Restaurant: The Sloth
Terms & Details:
牛油果青芒軟殼蟹沙律🥗🦀好大份😍 以一隻軟殼蟹送上 入口脆脆嘅而炸粉唔會太多 口感一啲都唔油膩🌿 沙律以牛油果🥑同青芒為主要配料 牛油果口感夠creamy 青芒夠清新🥭 令人開胃又消暑泰式豚肉生菜包羅馬生菜🐷平時食生菜包都係用唐生菜 但用羅馬生菜🥬既好處係口感夠爽夠清新☺️豚肉調味唔會過調味唔會過鹹鹹 肉仍保持肉汁 包住一齊食好正😚濃湯冬蔭功明爐鳥頭🐟平時我都好鍾意飲冬陰功 但又會想食下魚喎~呢款菜式就真係岩曬想飲冬陰功湯又想食烏頭🥳冬蔭功既酸辣風味令到我地更加開胃 湯濃郁帶有魚香😋 鳥頭肉質嫩滑 滋味鮮美 好好味呀🥰經典大蝦炒金邊粉🦐金邊粉唔會過濕 加上蝦肉既彈牙爽口 完美搭配😉凍泰國手標奶茶奶茶口感濃郁 帶有濃厚既茶香同奶香☕️The sloth (荃灣)📍荃灣青山公路荃灣段388號中染大廈(8咪半)1樓115號舖
牛油果青芒軟殼蟹沙律🥗🦀

泰式豚肉生菜包羅馬生菜🐷

濃湯冬蔭功明爐鳥頭🐟
平時我都好鍾意飲冬陰功 但又會想食下魚喎~
呢款菜式就真係岩曬想飲冬陰功湯又想食烏頭🥳

經典大蝦炒金邊粉🦐
金邊粉唔會過濕 加上蝦肉既彈牙爽口 完美搭配😉

凍泰國手標奶茶
奶茶口感濃郁 帶有濃厚既茶香同奶香☕️

The sloth (荃灣)
2023-08-27 47 views
聽講荃灣呢度開咗間新派嘅Fusion泰國菜,今日收工一於嚟試吓!✨冬陰功海鮮拼盤而家做緊開業特價,先係$288咋!入面超足料,有足足一隻龍蝦,仲有好多魷魚、青口蜆等等。味道方面,係濃郁嘅冬陰功味,識落酸酸辣辣咁,非常過癮!✨溫泉蛋海膽醬忌廉煎帶子天使麵海膽味超級濃郁,溝埋溫泉蛋食,成個面好Creamy。帶子非常新鮮,食落好甜,而且煎得啱啱好,唔會好韌~✨馬拉盞炒通菜個香味好濃郁,仲有啲微微辣嘅味道,好開胃。通菜爽脆口感,炒得剛剛好,保留咗佢嘅原汁原味!✨泰式薄餅配雪糕上面有兩大球雲呢拿味雪糕,冰凍嘅口感配上熱辣辣嘅薄餅,感覺好得意。薄餅係啱啱新鮮整出嚟,食落又香酥脆!✨椰香泡泡芒果糯米飯呢個芒果糯米飯同平時食開嘅唔一樣,佢嘅椰汁打成泡泡狀,比平時杰身,口感更豐富。芒果好甜,糯米飯煮到啱啱好唔會好硬,好好食呀!

✨冬陰功海鮮拼盤

冬陰功海鮮拼盤
溫泉蛋海膽醬忌廉煎帶子天使麵
冬陰功海鮮拼盤
溫泉蛋海膽醬忌廉煎帶子天使麵
經過荃灣嘅8咪半商場見到間環境裝修好靚又大嘅泰國菜餐廳,就入左去試下!1. 香葉海南雞 (半隻) $138雞肉好鮮嫩,而且好有雞油香,雞皮好爽口,份量係俾得幾多。🌟 評分: 8/102. 經典炸物 · 串燒雙重塔 $198經典炸物包括魚餅、春卷、蝦餅、雞肉串、一口牛肉串。魚鮮食埋好香口,春卷好鬆脆,蝦餅好足料入面係充滿彈牙既蝦肉。串燒方面全部都好惹味。🌟 評分: 8/103. 泰北西班牙燒乳豬仔 (小) $248乳豬皮好香脆,肉質鮮嫩同埋有肉汁,油脂分布平均,食完都唔會好膩,每一塊都好厚切同埋冇乜骨。🌟 評分: 8.5/104. 蜜香芒果 $53有好足料既芒果果肉,芒果食落好香甜,窩夫口感鬆脆又唔會太硬。🌟 評分: 7/105. 焦糖脆脆餅 $53表面上有好多焦糖脆脆,食落都唔會太甜,甜度啱啱好食完都唔會膩。🌟 評分: 7/106. 斑斕生梛乳爆爆 $36好香甜嘅椰奶,椰子味好香濃,爆爆食落少少煙韌,飲落好清甜。🌟 評分: 8/107. 芒果生椰乳 $36好香芒果味,芒果同椰子都幾夾,入面有好多芒果爆珠。🌟 評分: 7/10🎖️整體評分🎖️❤️ 味道: 7.5/10🧡 環境: 8/10💛 服

