Restaurant: Tasty Hotpot Palace (Golden Glory Mansion)
Terms & Details:
2024-12-01 442 views
天氣開始轉涼,打邊爐既季節又到啦,今次去左一間宮廷風火鍋店,仲可以借古代公主服裝坐上張龍椅到打卡👍🏻🔵期間限定.木瓜龍躉片魚湯鍋原隻木瓜上,鋪滿龍躉肉,打邊爐之前記得飲咗個湯先,好鮮甜,龍躉魚片好嫩滑,好重骨膠原😍🔵艾莎公主牛肉寶盒想乜都試下就叫左個牛肉寶盒😂有手切牛崩沙、本地牛、新鮮牛展、頂級雪花肥牛、黃喉、牛肉粒&牛舌花,最種意牛崩沙,牛味濃郁,入口煙韌彈牙😘🔵伊比利亞橡果豬貌相已經睇到油脂分布均勻,肉味濃郁,肉質鮮嫩細膩,食到唔停口🫶🏻🔵手打蟹子墨魚丸(四粒)彈牙爽口,🔵蟹黃餃4粒皮薄餡多,蟹黃味濃郁👍🏻🔵香香宮煮響鈴拼盤即叫即做,有兩款口味(鹹蛋黃+原味),鹹蛋味都算濃,好惹味🤩🔵自家製足料竹蔗茅根湯味道清新爽甜,滋潤解膩,下火必備👍🏻

🔵期間限定.木瓜龍躉片魚湯鍋

🔵艾莎公主牛肉寶盒

🔵伊比利亞橡果豬

🔵手打蟹子墨魚丸(四粒)
彈牙爽口,

🔵蟹黃餃4粒
皮薄餡多,蟹黃味濃郁👍🏻

🔵香香宮煮響鈴拼盤

🔵自家製足料竹蔗茅根湯
味道清新爽甜,滋潤解膩,下火必備👍🏻
2024-11-30 322 views
✨木瓜龍躉片魚湯鍋用木瓜盅裝住龍躉片賣 相唔錯 魚湯鮮甜 木瓜清甜 龍躉片份量唔少 魚皮彈牙 肉質結實 好鮮味 ✨艾莎公主牛肉寳盒上枱時加左乾冰 製造仙氣效果 打卡一流寶盒有七款唔同嘅牛 包括頂級安格斯牛肉 手切本地牛肉 新鮮牛展 頂級雪花肥牛牛黃喉 牛肉粒同牛舌花 全部一次過可以試晒安格斯牛肉油脂甘香 新鮮牛展有咬口牛舌軟嫩 牛黃喉爽脆 每款各有特色 ✨伊比利亞橡果豬橡果豬油脂分佈平均 肉質軟嫩 肥美甘香✨松露芝心墨魚丸墨魚丸帶淡淡松露清香 口感彈牙 內有流心芝士 味道幾夾✨珊瑚蚌珊瑚蚌好新鮮 口感爽脆 ✨香香宮煮響鈴拼盤有兩款響鈴 分別係原味同黃金響鈴響鈴鬆脆香口 黃金響鈴就多一份鹹蛋黃甘香✨自家製足料竹蔗茅根竹蔗茅根味道清甜 清熱解渴總結:食物可以 賣相吸引環境唔錯 宮廷風裝潢 好有特色 玩味十足 好啱打卡 服務唔錯 價錢可以
✨木瓜龍躉片魚湯鍋

