2019-04-24 1284 views
🤑抵食燒肉半放題有次慶起好想食燒肉 同朋友嚟咗創興搵食見到有$258放題燒肉 超抵 就去試試德家其實分咗2邊 一邊燒肉一邊打邊爐中間有飲品同自助吧相隔飲品種類都算多 有齊常見汽水 幾款無糖茶樽裝奶茶 各款韓國罐裝飲品自助吧有好多丸類 似係打邊爐個邊$258包6張放題紙 同$308最大分別係有海鮮刺身盛牛肉 其他肉類 海鮮 凍食 蔬菜 主食 潮燒仲會包埋5款特選牛肉 送一次無得任叫的有牛肋肉、厚切牛舌、牛胸腹、牛頸脊及一口牛牛頸脊油花比較多牛味濃 不錯另外任食既牛都好唔錯 牛胸腹壺漬浸係醬汁中一齊上 少少咸香幾juicy覺得極上牛肋肉仲好味過佢送既特選牛肉另外仲叫左其他肉類 羊架超大件 香草豬頸肉豬腩肉都都充滿油香 醃左少少咸我另外叫佢比左d鹽同落胡椒就做到鹽燒感覺海鮮就叫左多春魚 海蝦 帆立貝 任食黎講質素幾好超級推介牛油鮮菌同迷你甜薯甜薯會比牛油浸住 做到類似炸既超脆外皮最後仲叫左2個主食 冷麵同胡麻醬冷烏冬 同埋包雪糕 但無影到 $258黎講真係超級抵食
🤑抵食燒肉半放題

自助吧有好多丸類 似係打邊爐個邊
$258包6張放題紙 同$308最大分別係有海鮮刺身
牛肉 其他肉類 海鮮 凍食 蔬菜 主食 潮燒
仲會包埋5款特選牛肉 送一次無得任叫的
有牛肋肉、厚切牛舌、牛胸腹、牛頸脊及一口牛
牛頸脊油花比較多牛味濃 不錯

最後仲叫左2個主食 冷麵同胡麻醬冷烏冬
同埋包雪糕 但無影到 $258黎講真係超級抵食
2019-04-17
$300 (Dinner)
Yakiniku♨️ all you can eat🍴💫..旺角燒肉店林立 花多眼亂,係時候黎試一試。今次既餐廳大部份座位 都係私隱度高既卡位,帶點和風 三五知己聚聚都一定有私人空間 傾談唔錯喔。除左一般燒肉 (雞🐥`牛🐮`豬🐽`海鮮🦐🐚🐙🐟),大堂亦有唔少自助形式既食物選擇,滿足一下buffet 癮呢。雪櫃亦有好多飲品提供:汽水🥤`啤酒🍺,連港式奶茶都有呀,當然唔少得各類茶包🍵可沖飲,估唔到仲有咖啡機可以沖咖啡☕️,呢樣真係少見。坐定定後,一枱會送5款特選牛肉🐮&一人有一隻蠔🐚,以任飲任食既價錢 當然唔會期望過高。但如果鐘意飲下啤酒 食下燒肉,呢度都可以過過口癮呢。而買單最後 係會有Haagen Daz 送架,一人一杯🍨 全餐飯最開心就係食甜品😋 哈哈。..
Yakiniku♨️ all you can eat🍴💫

