2024-04-09 41 views
今日黎到八木橋! 佢既焥肉放題真係令我回味無窮! 好想快D再食! 八木橋係TOP 勁方便, 咁岩適逢佢地3週年, 佢地有個3週年套餐, 早3日上網訂位可以有3週年限定優惠同埋仲可以升級到4個鐘頭用餐時間!真係好抵食! 好彩友人一早訂左位, 因為我地係星期5既關係所以要+$20, 但都好抵! 我地既套餐係可以任食日本A4五品和牛, 仲有刺身級生蠔, 不過就係熟食, 又有任食haagen dazs 雪糕, 同任飲asahi! 真係食到我地勁滿足! 超高質! D 牛肉好重牛味, 同埋雪花分明, 食落唔會太油仲覺得好岩我口味! D蠔勁大粒, 望落好震撼! 食落都好好食! Haagendazs 都好正, 任食真係過足口癮! 大滿足!

2024-04-07 52 views
這家燒肉店的食物質素和服務都非常出色,而且環境裝潢十分具有情調。讓我不禁回想起那次美味的燒肉晚餐,令人流口水啊!雖然價格不算低廉,但和牛西冷的味道和享受絕對值得每一分錢。下次一定要再去,試試其他的菜式!總之,這家燒肉店的A5和牛西冷,一旦品嚐過就會再次懷念它的美味!肉類方面,有多款口味的牛板腱、肩脊肉和牛胸腹供應,每款牛腱肉都有原味、韓式醬油、法式芥末和七味辣椒等口味可選,還有M5和牛西冷可以任選,非常划算!所有的牛肉都非常新鮮美味,七味辣椒牛板腱辣辣的味道又香,是我最喜歡的!肩脊肉口感豐富。還有豐富的燒豚肉口味可選,生薑燒豚最好吃,還有雞中翼和芝士雞腿肉供應,任你盡情享用。炸物方面,無限供應即炸天婦羅系列,真是一場味覺的盛宴!蝦天婦羅外皮酥脆,蝦肉彈牙,海鮮的鮮美味道和炸粉的輕盈口感完美契合,每一口都是享受。忌廉蟹肉薯餅結合了甜美的蟹肉和濃郁的忌廉,薯餅的細膩口感讓人從內心感受到難以言喻的滿足。而網絲春卷的外層網絲炸得金黃酥脆,內裡的餡料豐富多彩,咬下去還有意想不到的層次感。3週年套餐網上訂座可享3週年限定優惠及升級至4小時用餐- 任食日本A4五品和牛,刺生級生𧐢,Haagen Da

3週年套餐網上訂座可享3週年限定優惠及升級至4小時用餐

- 任食日本A4五品和牛,刺生級生𧐢,Haagen Dazs 雪糕
- 任飲Asahi啤酒

📍 八木橋日式燒肉 (旺角)

