蘇媽.蘇媽終於來到屯門開店啦! 開設喺屯門市廣場嘅係TOSS 蘇媽.蘇媽 ,裝潢會較原蘇媽.蘇媽品牌嘅馬來西亞式傳統茶餐廳設計多一份摩登現代感。福建炒蝦麵(伊麵) $108有魷魚圈、3隻中蝦、椰菜,伊麵炒得乾濕度剛剛好,入味又唔油膩,炒麵醬油甜鹹味道適中,加埋附碟參巴醬,好惹味!一字骨 $168排骨有肉香,入口軟嫩腍滑,肉質完全唔嚡,有驚喜!湯料仲有川芎、冬菇、杞子、腐竹、豆腐卜,飲落仲有當歸藥材味馬拉沙嗲串燒 $96自選6串揀咗豬、牛、雞,各2串,火喉燒得剛好,肉質唔乾韌,附碟馬拉沙嗲偏花生醬口味椰汁班蘭冰 $42椰汁同班蘭味道幾香濃,杯底仲有粒粒西米桔仔薄荷梳打 $45清新解膩_______________TOSS 蘇媽.蘇媽 (屯門)屯門屯門屯隆街3號屯門市廣場2期UG樓19-20/21-22號舖_______________
蘇媽.蘇媽終於來到屯門開店啦!
開設喺屯門市廣場嘅係TOSS 蘇媽.蘇媽 ,

福建炒蝦麵(伊麵) $108

一字骨 $168
排骨有肉香,入口軟嫩腍滑,肉質完全唔嚡,有驚喜!
湯料仲有川芎、冬菇、杞子、腐竹、豆腐卜,飲落仲有當歸藥材味

馬拉沙嗲串燒 $96
自選6串

椰汁班蘭冰 $42
椰汁同班蘭味道幾香濃,杯底仲有粒粒西米

桔仔薄荷梳打 $45
清新解膩

_______________

_______________
👑 超高期待的馬拉菜❤️〰️每次講起特色菜,我第一時間就會諗到馬來西亞,民族的多樣性注定了菜品的多樣化,香料的靈活搭配讓東南亞菜的味道豐富多采,既可以清甜爽口,又可以酸甜微辣👍〰️ 喺香港一講到馬來西亞菜,大家一定會諗到蘇媽蘇媽,出品一定冇得彈😎今次去到屯門店打卡,店面寬敞舒適,拱門設計分隔出的卡座更加有儀式感,同家人朋友團聚都是不錯得選擇🍽 🔹招牌肉骨茶 (一字骨)進店必點肉骨茶,一字骨一吮即脱骨,肉質軟腍,而湯汁又完美深入了肉和骨😋用料新鮮豐富,湯頭濃郁,味道甘香,濃濃的藥材味充滿鼻腔,一湯一肉,非常滿足😌🔹招牌砂煲老鼠粉老鼠粉口感QQ的,有點彈牙,爆香的豬肉碎和雞蛋增加了老鼠粉的香味和口感,魚仔、蝦干的鮮甜味,再加點豬油渣的脆香,簡直讓人停不下來地食😌🔹燒豬頸肉配 馬來沙爹醬豬頸肉皮燒得金黃香脆,但肉質一點都不乾不柴,甚至非常鮮嫩多汁,就算單食都不會膩,再搭配酸甜、微辣的沙爹醬,更添風味➰🔹貓山王榴槤沙冰喜歡貓山王的千萬不要錯過👍滿滿的一杯冰沙➕口感細膩、微苦的貓山王榴槤球,神仙組合🔹桔仔薄餅梳打桔仔➕薄荷➕冰塊🟰消暑聖品,酸酸甜甜的,冰涼可口,非常清新解渴🔍 題外話即使人在新加坡多忙
👑 超高期待的馬拉菜❤️

🍽

🔹招牌肉骨茶 (一字骨)