2019-04-16 48 views
燒肉,啲牛好正好新鮮,仲有甜薯,食左幾碟,十分香,好多選擇,五花肉超級正,雞翼,又有刺身,三文魚,帶子,好新鮮,飲品同甜點仲有好多選擇,下次會再同埋屋企人同朋友一齊黎食。。
2019-04-16 84 views
今日黎到呢間全卡位設計每個卡位都整到好似一間小房咁 我幾鐘意價錢方面可以睇圖.黎得呢到 最主要梗係食肉食同海鮮啦牛方面有9種選擇 我主要都係點 極上牛肋肉 加埋醬汁一流海鮮方面 佢仲有大大粒帆立貝任食淨食呢2樣都夠回本.除此之外 出面自助區都有唔小前菜選擇例如 中華沙律 螺肉 泡菜 凍蝦 青口等等仲有糖心蛋 一口紫番薯都幾甜幾過癮.野飲方面 幾放放左4個凍櫃選擇比起其他放題多.甜品方面有任食雪糕 同埋一位一個haagen dazs movenpick
今日黎到呢間全卡位設計
野飲方面 幾放放左4個凍櫃
選擇比起其他放題
甜品方面
2019-04-13 2899 views
好耐未食過燒肉放題了,朋友介紹左呢間位於旺角創興廣場嘅「德家燒肉放題」, 一於趁今日星期六放假就殺上去食。食。食啦🤣.「德家燒肉放題」喺創興廣場嘅4樓,記得係要搭升降機,扶手電梯係上唔到㗎🙆‍♀️.餐廳分為三區,左區為燒肉區,右區為火鍋區,而中間大堂係自助區。裝修以黑色格調為主,室內環境寬敞,乾淨企理~由於我哋係食燒肉,當然就分配去左區啦🙆‍♀️.每張燒肉枱都設有梳化椅同獨立抽煙系統,既可坐得舒服,亦可避免油煙過多嘅情況,食完後件衫仲唔會有太多嘅煙臭味添👍.德家嘅燒肉放題分為兩種,一種係牛肉盛燒肉半放題($258),而另一種係海鮮刺身盛燒肉半放題($308),都係120小時任飲任食❗️加多$50就可以任食海鮮同刺身,好抵食呀😍 不過,由於呢排食得刺身多,所以就冇揀到🙈另外,無論揀邊種放題,都會送燒蠔盛盒同埋雪糕杯,仲係Movenpick/Haagen-Dazs 嘅添💕.牛肉盛燒肉半放題主要包括一份五款特選牛肉,42款任點食材同自助區嘅配料&飲品。.五款特選牛肉呢五款特選牛肉包括有牛肋肉,厚切牛舌,牛胸腹,牛頸脊同一口牛,全部屬於更高貴嘅牛肉部位組合,所以唔係任食㗎🤣 係呢五個部位入面,我最鍾

五款特選牛肉
呢五款特選牛肉包括有牛肋肉,厚切牛舌,牛胸腹,牛頸脊同一口牛,全部屬於更高貴嘅牛肉部位組合,所以唔係任食㗎🤣 係呢五個部位入面,我最鍾意就係牛舌同埋一口牛~牛舌厚切肉味濃郁而富有嚼勁,而一口牛肉質豐盈又軟嫩,再沾一沾燒肉汁或者灑上黑椒碎,極之美味😍

42款任點食材可分為五類:
✨牛肉類
✨羊/豚/雞類
✨海鮮類
✨朝燒/野菜類
✨烏冬/麵/飯類
食晒特選牛肉後,任食牛肉都有好多款,如極上牛肋肉,黑蒜油牛脊肉,骨付牛肋肉等等。牛肋肉油脂含量豐富,紋理分佈較集中,肉質鮮嫩,結果我哋encore左好幾次🥰

雞辛辣雞肉腿
我最鍾意食呢款辛辣雞腿肉❗️雞腿肉肉質扎實又Q彈, 食落厚肉帶點微辣,配搭上虎皮椒一齊食,添加爽脆口感,成為我哋嘅獨創菜式🤣

車海老
海鮮必叫之一嘅車海老,蝦肉入口彈牙👍

帆立貝
帆立貝鮮味十足,大大粒Q彈鮮甜,最緊要重要係任叫任食呢🙈
一口甜薯
5粒甜薯放喺裝住牛油嘅錫紙盒裡,喺鐵板上等佢慢慢燒熱,入面嘅牛油慢慢滲入去甜薯中,入口軟綿綿帶點牛油去香,極好味又邪惡😈

自助區嘅配料千祈唔好放過呀🙆‍♀️除咗有多款熟食,仲有各式各樣嘅丸類,蔬菜類,涼菜,小甜品,仲有裝住飲品嘅四大雪櫃呢❗️真係多到眼花撩亂🤣

最後,千其唔好忘記食雪糕呀❗️Movenpick同Haagen-Dazs 各有三種味道選擇,而我哋就揀咗朱古力味同仲夏野莓味😘

2019-04-06
$295 (Dinner)
2019-04-10 91 views
係肉呀🥰🥰🤤🤤燒肉放題係香港好似未食過~前排孖埋家姐去任飲任食2小時eat fat together👅·以前覺得放題係填飽個肚,食物質素唔會好既👀但德家牛肉唔錯woooo👍🏻🤤我地簡左牛肉盛燒肉半放題($258@1 )🥰🤤自助吧主要係打邊爐食物,不過都仲有生果同少許熟食可以食架🥰·🐮特選牛肉(牛肋肉,厚切牛舌,一口牛,牛胸腹同埋牛頸脊)💦牛油生蠔🤤48款任點食物🐷🐮🐑🐔🥬🥒🥦🦐🐟🍜🍲🍻啤酒汽水茶🍰🥧甜品🍦最後仲有movenpick/哈根大師雪糕送😍

