛱️難得約到中學同學出嚟,梗係要聚一聚!不過今次就去咗個新場,就係大欖燒烤,本來查 Google map 見要喺屯轉行 15分鐘先到,有啲想放飛機✈️,好彩發現有 K51 直到,其實就係黃金海岸過多幾個站,都算幾方便!呢度分咗兩邊,一邊係食串燒同海鮮🦐,貴少少但有冷氣,不過呢種燒烤市區都有得食,今次我哋嘅目的係想回味下港式燒烤嘅~😝雖然夜晚先到,但呢度其實畀 $160 就可以由朝燒到夜,加 $90 仲可以升級打邊爐,都真係幾抵!無論燒烤定邊爐嘢食都幾多選擇下,🍡丸類、🥩扒類、🥦蔬菜、🦑魷魚都有,而且醃法都好多款,🐥雞翼就有6個味,食材未必好高級,但就好似去咗凍肉鋪任你揀!呢個價錢,唔駛自己去街市買料搬炭,算係咁啦~😋扒類同雞翼都醃得好入味,就算唔記得塗蜜糖都好好食!當然,港式燒烤梗係要塗海量蜜糖先有風味啦!!!除咗任食嘅項目,同其他嘅任食場一樣,總係有啲加購項目,想食豪啲可以加和牛、龍蝦、鮑魚等,炭就 $28包,價錢都正常,無話特別加價。😇員工都好好,佢哋仲推介我哋燒莎莉蛋糕,🍞原來燒咗真係好好食,外脆內軟,仲好香牛油

除咗任食嘅項目,同其他嘅任食場一樣,總係有啲加購項目,想食豪啲可以加和牛、龍蝦、鮑魚等,炭就 $28包,價錢都正常,無話特別加價。😇員工都好好,佢哋仲推介我哋燒莎莉蛋糕,🍞原來燒咗真係好好食,外脆內軟,仲好香牛油味,🍌下次除咗燒香蕉之外,又多個私心 item 了!

燒烤場都幾大下,每枱嘅距離都算遠,比起龍鼓灘環境好好多,而且乾淨,⛳️可能平日晚去,涼涼哋,人唔多,坐得好舒服,唔覺唔覺就坐咗好幾個鐘!🌟我幾鍾意佢嘅枱,好似飛碟咁圍住個爐,中間可以用燒烤叉或者加個網去燒,燒熟就可以直接喺枱邊食,唔駛離枱好方便!加個網燒唔洗又戴又除手套🥊,又可以燒到BBQ風味嘅美食,好啱我呢啲怕污穢又懶嘅人。今次絕對係我用得最少紙巾嘅一次港式BBQ!

最搞笑係佢有個復活節打卡位,🥚啲大大隻夜光蛋同喺長居植物園 TeamLab 嗰啲一樣🥚,扮下嘢去咗大阪都得!呵呵~

2023-03-27
$250 (Dinner)
  • 莎莉蛋糕
2023-03-29 293 views
港式燒烤$170/人,可以由19:00食到23:00,包晒炭、叉、蜜糖、食物,爐費$60,自己唔使咁辛苦拎咁多嘢去BBQ。空間好大,有強大的風扇,一點也不會感到焗熱。就算今日落雨都唔使怕,有簷篷,落雨都可以BBQ!食物以肉類、丸類、蔬菜類為主。推薦食物係雞翼,好多款醃料,有辣有唔辣。雞扒、豬扒都大大件,又厚身。丸類有來自香港有名的牌子-四海,又有台式,好多花款~粟米係一定要點,塗上牛油🧈,好好食🤤refill食物速度都算快。我升級加咗火鍋🍲可以煮麵食!所以一定夠飽。湯底暫時只有清湯揀,如果有多啲湯底,會更好!每人會包蒸餾水和紙包飲品👍🏻