總結:食物可以 賣相吸引
環境唔錯 宮廷風裝潢
好有特色 玩味十足 好啱打卡
服務唔錯 價錢可以
「香香宮煮」火鍋店在尖沙咀有兩間分店,這裏的環境裝潢以宮廷式設計,而餐具器皿猶如古代,非常有感覺,另外最有名當然係佢哋嘅湯底,非常人氣,超多人點嘅係「昭陽公主椰子雞湯鍋」、「消暑冬瓜瑤柱鍋」、「特色卜卜蜆鍋」等等,湯底真係超鮮甜,肉類牛肉和豬肉都非常高質,另有多款手包餃子、手打丸、即炸響鈴等都非常受歡迎👍▪️昭陽公主椰子雞湯鍋新鮮椰青水配合三黃雞,再用番薯蜆提升鮮味,必點湯底,未打邊爐先要飲湯,味道清甜而且好滋潤,材料有半隻鮮雞、大量椰子肉、大蜆和粟米,雞件大大件好嫩滑,吸收咗落濃湯更加鮮味▪️花花公主牛魔王拼盤(細)一次過滿足你七個願望,牛魔王拼盤可以食到七個牛嘅唔同部位,每款牛肉有不同口感,款款高質,絕對不能錯過🐮頂級安格斯牛肉、手切本地牛肉、新鮮牛展頂級雪花肥牛、牛黃喉、牛肉粒、牛舌花▪️伊比利亞橡果豬 $ 178橡果豬脂肪滲透肉內,肉質油花滿滿,其脂肪主要是不飽和脂肪酸,味道肉味芳香濃郁👍🏻▪️手打蟹子鮮蝦丸(四粒)$ 72蝦丸整粒都是鮮蝦打成,超級大粒,內藏粒粒蟹籽,口感鮮味爽口又彈牙▪️香香宮煮響鈴拼盤 $88響鈴即叫即炸,非常鬆脆,有鹹蛋黃和原味,鹹蛋黃口味鹹香惹味,原味充滿豆香,

▪️昭陽公主椰子雞湯鍋

▪️花花公主牛魔王拼盤(細)
頂級安格斯牛肉、手切本地牛肉、新鮮牛展
頂級雪花肥牛、牛黃喉、牛肉粒、牛舌花

▪️伊比利亞橡果豬 $ 178

▪️手打蟹子鮮蝦丸(四粒)$ 72

▪️香香宮煮響鈴拼盤 $88
響鈴即叫即炸,非常鬆脆,有鹹蛋黃和原味,鹹蛋黃口味鹹香惹味,原味充滿豆香,就咁食或者放湯一樣咁好味

▪️ 竹笙
吸收哂椰子雞湯的鮮味,湯汁滿滿好味道😋

▪️自家製足料竹蔗茅根 $ 78
清甜又解喝解渴,而且唔太甜,又可以清潔解油膩,打邊爐飲一流

2024-11-27 377 views
香香宮煮,裝修精緻,宮廷式咁好有特色,位於尖沙咀,地點方便😎座位舒服,走手工火鍋路線,揀湯底✨雍穆公主•花膠雞湯鍋、建寧公主•特色卜卜蜆鍋、安康公主鴛鴦滷水濃湯鍋等好多,揀左酸菜魚點知無晒龍躉片,有得改白鱔片!滾左飲啖湯暖暖胃,又濃又好味,白鱔入味又彈牙👍🏻牛魔王時間😆艾莎公主牛肉寶盒👸🏻驚人既擺盤,好多款唔同部位既牛肉,全部都好吸引,牛頸脊同牛小排既油花真係好正,食到開胃,又濃味🤞🏻牛黃喉爽得黎口感好好,正👍🏻牛舌心、牛柳粒都好濃牛味,高質!飲住生啤,Stella同Hoegaarden都正,繼續啖啖肉,伊比利亞橡果豬,靚到🥹又嫩又有肉味,超正既豬肉🐽手打蟹籽蝦丸,非常彈,又爽又好味👍🏻香香宮煮響鈴拼盤,咸蛋黃即炸響鈴,香脆又濃味,爽😎真龍蝦豚肉餃,豚肉加入左龍蝦肉明顯口感提升左,又多左啲風味,正😋食材高質、湯底吸引,連包裝都做足✨整體好正既⼀餐火鍋,天氣夠凍快啲打邊爐喇!😙

酸菜魚鍋

真龍蝦豚肉餃
香香宮煮響鈴拼盤
手打蟹籽蝦丸
2024-11-21 399 views
😻🥢🍲天氣突然轉凍,出門除咗要着多件衫,最想就係食個暖笠笠嘅邊爐!今日就做一次公主,嘆個超正既宮廷火鍋!木瓜龍躉片魚湯鍋👍🏻呢個湯底係期間限定,真係估唔到咁好味!奶白色的魚湯清甜可口,龍躉片新鮮嫩滑,配埋木瓜煮,唔單止好味,仲養顏滋潤,飲完令人心情都好!艾莎公主牛肉寶盒✨上枱時仙氣飄飄,打卡靚牛肉新鮮靚料,裡面有七個牛肉部位,試晒唔同口感,切片唔薄,牛味濃郁又juicy,真係食到停唔到口!伊比利亞橡果豬🐷肥瘦均勻,肉質柔嫩,越嚼越香,絕對係係上乘嘅靚豬,真係好正!💁🏼‍♀️🌟另外仲試左香香宮煮響鈴拼盤、紫菜櫻花蝦豬肉丸、鮮甜粟米及皇帝菜,每款都真心高質。環境闊落坐得舒服,門口仲有宮廷景及宮廷服裝任著任影,係近期最鍾意嘅火鍋店!