🔹招牌砂煲老鼠粉

🔹燒豬頸肉配 馬來沙爹醬

🔹貓山王榴槤沙冰

🔹桔仔薄餅梳打

🔍 題外話
即使人在新加坡多忙碌,有時都一定搭車去JB跟馬來西亞美食短聚一番才幸福😍

❐❑❒❏❐❑❒❏❐❑❒❏❑❒❏❐❑❒❐❑❒❏❐❑❒❏❐❑

📌 TOSS 蘇媽.蘇媽
📍 屯門屯隆街3號屯門市廣場2期UG樓19-20/21-22號舖

❐❑❒❏❐❑❒❏❐❑❒❏❑❒❏❐❑❒❐❑❒❏❐❑❒❏❐❑
2024-05-21 38 views
舖頭要自助落單,當時兩老人家唔識落,有個中年男經理就話呢度自由落單,拒絕幫兩老落單。如果所有嘢都自助,咁仲需要佢地呢班員工嗎。同埋好多老人家都未必識落,亦未見過有一間舖頭 客人出聲都拒絕落單。食物問返兩老亦麻麻。
2024-05-20 49 views
💟咖央多牛油及咖央醬比例剛好,多士脆身。💟檳城福建蝦麵蝦籽味非常濃郁,粉條夠滑身;餸有五花肉片、魚片豆和鮮蝦。💟檳城炒棵條份量較少,棵條與河粉相若,但炒得乾身,用上醬油及臘腸,另有風味。💟特製辣椒板麵可以先拌好溫泉蛋試原味板麵,板麵有厚度,醬汁完美掛上麵條,味道偏甜,再另外混上辣醬,甜辣惹味。💟甲必丹咖哩炸魚柳兩塊炸魚柳極厚身,沾上椰香咖哩,味道不辣。💟一字骨肉骨茶4件一字骨,肉厚不柴;肉骨茶內有腐竹、豆卜等,茶湯涼口夠熱。
💟咖央多
牛油及咖央醬比例剛好,多士脆身。
💟檳城福建蝦麵
蝦籽味非常濃郁,粉條夠滑身;餸有五花肉片、魚片豆和鮮蝦。
💟檳城炒棵條
💟特製辣椒板麵
💟甲必丹咖哩炸魚柳
兩塊炸魚柳極厚身,沾上椰香咖哩,味道不辣。
💟一字骨肉骨茶
2024-05-15
$88 (Lunch)
2024-05-20 13 views
今日同朋友去咗屯門TOSS蘇媽·蘇媽食飯,真係爽到飛起!好耐冇食馬來西亞菜,終於約到朋友來出名的馬來西亞餐館聚首一堂。首先上咗一碗肉骨茶($168),唔講都知佢哋咁出名。湯頭濃濃的,的藥材味,這才是正宗的肉骨茶應有的味道,一字骨做得出色,真係令我忍唔住要一個撈一個撈咁食㗎!肉質好彈牙,又軟又嫩,真係好驚喜!之後又試咗佢哋既招牌椰香咖喱叻沙($83)。咖喱汁濃郁香濃,仲帶咗陣陣椰香,簡直係一絕!麵條吸收了濃郁的湯汁,分外惹味!食完麵,湯汁都一飲而清!仲有佢哋嘅小食拼盤($88),包括咖喱酥、咖喱角、春卷,以及馬來風味嘅香蕉班戟。每樣小食都好香脆好滑身,真係一啖一個咁入心!咖喱酥牙酥脆,香氣四溢;香蕉班戟香甜微黏,好惹味!最後我地嚟咗兩款甜品。首先係似水榴槤($58),啖啖濃郁的榴槤味,鍾意食榴槤的人有福了。真係一流!另一個就係桔仔薄荷梳打($45),又清新又爽口,可以幫我抵消下之前濃郁嘅味道。乾淨利落,最適合消暑啦!整體嚟講,TOSS蘇媽·蘇媽真係好出色!每樣食品都有它的特色。TOSS 蘇媽.蘇媽 (屯門)屯門屯門屯隆街3號屯門市廣場2期UG樓19-20/21-22號舖#屯門美食 #椰香

TOSS 蘇媽.蘇媽 (屯門)

#屯門美食 #椰香咖喱 #肉骨茶 #小食拼盤 #馬來美食 #清新甜品 #清涼飲品 #IGfoodie #FoodieReview #美食達人 #malaysian #singaporefood #香港美食 #美食生活 #Foodporn #FoodieTravel #FoodiesOfIG #InstaFood #instafood #foodies #foodgasm #foodlover #foodstagram
2024-05-16
$150 (Dinner)
2024-05-19 26 views
之前都有食過蘇媽蘇媽 一直都幾鍾意呢間餐廳 今次佢哋新開咗喺屯門市廣場😺❤️同一般蘇媽蘇媽嘅分別 Toss蘇媽蘇媽比較高級 裝修亦都更雅緻😳我哋分別叫咗一字骨肉骨茶🩷招牌老鼠粉🩷咖央多士🩷飲品方面就叫咗椰汁班蘭冰同埋桔仔薄荷梳打💚肉骨茶好濃嘅藥膳味😘一字骨肉質勁軟 好味💗不過留意番T O SS嘅分店係冇得任飲肉骨茶😳 招牌老鼠粉就好香好惹味 咖央多士就一如以往咁好食 我每一次去蘇媽蘇媽都會叫😉椰汁班蘭冰好重椰香 吉仔薄荷梳打就好清爽 非常開胃🤤TOSS 蘇媽.蘇媽 (屯門)📍屯門屯門屯隆街3號屯門市廣場2期UG樓19-20/21-22號舖

