2022-06-13
💓💓裝修上面主要用玫瑰金同埋粉紅色黎做主調 座位方面 都係用沙發來為主 客人可以係最舒服嘅環境休息/享受咖啡💓💓今次係同男朋友黎食下午茶 因為佢一起身就黎 肚餓就叫咗個香煎挪威三文魚配黑椒炒雜菌 我就食咗少少生果 所以就叫芝士雞扒muffin 配yogurt bowl💓💓香煎三文魚係好厚 同出面勁薄嘅真係比唔上 唔好睇佢咁大厚 會煮到佢面好乾/overcook 完全唔會 都係keep到有汁同魚油係到嫁💓💓Muffin嘅雞扒 好新鮮 唔怕有雪藏味 上面嘅牛油果好creamy 每一啖都可以享受全部食材嘅味道 每一啖都好滿意 個yogurt就同男朋友share 上面嘅生日除咗新鮮就係新鮮 係甜嫁!一啲酸嘅味道都冇!同埋nuts食真係好豐富嘅口感💓💓