2021-12-16 36 views
The BASE nature地址: 荃灣楊屋道1號荃新天地一期UG70號舖記得之前 @thebasehk 新開張時試過一次,印象中覺得麻麻地,因為餐牌中大部分食物都未ready,但隔了咁久長時間決定比多次機會佢,睇下有無進步下先。Full-day breakfast 🥐 $168估唔到個熱熱辣辣嘅牛角包都幾好味,牛油味好突出好香,而且外脆內軟,好有口感。柚子沙律都,味道酸酸甜甜好開胃。素蟹餅炸得好香口,而且有一絲絲蟹肉口感添,真係不錯,但係份量得果一粒真太少啦,完全唔夠食🤣。烤紐西蘭西冷扒 🥩 $1083成熟嘅牛扒,雖然有少少overcook,但肉質都幾鮮嫩,而且口感好好,牛味濃郁,但如果油香多番少少說會更加好啦。慢煮日本南國元氣雞胸(120G)有機沙律 🥗 $72正正常常,無咩太多特別。
The BASE nature
地址: 荃灣楊屋道1號荃新天地一期UG70號舖

Full-day breakfast 🥐 $168

烤紐西蘭西冷扒 🥩 $108

慢煮日本南國元氣雞胸(120G)有機沙律 🥗 $72
正正常常,無咩太多特別。
2021-12-15 58 views
A moreish afternoon tea set with 2 drinks inclusive, such a treat Avocado Smoked Salmon Roll・牛油果煙三文魚卷Grilled Ham & Cheese Sandwich・扒黑松露芝士火腿三文治Signature Mini Burger・迷你牛肉漢堡Fried Shrimp with Potato・香脆薯絲蝦Wild Berry Cheesecake・紅莓芝士切餅Chocolate and Nuts Cake・朱古力榛子切餅Macaron・馬卡龍▪︎紅莓/抹茶Yuzu Mousse Cake・柚子慕絲切餅I love their signature mini burger with juicy succulent beef patty and crispy bacon, in addition the bun was super fluffy with crisp crush; avo smoked salmon roll, choco & hazelnut cake and yuzu mousse

Signature Mini Burger・迷你牛肉漢堡
Wild Berry Cheesecake・紅莓芝士切餅
Macaron・馬卡龍▪︎紅莓/抹茶
Yuzu Mousse Cake・柚子慕絲切餅

I love their signature mini burger with juicy succulent beef patty and crispy bacon, in addition the bun was super fluffy with crisp crush; avo smoked salmon roll, choco & hazelnut cake and yuzu mousse cake was tasty too. Matcha macaron wasn't too sweet, the chewy mouthfeel was very nice

Iced Orange Lemon Tea・香橙檸檬冰茶

A refreshing Iced fruit tea, again not very sweet
2021-12-14 44 views
《The BASE nature》最近公司發生咗啲麻煩嘢,收工想一個人靜靜地食餐飯放空一下~ 諗起之前食過呢間覺得都唔錯~ 於是又再去~ 被安排咗住bar枱,望到景好舒服~😊🍭咖喱蕃薯條($52)蕃薯條就食得多,但點咖喱醬就真係第一次食!呢間都幾多vegan 嘢選擇,今次都揀左2款💕 蕃薯條份量真係超多🤣 開始擔心一個食會食唔晒🙈 蕃薯條剛炸起熱辣辣~ 偏幼身~ 就咁食可能就唔太特別,但點埋咖喱醬真係不得了,勁夾!而且個醬好惹味,我真係食唔停,好恐怖🤣🤣🍭蟲草花黑松露米形粉($128)之前食過佢啲米形粉留下咗唔錯既印象!所以今次再encore! 呢款啲蟲草真係好多⋯ 幾乎啖啖都有🤣 上面仲有個好靚既溫泉蛋🥚啲流心蛋黃真係好治癒😍😍 米形粉粒粒都沾滿醬汁~~ 好味!
《The BASE nature》

🍭咖喱蕃薯條($52)