😻🥢🍲

木瓜龍躉片魚湯鍋👍🏻

艾莎公主牛肉寶盒✨

伊比利亞橡果豬🐷

💁🏼‍♀️🌟

2024-11-17 527 views
娘娘呼噢小李子上菜😎🤩一間可以勁打卡又好味嘅火鍋店😎宮廷風裝修,好似返咗古代皇宮咁,可以扮皇帝着宮女衫打卡,每一個卡座係唔同嘅官房,彷彿自己就係其中一位娘娘😂直頭說叫聲「本宮」😎湯底有好多款,揀咗冬瓜盅,賣相好靚,真係IG-able, 亦都唔使咁熱氣, 讚👍🏻公主牛肉寶盒及伊利比亞橡果豬非常出色簡直一流,寶藏級好味😋😋響鈴拼盤有鹹蛋黃響鈴,食落去卜卜脆,鹹蛋黃味道非常夾💕食物真心高質,回頭率100%👍🏻👍🏻
娘娘呼噢小李子上菜😎🤩一間可以勁打卡又好味嘅火鍋店😎
火鍋
火鍋
2024-11-06 527 views
🎪 香香宮煮 (尖沙咀)尖沙咀加拿芬道16號金輝大廈1樓🌟晉陵公主.麻辣鴨血鍋每款湯底都好有特色!款款造型都好吸精!最後揀左最喜愛的鴨血,非常很多!真的很多。辣椒湯底🌶️很過癮,仲可以加快脂肪分解,做到降脂減肥🌟艾莎公主牛肉寶盒哇一聲系列!打開寶盒仲有煙霧效果~有七款牛。有手切牛崩沙、手切本地牛肉、頂級雪花肥牛、牛𦟌、牛黃喉、牛肉粒、牛舌,牛肉寶盒很高質,牛味濃郁,嫩的嫩,爽脆的爽脆。🌟伊比利亞橡果豬以橡果為主食的豬,富有不飽和脂肪酸,仲有多種維生素和礦物質,對我們的心血管非常有益,入口肉質細膩,脂肪分布平均。🌟手打蟹籽墨魚丸只有四粒,墨魚丸夠彈夠滑,入口爽脆,非常鮮甜,仲有蟹籽的香氣。🌟香香宮煮響鈴拼盤有原味和鹹蛋黃味,非常香口!值得一讚是鹹蛋黃味,每一處都沾滿鹹蛋黃,真的很邪惡!🌟美濃水蓮份量很多,入口脆嫩爽口,味道清清淡淡,吸收埋湯底,也非常清新。🌟自家製足料竹蔗茅根外型很有氣派。甜度正常 。
🎪 香香宮煮 (尖沙咀)
尖沙咀加拿芬道16號金輝大廈1樓

🌟晉陵公主.麻辣鴨血鍋

🌟艾莎公主牛肉寶盒

🌟伊比利亞橡果豬

🌟手打蟹籽墨魚丸

🌟香香宮煮響鈴拼盤

🌟美濃水蓮

🌟自家製足料竹蔗茅根
外型很有氣派。甜度正常 。
話說小妹前日去咗間好宮廷feel嘅火鍋店度打咗個靚邊爐,入面個椰子雞湯鍋底鮮香味美好鬼正🤩鍾意椰子雞湯嘅你真係一定要過嚟試吓😍✨昭陽公主椰子雞湯鍋✨$308用左新鮮椰青水配合三黃雞煮成既椰子雞湯鍋色澤金黃有膠質,有埋番薯蜆提鮮既加持,椰香撲鼻好鮮甜😋入秋呢d咁乾燥既天氣,梗係要飲多2碗滋潤下啦 ‼️我地仲食左:⬇️⬇️✨艾莎公主牛肉寳盒✨$498木盒加左乾冰既關系,上枱個時仙氣飄飄,真係成個寶盒咁🤩 令人忍唔住嘩-聲‼️寶盒入面仲有成7款唔同品種/部位既靚牛,分別系手切牛崩沙 、手切本地牛肉 、新鮮牛展 、頂級雪花肥牛 、牛黃喉 、牛肉粒同牛舌花;樣樣有d,爽口、柔嫩既質感都有齊,仲要全部d牛味都好重添,正👍🏻👍🏻✨伊比利亞橡果豬✨$188肥瘦均勻既伊比利亞橡果豬油花好靚,味清不燥肉味重,細品下仲會食到陣靚豬先有嘅甜味添丫🥰✨手打鮮牛丸 (四粒)✨$72牛丸手打痕跡好重,食落肉味超重,又夠彈牙,實在好有質感‼️✨蟹黃餃 ✨$108-份有6粒,粒粒都皮薄餡靚又夠鮮,入口滿嘴鮮香流晒油,最啱就係-口吞‼️✨香香宮煮響鈴拼盤✨$98響鈴拼盤分為原味同鹹蛋黃味,兩款都金黃酥脆,就咁食或者點湯食都勁好食😋朋