1. 香葉海南雞 (半隻) $138
雞肉好鮮嫩,而且好有雞油香,雞皮好爽口,份量係俾得幾多。

2. 經典炸物 · 串燒雙重塔 $198

3. 泰北西班牙燒乳豬仔 (小) $248
🌟 評分: 8.5/10

4. 蜜香芒果 $53

5. 焦糖脆脆餅 $53

6. 斑斕生梛乳爆爆 $36
好香甜嘅椰奶,椰子味好香濃,爆爆食落少少煙韌,飲落好清甜。

7. 芒果生椰乳 $36
好香芒果味,芒果同椰子都幾夾,入面有好多芒果爆珠。

🎖️整體評分🎖️
❤️ 味道: 7.5/10
🧡 環境: 8/10
💛 服務: 8/10
💙 性價比: 8/10
近期迷上泰菜,知道荃灣新開咗間泰國餐廳,距離港鐵站5分鐘左右,好就我腳,又去咗試試!呢間係新派泰國餐廳,選址中染大廈,去到門口已經覺得裝修幾靚,門面好光猛,仲有好多綠色植物裝飾,入面位置好闊落,當然新開餐廳好乾淨,裝修見心思,有別於傳統泰國餐廳。Menu成本書咁厚,算係多菜式選擇,除咗傳統泰國菜之外,仲有創新西餐!可能係平日食early dinner未係好多人,侍應企喺我側跟隨時serve客人,見我揸唔定主意食乜嘢菜式,仲有推介,講嘢客客氣氣都幾有禮貌。✔️青木瓜金柚蝦沙律$88賣相同份量都唔錯,柚子甜度適中,蔬菜青綠新鮮,有唔少醋汁,同蔬菜混埋一齊食酸酸甜甜好開胃!✔️香葉海南雞(半隻)$138雞肉肉質香嫩夠肉地,有雞胸肉又有雞髀,配有醃製酸瓜,好酸好解膩。✔️泰皇松葉蟹肉炒飯$108份量好大,好多澱粉質,飯粒夠乾身有彈性,加咗洋蔥片、豆角粒、蛋、蟹肉、羅勒葉一齊炒。✔️柚子海萄萄慢煮三文魚$168呢個菜式係侍應推介嘅,話擺盤好靚啱晒打卡!一上枱,果然係用咗唔同食材堆砌到好靚,色彩繽紛。慢煮三文魚保持到魚肉質感,同其他西餐食到嘅香煎三文魚,唔同嘅地方係呢度嘅三文魚用咗柚子醬、水果嘅鮮味去調味

✔️青木瓜金柚蝦沙律$88

✔️香葉海南雞(半隻)$138

✔️泰皇松葉蟹肉炒飯$108

✔️柚子海萄萄慢煮三文魚$168
呢個菜式係侍應推介嘅,話擺盤好靚啱晒打卡!一上枱,果然係用咗唔同食材堆砌到好靚,色彩繽紛。慢煮三文魚保持到魚肉質感,同其他西餐食到嘅香煎三文魚,唔同嘅地方係呢度嘅三文魚用咗柚子醬、水果嘅鮮味去調味,味道冇咁單調,又提升左食慾!

✔️馬拉盞炒通菜$88
個菜幾新鮮,辣辣哋,炒得好入味!

✔️蜜香芒果$53
呢個甜品上層係好甜嘅芒果粒,中層係cream,下層係即整脆窩夫,仲淋上咗甜醬!

