2019-03-16 1725 views
我們今日食的放題是任食燒肉放題, 258$那個.主菜當然是肉類啦.有個自助吧的, 但係主要既野食好似都係打邊爐個邊,同放題唔太大關係.飲品有分室溫同凍的, 算係細心,飲品都係平時放題個D , 不過有C+ 飲!個爐係用紙燒, 唔係第一次見嫁啦, 不過我個人覺得比較難燒, 但係就可以閒成本,唔洗洗個爐, 燒肉就無咩問題, 如果燒腸好易焦.提提大家甜蛋(左上) 姐係玉子, 有D人可能唔知我提下你地, 但都係預我地熟唔係就咁食,呢到全部野好似都係要燒,唔可以就咁食套餐而家會送個蠔,每個人頭一個!好啦講下D主菜啦, 極上牛助肉, 即上圖右下角, 比較厚身, 到時一叫就知邊件,得佢厚身D , 口感比較彈牙, 牛肉味唔算太重, 如果點汁食會比較好.一口牛, 反而比較軟, 唔算難燒, 煮熟多小小都唔會過硬難咬, 脂肪比例比較好,不會過油或過硬.牛舌, 比較厚, 唔知係唔係我唔識燒, 感覺有點硬, 比較難咬.牛脊肉, 好薄既牛肉, 一般薄牛片d人都無咩期望, 但係呢到個個真係好食, 本身有得選黑蒜汁,味道比想像中好, 牛肉味都濃, 我覺得最好食係呢個.!壺漬就我覺得味道唔夠濃, 如果再濃多小小會更好味.

我們今日食的放題是任食燒肉放題, 258$那個.
主菜當然是肉類啦.

有個自助吧的, 但係主要既野食好似都係打邊爐個邊,
放題唔太大關係.
飲品有分室溫同凍的, 算係細心,
飲品都係平時放題個D , 不過有C+ 飲!
唔洗洗個爐, 燒肉就無咩問題, 如果燒腸好易焦.

呢到全部野好似都係要燒,唔可以就咁食

套餐而家會送個蠔,每個人頭一個!

不會過油或過硬.

味道比想像中好, 牛肉味都濃, 我覺得最好食係呢個.!

壺漬就我覺得味道唔夠濃, 如果再濃多小小會更好味.
爐黎講如果燒肉完全無事, 腸就10條燒10條焦-_-||

雪糕movenpick唔洗提啦, 但左邊個個口味反而第1次見, 奶凍味, 一般都係朱古力,
奶凍唔錯, berry + 奶凍
2019-03-14
2019-03-09 76 views
有朋自遠方來,西餐食得多,所以決定同佢去食亞洲風味既野,見呢間評價唔錯,又有燒肉又有放題,可以邊食邊傾計☺好在book左枱,7點左右去到門口已好多人等緊。入面環境都幾大,每個座位都有獨立間格,而且仲幾闊落,好似包廂咁。我地揀左258半放題個餐,幾個女仔,應該夠食😜呢度既爐幾特別,會用張類似牛油紙去隔住個爐燒,醬汁方面就有兩款。入到中間仲有個冷盤既自助區,選擇都幾多🤓呢個餐有 五款特選牛肉同9款任食牛五款牛各有唔同味道,而且牛味真係幾突出,唔似醃左好耐得一隻味既牛,每個部分都食到😋除左牛仲有海鮮拼盤,有蝦、帆立貝、鮑魚、甲羅燒。海鮮比想像中新鮮😍因為大多放題既食物都比較一般,但呢度既質量唔係交功課,鮑魚仲好新鮮,帆立貝好爽口!甲羅燒好香濃蟹肉味😍如果多幾隻就好了另外仲點左幾款自選海鮮🦐🐚青口、多春魚、車海老。車海老大隻得黎仲好爽口✨呢個牛油蠔真心好食🤤半熟再配個牛油,好香,一d都唔覺得蘇。另外,仲點左蔬菜系。一口甜薯🍠 呢個好有驚喜!佢有些牛油去煮,放落個爐去燒,個皮少少脆,入面好甜,仲有些牛油味。飲品方面,有唔同款式既茶同韓式飲品揀,幾大眾化。最後佢會送haagen daz 或 mov