✨昭陽公主椰子雞湯鍋✨$308

入秋呢d咁乾燥既天氣,梗係要飲多2碗滋潤下啦 ‼️

我地仲食左:⬇️⬇️

✨艾莎公主牛肉寳盒✨$498

✨伊比利亞橡果豬✨$188

✨手打鮮牛丸 (四粒)✨$72

牛丸手打痕跡好重,食落肉味超重,又夠彈牙,實在好有質感‼️

✨蟹黃餃 ✨$108

✨香香宮煮響鈴拼盤✨$98

朋友特別中意超邪惡既鹹蛋黃味,個醬甘香起沙,香口到不得了❣️

✨自家製足料竹蔗茅根✨$78

店家自家製既竹蔗茅根味道清甜,仲用左個復古陶瓷壺裝住,飲到尾都仲keep到凍👍🏻👍🏻

🛑香香宮煮

📍地址:尖沙咀加拿分道16號金輝大廈1樓

#香香 #香香宮煮 #tasty #火鍋外賣 #hotpot #hotpothk #火鍋晚市 #打邊爐
2024-10-23 661 views
一早book咗餐廳準時到達服務員帶位細心周到!特登選這間餐廳和外國朋友一齊慶祝食晚飯!叫了不少特色菜!冬瓜湯底水準很好,我哋先飲咗每人一碗再打邊爐!卜卜蜆肉好多!象果豬肉好味encore再叫!叫左一壺竹蔗茅根!芒果沙冰同埋青檸沙冰!個人覺得青檸沙冰好飲啲!海鮮拼盤也不錯!總括來說,整體食物質素好!服務態度也很好!因為假期我哋冇折扣,所以人均消費$500!最緊要好食!我個人覺得OK會再幫襯!

• 伊比利亞橡果豬
  • 竹蔗茅根
  • 特色卜卜蜆鍋
  • 蟹黃餃
卡位用中國宮殿名來命名 (例如坤寧宮、慈寧宮),仲有「龍椅」🐉,可以借古代服飾來打卡📸招牌嘅雍穆公主💖花膠雞湯鍋好正,打邊爐之前先飲番碗靚湯好滋補,❄️艾莎公主牛肉寶盒🐄 都係靚到無得頂😍,有仙氣效果,仿佛聽到 Let it go Let it go 咁🎶🎵,七款牛肉都好高質,份量仲好多。🐥雍穆公主 花膠雞湯鍋(半隻)❄️艾莎公主牛肉寶盒🐄🐖伊比利亞橡果豬:肉質鮮甜有脂香🎶香香宮煮響鈴拼盤:有一半嘅響鈴係用咗秘製蛋黃醬😍!🦀蟹黃餃:好重蟹味,夠曬充料😍🦐手打蟹子鮮蝦丸:超新鮮彈牙🎍竹䉀茅根

🐥雍穆公主 花膠雞湯鍋(半隻)

❄️艾莎公主牛肉寶盒🐄

🐖伊比利亞橡果豬:肉質鮮甜有脂香

🎶香香宮煮響鈴拼盤:有一半嘅響鈴係用咗秘製蛋黃醬😍!

