2007-10-31
雖然呢度既食評寫得咁恐怖, 不過因為太想試既關係, 都係揀左呢度.番茄湯底又濃又香. 個煲夠大同深. 其他蝦丸, 豬肉丸, 墨魚丸都係鮮打, 細粒左d, 不過味道可口. 肥牛有幾種. 我地叫既係最平既美國肥牛, 可能最平既關係, 無乜驚喜. 其他野食都唔錯. 平時打邊爐要點豉油既我, 今次無豉油都一樣掂. 可能本身個湯底夠濃味啦. 我仲飲左幾啖. 不過事後超口渴.服務我其實覺得唔錯架. 經理亞姐都幾有禮貌. 上菜又快. 最欣賞既係佢會加番茄湯, 唔係加清水咁簡單. 食到尾聲剩番幾片牛肉, 佢地都仲好有禮貌咁問我地駛唔駛再加d番茄湯. 一開頭都有sell下d貴野架, 但我地無理佢, 佢都無黑面或者再sell. 其實間間酒樓都會sell貴野啦, 只要夠定力就無問題. 個卡位都坐得幾舒服. 不過走時見近門口既圓枱好似幾迫.用中銀卡九折後要$175 一位. 因為佢既湯底茶芥飲品好似係無得折架, 要好小心閱讀紙仔先睇到. 唔算平. 但應該都會再黎.