2024-04-03 113 views
見賣曬廣告咁 就去試下揀左個4百幾蚊一位既plan8點半一入去 包場 正~完全冇人已經覺得伏再叫埋啲肉 真心伏唯一既M4和牛 衰過平價凍肉店買其他咩法芥x牛、韓式x牛 就係喺原味既牛上面 放一粒仔醬料 又多一款野賣再去睇下個野飲櫃 十隻手指數得曬最重要係啤酒都冇啤酒係要比錢單點睇番個廣告話咩a4和牛任食 哈根任食 啤酒任飲再睇下幾個post其中一個 終於搵到原來係咩要喺乜鬼app提前一日訂先有去到門口係完全冇呢個餐揀 取巧到呢8點半入坐 食2小時 個半鐘last order但到9點半 樓面清晒場 同我講last order唔錯 反正擺唔落口唯一稱讚嘅係 員工好多多過客人 幾好👍🏻等執粒 感謝
見賣曬廣告咁 就去試下
揀左個4百幾蚊一位既plan
8點半一入去 包場 正~完全冇人
已經覺得伏
再叫埋啲肉 真心伏
唯一既M4和牛 衰過平價凍肉店買
其他咩法芥x牛、韓式x牛
就係喺原味既牛上面 放一粒仔醬料 又多一款野賣
唯一稱讚嘅係 員工好多
多過客人 幾好👍🏻
等執粒 感謝
2024-03-29 108 views
屋企人最近轉工, 襯未番工之前佢想享受下周圍食下好西先番工! 呢日佢就帶左我黎八木橋食燒肉, 佢話佢事先book 左枱, 餐廳做緊三週年優惠, 有A4和牛,蠔, haagen dazs雪糕同埋Asahi 任食任飲, 聽到我都急不及待想快D 開始! 入到黎就坐左窗口位, D 位置好大好舒服, 我地4個鐘慢慢燒慢慢食,都食左好多野, 佢既上菜速度都勁快, D 牛肉真係好高質, 我地叫完一round又一round, 估唔到咁好味! 真係大滿足!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2024-03-29 73 views
八木橋我同D 朋友都食過幾次, 有朋友最近提起佢做緊三週年優惠, 可以預先上網訂位, 咁就可以食4個鐘仲有5款A4和牛任食, 生蠔任食, haagen dazs 雪糕任食, asahi 啤酒任飲, 我地都好中意燒肉配啤酒! 同埋我都估唔到呢度D天婦羅咁出色, 佢有既天婦羅我都叫左一轉~ 全部都好岩我胃口同埋估唔到咁脆又唔油! 牛肉又好夠牛味, 食到我一舊接一舊停唔到! 仲要飲埋啤酒, 今鋪真係肥死我!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2024-03-29 66 views
今日係爸爸既生日, 知佢平時中意啖啖肉, 所以就帶左佢黎八木橋食下燒肉, 等我滿足下佢既肉望! 咁岩八木橋做緊3週年優惠,有個3週年套餐可以叫, 但就要早3日係網上面預訂先可以食! 有優惠之餘仲可以食足4個鐘, 真係岩哂爸爸! A4 和牛任食, 刺生級生蠔又可以任食, haagen dazs 雪糕又係任食, asahi 啤酒又係任飲! 兌兌食到好滿足, 任飲asahi 再加埋食燒肉真係perfect match! 仲有重點係和牛質素好高, 食到我地停唔到口!

人均400就可以任食和牛,仲有新鮮南非鮑魚食。🦌🐿️鋪位唔算好廣闊,但係格局安排得幾好,唔會覺坐得好迫而且唔嘈,傾計都唔洗太大聲咁傾。🦌🐿️野食方面都唔錯,所有食材都好新鮮。今次叫左「霞」燒肉set,包左和牛、羊架、鮑魚等。🦌🐿️࿂肉࿂自己鐘意佢地嘅芥末牛舌。牛舌嫩滑,加埋黃芥末食完全唔膩。A5和牛都唔錯,油脂分佈岩岩好。唔會話好膩但又唔會因為肉味太勁,搶走和牛香味。另外雞肉都好有驚喜。平時燒肉都唔會食雞🤣但佢地啲雞係好嫩滑,都難得地叫左幾碟食。࿂海鮮࿂套餐本身已包左4隻南非鮑,新鮮上枱,都唔算好細。煎7分鐘就食得,如果有牛油提供,味道應該更好。海蝦就大大隻,每隻都好多肉而且唔腥。可惜生蠔就略腥,要點好多汁先食到茄落口。另外呢到仲有雞泡魚膠食,平時燒肉都好少見。400蚊就食到,都好物超所值。࿂甜品࿂甜品選擇唔算好多,當日簡左泡芙食。外皮唔算好厚但好多cream,自己一個人都食左成10粒🤣🤣࿂飲品࿂飲品就同一般嘅放題餐廳大同小異。不過就有兩個大雪櫃雪起,都算多選擇。整體都唔錯,平平地就食到好多野食,而且食材都新鮮。值得翻兜。🌟店鋪行「咪做大嘥鬼」計劃,唔好見係放題就係咁叫啊!每50克就要罰款5

