今次踏入了旺角八幡屋,原來呢度係個可以任食高質黑毛和牛同海鮮嘅好地方!首先,我啱啱試咗佢哋嘅生蠔,新鮮到令人嘩嘩聲👍,每啖都爆漿鮮甜。😍跟住,我又試咗佢哋嘅炸饅頭,啖啖脆皮咬落去配煉奶,簡直係迷死人唔償命!其實我重有個小秘密,就係要推介你試埋隻日式天婦羅—嗰炸蝦做得外脆內嫩,食咗一次仲想再食🤤。再講講湯底同肉類嘅搭配,我試咗辛辣泡菜湯,正中下懷,解膩得嚟開胃;然後配上A4級日本黑毛和牛,只係涮咗幾秒,即刻入口即溶,肉香四溢,簡直係食肉之人嘅夢幻啊。🥩至於海鮮,鮑魚同帆立貝畀咗我無限驚喜,咁鮮味,真係食到停唔到口!最後呢,仲有迷你蛋糕同Häagen-Dazs雪糕嚟個完美收尾。呢間八幡屋,我實話你知,食物新鮮過頭、選擇多到數唔晒、環境好舒服,絕對值得再嚟試多幾轉!想要篇食正飯、又想和風日式氣氛,呢到梗係你嘅心水之選👌!

朋友從台灣來香港揀咗旺角呢間放題,可以同佢瘋狂任食環境寬敞坐得舒適外面大部份放題,只有兩小時左右實在夠時間食,就唔夠時間傾偈呢間真正可以坐足全晚慢慢食我哋揀咗黑毛和牛套餐除咗有靚和牛仲有大量無限量嘅火鍋配料刺身.海鮮無限量追加仲非常新鮮可以坐足全晚,任食240分鐘好耐未試過食放題食得咁痛快自助區嘅配料放在膠盒中乾淨整齊又衛生甜品同飲品都有好多選擇超滿足有豐盛朋友都大讚好味佢話離開香港之前,一定要再Encore多次

朋友從台灣來香港
揀咗旺角呢間放題,可以同佢瘋狂任食

環境寬敞坐得舒適

外面大部份放題,只有兩小時左右
實在夠時間食,就唔夠時間傾偈
呢間真正可以坐足全晚慢慢食

乾淨整齊又衛生

甜品同飲品都有好多選擇

超滿足有豐盛

朋友都大讚好味
佢話離開香港之前,一定要再Encore多次
Type of Meal
Dinner
2024-01-05 254 views
記得朋友介紹有間好好食嘅火鍋店,所以特登去試下。呢間餐廳叫八幡屋🥡位於旺角彌敦道628號瓊華中心12樓餐廳環境乾淨企埋,裝修又靚💁🏻‍♀️嗌咗個C3 set食麻辣湯,湯底嗰種辣辣地嘅滋味,混合咗麻麻地嘅香氣,真係好夠味,完全符合我對麻辣嘅期望😌。點餐時選咗澳洲M5和牛,份量十足驚人,而且和牛柔嫩得嚟入口即化,真係食咗都令人回味無窮🥰。星斑片嘅質地更加係一絕,魚肉鮮嫩無比,保留咗水分冇味偏乾,係麻辣湯底裡面泡吓,就已經充分吸收咗湯汁嘅精華味道👌🏻,而且仲可以加嘢食,真係正!值得一讚嘅系列小食,包括鹽燒虎蝦同鹽燒多春魚,每一樣烤製得恰到好處,香味撲鼻🦐🐟。蒜香雞翼咬落去脆皮酥香,肉質彈牙,隔住屏幕都聞到嗰份迷人的焦糖香😋,而家仲有免費加嘢食嘅驚喜,真係揀到手軟。嚟到串燒款式,獅子狗、芝士腸、魚餃同午餐肉,每一樣都燒得口感一流,尤其係南瓜同貢丸,味美多汁,幾乎令我捧腹大笑咁滿足🤣。俾我話你知,呢個火鍋店嘅菜單食物,每樣都值得一試,咁豐富嘅選擇,真係唔試一下,等於錯過咗一個大寶藏咁!一路食一路開心,絕對係物超所值嘅食物體驗💎👍🏻。
記得朋友介紹有間好好食嘅火鍋店,所以特登去試下。
呢間餐廳叫八幡屋🥡
位於旺角彌敦道628號瓊華中心12樓
餐廳環境乾淨企埋,裝修又靚💁🏻‍♀️