🐮特選牛肉(牛肋肉,厚切牛舌,一口牛,牛胸腹同埋牛頸脊)

💦牛油生蠔

🤤48款任點食物🐷🐮🐑🐔🥬🥒🥦🦐🐟🍜🍲
🍻啤酒汽水茶

🍰🥧甜品

🍦最後仲有movenpick/哈根大師雪糕送😍
  • 五款特選牛肉
2019-04-09 78 views
今日約咗個好耐冇見嘅朋友去旺角食飯🙆🏻🙆🏻🙆🏻諗住去食放題坐耐啲傾下偈😆😆朋友話佢之前食過呢間覺得唔錯呀所以就帶咗我嚟試下😄😄😄德家係食燒肉半放題😍😍呢度全部都係卡位兩個人可以坐四人枱同埋私隱度好高👍🏻$258@ 除咗五款牛肉同埋蠔係限咗每人一份其他都可以任食五款牛肉包括🐮厚切牛脷 🐮一口牛 🐮牛肋肉 🐮牛胸腹 🐮牛頸脊五款都好高質任食牛肉都有好多唔同款嘅牛肉揀🐮🐮🐮🐮除咗牛仲有羊 豬 雞 海鮮菜等等食物選擇都幾多🤗🤗我哋叫咗幾Round嘢食 食物新鮮冇漏單💕除咗牛之外最鍾意食呢度嘅甜薯😍😍😍會用錫紙盒裝住有落啲蜜糖燒完之後甜甜地甜薯粒都好甜好好味😋😋😋食到最後仲可以每人揀一款movenpick or Haagen dazs雪糕食除咗點餐紙嘅嘢食之後出面仲有沙律吧可以食沙律或者冷盤😆😆仲有甜品 雀巢雪糕 唔同款嘢飲所以都幾多嘢食👍🏻👍🏻👍🏻呢餐食得好飽幾抵食😋😋😋
今日約咗個好耐冇見嘅朋友去旺角食飯🙆🏻🙆🏻🙆🏻

除咗點餐紙嘅嘢食之後
出面仲有沙律吧可以食沙律或者冷盤😆😆
仲有甜品 雀巢雪糕 唔同款嘢飲所以都幾多嘢食👍🏻👍🏻👍🏻

呢餐食得好飽幾抵食😋😋😋
未食過咁難食既燒肉,d 肉完全無味😖。唔知自己咬緊d 乜。任食放題完全食唔飽,係完全唔想再將d 無味既野擺落口😑。d 油煙好勁。埋單匯豐卡有折都完全唔提,出到門口先知。好失望☹️.
2019-04-06
2019-04-04 1083 views
餐廳:德家日式燒肉店 (旺角)地址:旺角彌敦道593-601號創興廣場4樓旺角作為香港鬧市嘅中心,當然有唔少美食可以喺度搵到,今次去到創興廣場覓食,睇吓今次食啲咩先😋!創興廣場4樓有一間餐廳叫德家日式燒肉店,牛肉盛燒肉半放題任飲任食兩個鐘先係$258(成人;星期一至四),呢個價錢究竟包啲咩嘢食?一齊睇下啦😎!先來嘅係五款特選牛肉,包括五個唔同部位:牛肋肉,一口牛,牛脊肉,牛舌,牛胸腹。牛肉非常新鮮,顏色帶鮮紅色,上到台時已經非常吸引,牛肉嘅筋同紅肉分明,未食就已經流晒口水🤤牛肋肉同牛舌相對比其他部位較韌,一口牛和牛脊肉有入口即溶嘅感覺,牛胸腹經過醃製,肉味濃郁之餘亦因調味料調較出更重的牛鮮味。每一舊牛肉燒至七八成熟時剛好鎖緊肉汁,放入口的牛肉隨即在口中爆發,令整個口腔都充滿住鮮牛肉嘅精華🥩令人食完一舊之後就忍唔住食第二舊,不過食得多都會膩,所以都要食下其他食物🙈除咗牛肉之外,呢度嘅羊扒亦都係推介嘅食物之一,每一塊羊扒都唔算好大件,亦唔會有好多隻肥膏,極其量有少少嘅筋同骨連住,羊羶味剛剛好,鍾意食羊扒尤其是係鍾意羊羶味嘅人一定要試下☺️呢度嘅海鮮亦都係受歡迎之選,包括有海老、青口、帆立貝等
餐廳:德家日式燒肉店 (旺角)
地址:旺角彌敦道593-601號創興廣場4樓