🍭蟲草花黑松露米形粉($128)
2021-12-14 52 views
朋友懷孕🤰🏽又想去環境舒適的cafe,呢間餐廳服務好👍🏻,照顧到孕婦需要,一入座己遞上熱水🫖🍴未來素漢堡🍔配芝士大啡菇:芝士同素漢堡味道同一般芝士漢冇異,職員好窩心地走生菜,而醬分開上。黑松露沙律醬同漢堡好夾,juicy大啡菇同牛油果🥑令個包唔會太乾。🍴燒味噌三文魚配藜麥珍珠飯:三文魚🍣燒得皮脆肉滑,但味噌味有啲淡。藜麥飯好彈牙煮得幾好。另有醉溏心蛋和香梨🍐沙律伴碟。味道:🔅🔅🔅新鮮:🔅🔅🔅🔅衛生:🔅🔅🔅🔅分量:🔅🔅🔅速度:🔅🔅

味道:🔅🔅🔅
新鮮:🔅🔅🔅🔅
衛生:🔅🔅🔅🔅
分量:🔅🔅🔅
速度:🔅🔅
很多時到楊屋道買餸,都會見到The BASE 醒目既招牌,呢日收工和先生到荃新天地覓食,正好一試!餐廳內有唔同既小食,前菜,意粉,意大利飯,牛扒, 漢堡包,春雞等食,主菜加$38,就有餐湯/沙律+飲品。先上「雜菜湯」,紅紅的顏色感覺像羅宋湯,入面有切碎既紅蘿蔔,蕃茄,薯仔,洋蔥,煙肉, 紅菜頭,香葉等, 好多蔬菜,味道酸甜,好飲。泰式黃咖哩燴牛肉 $148牛肉多得鋪滿成隻碟,炆得非常軟淋,配上寬條麵,流心蛋,炸煙肉,芝麻等,撈埋一齊,係幾好味既, 如果多點汁,咖哩味道再突出點 ,會更滿足呢!慢煮芝麻手撕雞漢堡 $145好特別,漢堡內加入了混合麻醬既手撕雞,煎蛋,煎香左既大蘑菇,入口好多肉汁,味道豐富,因為太濕,所以逐層食會更好,配上炸得香酥既脆薯格,夠晒飽肚。The BASE nature荃灣楊屋道1號荃新天地一期UG70號舖 月光太太
很多時到楊屋道買餸,
都會見到The BASE 醒目既招牌,
呢日收工和先生到荃新天地覓食,正好一試!

餐廳內有唔同既小食,前菜,意粉,
意大利飯,牛扒, 漢堡包,春雞等食,
主菜加$38,就有餐湯/沙律+飲品。

先上「雜菜湯」,紅紅的顏色感覺像羅宋湯,
入面有切碎既紅蘿蔔,蕃茄,薯仔,
洋蔥,煙肉, 紅菜頭,香葉等,
好多蔬菜,味道酸甜,好飲。

泰式黃咖哩燴牛肉 $148
牛肉多得鋪滿成隻碟,炆得非常軟淋,
配上寬條麵,流心蛋,炸煙肉,芝麻等,
撈埋一齊,係幾好味既, 如果多點汁,
咖哩味道再突出點 ,會更滿足呢!

慢煮芝麻手撕雞漢堡 $145
好特別,漢堡內加入了混合麻醬既手撕雞,
煎蛋,煎香左既大蘑菇,入口好多肉汁,
味道豐富,因為太濕,所以逐層食會更好,
配上炸得香酥既脆薯格,夠晒飽肚。

The BASE nature
荃灣楊屋道1號荃新天地一期UG70號舖

月光太太

$200 (Dinner)
  • 泰式黃咖哩燴牛肉
  • 慢煮芝麻手撕雞漢堡
2021-12-11 64 views
🥰放低本書抖下氣先.🥩MB2黑安格斯肉眼(250G/$268) 點選了medium rare煎得剛好,香口有肉汁,碟旁海鹽同honey mustard 可隨意蘸提升口感~🍚墨汁帶子海鮮意大利飯 ($138) 海量紫菜同木魚中搵飯😂意大利飯creamy, 整體不俗🥗 蜜糖黑醋沙律 (+$38)升級套餐,可以揀湯/沙律~沙律有superfood 羽衣甘藍,健康之選❣️🥣 餐湯 (+$38)朋友簡湯~野菌忌廉湯香濃,麵包脆口!🍹菠蘿梳打. 含菠蘿果肉,香甜解渴🍵伯爵茶. 飯後解膩·📍The BASE nature荃灣楊屋道1號荃新天地一期UG70號鋪
🥰放低本書抖下氣先

🥣 餐湯 (+$38)朋友簡湯~野菌忌廉湯香濃,麵包脆口!