人均400就可以任食和牛,仲有新鮮南非鮑魚食。
🦌🐿️
野食方面都唔錯,所有食材都好新鮮。
今次叫左「霞」燒肉set,包左和牛、羊架、鮑魚等。
࿂肉࿂
࿂海鮮࿂
甜品
࿂飲品࿂

🌟店鋪行「咪做大嘥鬼」計劃,唔好見係放題就係咁叫啊!每50克就要罰款50蚊港紙~🌟
黑松露金菇
黑松露金菇
  • M5和牛西冷
  • 鮑魚
  • 海鮮
  • 味淋魚干
2024-03-11 201 views
有一次朋友食完呢間餐廳之後大贊,就成日叫我一齊去試多一次,我都半信半疑系咪甘誇張架,🟫入到去餐廳內環境簡約樸素,古五到內有乾坤。餐廳提供大量A4,A5和牛,不同部位都有,一次過滿足你幾個願望。🟩牛肩胛////外層肥牛燒到甘香,燒汁酸酸甜甜,中和左肥牛既油膩甘,口味幾特別,都幾大個,醬汁非常入味,真心幾正。////🟩比目魚西京燒。烹飪時將魚肉烤至金黃,保持了魚肉的鮮嫩,同時又賦予了外層的烤香味,令人垂涎欲滴。////🟩A4黑毛和牛。選用的是高品質的黑毛和牛,肉質鮮美,口感豐富。和尚頭是牛頸部位,脂肪含量適中,肉質細膩,入口即化。////🟩青口是一種鮮美的貝類食材,具有嚼勁和鮮甜的味道。其肉質豐滿。////朋友果然沒呃我,個價格認真便宜親民,真系好正啊,食完都好飽,特別系D 食物好新鮮,打卡一流。