食物以肉類、丸類、蔬菜類為主。

推薦食物係雞翼,好多款醃料,有辣有唔辣。
雞扒、豬扒都大大件,又厚身。

丸類有來自香港有名的牌子-四海,又有台式,好多花款~

粟米係一定要點,塗上牛油🧈,
好好食🤤

refill食物速度都算快。

每人會包蒸餾水和紙包飲品👍🏻
我真係好耐無BBQ啦🍢!我諗我由去咗英國working holiday,到返嚟已經差不多三年,都仍然未BBQ過!趁住天氣仲未開始熱,去間幾企理嘅BBQ場燒返一次先🤭~ 呢個燒烤場地方都幾大,喺正河側邊🏞,感覺比較涼爽~場內掛晒燈,夜晚著咗好靚🏮,而且仲有唔少擺設,例如人力車,巴黎鐵塔🗼~臨近復活節,仲有好大隻兔仔同復活蛋喺門口添🐇~場內啲爐都幾新淨,一啲都唔污糟🌟~唔使二百蚊位,就可以任你BBQ,無時間限制超級爽⏱!!嘢食都幾豐富,有成四五種口味嘅雞中翼🐔,豬扒🐷,牛扒🐮又有咖喱魷魚🦑,各式丸類~而最好嘅係你仲可以升級加埋打邊爐~咁就可以淥埋菜食🥬,唔使全部都係燒嘅咁熱氣~估唔到BBQ場都可以包房!簡直就好似去渡假屋咁,可以同班friend匿喺入面玩👯‍♀️👯‍♂️~等啲嘢食自己喺外面燒熟,真係幾正~當晚仲見到好多檯都係一大班朋友喺度慶生🎂,真係好玩又熱鬧~
我真係好耐無BBQ啦🍢!
趁住天氣仲未開始熱,去間幾企理嘅BBQ場燒返一次先🤭~
燒雞翼

呢個燒烤場地方都幾大,喺正河側邊🏞,感覺比較涼爽~
臨近復活節,仲有好大隻兔仔同復活蛋喺門口添🐇~

場內啲爐都幾新淨,一啲都唔污糟🌟~
唔使二百蚊位,就可以任你BBQ,無時間限制超級爽⏱!!
煙肉 多春魚
多款雞翼口味

而最好嘅係你仲可以升級加埋打邊爐~
咁就可以淥埋菜食🥬,唔使全部都係燒嘅咁熱氣~
丸類

估唔到BBQ場都可以包房!
等啲嘢食自己喺外面燒熟,真係幾正~
當晚仲見到好多檯都係一大班朋友喺度慶生🎂,真係好玩又熱鬧~
2023-03-24
$200 (Dinner)
燒雞翼
煙肉 多春魚
多款雞翼口味
丸類
2023-03-27 250 views
天朗氣清,好啱同朋友去燒烤朋友帶我去屯門大欖燒烤場,一邊傾計又一邊燒烤,真喺賞心樂事。燒烤場好寬敞,主要分室內同室外,仲有小朋友樂園區,感覺好chill 😎 !串燒燒烤之外,我哋仲升級食埋火鍋添~!職員好親切,坐底後幫你整好個爐到火紅紅後,我哋就可以燒烤同埋喺爐上隔著燒烤網煮火鍋。食品區見到已經醃好嘅肉類有雞肉、雞翼、雞扒、牛肉粒等等.......仲有蔬菜同肉丸、麵包,選擇都好多。另外,有罐裝同膠樽嘅飲品、甜筒同雪條。燒烤完後,再食支甜筒,非常滿足!屯門大欖燒烤地址:屯門大欖涌村385地段楽
天朗氣清,好啱同朋友去燒烤

我哋就可以燒烤同埋喺爐上隔著燒烤網煮火鍋

燒烤完後,再食支甜筒,非常滿足!

屯門大欖燒烤
地址:屯門大欖涌村385地段楽
今日放假熱熱地 湊住仲未好熱 去燒野食先 今日走到去大欖燒野食 其實巴士落車 行一陣就到好方便 環境幾舒服 空氣又好呢間係任食 我地仲加左打邊爐 一次過試哂兩樣野燒烤都好多野食揀 牛扒豬扒雞扒 雞翼仲好多味道食左好多隻椒鹽味 正 仲有咖哩魷魚 多春魚😋😋我地加左個爐打邊爐 所以可以網燒 好方便仲有好邪惡既蒜蓉包食左好多舊 仲用牛油加蜜糖查左好多塊方包食😂🤦🏻‍♀️好好味😋😋😋 最正既係bbq 仲有生啤飲 好爽下次打算叫成班朋友番 可以卜間房 有得打牌 打機 又有電視睇 有個私人空間 正👍🏻
今日放假
熱熱地