🦀蟹黃餃:好重蟹味,夠曬充料😍

🦐手打蟹子鮮蝦丸:超新鮮彈牙

🎍竹䉀茅根

2024-10-17 572 views
呢間火鍋店係其中一間令我食完會再黎餐廳,環境舒適之餘,店員服務態度良好,會主動加湯同收碟湯底揀咗期間限定嘅木瓜龍躉片魚湯鍋,仲有金菇配菜,店員會幫忙切開木瓜,打邊爐之前🉑先飲魚湯,每一啖都充滿魚味,龍躉片已有調味,肉質又厚又香滑,加湯前建議先𢳂起所有魚肉店員一打開個艾莎公主牛肉寳盒就即刻仙氣滿滿, 🈶手切牛崩沙、手切本地牛肉、新鮮牛展、頂級雪花肥牛、牛黃喉、牛肉粒➕牛舌花,我就比較鍾意手切本地牛肉,油脂分布均勻,食落香嫩多汁,牛展亦好爽口手打蟹子鮮蝦丸有四粒,咬落彈牙,非常美味伊比利亞橡果豬嘅油花清晰呈大理石紋般,食落肉味芳香濃郁香香宮煮響鈴拼盤分別有即食鹹蛋黃響鈴及打邊爐響鈴,外層充滿鹹蛋黃醬嘅響鈴非常邪惡,咬落香脆可口自家製足料竹蔗茅根飲落清甜,份量足夠兩個人飲蔬菜叫咗萵筍,入口爽脆香甜

手打蟹子鮮蝦丸有四粒,咬落彈牙,非常美味

伊比利亞橡果豬嘅油花清晰呈大理石紋般,食落肉味芳香濃郁

自家製足料竹蔗茅根飲落清甜,份量足夠兩個人飲

蔬菜叫咗萵筍,入口爽脆香甜
2024-10-15 593 views
尖沙咀高質打邊爐之選🍲🌟建寧公主特色卜卜蜆鍋鍋內有大量沙白蜆 粒粒蜆都好新鮮厚肉食落完全無沙 湯底鮮甜加上有芹菜芫荽等帶蜆肉既清甜 呢個湯底香氣四溢 真係必嗌🙌🏻🌟艾莎公主牛肉寶盒一放底就氣勢磅礡 散滿仙氣擺盤好靚 可以一次過試晒咁多部位既🐮有手切本地牛肉,新鮮牛展,頂級雪花肥牛,有頂級安格斯牛肉,牛黃喉,牛肉粒同牛舌🌟香香宮煮響鈴拼盤係即叫即炸夠晒新鮮有炸響鈴同超香鹹蛋黃味既響鈴兩款都好味🌟伊比利亞橡果豬肉質好嫩滑脂肪分佈均勻 帶獨特既果香味🌟手打蟹子墨魚丸手打墨魚丸質地綿密夠哂彈牙保留到鮮味 再加上蟹籽更有口感🌟韭菜豬肉餃餃子外皮夠薄 餡料又足濃郁嘅韭菜香味而菜肉互不搶味 食落鮮甜多汁
尖沙咀高質打邊爐之選🍲

🌟建寧公主特色卜卜蜆鍋
鍋內有大量沙白蜆 粒粒蜆都好新鮮厚肉
食落完全無沙 湯底鮮甜加上有芹菜芫荽等
帶蜆肉既清甜 呢個湯底香氣四溢 真係必嗌🙌🏻

🌟艾莎公主牛肉寶盒
一放底就氣勢磅礡 散滿仙氣
擺盤好靚 可以一次過試晒咁多部位既🐮
有手切本地牛肉,新鮮牛展,頂級雪花肥牛,
有頂級安格斯牛肉,牛黃喉,牛肉粒同牛舌

🌟香香宮煮響鈴拼盤

餃子外皮夠薄 餡料又足
濃郁嘅韭菜香味
而菜肉互不搶味 食落鮮甜多汁

2024-10-09 579 views
一入門口,已經有打卡位,我都有着嚟影吓相。今晚點咗個木瓜龍躉片魚湯鍋,係一個四方形嘅深鍋形狀,嚟嘅時候成個木瓜未切開,木瓜清甜,又有好多塊龍躉魚片,龍躉魚片好新鮮,仲見到又食到黏住好多魚膠,骨膠原豐富,魚湯味道濃郁。艾莎公主牛肉寶盒,包括手切牛崩沙、手切本地牛肉、新鮮牛展、頂級雪花肥牛、牛黃喉、牛肉粒、牛舌花,牛肉全部都新鮮,不同種類中部位就當然有不同口感,都好重牛味。伊比利亞橡果豬,我覺得好食過啲牛😂