2024-03-11 153 views
開心大發現,同男友一齊行街街,行過見到一間叫做八木橋日式燒肉,入面有好多人食,出面仲有些人排隊,有人排隊就即係好食啦,我同男友都等咗一陣,我地未入去已經諗定食乜,呢度既環境好舒服,坐都坐得舒服,舒日食霞餐,呢個餐睇到佢由頭到尾都勁多嘢食,呢個價錢黎講係超抵食💋濕式熟成M5和牛西冷🏅🏆濕式熟成M5和牛西冷好好好嫩,係一種比較優質既牛肉,睇上去鮮紅既色澤,燒起來仲有陣陣牛香,認真唔錯,另外佢個爐都好夠馬力,就算食到走,件衫都唔會有陣味,吸煙油既功能好好,同埋唔會痴晒低,可以放心咁食羊扒🎖️🏆除左牛之外,仲有羊扒食,我地邊食邊燒,羊扒燒出黎好靚,完全地唔會有陣酥味,係好鮮既羊肉,肉質好鬆軟,入口好易就溶秋葵🎖️🏆呢度除左有大量牛,仲有好多素食,另外又有天婦羅,秋葵用黎燒,通常都係人地燒埋,第一次自己燒,都幾過癮,味道都唔差,有一入燒烤既味道🏆仲有韓風瓷壺醬油牛肋肉同埋Mozzarella芝士雞腿肉🏅呢個霞餐跟埋既,人人有份,佢既韓風醬油用黎做埋牛肋肉,好好食,仲有芝士既雞腿肉,芝士味好濃郁,真係好好食,今餐好滿意,下次仲想食
濕式熟成M5和牛西冷🏅
羊扒🎖️
秋葵🎖️
旺角TOP商場入面嘅日式燒肉仼食餐廳 八木橋 一向受歡迎,經常都見到人頭湧湧。今日朋友帶我嚟食過之後,我都明白點解餐廳咁受大家歡迎,全因為價錢對得起質素,食得心滿意足🙊先點咗一堆 炸物 🔥炸得夠乾爽,食落鬆脆唔油膩。有多款天婦羅同小食,十分之有誠意⭐️朋友話套餐入面嘅 濕式熟成M5和牛西冷 係高質之選,預先已經幫手將西冷牛扒切開一塊塊,燒嘅時候火喉可以控制得更好👍🏻套餐亦有海鮮、豚肉、雞肉、蔬菜可選👍🏻食完鹹食食甜品,Haagen Dazs 雪糕 🍨任食無得彈,食多幾杯人都開心啲🙈
2024-03-07 89 views
🥰近呢年真係發覺旺角愈來愈多好野食,比我發現到📍八木橋涮涮鍋,🤩呢間以韓燒為主,食物選擇眾多,呢間都係以和牛為主打,另外仲有炸物及海鮮,食物都是手機落單,好快就會送到上來,,🤓呢度既環境都係好大,氣氛好好,😉裝潢上都簡簡單單,整體望上去都比較舒服,另外仲有好多卡位,店員禮貌親切,價格上都好親民🤤A4和牛三角腩~~~~~部位精緻,鮮嫩多汁,口感極佳🤤A4和牛肩胛肉~~~~豐富口感,妙絕風味🤤A4和牛和尚頭~~~~食牛愛好者必食推薦🤤A4和牛後腰肉~~~~肉質豐富,口感仍極佳🤫最後推介埋蜆肉,好乾淨又新鮮,咁豐富既餐,要再一次講好抵食
[A4香蔥薄切岩手和牛原來好好食,呢個餐係雨餐,會有埋比我,好抵食,幾百蚊可以食到咁多,每款食少少都飽晒,加上香蔥既牛肉,仲有埋蛋汁,就算唔加蛋汁都咁好食]
[A5和牛西冷就只會派一次,其他就可以無限咁叫,平時返工咁累,得閒就當然食得好啲,呢個西冷牛真係好好食,呢個商場位可以食到高質既樓上舖質素,真係唔話得]
[韓風瓷壺醬油牛肋肉,Mozzarella芝士雞腿肉再加上比目魚西京燒,鮑魚
呢一份咁齊整,食起上黎係唔差,無論係鮑魚定係牛肋肉,都一樣咁好食,芝士既味同雞肉好搭配,好有喜感]
🤤A4和牛三角腩~~~~~部位精緻,鮮嫩多汁,口感極佳
🤤A4和牛肩胛肉~~~~豐富口感,妙絕風味
🤤A4和牛和尚頭~~~~食牛愛好者必食推薦
🤤A4和牛後腰肉~~~~肉質豐富,口感仍極佳
2024-03-05 98 views
今日放假日,來到旺角行街睇戲食飯行到攰,最想有個地方可以食少少嘢休息下,睇下我地既menu:☺️👍🏻///////haagen dazs///////A4香蔥薄切岩手和牛///////A5和牛西冷///////鮑魚///////比目魚西京燒///////A5黑毛和牛牛肩///////A4黑毛和牛和尚頭//////A4黑毛和牛後腰肉///////A4和牛三角腩haagen dazs超級高質,而且好多味道選擇。☺️👍🏻 A4香蔥薄切岩手和牛,重點當然肉質非常入味,而且有好多肉汁,好有咬口🤣 ///////比目魚西京燒///////中意呢個配搭,/比目魚同埋燒烤汁出奇地夾,令到更加清新同埋開胃。鮑魚都好新鮮,好彈牙。///////各種牛肉///////有A5和牛西冷,A5黑毛和牛牛肩,A4黑毛和牛和尚頭,A4黑毛和牛後腰肉,A4和牛三角腩。相當豐富,擺盤超級好看,吃起來絕對滿足,值得一試,其他配料都勁多,非常滿足☺️👍🏻夠曬新鮮,入味。好開心可以咁啱經過到呢間鋪頭😚好啱同friend一邊食一邊傾計☺️👍🏻👍🏻👍🏻

2024-03-04 93 views
我真係好耐冇食過任食放題啦,講起任食呢一間算係高質!因為真係有心做生意,服務態度良好啦,地方清潔首先宜家有個3週年套餐,如果早3日經online訂座可享3週年限定優惠升級到4個鐘既用餐時間!食到飽呀一定(星期五六日要+$20)首先,任食日本A4五品和牛絕對是一個亮點。高品質和牛肉質鮮嫩,口感豐富,每一口散發濃郁肉香!另外,任食刺生級生蠔,無論係原味加上一點檸檬汁,或者熟食都爽皮啦!甜品愛好者既話不得了,任食Haagen Dazs雪糕!盡情食哂你最愛既味道!最後,任飲Asahi啤酒讓整個用餐體驗更加完美。清爽、口感順滑既日本啤酒任食放題唔試佢仲可以去邊?真係唸唔到仲有邊間囉!

