2021-05-29
裝修簡潔明亮,座位寬敞,服務員都幾有禮貌,感覺上都幾乾淨舒適點咗精挑細選套餐,我哋揀咗香蔥肉操拌麵(+2)+香葉鹽酥雞+豆香A菜+桂花果醋雞翼+檸檬桂花薏米蜜 另加 桂花仙草雙色丸子 (+8)$70香蔥肉操拌麵- 肉燥醃得好入味,伴入台灣粗麵,加埋麻醬,由於肉操醬汁杰度唔錯,令到台灣麵可以掛上肉操醬汁,非常惹,又有口感香葉鹽酥雞- 上枱仲有溫度,製作得幾有台灣特色,好友台灣風味豆香A菜- 台灣名菜,如果有多啲醬汁,會更加好桂花果醋雞翼- 用上桂花,有桂花清香味道,但係唔夠入味,所以整體一般檸檬桂花薏米蜜- 好清甜,杯底都有好多薏米,感覺真才實料桂花仙草雙色丸子- 說有綠茶同原味丸子,丸子以有拗口,但係綠茶院子唔係好夠綠茶味,仙草配上桂花非常清甜,好消揚揚整體評分:8/10揚揚環境評分:8/10揚揚味道評分:7.5/10揚揚服務評分:8/10揚揚抵食程度:8/10揚揚返食機會:8/10
豆香A菜- 台灣名菜,如果有多啲醬汁,會更加好
檸檬桂花薏米蜜- 好清甜,杯底都有好多薏米,感覺真才實料
揚揚整體評分:8/10
揚揚環境評分:8/10