呢度嘅海鮮亦都係受歡迎之選,包括有海老、青口、帆立貝等,海鮮唔會有海水或者腥臭味,而且洗得好乾淨,唔好講話食啦,就算淨係睇嘅話都俾人感覺係好想食同唔污糟嘅👍🏾

除咗肉類同海鮮,呢度仲有唔少嘅主食、野菜、燒物;另外亦有bar枱可以自己選擇唔同嘅蔬菜、前菜、甜品、飲品同雪糕等。

甜品方面就試咗忌廉泡芙、朱古力泡芙仲有薄荷朱古力蛋糕,忌廉泡芙有少少膩,相反朱古力泡芙比較無咁膩,朱古力味都唔會太濃厚。薄荷朱古力蛋糕嘅薄荷唔會太出而搶過咗成個蛋糕嘅原味。話雖好食,但係甜品都係適可而止好,因為原來每一個惠顧半放題嘅食客都可以有一杯Haagen Dazs或Movenpick雪糕,而一開始嘅時候仲會送每人一隻燒蠔添👏🏾

總括而言,如果你係牛肉嘅愛好者,一定要嚟呢度食返餐牛肉盛宴,包你有意外嘅收穫。而店員嘅服務都唔差,上菜同更換隔油紙嘅速度亦都好快,值得一試,挑機睇吓你食到幾多牛🐮!
2019-04-04
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$258 (Dinner)
2019-04-04 726 views
#德家日式燒肉店 $258 任食首先要讚下呢間餐廳其實好多位都好貼心。餐廳有個露天空間如果食煙嘅朋友可以去嗰度呼吸。亦準備咗室溫嘢飲比唔飲凍野嘅人。仲有好少有嘅咖啡機俾人沖咖啡。餐廳大部份嘅座位都係卡位,仲要係三面都係圍板,極有私人空間感。但有得必有失,因為呢個設計侍應會好難睇到你,落單就會有啲麻煩。大堂位有唔少即食食品,都係大路既來貨。但千其唔好夾泡菜,鹹到可以賣腎!當然肉類係主打,特別係牛肉。一開始會送5款特選牛肉同每人一隻蠔。呢五款肉係比任食既靚少少但都只係處於中下水平,而任食果啲就係中下下水平😂肉味唔重但有既,大部份既肉肉都咬到。呢個價錢我覺得啲肉嘅質素可以靚啲囉😂再者一般女仔都真係食唔到咁多肉。呢度好合適一班對食無咩要求既男士一齊黎飲啤酒🍻(有大罐裝啤酒hoegaarden stella)同瘋狂食肉。所以當晚食客男女比例都係8:2咁上下但當燒到豬腩肉既時候,我有少少嚇親😰注脂肉(人工方法將脂肪注入肉)???啲脂肪一遇熱就溶哂🤦🏻‍♀️唔敢食!唔建議叫。其實牛肉都有少少呢個情況但係可以接受。五花肉實在太誇張!可食:牛舌、骨付牛肋肉、羊扒、黑椒香腸、一口甜蛋、金菠蘿、多春魚不要食:
#德家日式燒肉店 $258 任食

五款特選牛肉

可食:
牛舌、骨付牛肋肉、羊扒、黑椒香腸、一口甜蛋、金菠蘿、多春魚

不要食:
泡菜、五花腩、帶子(無味兼有沙)