椰汁班蘭冰好重椰香 吉仔薄荷梳打就好清爽 非常開胃🤤

TOSS 蘇媽.蘇媽 (屯門)

行屯市見到呢間蘇媽食馬來西亞菜 坐位闊落 環境幾好 同朋友未食過 就試下呢間💫一字骨肉骨茶按自己選擇,有一字骨、豬腳、雜錦等,我就擇左一字骨,件肉大大舊 仲可以吮骨 肉質嫩滑 飲埋肉骨茶 有好濃烈既中藥味 但較容易接受 女士們補身首選 仲有枝竹、豆卜、冬菇做配料 好豐富💫椰香咖喱豬頸肉叻沙豬頸肉勁大塊 可選米粉或河粉做底 湯底濃郁 一啖河粉 一啖湯 滿足感滿滿💫馬來沙嗲串燒6串有豬牛雞可擇 有彈牙口感 加試肉質鮮嫩 尤其雞肉 每串份量都好多 配搭獨特沙嗲醬汁 絕配!🥤美祿恐龍勁勁勁濃郁既美祿 上面仲有勁多美綠粉同美綠波波 好好味🤤🥤桔仔薄荷梳打淡淡黃既柑桔香既梳打 好清新 又解渴

💫一字骨

💫椰香咖喱豬頸肉叻沙

💫馬來沙嗲串燒6串

🥤美祿恐龍
勁勁勁濃郁既美祿 上面仲有勁多美綠粉同美綠波波 好好味🤤

🥤桔仔薄荷梳打
淡淡黃既柑桔香既梳打 好清新 又解渴

2024-05-18 98 views
屯門市中心行街見到有間toss 蘇媽·蘇媽,印象中佢係食肉骨茶,馬來西亞食品⋯而今次竟然見到佢有早餐食,沙嗲牛肉加馬來西亞🇲🇾風味喎,心諗一定要搵日來試⋯點知就係咁失去咗一個食嘢quota今朝放假🏖️晨咁早起身去,就當然係叫我最喜歡💕既:沙嗲牛肉通粉,煎雙蛋加意大利🇮🇹飽點解係意大利🇮🇹飽,有點奇怪🤔一上枱是沙嗲牛通粉,見到即時感到中計,沙牛汁起啫喱狀,無熱氣,試了少少湯,微微微暖,攪勻啲汁再食,溫度更低😩再講味道,點講好呢!?個人覺得不好食!感覺同我平時食過差既茶記沙牛差唔多⋯煎雙蛋正常,應該是湖北蛋🍳,個黃好紅果隻。意大利🇮🇹飽🫓功效非常大,好細的一件,密度非凡,絕對起到塞飽我既作用🤪熱齋啡正常!😛服務嚟講,而家啲餐廳都係自助落單,但好多時自助落單都未能盡善盡美,以今次嚟講,意大利🇮🇹飽是會搽牛油的,但自助落單就不能走牛油,最後只好勞煩那位女侍應幫忙落單,其實佢可以話不能走牛油,但佢就幫我落單走牛油,真係好多謝🙏🏻果位女侍應😙俾個👍佢
點知就係咁失去咗一個食嘢quota