我地揀左258半放題個餐,幾個女仔,應該夠食😜

入到中間仲有個冷盤既自助區,選擇都幾多🤓

呢個餐有 五款特選牛肉同9款任食牛

呢個牛油蠔真心好食🤤半熟再配個牛油,好香,一d都唔覺得蘇。

另外,仲點左蔬菜系。

飲品方面,有唔同款式既茶同韓式飲品揀,幾大眾化。

最後佢會送haagen daz 或 movenpick 為呢餐豐盛既燒肉餐劃上完美句號🧚🏻‍♀
$250 (Dinner)
2019-02-28 217 views
情人節想食好D, 見到呢家咁多好評, 又講到好高質咁就黎試喇。地方都闊落既, 好多卡枱, 都坐得舒服。但肉類完全冇調味, 連雞翼都係如果本身係好有肉味都理解, 但食落都係好一般質素既肉, 冇肉味可言醬汁亦得兩三款, 所以真係覺得好淡而無味。食物選擇都少, 加上味道一般, 我同男友食完第一輪都冇咩意欲再燒了。反而覺得個海鮮粥都幾好味, 叫左幾碗黎飽肚總括而言, 真係好麻麻。算係食咁多間燒肉黎講, 最為失色既一家...
地方都闊落既, 好多卡枱, 都坐得舒服。
但肉類完全冇調味, 連雞翼都係

醬汁亦得兩三款, 所以真係覺得好淡而無味。
反而覺得個海鮮粥都幾好味, 叫左幾碗黎飽肚

2019-02-14
Waiting Time
120 Minutes (Dine In)
$350 (Dinner)
Celebration
Valentine's Day
燒肉這回事,縱然每天都過得精彩吃得豐富,可我的心卻一直都惦記著吃燒肉時的快樂跟隨性。喜歡吃燒肉的朋友會知道,燒肉總是有一種吸引力。就是這種吸引力,讓我曾經試過一個月內吃四次燒肉,飽得捧著肚子回家去。前一陣子,去旺角探班的時候,經過創興,想也不想便走入去了。.旺角創興岀晒名係放題既天堂,唔同既放題應有盡有,當中包括火鍋、日式燒肉、韓式燒肉、壽司等等,今日就同男朋友黎食呢間【德家日式燒肉店】。係我記憶入面德家都係以火鍋為主,倒不知道原來都開設了燒肉既一環,【德家日式燒肉店】位處創興廣場既四樓,貼心一提,四樓開始都要乘坐升降機喔。四樓整層只有德家,reception 後面分左右兩邊邊,左邊係供燒肉,而右邊則是供火鍋用饍,場內空間倒是挺寬廣,單單是燒肉一邊已能夠容納120人有多,每張枱都設有獨立既抽煙系統,盡量避免油煙過多既情況。燒肉放題共分兩個套餐選擇,同樣係任食2小時,分別有牛肉盛燒肉半放題同海鮮刺身盛燒肉半放題,主要既分別係多左海鮮加刺身拼盤,個人就不太好海鮮,所以就選個牛肉盛燒肉半放題好了。牛肉盛燒肉半放題 258/1位牛肉盛燒肉半放題包括有一份五款特選牛肉,除此之外仍有48款任點既食

牛肉盛燒肉半放題 258/1位
牛肉盛燒肉半放題包括有一份五款特選牛肉,除此之外仍有48款任點既食材,當中亦包括牛肉、豬肉、雞肉、海鮮、野菜及一係列既主食。

五款特選牛肉
每位附送既五款特選牛肉都唔能夠係任選單入面再選,選用更高貴既牛肉部位組合,入面有牛肋肉、厚切牛舌、牛胸腹、牛頸脊及一口牛
牛胸腹壺漬、極上牛肋肉

當中特別喜歡牛胸腹同埋牛頸脊,紅潤既顏色加上細緻既肉脂分佈,燒起後份外有牛肉味道,咬起黎柔軟多汁,分泌岀既油脂亦非常醉人。

黑蒜油薄牛舌

一口甜薯
係咁多既任點食材入面,我確是超推介呢款一口甜薯,迷你甜薯浸係牛油入面,待燒熱後可以即食,甜薯粒粒軟綿綿,一咬充滿牛油香,雖然邪惡,但叫人無法抗拒,實不相瞞,我都點了兩次。

車海老
另外一款必食既食材絕對是車海老,本來我是不太好海鮮的,但誰不知海老燒過後,外殼透岀特別香既味道,蝦肉爽口彈牙,正。
手羽先
手羽先即是雞翼咁解,羽先經過調味,不加太多醬油都已經好香口,越是簡單既食材有時越係令人有驚喜。
手羽先