✔️創意珍多冰
同傳統嘅珍多冰一樣,好香椰奶味,又加咗紅豆、唔同味道嘅粉條,係通常唔會出錯嘅飲品!

✔️凍泰國手標綠奶茶$28
紅茶底嘅泰國奶茶飲得多,第一次飲泰國綠奶茶,果然係冇咁甜,但又保持到泰國奶茶嘅茶香、奶香。
2023-08-26 72 views
今日行開荃灣,就去左喺8咪半新開既The Sloth食咗新式泰國菜。環境好舒適,食物都好精緻呀😆🌊 香草牛油海鮮拼盤($288):好豐富嘅海鮮拼盤,每一口都有鮮美海鮮嘅風味,特別嘅香草牛油增添口感!🦀 松葉蟹肉配青芒莎莎蝦片($138):蟹肉嘅鮮甜同青芒莎莎蝦片嘅脆口,食落好驚喜!🍚 泰皇松葉蟹肉炒飯($108):香糯嘅炒飯同蟹肉,再加埋泰皇風味嘅調味料👍🏻🍵 抹茶紅豆窩夫($43):抹茶味嘅窩夫配埋紅豆,抹茶控必試🍮 焦糖脆脆餅窩夫($53):香氣四溢嘅焦糖脆脆餅窩夫,外酥內軟👍🏻🌟 星空蝶豆花蘇打($33):超驚艷嘅蝶豆花蘇打,凍凍地又夢幻🌴 斑斕生椰乳爆爆($36):新鮮椰汁嘅濃郁味道,加埋好多爆爆脆片人均$300-400,經過荃灣可以一試👍🏻

人均$300-400,經過荃灣可以一試👍🏻
2023-08-25 78 views
中午去到門口見咁多人排隊,羊群心理跟入去😝,個環境好波希米亞feel,有好多大媽同師奶喺門口打卡,裡面都多年青人既,唔知係咪新開張關係,有員工放咗碟有幾舊嘅燒葡式豬叫我哋試吓,唔錯,佢話即刻燒既,餐牌未有,跟手嗌咗個船河,味道來講喺香港算唔錯色水好夠炸豬皮鮮牛再加牛丸,份量好似有啲多可能係河粉吸湯關係,搞到好飽,下次試下轉金邊粉,再嗌埋杯泰式奶茶(個人喜好唔夠甜),好亞太風情,舒服走人,可encore

牛骨船河
牛骨船河
📍 The sloth (荃灣)食泰國菜Chill 一下先同朋友傾下心事,當去對泰國旅行🧳好正宗既泰國風味,正😄🔸 特盛蕃茄海鮮冬蔭功冬陰功湯酸酸辣辣,個辣味都幾重下。一碗接一碗,我地就咁飲曬,材料好豐富,有青口、軟殼蝦、魷魚圈。衝擊著味蕾👅🔸 經典大蝦炒金邊粉金邊粉份量大,味道濃郁甜甜地,乾身程度適中,配料有芽菜、大蔥、豆腐粒粒、芫荽同雞蛋,鮮蝦三大隻,肉質爽彈,加埋乾辣椒,口感豐富😋🔸馬拉盞炒芥蘭苗好鐘意食芥蘭苖,嫩綠爽脆加埋辣椒,蝦米,蒜蓉,一齊炒,鹹鹹地好惹味,蒜味香濃惹味💕🔸菠蘿海鮮炒飯原隻菠蘿上枱嘅海鮮炒飯,外貌協會單係睇樣已經心心眼😍最驚喜嘅用哂整個菠蘿🍍切粒炒飯,有肉鬆,腰果,魷魚🦑加提子乾。炒飯粒粒分明,味道好岀眾!🔸 青咖喱雞球咖哩隻色好青BB,但好得意😊不會有油水不溶既感覺,雞粒己經吸哂咖哩味!撈飯一流👍兩款甜品不同之處係口味,一款朱古力🍫一款草莓🍓,兩款都唔太甜,熱辣辣嘅窩夫🧇配凍冰冰又滑既cream ,冰火結果,口腔好爽😋🔸田園草莓 🔸法芙娜朱古力🔸 斑斕生椰乳爆爆意想不到,原來爆爆,入面係紅豆🫘外面係乳酸,好得意既口感,斑斕味既椰汁🥥斑斕味偏重,但不太甜。🔸