牛油紙燒一段時間會變黑其實好影響食慾,所以都會有職員定時換新嘅牛油紙,以個人來講我偏好日式網燒。

最後埋單嘅時候會有送哈根大師或者movenpick雪糕

總結全晚最好食嘅食物係雪糕
$283 (Dinner)
2019-04-04 68 views
話說同個舊同事食飯,當farewell佢終於都脫苦海佢係一個無肉不歡既食肉獸黎所以就返佢去食燒肉啦20:00入座吾洗等位,即刻可以入到用餐時間為兩小時座位幾闊落同舒適👍🏻因為預左食放題,Lunch今日就無咩點食野個肚去到依個時間真係打曬鼓啦我地即刻點野食先啦主打當然是點肉類先啦。送菜時間都幾快,5-7分鐘就開始有食物上枱了肉類都幾新鮮,主打嘅當然是牛肉先啦而且選擇性都幾多牛舌及牛肋條是我最愛肉味香濃,而且油花都叫做多羊架大大件絕不欺場,但略嫌羊蘇味唔夠夠呢個價錢都叫做幾抵食牛油焗蠔 - 牛油嘅份量超重手,夠晒香。而且蠔肉大大隻冇腥味。我幾鍾意佢哋用咗牛油紙鋪底,因為咁樣可以防止到有窿底二雪糕有除咗Hagen Daz之外仲有Mockpick🤗都係回本之選😊😊場內油煙味雖唔算好重,但可以改善下抽風系統
話說同個舊同事食飯,當farewell佢終於都脫苦海
佢係一個無肉不歡既食肉獸黎
所以就返佢去食燒肉啦

20:00入座吾洗等位,即刻可以入到
用餐時間為兩小時

座位幾闊落同舒適👍🏻
因為預左食放題,Lunch今日就無咩點食野
個肚去到依個時間真係打曬鼓啦
我地即刻點野食先啦
主打當然是點肉類先啦。
送菜時間都幾快,5-7分鐘就開始有食物上枱了
肉類都幾新鮮,主打嘅當然是牛肉先啦

而且選擇性都幾多
牛舌及牛肋條是我最愛
肉味香濃,而且油花都叫做多
羊架大大件絕不欺場,但略嫌羊蘇味唔夠夠

呢個價錢都叫做幾抵食

我幾鍾意佢哋用咗牛油紙鋪底,因為咁樣可以防止到有窿底
二雪糕有除咗Hagen Daz之外仲有Mockpick🤗

都係回本之選😊😊
場內油煙味雖唔算好重,但可以改善下抽風系統

2019-04-03
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
  • 五款特選牛肉
2019-03-31 54 views
開完Ot好鬼夜, 上網查下深夜嘅美食畀我搵到呢間肉肉燒, 正啦~食肉獸出動等位等咗唔係好耐都算快眼見內籠好多位已經10點 原來深夜都已經好爆場價錢唔算貴 200幾蚊放題, 再加80蚊有 安格斯牛食全部都係卡位嚟坐得舒服,之餘個爐都夠快熱, 海鮮燒得好快熟之前食過其他店燒肉都係 梅梅黑黑呢間嘅燒肉嘅質素真係唔錯, 其他海鮮都夠新鮮安格斯牛唔需要燒太耐都已經好淋食到咁上下飽仲有Häagen-Dazs雪糕食好正呀下次一定會再嚟捧場
開完Ot好鬼夜, 上網查下深夜嘅美食
畀我搵到呢間肉肉燒, 正啦~食肉獸出動

等位等咗唔係好耐都算快眼見內籠好多位
已經10點 原來深夜都已經好爆場
價錢唔算貴 200幾蚊放題, 再加80蚊有 安格斯牛食
全部都係卡位嚟坐得舒服,之餘個爐都夠快熱, 海鮮燒得好快熟