除左以上幾款,主食既燒肉當然小不了,9款既任選牛肉,有幾款都好值得一試喔。

五款特選牛肉

**叫得極上牛肋肉,就緊係非一般吧,牛肋肉咬起黎口感十足,而且快燒快熟,十分好食。
**牛胸腹壺漬,另一款特式燒肉,浸係醬汁入面書既牛胸腹肉,味道與眾不同,味道帶一點韓式醬油味。
**黑蒜油薄牛舌爽口彈牙,微甜既蒜油味幾過引,都不仿一試。
極上牛肋肉

另外仲有7款野菜,包括粟米、虎皮椒、秋葵、翠玉瓜等等,食小小清清膩味。
粟米、虎皮椒、秋葵、翠玉瓜

仲有海鮮喔!款款都好新鮮,燒完出黎仲好多汁,堅正呀!

海鮮

多提一下,大堂中心位置仲設有自助吧,擺放左多種已熟小食,等緊燒野食既同時可以食住小小醫醫肚架!
自助吧

仲有飲品櫃同埋甜品,啤酒汽水,精美糕點,選擇往往不怕多。臨走前不要忘記揀埋雪糕先走哦。

飲品櫃

食到飽飽當然食甜品啦!
甜品架

海鮮
飲品櫃
  • 車海老
2019-02-23 199 views
近日睇YouTube見到有YouTuber推介呢間餐廳,同男友心思思想去試下🤭所以就決定係拍拖四個月呢一日順便慶祝下💕住係旺角嘅我加上男友返工都係旺角,非常就腳。上到來因為早場所以唔係太多人,地方都唔錯,唔算好逼,睇左餐牌,燒肉,放題,打邊爐樣樣齊👍🏻店員推介加少少錢可以升級牛放題,中意食肉嘅我地一定唔會錯過!雞🐔牛🐂羊🐏海鮮🐠🦐🦑都有,種類都唔少,上餐速度都幾快,估唔到加多少少錢,牛肉質素都唔差,幾抵食👍🏻飲品都唔少,而且門口位有hoegaarden飲🍻十分滿意!不過人開始多旺場個陣,油煙味都幾大,整體黎講都算唔錯👍🏻👍🏻👍🏻食到最後仲有🍦🍦🍦好滿足❤❤❤❤❤❤❤❤
飲品都唔少,而且門口位有hoegaarden飲🍻十分滿意!
2019-02-23 116 views
臨近情人節突然好想食燒肉放題 上openrice睇左幾間日式燒肉店既食評就揀左呢間情人節當晚揀左$288 +1既放題set日式放題既重點都係牛肉 牛肉款式好多 我地全部點哂每樣試啲 肉味濃 食唔停口🤩特別係一口牛同牛舌 好咬口又重味 encore左兩三次牛以外特別鐘意帶子 牛油雜菌同蕃薯仔 好好食😝另外有生啤 汽水解茶任飲 仲有自助沙律吧可以食下菜清下腸胃雖然食物種類唔算多 但目標都係狂食牛 所以都ok最後食埋個movenpick雪糕滿足哂
情人節當晚揀左$288 +1既放題set
牛以外特別鐘意帶子 牛油雜菌同蕃薯仔 好好食😝
另外有生啤 汽水解茶任飲 仲有自助沙律吧可以食下菜清下腸胃
雖然食物種類唔算多 但目標都係狂食牛 所以都ok
最後食埋個movenpick雪糕滿足哂
2019-02-22 225 views
小編可謂 “牛角”頭號die-hard fans, 見其他bloggers影到佢地d牛肉咁正咁高質素!我就去試試佢伏唔伏。我真係好驚d燒烤放題環境好惡劣,一大陣油煙味。依間店真係幾乾淨,大多數都係小包廂,每檯都有一個抽油煙機唔洗驚食完身上一大陣味。/我就揀左$258套餐,送一客5款既特選牛肉同埋9款任食既高質牛肉,出面仲有自助沙律Bar。小編要讚一下佢地既沙律吧,冷盤,沙律,海鮮(凍蝦同埋青口)。佢地提供勁多款式既飲品,香港道地,韓國果汁好多。中意飲酒既朋友仔留意下,佢地提供埋梅酒和生啤。/ 牛肉篇🐂:精選五款特選牛肉 (牛肋肉、牛胸腹、厚切牛舌、牛頸脊、一口牛)& 任叫九款高質牛肉(極上牛脊肉、極上一口牛、骨付牛肋肉、黑蒜油薄牛舌、黑蒜牛脊肉肉、香草牛肋條、牛舌薄切、特上牛脊肉、牛胸腹壺漬)我真心覺得佢地提供既牛肉唔輸牛角,以我幾乎每個星期食牛角既忠實粉絲。牛肉新鮮兼款式又豐富,可以話牛每一個部位都可以卑你食曬咁款。有醃製過同埋原汁原味岩曬各種口味既朋友仔。佢地會附送兩碟醬料卑你點黎食,但小編比較中意食牛原本既鮮味。如果你同我一樣,你地都可以同侍應摞鹽同埋辣椒粉。/ 海鮮篇:車海老、