📍 The sloth (荃灣)
食泰國菜Chill 一下先
同朋友傾下心事,當去對泰國旅行🧳
好正宗既泰國風味,正😄

🔸 特盛蕃茄海鮮冬蔭功

🔸 經典大蝦炒金邊粉

🔸馬拉盞炒芥蘭苗
好鐘意食芥蘭苖,嫩綠爽脆
加埋辣椒,蝦米,蒜蓉,一齊炒,鹹鹹地好惹味,蒜味香濃惹味💕

🔸菠蘿海鮮炒飯

🔸 青咖喱雞球

🔸田園草莓
🔸法芙娜朱古力

🔸 斑斕生椰乳爆爆

🔸星空蝶豆花蘇打
賣相己經好吸引🤩係我最愛既紫色,飲落酸酸甜甜,好開胃🤤

今日放假帶囡囡去荃灣玩, 玩下公園, 睇吓書, 去下playhouse , 咁就玩到天黑, 所以順便係附近搵間餐廳食埋晚飯先返屋企.我哋近近地去咗中染大廈睇吓有咩好食, 經過見到d 間餐廳裝修都幾舒服乾淨, 同埋見到menu 都多選擇, 所以就坐低左.服務員都好好, 見我有b b 車, 特意安排-個坐位較寛闊既地方, b b 車可以放喺旁邊.海南雞飯: 海南雞新鮮, 肉質嫩滑, 小朋友都不停食,加上配製醬汁, 非常唔錯帶子溫泉旦意粉: 好creamy , 撈埋d 旦汁-齊食, 更加滋味泰式香辣蒜片鮮蝦扁意粉: 微辣, 夠獲氣, 好惹味, 大蝦大隻彈牙👍🤣大蝦柚子沙律: 好清新, 柚子酸酸甜甜, 沙律菜又多又新鮮士多啤梨waffle : 上面舖滿士多啤梨, 個waffle 加咗蜜糖, 甜甜地脆脆地, 口感唔錯👍

大蝦柚子沙律: 好清新, 柚子酸酸甜甜, 沙律菜又多又新鮮

2023-08-22
Type of Meal
Dinner
2023-08-24 45 views
Coconut bubble mango sticky rice 夜香泡泡芒果糯米飯 $68成個糯米飯香甜可口,飯嘅質地軟糯入味,搭配新鮮芒果🥭同埋特別嘅椰子泡泡🫧,相當吸引,轉頭仲有少少焦糖碎同埋紫蘇葉,好新鮮啊Thai roti with ice cream 泰式薄餅配雪糕 🍨🥞 $58傳統嘅泰式薄餅口感脆嫩,烤至金黃酥脆又好重牛油香🧈,搭配冰凍雲呢拿雪糕,帶來香甜口感同獨特泰式風味,放上個特色竹藤上面,影相出嚟幾靚🎋✨Milo smoothie with ice cream 恐龍下蛋 🍫 $39呢一杯恐龍下蛋其實係朱古力smoothie,免頭仲有一個雲呢拿雪糕,成杯飲品味道唔會太甜,夠冰涼好飲😍Fresh coconut 🥥 新鮮椰青 $43大大個嘅新鮮椰青非常清甜,味道natural,同辣辣地嘅泰國菜特別夾🌶️,刮埋裏面嘅椰青肉食更加滋潤健康!65’C onsen tamago, pan fried scallop and sea urchin sauce linguine 🍅🍝65度溫泉蛋海膽醬拼刺身極級帶子扁意粉 $128同泰國菜fusion 嘅海膽醬帶子意粉好高質,兩大舊煎

夜香泡泡芒果糯米飯 $68

Thai roti with ice cream
泰式薄餅配雪糕 🍨🥞 $58

Fresh coconut 🥥 新鮮椰青 $43

65度溫泉蛋海膽醬拼刺身極級帶子扁意粉 $128
同泰國菜fusion 嘅海膽醬帶子意粉好高質,兩大舊煎到少燶嘅帶子爽口新鮮,海膽忌廉醬味道好濃郁,連埋冬菇片🍄、洋蔥絲🧅、飛魚子一齊食好正,值得推介