一入門口,已經有打卡位,我都有着嚟影吓相。

伊比利亞橡果豬,我覺得好食過啲牛😂

2024-10-08 571 views
中式宮廷火鍋店~幾有特色既中式宮廷火鍋店,環境無上網睇咁大,不過都幾打卡able,門口有張龍椅,可以著店家提供既衫打下卡🤣每個卡位都寫住乜乜宮咁。食物器皿都好靚,又可以打一輪卡;但店員態度就一般般,個次食有做身份證有幾多個6定8字就有優惠,但問店員就解釋得唔係好清楚又有啲唔耐煩咁,最終送左油甘魚刺身,不過都幾肥美同食得出好新鮮既。🌟 昭陽公主椰子雞鍋 $308 + 🌟 伊比利亞橡和豬 $188 + 🌟 香香宮煮肉丸拼盤 $148 其他食品都唔差既,肉丸新鮮同幾好食,雞鍋好香椰青味,入面都有半隻雞,但性價比一般,牛肉類郁啲已經要$400-$500一碟所以都唔敢叫🤣 唔係食左太多野,最後埋單都要人均$400。總括黎講,打卡或者慶祝可以一試既~🏠店名:香香宮煮 (金輝大廈) 🚘地址:尖沙咀加拿芬道16號金輝大廈1樓
中式宮廷火鍋店~

總括黎講,打卡或者慶祝可以一試既~

🏠店名:香香宮煮 (金輝大廈)
🚘地址:尖沙咀加拿芬道16號金輝大廈1樓
$406 (Dinner)
2024-09-29 624 views
🤩呢間📍位於尖沙咀嘅【香香宮煮】裝修真係充滿古代皇宮嘅感覺,每一個位置都對應唔同嘅宮殿,例如景仁宮/延禧宮/坤寧宮等等,而一入門口嗰張充滿霸氣嘅龍椅,旁邊仲有皇帝皇后妃子嘅衣着,比大家可以一嚐穿越古代嘅感覺,真係別出心裁😋而今次我哋就揀咗幾款佢哋嘅人氣餐點,估唔到除咗環境之外,連食物都咁有驚喜咁有水準🥥昭陽公主·椰子雞湯清甜嘅湯底鋪滿滿滿嘅椰子肉,除咗椰子肉仲有超多🐓三黃雞塊、🌽粟米同埋番薯蜆,飲落去湯頭濃郁之餘仲好夠鮮味,雞肉口感仲好嫩滑添,未開始放配料我哋已經飲咗幾碗湯啦🥩艾莎公主牛肉寶盒想食牛又唔知食咩部位好🤔,就梗係要試吓呢一個寶盒啦,入面有晒🐂手切牛崩沙+🐂手切本地牛肉+🐂新鮮牛展+🐂頂級雪花肥牛+🐂牛黃喉+ 🐂牛肉粒+🐂牛舌花,上枱嗰陣仙氣飄飄,除咗📸打卡賞心悅目之外,質素亦非常高,牛肉夠晒新鮮,而且牛味濃郁口感軟嫩,嗜牛人士千祈唔好錯過🧀松露芝心墨魚丸(4粒)彈牙嘅墨魚丸,咬落去嗰下入邊嘅🧀芝心好似爆漿咁,充斥住成個口腔,除咗芝士嘅味道仲有松露嘅香味,真係一大享受🥓伊比利亞橡果豬大理石紋油花嘅橡果豬,肉味芳香濃郁,口感香甜之餘仲帶有陣陣嘅鮮味🍽香香宮煮響鈴拼盤呢個響鈴充滿

🥥昭陽公主·椰子雞湯

🥩艾莎公主牛肉寶盒

🧀松露芝心墨魚丸(4粒)

🥓伊比利亞橡果豬

🍽香香宮煮響鈴拼盤
呢個響鈴充滿驚喜,拼盤係原味響鈴+鹹蛋黃響鈴,全部都係即叫即炸,上枱嘅時候仲係熱辣辣㗎,而且佢哋嘅響鈴係用特選嘅香炸而成,我哋最喜歡嘅就係佢哋嘅鹹蛋黃響鈴啦,鹹鹹香香,就咁食都已經非常惹味

🥬美濃水蓮
香港比較少有嘅蔬菜,見到就梗係要叫嚟食吓啦,口感仲係清甜爽脆㗎