海鮮篇:車海老、半殼青口、鹽燒鯖花魚、鹽燒多春魚,帆立貝,墨魚仔

小編覺得海鮮係放題供應,大多數都係伏中之伏。佢地既海鮮真係可以話新鮮,海蝦肉質鮮甜又算雙彈,青口洗得又乾淨。帆立貝同墨魚仔真係我encore到唔好意思再order。
每人最尾食完仲會有movenpick同埋haagen-dazs雪糕送。另外,佢地仲提供多款主食、羊/豚/雞、野菜等等,小編真係一個POST介紹唔曬所有野食。但小編真係可以同各位掛擔保,依間日式燒烤放題係水準之上。小編已經納入呢間為飯堂,下次一定會再食!
2019-02-20 253 views
未試過有一間餐廳,差到我忍唔住要上黎寫食評。係網上面見到有個youtuber介紹尼間燒肉好似唔錯,所以就book左黎同男朋友慶祝情人節。21:30上到去先發現無左優惠,仲要加左價,海鮮燒肉半放題$338加一。不過尼啲日子,加多少少就算啦,照坐底食。點知就中晒伏!伏位一 : 賣相完全唔得限時兩個鐘,不過坐底左起碼15分鐘都未上食物,我同男朋友覺得有兩個鐘都食唔晒,就等下,費事催人啦⋯ 終於等到有野食,第一轉上既刺身,海鮮同燒肉係ok既。咁就加單落第二轉,點知黎到啲肉,雪到硬晒,啲肉上面仲癡住冰😖😖😖同埋我地幾款肉一齊嗌,都預左侍應唔會講邊款肉打邊款肉架啦,但佢上左一堆肥牛,我地真係估唔到係邊款囉!擺明就係隔離火鍋放題啲肥牛!😡😡另外,所謂‘薄切牛舌’仲厚過我條脷。伏位二 : 蠱惑的爐佢唔係用明火爐,頭一轉燒都好地地。點知燒第二轉既時候,個爐好似突然無晒火咁,只係微微暖,啲肉完全無左燒既感覺,點較個爐都無用,等左十個分鐘都係咁,正想搵侍應之際,我地斜後面果枱個男仔截左我地糊,原來佢既情況同我地一樣,個蠱惑的爐時大時細,好似識自己較大細咁。點知個侍應答佢:‘係呀!上一枱都有同我地反映。’然後
未試過有一間餐廳,差到我忍唔住要上黎寫食評。

伏位一 : 賣相完全唔得

伏位二 : 蠱惑的爐

佢唔係用明火爐,頭一轉燒都好地地。點知燒第二轉既時候,個爐好似突然無晒火咁,只係微微暖,啲肉完全無左燒既感覺,點較個爐都無用,等左十個分鐘都係咁,正想搵侍應之際,我地斜後面果枱個男仔截左我地糊,原來佢既情況同我地一樣,個蠱惑的爐時大時細,好似識自己較大細咁。點知個侍應答佢:‘係呀!上一枱都有同我地反映。’然後就走左。我心諗,明知有問題仲比第二枱客坐既🙂其實係咪全場啲爐都係咁🤷🏼‍♀️等你啲人燒慢啲,食少啲。

伏位三:牛唔係無牛味咁簡單,係完全無味

終於等到大火既黃金幾分鐘,我地就爭取時間燒,點知一食,啲牛無味既!