今朝放假🏖️晨咁早起身去,
就當然係叫我最喜歡💕既:
沙嗲牛肉通粉,煎雙蛋加意大利🇮🇹飽
點解係意大利🇮🇹飽,有點奇怪🤔
一上枱是沙嗲牛通粉,見到即時感到中計,
沙牛汁起啫喱狀,無熱氣,試了少少湯,
微微微暖,攪勻啲汁再食,溫度更低😩
再講味道,點講好呢!?
個人覺得不好食!感覺同我平時食過差既茶記沙牛差唔多⋯
煎雙蛋正常,應該是湖北蛋🍳,個黃好紅果隻。
熱齋啡正常!😛
沙嗲牛肉通粉
熱齋啡
意大利包跟煎雙蛋
2024-05-15
$42 (Breakfast)
2024-05-16 33 views
食過荃灣店,好驚喜屯門都有分店👏🏻👏🏻👏🏻呢間個名叫TOSS,應該係副線,不過食物同荃灣店差唔多~👉🏻肉骨茶食新馬菜必叫肉骨茶,呢個一字骨超大煲,湯底滿滿藥材味,飲落有回甘。4大件連肥帶瘦嘅排骨,小小肥唔會乾柴,幾甘香。炸腐竹、冬菇,豆卜好吸湯。👉🏻招牌砂煲老鼠粉砂煲明火上枱幾得意。配料好豐富:炸銀魚仔、肉碎、豬油渣⭐️、洋蔥酥、蝦米仔等。中間有隻蛋黃,趁火未熄可以撈勻左等一陣,就唔會太生。銀針粉好入味又大份量,最正係有豬油渣提味✨👉🏻榴槤特飲上左兩款榴槤特飲,味道方面唔係差好遠,沙冰果款味道更清新,好大杯飲到好飽😋

👉🏻肉骨茶

👉🏻招牌砂煲老鼠粉

👉🏻榴槤特飲
2024-05-15 30 views
蘇媽開左好多分店 屯門牛都有份可以一嘗馬來西亞風味 又唔洗熱🌞 P.S雖然在馬來西亞街頭食都好有風味-🔸一字骨肉骨茶 $168好喜歡肉骨茶既藥材味 感覺好養生用了大骨肉熬煮 加埋豬內臟 雞腳補充骨膠原一字骨煮得入味軟身 容易脫骨入口即化👏仲有大大粒香菇 超JUICY-🔸招牌砂煲老鼠粉 $188成煲上有很多料的😘魚仔 蝦米 肉碎 豬油渣 蔥 炸蒜 炸乾蔥 打隻蛋撈埋一齊食好惹味 唔好以為黑蚊蚊就好咸同好油完全唔會 而且老鼠粉好彈牙的-🔸馬拉沙嗲串燒6串 $96可揀豬牛雞 配埋好香濃既馬拉沙嗲最喜歡就是雞串了 同沙嗲好夾😙-🔸馬來西亞拉茶 $29當然唔少得拉茶揀左少甜就岩岩好啦 夠香滑-🔸桔仔話梅水 $38清爽既桔仔水加埋話梅解渴清新🍧-TOSS 蘇媽.蘇媽屯門屯隆街3號屯門市廣場2期UG樓19-20/21-22號舖
蘇媽開左好多分店 屯門牛都有份
清爽既桔仔水加埋話梅
解渴清新🍧
TOSS 蘇媽.蘇媽
2024-05-14 17 views
TOSS 蘇媽.蘇媽 (屯門)地址:屯門屯門屯隆街3號屯門市廣場2期UG樓19-20/21-22號舖成日聽朋友講蘇媽.蘇媽 好好食 🙈但我呢d 10世都唔想離開自己住緊嘅地區🙈🙈而朋友又話我知 屯門市廣場開左 分店就當然去試試🙈一字骨 $168.00 辣死你嗎配烤雞脾$83.00 馬拉沙嗲串燒6串$96.00 椰汁班蘭冰$42桔仔話梅水$38本身我同朋友講 不過叫多個飯呀 🙈好似唔夠食🙈但我朋友話信我啦我食左 蘇媽甘多年 我可以話你知 你👆🏻👆🏻都有機會食唔曬 🙈到最終係呀 真係食唔曬 🙈🙈因為個一字骨 肉骨茶 嘅肉 最少左 4大舊 唔係 細細舊俾你過癮個種 我同朋友1人 2件 都已經7成飽🙈🙈🙈馬拉沙嗲串燒6串 佢有我俾你揀想 要 豬/牛/雞 邊款要多d 我地最終每樣各2串 串燒嘅精髓係佢個醬 因為佢個醬太好食啦 好食到用黎撈飯食🙈🙈🙈辣死你嗎配烤雞脾 聽個名 以為辣 其實1d 都唔辣佢隻髀嘅皮脆得黎唔油 👍🏻再加埋我講 個個串燒醬 撈埋一齊 👍🏻再好食 d 🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️聽好多人講 成日要排隊 排好耐 🙈而我 🙈🙈揀左 岩岩開始晚市嘅時段入去🙈你睇到呢到就會話 有得早去