🍹菠蘿梳打. 含菠蘿果肉,香甜解渴

🍵伯爵茶. 飯後解膩
📍The BASE nature
荃灣楊屋道1號荃新天地一期UG70號鋪
2021-12-11 46 views
The BASE Nature位於荃新天地一期一個較為隱蔽嘅地方 都花左少少時間先搵到 好在商場都有個大大嘅廣告版指示 如果唔係可能會miss左個轉角位˜”*°•𝑨𝒖𝒔𝒕-𝑩𝒆𝒆𝒇 𝑻𝒂𝒔𝒕𝒊𝒏𝒈 𝒇𝒐𝒓 𝑻𝒘𝒐($590)🐂•°*”˜呢個細嚐澳洲牛肉風味二人套餐 包括有3款不少於400g嘅牛肉🥩 精選餐湯配酸種法包多士🥣 招牌蟲草花米形粉🍝 烤時令蔬菜🥦 同埋指定飲品兩杯🍹 非常豐富 呢個set唔單止可以一次過試晒三款牛嘅不同部位 仲有好多款調味可供選擇🧂 包括唔同款式嘅海鹽 醬汁 同埋佐料 絕對啱晒咩都想試嘅我吖🥰🔸招牌蟲草花米形粉形狀真係好似一粒粒米咁嘅短意粉 食落比risotto清爽 冇咁heavy 加埋爽口嘅蟲草花 流心溫泉蛋 同面頭嘅芝士碎 又香又creamy👍🏻▪️黑毛安格斯牛肌腱肉: medium 肉質比較結實 肉味較濃 配搭簡單嘅海鹽已經足夠▪️M5和牛牛柳: medium-rare 非常腍滑軟嫩 同酸甜嘅醬汁最配襯▪️M6和牛西冷: medium-rare 肉質同牛味都係牛肌腱同牛柳之間 感覺最balance ▫️喜馬拉雅山鹽: 簡單帶出牛肉最原始嘅味道😋▫️煙燻鹽: 呢個我

🥣 招牌蟲草花米形粉
🍝 烤時令蔬菜🥦

🔸招牌蟲草花米形粉

▫️喜馬拉雅山鹽: 簡單帶出牛肉最原始嘅味道😋
▫️煙燻鹽: 呢個我幾喜歡 令到塊牛肉都好似真係煙燻過咁👍🏻
▫️些利醋紅酒汁: 除左有些利醋嘅酸甜 仲多左一重牛油濃郁嘅香滑🧈👍🏻
▫️蜜糖黑醋汁: 充滿蜜糖甜蜜香氣 估唔到牛肉甜食都唔錯🍯👍🏻
▫️英式芥末: 呢個唔洗多講 經典芥末口味😋
2021-12-11 35 views
今日經開荃灣,諗住近近地食個飯,見到呢間都多人食,於是就試下🤩🤩🤩整體評分:7/10味道:7/10服務:6.2/10環境:6.5/10人均消費:$100-200地址:The BASE nature (荃灣)荃灣楊屋道1號荃新天地一期UG70號舖墨汁帶子海鮮意大利飯($138):帶子都幾大粒,表面輕輕煎過,幾鮮甜~😋其他海鮮亦令口感層次有所提升!而意大利飯方面夠creamy ,配墨魚汁都特別黑安格斯牛橫腹扒250G($198):牛扒好有牛味!叫左5成熟啱啱好,配上喜馬拉雅山粉鹽同埋燒汁更能提升牛味~肉質柔軟,肉汁保留得好好😍另外仲配有薯格同沙律,薯格炸得香脆,沙律🥗都ok柚子芝士慕絲蛋糕($78):今晚最有驚喜嘅菜式!首先擺盤已經好精緻,好有5星級feel!望落都吸引~佢個柚子芝士慕絲蛋糕好香嘅柚子味,甜度唔會太高~另外仲有黑芝麻馬卡龍同黑芝麻雪糕,個人好欣賞佢個甜點甜點評分:7.5/10

整體評分:7/10
味道:7/10
服務:6.2/10
環境:6.5/10
人均消費:$100-200
地址:The BASE nature (荃灣)
荃灣楊屋道1號荃新天地一期UG70號舖