任食放題唔試佢仲可以去邊?真係唸唔到仲有邊間囉!
👉不論人數多少,友聚總喜愛放題,貪其包羅萬有吃到飽~~😍👆適逢3️⃣週年限定優惠,早3️⃣天經網上訂座,可享4️⃣小時用餐時間~😍可以慢慢𣈱談,豪飲豪食~~😬這裏地點方便,環境寬敞,大量卡位,坐得舒適。。。👉放題食物品質高,款式多~~📌日本🇯🇵A4五品和牛~油脂均勻📌刺生級生蠔🦪~入口綿滑,重海水味📌Haagen Dazs雪糕📌Asahi啤酒🍺📌還有過百款海鮮燒物、天婦羅🍤、甜品🍧⋯⋯全部任叫任食。。。🥳💰$498 (星期五六日+$20)🏬 八木橋日式燒肉 (旺角)🚦 旺角彌敦道700號T.O.P This is Our Place 4樓409A & 409 B號舖
👉不論人數多少,友聚總喜愛放題,貪其包羅萬有吃到飽~~😍

這裏地點方便,環境寬敞,大量卡位,坐得舒適。。。

👉放題食物品質高,款式多~~
📌日本🇯🇵A4五品和牛~油脂均勻
📌刺生級生蠔🦪~入口綿滑,重海水味
📌Haagen Dazs雪糕
📌Asahi啤酒🍺

💰$498 (星期五六日+$20)

🏬 八木橋日式燒肉 (旺角)
2024-02-24 93 views
新正頭同朋友食個飯聚一聚,朋友話新年病左未有大魚大肉,所以想大吃特吃一下見到八木橋燒肉放題有優惠早3天經網上訂座可享3週年限定優惠及升級至4小時用餐時間,星期五六日+$20任食日本A4五品和牛,任食刺生級生蠔(熟食)飲品區有好多飲品選擇,仲可以任飲Asahi啤酒,仲有Haagen Dazs 雪糕任食A5和牛西冷,花紋好靚,燒到外面焦香內裏軟嫩,滿口幸福感。A4和牛燒肉盛有A4黑毛和牛後腰肉,A4黑毛和牛三角腩,A4黑毛和牛牛肩,A4黑毛和牛尚頭,質素好高,油脂分佈均勻,燒個陣已經油香撲鼻,🤤,牛味濃厚,肉質鬆軟JUICY,入口即溶,沾少少鹽食已經好好味仲有不能錯過的天婦羅,新鮮滾熱辣,好脆卜卜,必點南瓜同秋葵比目魚燒到好甘香,魚皮帶有少少焦香,魚油好香,啖啖肉肉質好滑溜。鮑魚大大隻脆口,大扇貝肥美鮮甜,一燒起真係令人流哂口水香蔥薄切岩手和牛配上蛋汁真係正到無得彈牛油金菇,燒完真係超香超惹味😂特別欣賞日式甜品,為一餐劃上完美句號

見到八木橋燒肉放題有優惠

任食日本A4五品和牛,任食刺生級生蠔(熟食)

A5和牛西冷,花紋好靚,燒到外面焦香內裏軟嫩,滿口幸福感。

仲有不能錯過的天婦羅,新鮮滾熱辣,好脆卜卜,必點南瓜同秋葵

鮑魚大大隻脆口,大扇貝肥美鮮甜,一燒起真係令人流哂口水

香蔥薄切岩手和牛配上蛋汁真係正到無得彈

牛油金菇,燒完真係超香超惹味😂

特別欣賞日式甜品,為一餐劃上完美句號