成日聽朋友講蘇媽.蘇媽 好好食 🙈

你睇到呢到就會話 有得早去食唔洗排我唔想咩
都未放工🙈🙈

甘就要搵個 早放嘅朋友仔 早d 去🙆🏻‍♀️🙈
2024-05-13 99 views
滿滿的童年回憶我們叫了個奶油大蝦,黃金軟殼蟹,老鼠粉,辣死你嗎配烤雞肶 。大蝦火力過猛,令蝦肉太乾身,而蝦肉欠缺蝦味,令成個餸只能靠芝士汁吊味,缺乏層次感,為什麼會缺乏層次?是因為食材質素低,原因是蝦肉無彈性,死了一段時間,蝦肉開始化開。失去鮮味只能靠餸汁掩蓋,就如cheap魚要油炸,腐肉靠辣椒一樣套路。軟殼蟹我覺得它達成了軟殼的目標,但未能達至殼脆肉軟的水平,未能去到合格水平。受人追捧的老鼠粉其實只屬一般之作,叫做唔難食,同一般乾炒牛河差唔多,全晚靠呢個餐吊命。而那個辣死你媽配烤雞肶我強力推介,飯是綠色椰漿飯,賣相充滿濃厚的馬來風味,綠飯入口時,我感受到滿滿的童年回憶,每一粒米無論是質地,氣味,都和培樂多牌泥膠一模一樣,令我想起幼稚園時和女同學煮飯仔的情景,當時我年紀小,尚且知道不能入口,但幾十年後的今天,我終於更進一步,食果pat泥膠飯了。入口時百感交集,不知道當年那個波波面,水汪汪的眼眸的馬尾頭女同學仔,不知她過得如何呢?價錢方面,我認為係5分錢1分貨,香港搞飲食業我就buy何太啦,唔駛特別好食,只要唔難食,就大把盲粉護航,拎一球出黎煲湯,包有運行。係呀,我極力推薦,比仇家幫襯。
滿滿的童年回憶

係呀,我極力推薦,比仇家幫襯。

2024-05-11 30 views
今日一行四人黎到屯門市廣場嘅Toss 蘇媽蘇媽。蘇媽依個品牌相信近年好多人都聽講,講起香港嘅馬來西亞菜都會諗起佢。而今日一試後,依間餐廳亦果然名不虛傳:椰香咖哩叻沙叻沙煮得好食嘅關鍵就係椰汁味夠唔夠突出,突出得黎又唔可以蓋過辛辣嘅味道。而依次食嘅叻沙喺依方面就做到恰到好處,湯底煮得夠濃夠香滑,令人食完個滲滲河粉都想飲多兩啖湯。一字骨 + 細雜錦肉骨茶配油炸鬼對比起好多香港人鍾意新加坡式胡椒味嘅肉骨茶,依次食嘅係馬來西亞式帶有濃厚中藥材味嘅湯底。湯底有當歸嘅甘苦味,配上肥瘦適中嘅肉骨,食落亦唔覺肥膩。燒豬頸肉配馬來沙嗲醬馬來沙嗲串燒簡直係重拾幾年前去馬來西亞夜市食到嘅味道!沙嗲醬有香口嘅花生味,烤肉亦充滿肉汁,好食好滋味。馬來西亞拉茶桔仔薄荷梳打美祿恐龍+美祿波波桔仔話梅水四個人一人試一款特色飲品。大致上同喺馬來西亞地道飲到嘅味道相差無幾,亦係喺香港比較少有得黎亦保留到地道原味。