甜點評分:7.5/10
2021-12-11 92 views
荃新天地入面既人氣抵食西餐,食物味道唔錯,價錢又唔貴,性價比高,間唔中就會黎食~❤️澳洲M級牛肉肉醬芝士漢堡 美國草飼牛肉芝士漢堡 超豐富既burger!! 有煎蛋 煙肉 大啡菇 同超厚超juicy既漢堡扒,好大個好滿足🧡慢煮日本元氣雞肉沙津 好夠份量既沙津,入面有牛油果粒粒+藜麥mix沙津菜,好refreshing💛蜂蜜牛油果沙冰 好健康既smoothie!! 蜂蜜甜甜地,再加埋牛油果,凍冰冰好清新💚特濃朱古力 超濃朱古力味,好sweet sweet 個面仲有個音符添~

慢煮日本元氣雞肉沙津

慢煮日本元氣雞肉沙津
蜂蜜牛油果沙冰
特濃朱古力
  • 澳洲草飼牛肉漢堡配炸薯格
Better Food Better Mood🍽每次返工都好期待放工可以食返餐豐富嘅晚餐☺️舒舒服服過左一日就最好!.📍The BASE nature.🥩MB2黑安格斯肉眼(250G/$268) - medium rare唔會血淋淋,煎得香口juicy有肉汁,碟旁有海鹽同一小兜honey mustard (個sauce極度好味!!!),作為牛扒控嘅我表示滿意😆🍚墨汁帶子海鮮意大利飯 ($138) - 好多紫菜同木魚淹沒左成個飯,雖然賣相麻麻,但味道都唔錯😋creamy嘅意大利飯,仲有3大粒香煎帶子~鮮味十足🥗 蜜糖黑醋沙律 - 加$38就可以升級為套餐,除咗可以揀湯或者沙律之外,仲有一杯餐飲~沙律好多superfood 羽衣甘藍,絕對係健康之選!!🥣 餐湯 - 係香濃嘅野菌忌廉湯呀🥰面頭嘅包好脆口,點埋湯咁食都幾正🍹菠蘿梳打 - 有菠蘿果肉,香甜解渴😌🍵伯爵茶 - 餐後黎杯熱茶消消膩都唔錯架👍🏻
Better Food Better Mood🍽

📍The BASE nature

🍹菠蘿梳打 - 有菠蘿果肉,香甜解渴😌

🍵伯爵茶 - 餐後黎杯熱茶消消膩都唔錯架👍🏻
2021-12-09 68 views
荃灣一向出名多美食🍽,啱晒又鍾意行街又鍾意食野嘅朋友仔👯‍♀️!今日嚟荃新天地,the BASE nature嘅門面真係名副其實,有唔少綠色植物🍀,真係好nature,就咁比佢吸引咗入嚟😂。餐牌選擇都吾少,想食豬🐷牛🐮魚🐟雞🐤都滿足到你嘅願望。最終揀咗黑安格斯牛橫腹扒(HKD198)同八丁味噌燒三文魚(HKD178)。牛扒🥩煎得外香內嫩、豐腴多汁,吾嚡亦吾韌,睇顏色就知道。配埋個牛肉燒汁,將鮮味帶出,大大提升牛肉嘅層次。而蒜烤蔬菜🥗烤得好靚,有薯仔、蘆筍、南瓜、蘑菇、番茄同粟米筍,以少許鹽及黑椒調味,絕對系心機之作👍🏻!八丁味噌燒三文魚🐟非常impressive,一碟餸裡面帶出多個味道。三文魚系刺身級,吃得出用味噌、清酒等多種調味醃製,烤至皮脆肉嫩,內裡是半熟,再澆上酸甜柚子醬汁🍊,大大提升三文魚的鮮味。除咗主角三文魚,伴碟還有香梨沙律🍐、醉溏心蛋🥚、蘆筍、車厘茄、火箭菜同櫻花蝦,一碟裡面有咁多種味道,豐富得嚟又吾顯得雜亂,值得一試再試😋😋!所有晚餐可以加38蚊升級湯🥣/沙律🥗加一杯飲品🥤,當日餐湯為蘑菇湯,個人認為個湯好濃味,配埋個脆法包簡直一流。飲品系冷泡蜜桃蘋果綠茶,用玻璃罐裝好,