伏位四 :懶惰的侍應

中途叫過個阿姐換爐紙,轉頭阿姐走左去吹水,到第二個哥哥仔黎,我地再叫,先換到。都算⋯由於啲野太難食既關係,我同男朋友未夠鐘就叫賣單,咁岩又係頭先個阿姐行埋黎,我地叫佢上埋雪糕,佢用半咸淡既廣東話答:‘我費事行出去拎雪糕order紙,我講你聽有咩雪糕啦,Haagen dazs 有‘野尾’,’草尾’同‘卡飛’, 我淨係大概估到草尾係乜,咁就唯有嗌草尾啦~~其實另外仲有movenpick,不過我完全唔知佢up乜。

順帶一提,如果大家係睇完某youtuber 介紹就一定會失望。Hoegaarden任飲已變Budweiser, 優惠時段85折已變9折。

2019-02-14
$372 (Dinner)
Celebration
Valentine's Day
👫旺角係個任食天堂,嚟到就緊係食放題啦😍 呢間日式燒肉除左牛之外,仲有羊、豬、雞、海鮮⋯⋯真係勁多選擇💪🏻一一一一一一一一一一一一一一#任食2小時 <$238>食物種類繁多,除左肉類之外,仲有主食、潮燒同埋野菜等等🍖🍗🥩前菜區有好多唔同嘅開胃小食,沙律生果🥙、螺肉八爪魚🐙、中華海草、泡菜等等日式小食都有好多㗎😆溫泉蛋、毛豆、涼拌菜等種類繁多,比我第二個胃都食唔曬😋燒肉方面,有牛、豚、羊、雞、海鮮、野菜、潮燒❗️牛肉篇,牛嘅各個部位都可以比你食盡曬,牛肋肉、牛肋條、牛脊肉、牛舌、牛胸腹,有啲係有腌製過,有一啲係無調味嘅,開始食之前會比兩碟醬料蘸嚟食,又或者係前菜區都可以搵到其他調味醬料🙈想特別推介下日行野菜同潮燒篇,基本上呢一版嘅嘢食都叫左一次,令我覺得最最最好食嘅係一口甜蛋同埋迷你甜薯🤘🏻因為非常之有特色,係未食過嘅味道,甜薯真係好清甜,配埋啲牛油放喺鐵板度燒好正😳而一口甜蛋同平時食嘅甜蛋壽司好唔同,燒嚟食更惹味🤤飯後甜品就緊係唔少得雪糕🍦,除咗雪糕之外都有其他一口甜品杯㗎☺️有提拉米蘇、椰汁糕,仲有豆腐花添,嘢飲都係任飲💞而且仲有生啤任飲添,未滿十八歲人士就唔好飲啦🤣最後
👫

一一一一一一一一一一一一一一
#任食2小時 <$238>
日式小食都有好多㗎😆

溫泉蛋、毛豆、涼拌菜等種類繁多,比我第二個胃都食唔曬😋
燒肉方面,有牛、豚、羊、雞、海鮮、野菜、潮燒❗️

而一口甜蛋同平時食嘅甜蛋壽司好唔同,燒嚟食更惹味🤤

有提拉米蘇、椰汁糕,仲有豆腐花添,嘢飲都係任飲💞
而且仲有生啤任飲添,未滿十八歲人士就唔好飲啦🤣

最後仲會有一人一杯嘅Häagen-Dazs或mōvenpick雪糕送,真心抵食又高質👍🏻
一一一一一一一一一一一
👾驚喜指數:❗❗❗❗
🔙翻撻指數:❗❗❗
(5個❗最高)
一一一一一一一一一一一一一一
💑提提你:
▪10% Service Charge
2019-02-14 127 views
情人節試一試燒肉套餐$338加一,可惜一試就中招,味道很一般,燒烤火力不足變左低溫煮食,落單速度極慢,換燒烤紙要三催四請.....認真咁既價錢我去食牛角好過,起碼味道好十倍,工作人員亦好很多!
2019-02-12 174 views
同老友今日食放題 又可以不停食食食啦首先我地今日行咗半日街,一坐低已經好肚餓 等唔切呢間幾好 有半自助餐 我就即刻出去攞蝦 同 青口, 兩樣都好鮮甜 我就食咗好多青口跟住我地就叫左d牛, 都有幾多部位可以選, 叫左幾轉極上牛肋肉, 呢個特別好食同牛味重d, 仲有牛舌都好好味有張隔油紙好似冇咁油同健康d飲品方面都幾多選擇, 有我地最愛嘅忌廉溝鮮奶, 仲有隻係士多啤梨味都好好飲拎左叫左好多嘢食 成枱都係翻叫左幾次海鮮食, 燒蝦真係冇得輸, 大隻得嚟又鮮甜, 勁正, 凡立貝都係好好味, 青口我就寧願食返可以拎果d總括呢間都很不錯, 下次會再食
同老友今日食放題 又可以不停食食食啦