之前食過其他店燒肉都係 梅梅黑黑
呢間嘅燒肉嘅質素真係唔錯, 其他海鮮都夠新鮮

安格斯牛唔需要燒太耐都已經好淋
食到咁上下飽仲有Häagen-Dazs雪糕食好正呀
下次一定會再嚟捧場

2019-03-22 75 views
🇭🇰#香港捐窿捐罅記 instagram: foodkiller_dk香港人最中意食任食 特別係燒肉 一上到間店發現佢抽風抽得幾好 唔會好大煙 幾好 之後就到佢地既食物 😃-🐮牛肉盛燒肉半放題🐮($238)肉末上之前 大家可以先去沙律bar食下野先 有埋青口同凍蝦 味道正常 不過唔好食太多 留肚食肉好過首先佢會送一客特選牛肉 入面有五種肉 牛肋肉 牛舌 一囗牛 牛頸脊 牛胸腹 油脂都幾靚 食落口牛味都夠 特別中意牛舌 因為係厚切 所以有咬口 🤙🏻之後正常可以任叫既肉既種類其實都好多 特別中意極上牛肋肉 肉味夠 佢連羊扒都可以任叫 佢既牛肉比出面普遍既燒肉比較係高質 但有一小問題 但有個小問題 就係有小部分牛肉 肉味唔夠 可以調味調重手d 不過佢既肉都對得住個價錢🤙🏻 值得大家去食下最後仲會每人有一杯 haagen-dazs或 movenpick飽晒🤤😂-🎈旺角彌敦道593-601號創興廣場4樓平均傷害:$238...
🐮牛肉盛燒肉半放題🐮($238)
🎈旺角彌敦道593-601號創興廣場4樓
平均傷害:$238
昨晚同阿嫂 shopping完之後跟住去食晚飯,旺角區真係好多選擇,後來我哋揀咗去食燒肉,呢間餐廳 地方頗大,間隔不錯,不會太嘈吵,我俩點了任食放題2小時,食物選擇好多,牛肉類有多款,極上牛肋肉,特上牛脊肉等,紋理均勻滿佈,肉味香濃,肉質軟綿幼嫩。特別佢嘅牛舌幾出色,薄薄的,口感爽脆又柔綿,質感好滋味,我們點了多次。另外一款羊扒都不錯騷香軟軟的,當你看著它在燒烤爐上蹦蹦跳的肉質,油光閃閃,看上去已經好吸引,放在口中軟軟熟熟,羊汁豐富,喜歡騷味的朋友一定鍾意。一款手羽先,漂亮的名字,一排排的雞翼肉質閃閃令,切得薄薄不需燒烤多久便可享用。有多款海鮮,半殼青口跟帆立貝都不過不失,我們特別喜愛車海老,大大隻爽口彈牙,新鮮多汁。另外放在大枱上面都有頗多款式,溫泉蛋跟冷豆腐,烹調得不錯,都是滑捋捋,味道調較得 幾出色,餐廳對甜品都不吝嗇,雪糕是movenpick優質的,有多款味道選擇,食飽飽後嘆一款優質的甜品真係一大樂事。

有多款味道選擇,食飽飽後嘆一款優質的甜品真係一大樂事。
2019-03-17 83 views
唔知道你地係唔係同我一樣都係名副其實嘅食肉獸呢🐮我同朋友都好鍾意食肉,就揀咗依間 德家 有牛、羊、雞、豬同海鮮燒呀我唔客氣啦,黎個任飲任食兩小時啦🍽牛肉方面有9款唔同的位置可以選擇正正也每款既花紋都好平均,唔會有雪藏味牛舌有2款牛舌薄切同黑蒜油薄切,好有咬感,爽爽地...我仲偷睇附近枱嘅食客encore 要好次呀👍🏽👍🏽羊肉味好濃由於一開始有點餓,就係 主食度就簡左 胡麻醬这稻庭烏冬 面頭有很多蔬菜同麻醬,撈勻佢,好好味,仲有蟹柳 一口蕃薯 底下會有牛油,燒熟後外層脆脆的,而且估唔到的是食到濃濃的牛油味食飽飽後,還有一人一杯雪糕💗有Haagen-Dazs 同 Movenpick簡
唔知道你地係唔係同我一樣都係名副其實嘅食肉獸呢🐮
我同朋友都好鍾意食肉,就揀咗依間 德家
有牛、羊、雞、豬同海鮮燒呀

我唔客氣啦,黎個任飲任食兩小時啦🍽

牛肉方面有9款唔同的位置可以選擇
正正也
每款既花紋都好平均,唔會有雪藏味

牛舌有2款牛舌薄切同黑蒜油薄切,好有咬感,爽爽地...
我仲偷睇附近枱嘅食客encore 要好次呀👍🏽👍🏽

羊肉味好濃

由於一開始有點餓,就係 主食度就簡左 胡麻醬这稻庭烏冬
面頭有很多蔬菜同麻醬,撈勻佢,好好味,仲有蟹柳

一口蕃薯

食飽飽後,還有一人一杯雪糕💗
有Haagen-Dazs 同 Movenpick簡