所有晚餐可以加38蚊升級湯🥣/沙律🥗加一杯飲品🥤,當日餐湯為蘑菇湯,個人認為個湯好濃味,配埋個脆法包簡直一流。飲品系冷泡蜜桃蘋果綠茶,用玻璃罐裝好,乾淨衛生,賣相有加分。

最後亦系要一贊系甜品,焗桂花蘋果🍎反烤撻海鹽焦糖醬伴自家製雲呢拿雪糕🍨(HKD88哩個名真係好長啊…………簡單嚟講佢就系蘋果撻+雪糕😂😂😂)。哩個甜品系即叫即整,所以上枱時新鮮熱辣,餅底鬆脆,餡料系“真。蘋果”,食得出的新鮮👍🏻。不過哩個價錢嚟講,個人認為舊雪糕其實可以大舊返D😂!

一定要搵D問題嘅話,張枱細咗D,放兩碟野就滿咗,冇咩伸展空間。但當日嘅服務員服務好好,有笑容兼有禮貌👍🏻。
2021-12-08 34 views
The BASE Nature荃新天地有一間簡約風的西式餐廳我同朋來食小清新下午茶☺️餐廳嘅座位有不算太多但簡約風配大燈泡襯出嚟就好舒服嘅感覺好好拍照😉✨鹹點✨🥩迷你牛肉漢堡我首先食咗牛肉漢堡😍好重嘅牛味雖然有少少乾身但係我覺得好好味❣️🦐香脆薯絲蝦 香脆薯絲外脆蝦肉彈😋再配埋個甜酸醬好正🤤🧀黑松露芝士火腿三文治🥪 麵包係多士外層裏面一層薄薄黑松露醬配芝士加火腿這個配搭真係好好食😋黑松露味好濃配埋芝士真係好正❣️🥑牛油果煙三文魚卷 三文魚配牛油果我最喜歡好食三文魚好厚😋推介❣️✨甜點✨🧀紅莓芝士切餅 、🍫朱古力榛子切餅、法式馬卡龍(紅莓/抹茶)、柚子慕絲切餅我自己就偏愛😍朱古力榛子小切餅一件不太甜下午茶份量來講啱啱好😋最後我食抹茶馬卡龍作結非常滿足😌🍹香橙檸檬冰茶香橙片冰茶唔太甜清清地入口少少橙香味😍🍹冷泡香橙伯爵茶用橙汁泡伯爵茶呢個配搭我都好鍾意😍香橙同伯爵都係我最鍾意嘅味道😋
The BASE Nature

🧀黑松露芝士火腿三文治🥪

🥑牛油果煙三文魚卷
三文魚配牛油果我最喜歡好食三文魚好厚😋推介❣️

✨甜點✨

🧀紅莓芝士切餅 、🍫朱古力榛子切餅
、法式馬卡龍(紅莓/抹茶)、柚子慕絲切餅

🍹香橙檸檬冰茶
香橙片冰茶唔太甜清清地入口少少橙香味😍

🍹冷泡香橙伯爵茶
2021-12-07 44 views
🍝好特別嘅米形意粉😋@《The BASE nature 》唔係好多餐廳有米形狀既意粉食,見到呢度menu有就即刻叫黎試吓!🍝蟲草花黑松露米形粉 $128-risotto 既煮法!(本身都唔係話太中意食risotto,覺得D飯粒一係太淋一係飯芯硬)。呢個我好中意,食落去好似食緊飯但又好彈牙,口感好得意😆,會上隱。個醬汁黑松露同忌廉香幾Balance!本身配料有蟲草花、波菜、雜菇、溫泉蛋,加左蟲草花,好似好營養咁🤭。每一啖都會食到配料,口感好豐富😋!食肉獸🧏🏻‍♀️見碟野配料好似爭左啲野咁(爭啲🥩呀🤣),所以忍唔住+慢煮博多地雞肉$25!🐤食落口感味道似食煎香過既煙煄火雞!+ $38餐沙律🥗-柑桔柚子醋撈得好均勻,菜好新鮮& 比想像中大碟。🍹餐飲-蜜桃蘋果綠茶-蘋果味較濃,飲落似飲蘋果汁!
🍝好特別嘅米形意粉😋@《The BASE nature 》