Grilled sea bass with lemongrass
鹽燒香茅海鱸魚 🧂🐟 $238
超級大條嘅海鱸魚口感鮮嫩,香茅帶來清新香氣,鹽燒烤至外酥內嫩,可以完全鎖住與本身嘅水份,裏面超Juicy💦,肉質鮮美好滑捋捋,係我食過texture 最滑嘅魚🤤,旁邊仲有新鮮嘅蕃茄蔬菜沙律配搭呀

Vegetarian tofu yellow curry
黃咖喱雙茄素菜豆腐 🥘 $88
黃咖喱燉嘅豆腐鍋鮮嫩,裏面有大量嘅豆腐、椰菜花🥦、豆角,搭配新鮮茄子🍆、青椒,係超豐富嘅素菜風味,濃厚嘅黃咖喱口感非常creamy 又唔會太辣,真係唔錯

Garlic fried water spinach kale 🥬
蒜蓉炒通菜 $88
份量好足料嘅蒜蓉炒通菜性價比高,通菜口感鮮嫩,用料十足堆到一座山咁高,而且充滿蒜蓉香同唔會太鹹,係一款健康嘅配菜👍🏻
2023-08-22 62 views
經過見到門口裝修幾得意, 環境唔錯, 又有新派泰式菜 就入去試下. 服務唔似舖頭名咁慢吞吞; 叫咗個《馬拉盞通菜$88》《咖哩豬頸肉$108 加薄餅$38》《冬陰功茄醬軟殼蟹意粉$138》全部都好有效率咁上到.泰菜我少食咖哩但朋友至愛. 呢個第一啖點薄餅, 嘩噻, 冇誇張, 絕對可以話我食過咁多泰菜數一數二好食! 雖然愈食愈辣, 但我用薄餅點完全停唔到口, 好香椰奶味, 超多豬頸肉, 同埋好大塊, 配菜都唔少. 冬陰功意粉味道都有驚喜. 質地比較creamy, 酸酸甜甜辣辣, 咁勁開胃, 軟殼蟹炸得鬆脆唔油.最後叫咗個《蜜香芒果🥭croffle$53 加手工椰子🥥雪糕$15》原來真係有蜜糖. 芒果酸甜, croffle 同雪糕冰火交融, 口感過引, 唔會凍親我個敏感牙齒.Overall, 價錢唔算太貴. 以呢個環境同食物質素, 絕對可以一試😋

2023-08-21 633 views
餐廳位於中染大廈, 是新開的泰國料理, 時尚感的設計, 營造出舒適自在的感覺, 裝潢帶熱帶雨林風格, 餐廳顏色是大地色、非常舒適開揚, 仿如置身後花園, 枱與枱之間空間感十足, 非常有特式✨我們點了泰式生蝦·天使紅蝦餐廳很少用上天使紅蝦, 每隻生蝦用上小杯裝, 新鮮彈牙啖啖肉、口感晶瑩爽口, 蝦味超濃郁, 刺身完全沾滿泰式酸辣汁, 將其鮮甜增加層次, 非常入味, 人氣之選😍青胡椒燒烤醬炆慢煮牛肋骨🍖整條牛肋骨上碟非常吸引眼球, 份量十足、濃濃醬香, 均匀地覆蓋脂肪和肉, 口感紥實鮮嫩, 每口都非常滿足, 必點推介👍🏻泰式烤薄餅🫓熱辣辣外層夠酥脆、內裏煙韌, 完全不油膩菠蘿海鮮炒飯🍍原隻菠蘿賣相已經很吸引, 鮮艷亮麗、份量比較多, 滿滿的肉鬆及腰果非常香脆, 配料有原隻蝦、魷魚、菠蘿及蜆肉, 令整個味道更加鮮美, 炒到很乾身粒粒分明, 酸酸甜甜十分開胃飲品🍹星空蝶豆花蘇打顏色非常夢幻🫧, 加了碟豆花、顏色很美, 非一般青檸梳打, 清新又解渴恐龍下蛋美祿香濃幼滑、加上雪糕十分邪惡全部即叫即製作, 服務員非常有禮, 用料十足, ᴄᴘ值高, 值得再回顧💕