椰香咖哩叻沙

桔仔薄荷梳打
美祿恐龍+美祿波波
桔仔話梅水

2024-05-10 32 views
屯門市廣場 行到去充滿 銀行個一層2/F 黎到食馬來西亞🇲🇾菜 既 蘇媽 蘇媽蘇媽 開開下 好多蘇蝦~沙田、荃灣、旺角、深水埗 都有出名食 藥膳味既 肉骨茶一黎就叫左 兩種肉骨茶😋一字骨$168細雜錦1-2人份)-配油炸鬼$148湯底有濃濃既 當歸味。同我以前喺馬來西亞食嘅肉骨茶味道相近真係幾正宗但本身唔係好食得藥味嘅朋友應該會覺得 哽 D🦐椰香咖喱叻沙 $83豆角·豆卜·芽菜·就魚圈·蝦仁·魚肉卷湯麵均可配油题/米粉/渗渗河粉又係正宗嘅叻沙 ~食到椰奶味同咖喱味🍤福建炒蝦麵大贊個面底嘅調味做得好好味豉油嘅顏色,但係唔會太鹹仲有兩粒鮮蝦做點綴🐖燒豬頸肉配馬來沙嗲醬$82馬拉沙嗲串燒6串 可配豬/牛/雞 $96要讚一讚啲馬來西亞 沙嗲醬比普通嘅醬 冇咁 Jam口但仍然味濃值得試下!☕️馬来西亞拉茶$29係啲特別味嘅奶茶🍃桔仔薄荷梳打$45爽一爽口 幾開胃🦖美祿恐龍美祿+美祿波波$40邪惡嘅美祿有埋美綠粉同埋 早餐美祿波波!💦桔仔話梅水$38開胃飲品
屯門市廣場 行到去充滿 銀行個一層2/F
黎到食馬來西亞🇲🇾菜 既 蘇媽 蘇媽
蘇媽 開開下 好多蘇蝦~
沙田、荃灣、旺角、深水埗 都有
出名食 藥膳味既 肉骨茶
一黎就叫左 兩種肉骨茶

😋一字骨$168
細雜錦1-2人份)-配油炸鬼$148
湯底有濃濃既 當歸味。
同我以前喺馬來西亞食嘅肉骨茶味道相近
真係幾正宗
但本身唔係好食得藥味嘅朋友
應該會覺得 哽 D

🦐椰香咖喱叻沙 $83
豆角·豆卜·芽菜·就魚圈·蝦仁·魚肉卷
湯麵均可配油题/米粉/渗渗河粉
又係正宗嘅叻沙 ~
食到椰奶味同咖喱味

🍤福建炒蝦麵
大贊個面底嘅調味做得好好味
豉油嘅顏色,但係唔會太鹹
仲有兩粒鮮蝦做點綴

🍃桔仔薄荷梳打$45
爽一爽口 幾開胃

🦖美祿恐龍美祿+美祿波波$40
邪惡嘅美祿有埋美綠粉
同埋 早餐美祿波波!

💦桔仔話梅水$38
開胃飲品

每次去到晚飯時間都大排長龍,今晚專登早d去避開人潮,終於食到【蘇媽.蘇媽】la!近來食過最有心正宗嘅馬來西亞菜👍🏻🍲一字骨 $168食馬來西亞菜點少得肉骨茶,依到嘅肉骨茶冇指定款式,隨自己心水選擇,有一字骨、豬腳、雜錦等揀。肉控朋友揀咗一字骨,啖啖肉之餘仲可以吮骨😋~依個價錢好抵食!滿煲肉不但止每件肉仲大大件!一字骨入哂肉骨茶味兼肉質嫩滑,讚得一讚👍🏻肉骨茶濃濃中藥味但又唔會膩,飲完個身暖笠笠好補身,配料方面有枝竹、豆卜、冬菇全部都「索」哂肉骨茶,食完勁滿足!🔥招牌砂煲老鼠粉 $118老鼠粉即係銀針粉,因為粉形狀似老鼠尾所以改依個名~依到用砂煲煮更加有風味,海量配料令老鼠粉味道豐富,特別係魚仔、蝦米、肉碎帶出鹹香味,豬油渣、蔥、炸蒜、炸乾蔥令味覺更昇華,最後用蛋撈勻加添蛋香味,每啖老鼠粉都有哂以上配料味加鮮鹹香味,一定要試👍🏻🐷馬拉沙嗲串燒六串 $96串燒叫咗豬同雞,2款肉質都燒到剛剛好,保持到彈牙口感,沙嗲醬非常惹味,每串都點滿沙嗲醬食好開胃!🥥椰汁班蘭冰 $42入口滿滿椰汁味再滲出淡淡班蘭味,粉嫩綠色好睇又啱晒打卡💛似水榴槤 $58難得有榴槤飲品供應,榴槤控無理由唔揀㗎嘛!香濃榴槤

🍲一字骨 $168

🔥招牌砂煲老鼠粉 $118

🐷馬拉沙嗲串燒六串 $96

🥥椰汁班蘭冰 $42
入口滿滿椰汁味再滲出淡淡班蘭味,粉嫩綠色好睇又啱晒打卡

💛似水榴槤 $58
難得有榴槤飲品供應,榴槤控無理由唔揀㗎嘛!香濃榴槤香味配搭異國菜味道,彷似一秒置身外地旅行~

TOSS 蘇媽.蘇媽
2024-05-06
Waiting Time
2 Minutes (Dine In)
$250 (Dinner)
  • 招牌砂煲老鼠粉
  • 一字骨