首先我地今日行咗半日街,一坐低已經好肚餓 等唔切

有張隔油紙好似冇咁油同健康d

拎左叫左好多嘢食 成枱都係

總括呢間都很不錯, 下次會再食

• 冷盤
2019-02-08 147 views
第一次黎le度食燒肉個人認為 安格斯牛味唔夠濃 但勝在軟熟甜品方面 泡芙幾好食 其它好一般如果大家追求食靚牛 le間唔太適合大家但不得不提 le度服務態度真好好 主動幫手換紙 員工都非常有禮貌 服務態度真係加唔少分le個價錢而言 都可以一試
第一次黎le度食燒肉
個人認為 安格斯牛味唔夠濃 但勝在軟熟
甜品方面 泡芙幾好食 其它好一般
如果大家追求食靚牛 le間唔太適合大家
le個價錢而言 都可以一試
2019-02-08 154 views
次次食燒肉都怕d煙同油彈出黎 呢到每枱都有部抽油煙機 服務質素都好好 D職員係會主動同好熱心幫手換隔油紙🐷半放題會送一客五款特選牛肉🐮有牛肋肉、牛胸腹、厚切牛舌、牛頸脊同一口牛🤪另外仲有9款任食嘅牛肉 雞豬羊都可以任叫🥰海鮮方面 帆立貝同青口都幾新鮮 建議可以食多D 自助沙律Bar既涷蝦 佢係會比叫既蝦更彈牙同有膏🥰另外海鮮粥好足料 食到甘上下不妨叫碗食下🙂清清油膩感😻最後每人仲會送一個movenpick/Häagen-Dazs☺️ 食完好滿足🐷

另外海鮮粥好足料 食到甘上下不妨叫碗食下🙂清清油膩感😻
2019-02-05 168 views
2大2小,Open Rice訂台19:45前埋單9折,原來只適用成人,小朋友係冇折架!牛,主要都係食牛牛肉好味,厚切多汁。雪糕除左雀巢的任食外,每人一份Movenpick or Haagen Daz,大滿足。飲品方面有生啤(冇試),大量汽水飲品。整體來說係幾好,帶小朋友唔太抵,大人就想再去了。

牛,主要都係食牛

牛肉好味,厚切多汁。

飲品方面有生啤(冇試),大量汽水飲品。

整體來說係幾好,帶小朋友唔太抵,大人就想再去了。
2019-02-02
$300 (Dinner)
  • 牛肋肉
  • 羊架
  • 燒菠蘿
2019-02-04 109 views
之前食過這間的放題覺不錯,突然朋友話想再試這間的燒肉我地就諗住九點半來吃,沒想到都幾多人,最後等了約30分鐘就可以入去,入去到見到不太大煙而且座位都大幾舒服。我地選擇了牛肉放題,會一人一隻燒蠔,都幾大隻而且味道都可以不錯。 不久牛肉就來到,因為牛肉都不少選擇所以每款都叫二片來試試,牛肉質素比心目中好,肉味足而且口感不錯,而且仲有大片羊架,五花肉少少肥燒得好香口又少少脆口,雞肉都有幾款選擇都幾嫩滑。海鮮我哋要了蝦都新鮮大隻,鯖花魚濃郁魚香,帆立貝鮮甜都幾大隻,甜蛋就正常但在燒肉有得燒都幾特別,之後就食蔬菜如秋葵,牛油鮮菌,金菠蘿,迷你甜薯,清清腸胃!~食都中段時間再出去拿前菜,有沙律,生果,辣和不辣的前菜好開胃,仲有凍盤,朋友都話凍蝦好味道。 最尾我地就叫熱食,都有不少面食,我地叫了三款面,冷蕎麥面,胡麻醬冷烏冬和牛肉烏冬,口感都可以而醬和湯底味不太咸都不錯,細細的可以叫多幾款不同食物。臨尾當然食甜品啦,movenpick雪糕一人一杯,而出面都有幾款甜品選擇,仲有我最愛的豆腐花添,飲品方面都不少,沒想到咖啡十分好飲。