我們點了
泰式生蝦·天使紅蝦

青胡椒燒烤醬炆慢煮牛肋骨🍖

泰式烤薄餅🫓
熱辣辣外層夠酥脆、內裏煙韌, 完全不油膩

菠蘿海鮮炒飯🍍

飲品🍹
星空蝶豆花蘇打

恐龍下蛋
美祿香濃幼滑、加上雪糕十分邪惡

• 泰式生蝦·天使紅蝦
  • 青胡椒燒烤醬炆慢煮牛肋骨
📍荃灣 The Sloth @theslothhk 今日嚟到荃灣8米半呢一間泰式fusion餐廳食晚飯🩷,喺門口已經見到佢嘅裝修非常之靚,而且啲位都好闊落好寬敞,坐得都好舒服。侍應既態度都非常之好,亦都上菜好快,值得推薦!• 65度溫泉蛋海膽醬忌廉熟帶子天使面 $128呢一個主菜非常之足料,有滿滿嘅三文魚子,而且佢嘅海膽醬味道濃郁,食落非常之有口感,再加上溫泉蛋嘅蛋漿,口感好有層次,like!🩵• 青木瓜金柚蝦沙律 $88佢嘅蝦非常之大隻,而且咬落好爽口,再加上青木瓜酸酸甜甜,非常開胃!• 足料日本松葉蟹肉奄列 $128呢道菜非常之特別,佢係融合少少日式再加泰式。奄列入邊有滿滿嘅蔥,再加上佢面頭嘅松葉蟹肉,識落口非常有口感咁。💕• 斑斕生椰乳爆爆 $36• 星花蝶豆花蘇打 $33佢嘅飲品都非常之特別,而我哋嗌嘅依兩杯飲品,味道都好有層次,最特別係佢嘅爆爆粒入邊係有紅豆嘅,咬落去除咗彈牙之外,亦都有甜甜嘅紅豆蓉,推薦!• 蜜香芒果 $53上面係非常清甜嘅芒果肉,而下面就係好香脆嘅窩夫,兩樣味道一齊食落口,非常之有層次。而且亦都好香芒果味。鍾意食雪糕嘅仲可以另加椰子或者原味雪糕上去添🫡。•
📍荃灣 The Sloth @theslothhk

• 65度溫泉蛋海膽醬忌廉熟帶子天使面 $128

• 青木瓜金柚蝦沙律 $88

• 足料日本松葉蟹肉奄列 $128

• 斑斕生椰乳爆爆 $36
• 星花蝶豆花蘇打 $33

• 蜜香芒果 $53

• 椰香泡泡芒果糯米飯 $68
食泰國嘢又點少得食芒果糯米飯呢🥹!佢嘅芒果非常之清甜,而且糯米都非常有咬口。👅

٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و

味道:🐱🐱🐱🐱
環境:🐱🐱🐱🐱🐱
服務:🐱🐱🐱🐱

٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و
2023-08-21 34 views
同仔女行過中染見到呢間新開主打新派泰國菜,於是就一家人入去試試,因為我太太本身整親隻腳需要坐輪椅,經理以及服務員見到立即安排一張合適既台比我地,仲好細心咁叫我太太小心,之後經店員推介後我地點左幾樣菜,燒豬仔同燒爐魚有驚喜,值得下次再試
2023-08-18
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
$250 (Dinner)
2023-08-21 46 views
今日中午行過中染大廈見到間新開嘅泰國菜,裝修得幾靚於是行入去試吓門口亦都有reception企喺度,一行近就好有禮貌咁問我幾多位,跟住我叫咗個香葉炒肉碎太陽蛋飯,嘢食到嘅時候侍應亦都會溫馨提示「小心熱」,太陽蛋煎到脆邊感覺,肉碎和豆角嘅搭配亦都好好撈飯,當我食飽玩緊手機嘅時候亦都會禮貌地幫我收盤。整體感覺服務態度十分好
2023-08-21
$80 (Tea)
2023-08-21 62 views
撞巧外面落大雨响商場避雨,見到呢度新開便試試。媽咪點咗泰式金不換牛肉炒河。牛河一上枱,雖然大份,卻見唔到任何一片金不換,食一口也沒有金不換的味道。問了侍應一下呢碟炒河冇金不換,侍應問其實金不換係乜野,最後入廚房攞咗兩片金不換出嚟...可能呢度適合打咭多D。
泰式金不換牛肉炒河
Type of Meal