🍝蟲草花黑松露米形粉 $128

+ $38餐沙律🥗
-柑桔柚子醋撈得好均勻,菜好新鮮& 比想像中大碟。

🍹餐飲-蜜桃蘋果綠茶
-蘋果味較濃,飲落似飲蘋果汁!
2021-12-06 596 views
接太太下班後,來到荃新天地逛街,經過這間西餐廳,才發覺原來一直也不知道這裡有間餐廳,正好又是晚餐時間,便和太太前去一試位置(8/10):荃新天地一期的UG層,亦即一樓的麥奀雲吞麵的樓上,由港鐵荃灣西站D出口步行前往商場約10分鐘環境(8/10):餐廳屬商場舖,採半開揚裝修,面積不算大,座位卻有不少,有玻璃窗望向新村街,環境算不錯服務(7/10):座位有一樽水供自行加水,侍應有禮貌,會主動下單,但上菜略為需時食物(8/10):餐廳主打西餐,供應意粉、焗飯、漢堡等不同西式食物,同時亦提供各種中西式飲品我們選了兩份套餐:泰式黃咖哩燴牛肉 $148太太選了這款fusion菜,用上泰式的椰香黃咖哩去燴牛肉,咖哩味道香濃,牛肉份量超級多,而且香滑及夠稔;配合入味的皮帶寛意粉、流心的溫泉蛋及香口的蝦米,口感豐富慢煮芝麻手撕雞漢堡 $145餐牌寫上「以中式手撕雞的概念,60度長時間低溫浸熟雞肉」,感覺很吸引便下坑了,果然手撕雞肉肉汁多而易常香滑,加上青瓜、太陽蛋及大啡菇,口感相當豐富,味道亦出色。加上配菜的脆薯格頗出色,即使放一會兒仍然很香脆$38加配精選湯品/沙律兩份主菜都加錢轉了套餐,可選餐湯或沙

我們選了兩份套餐:

泰式黃咖哩燴牛肉 $148

慢煮芝麻手撕雞漢堡 $145

$38加配精選湯品/沙律
兩份主菜都加錢轉了套餐,可選餐湯或沙律,是日餐湯是充滿蔬菜的意式雜菜湯,味道夠香濃

菠蘿梳打

配上指定飲品
另外每個套餐包每人一杯飲品,或再加錢升級冷泡果汁茶。我們最終都選了菠蘿梳打,菠蘿果醬味道香,梳打亦夠氣,不用再加錢值得選配

總括而言,這間西餐廳位置及環境都不錯,而食物味道比想像中的好,如上菜可以更快一點相信可以更加高分

🌺The Base Nature
🌺地址:荃灣楊屋道1號荃新天地一期UG70號舖
2021-12-03
$203 (Dinner)
菠蘿梳打
2021-12-03 86 views
有睇開我openrice既朋友仔都知我幾中意食🍔😁今日放左工經荃灣返屋企前順便食埋晚飯同為黎緊既Christmas預備下禮物😎見到呢間餐廳既佈置同音樂都幾有聖誕氣氛,而且係openrice評價非常唔錯,一於試下!我叫左份餐廳signature既美國草飼牛肉芝士漢堡配脆薯格☺️一黎到就覺得賣相好吸引!Burger勁高身😍麵包烘到外脆內軟,配上自家製辣肉醬,比起普通茄汁香好多同口感豐富好多,非常有誠意!👏👏牛肉夠厚兼彈牙,同烤菇一樣爆汁juicy😋洋蔥係慢煮出黎,夠晒甜同入味👍煙肉偏硬身但勁香!完全唔覺油膩😯薯格微微辣,炸得超脆!甚至脆到我覺得好似冇咗裏面薯仔嘅口感,好誇張😂😂絕對係值得encore既餐廳!下次可以試下慢煮手撕雞🍔 夠晒特別😳
有睇開我openrice既朋友仔都知我幾中意食🍔😁

一黎到就覺得賣相好吸引!Burger勁高身😍
美國草飼牛肉芝士漢堡

牛肉夠厚兼彈牙,同烤菇一樣爆汁juicy😋
洋蔥係慢煮出黎,夠晒甜同入味👍
煙肉偏硬身但勁香!完全唔覺油膩😯

絕對係值得encore既餐廳!
下次可以試下慢煮手撕雞🍔 夠晒特別😳
2021-12-03