2019-03-16
我們今日食的放題是任食燒肉放題, 258$那個.主菜當然是肉類啦.有個自助吧的, 但係主要既野食好似都係打邊爐個邊,同放題唔太大關係.飲品有分室溫同凍的, 算係細心,飲品都係平時放題個D , 不過有C+ 飲!個爐係用紙燒, 唔係第一次見嫁啦, 不過我個人覺得比較難燒, 但係就可以閒成本,唔洗洗個爐, 燒肉就無咩問題, 如果燒腸好易焦.提提大家甜蛋(左上) 姐係玉子, 有D人可能唔知我提下你地, 但都係預我地熟唔係就咁食,呢到全部野好似都係要燒,唔可以就咁食套餐而家會送個蠔,每個人頭一個!好啦講下D主菜啦, 極上牛助肉, 即上圖右下角, 比較厚身, 到時一叫就知邊件,得佢厚身D , 口感比較彈牙, 牛肉味唔算太重, 如果點汁食會比較好.一口牛, 反而比較軟, 唔算難燒, 煮熟多小小都唔會過硬難咬, 脂肪比例比較好,不會過油或過硬.牛舌, 比較厚, 唔知係唔係我唔識燒, 感覺有點硬, 比較難咬.牛脊肉, 好薄既牛肉, 一般薄牛片d人都無咩期望, 但係呢到個個真係好食, 本身有得選黑蒜汁,味道比想像中好, 牛肉味都濃, 我覺得最好食係呢個.!壺漬就我覺得味道唔夠濃, 如果再濃多小小會更好味.
我們今日食的放題是任食燒肉放題, 258$那個.
主菜當然是肉類啦.
有個自助吧的, 但係主要既野食好似都係打邊爐個邊,
同放題唔太大關係. 飲品有分室溫同凍的, 算係細心,
飲品都係平時放題個D , 不過有C+ 飲! 個爐係用紙燒, 唔係第一次見嫁啦, 不過我個人覺得比較難燒, 但係就可以閒成本,
唔洗洗個爐, 燒肉就無咩問題, 如果燒腸好易焦.
呢到全部野好似都係要燒,唔可以就咁食
套餐而家會送個蠔,每個人頭一個!
不會過油或過硬.
味道比想像中好, 牛肉味都濃, 我覺得最好食係呢個.!
壺漬就我覺得味道唔夠濃, 如果再濃多小小會更好味. 爐黎講如果燒肉完全無事, 腸就10條燒10條焦-_-||
雪糕movenpick唔洗提啦, 但左邊個個口味反而第1次見, 奶凍味, 一般都係朱古力,
奶凍唔錯, berry + 奶凍