2024-01-05 196 views
天氣凍就想打邊爐,今次約埋咗朋友一齊食旺角呢一間好出名嘅✨八幡屋涮涮鍋✨,我哋就揀咗150分鐘刺身海鮮火鍋盛宴!喺幾個set入面我哋就決定咗揀呢一個澳洲M5和牛🐮套餐。湯底有好多唔同嘅選擇,幾款湯底入面我哋就揀咗豬骨湯底,係最原始嘅味道!呢到提供左3款牛肉,2款豚肉任食,就連M5 和牛都係任食!大推和牛味道好濃厚👅肉嫩滑而多汁!我同朋友都食咗好幾碟!呢到仲有十幾款刺身任食,呢到好似刺身超新鮮!刺身任食嘅體驗真係好滿足呀👌!首先,件三文魚刺身肉厚多汁,新鮮到彈牙,每一片都切得均勻,食落去魚味細膩,帶有淡淡海洋氣息,啱啱好嘅油脂比例,令人愛不釋口😋。再嚟講下帶子,肉質鮮嫩,結實得嚟入口即溶,完全無任何腥味,帶有自然嘅甜味,嗰種細嫩嘅質感真係無得輸👍🏻。甜蝦方面,每一隻都保持得好好,鮮甜彈牙,清爽甜美嘅滋味在口腔中擴散開來,每一口都令人回味無窮🤤。至於赤身嘅部分,肉質堅實有嚼勁,每一切都有著獨特嘅紋路和風味,正宗嘅日式享受。以上嘅刺身種類配上新鮮烘培嘅珍珠米,口感更加完美😍。加上服務人員嘅貼心服務,將每款刺身都展示得賞心悅目,真係令人食指大動🎉!總而言之,呢次嘅刺身任食體驗真係值得讚賞,每一

呢到仲有十幾款刺身任食,呢到好似刺身超新鮮!刺身任食嘅體驗真係好滿足呀👌!首先,件三文魚刺身肉厚多汁,新鮮到彈牙,每一片都切得均勻,食落去魚味細膩,帶有淡淡海洋氣息,啱啱好嘅油脂比例,令人愛不釋口😋。再嚟講下帶子,肉質鮮嫩,結實得嚟入口即溶,完全無任何腥味,帶有自然嘅甜味,嗰種細嫩嘅質感真係無得輸👍🏻。甜蝦方面,每一隻都保持得好好,鮮甜彈牙,清爽甜美嘅滋味在口腔中擴散開來,每一口都令人回味無窮🤤。至於赤身嘅部分,肉質堅實有嚼勁,每一切都有著獨特嘅紋路和風味,正宗嘅日式享受。以上嘅刺身種類配上新鮮烘培嘅珍珠米,口感更加完美😍。加上服務人員嘅貼心服務,將每款刺身都展示得賞心悅目,真係令人食指大動🎉!總而言之,呢次嘅刺身任食體驗真係值得讚賞,每一款刺身都保證新鮮,而且選擇多樣,絕對係刺身愛好者嘅天堂啊🙌!
海鮮選擇唔夠刺身多,但勝在夠新鮮!啲海蝦勁生猛,食嘅時候都好咬牙!
2024-01-05 158 views
天氣咁好💪🏻🤚🏼👋🏻上完日文堂放學,又系餵食美食之旅,今次試既餐廳餐廳食物正,裝修好,佢夠有情調而且裝修都好特別。湯底我地選擇左沙嗲湯,沙嗲湯火鍋湯底嘅味道真係正啊😍!湯底香濃得嚟唔會太過嗆辣🌶️,啱晒啲唔太食辣嘅朋友。沙嗲味好正宗,湯底飲落去夠哂香口,仲有少少花生嘅味道喺入面,啖啖惹味😋。湯底煲越耐越入味,食物落去煮一煮,個個夾起嚟咬落去都話好味👍🏻。無論你係咩食材,無論海鮮定肉類,落喺咩沙嗲湯底入面都可以搭得嚟,唔使怕會蓋過食材本身嘅味道。到咗最後一啖,仲可以落啲麵或者飯落去吸晒啲湯汁,真係超級滿足🤤。沙嗲湯底又岩晒秋冬嘅天氣,攞嚟暖笠笠,仲可以同班朋友一齊嘆,咁就最開心喇🎉!呢個沙嗲湯底真係街坊鍾意嘅選擇,係火鍋店爭相推介嘅湯底之一㗎👏🏻!✨✨刺身(北海道帶子鮮甜爽口,帶有微妙的海洋風味;三文魚肉質鮮嫩,脂肪含量適中;赤蝦充滿濃郁的酒香,口感鮮脆多汁;北寄貝則擁有豐富的口感,帶有淡淡的海洋風味。)✨✨🚀 🍽😌😌✨✨ 海鮮,鮑魚,海螺,扇貝,蝦,青口(整得超級好味!惹味之餘都保留鮮味。💫 鮑魚厚身味道鮮甜,食落好香口!海螺刺身鮮嫩多汁,帶有淡淡的甜味;象拔蚌肉質鮮美,口感豐富;扇貝肉
✨✨ 海鮮,鮑魚,海螺,扇貝,蝦,青口(整得超級好味!惹味之餘都保留鮮味。💫 鮑魚厚身味道鮮甜,食落好香口!海螺刺身鮮嫩多汁,帶有淡淡的甜味;象拔蚌肉質鮮美,口感豐富;扇貝肉質鮮嫩,油脂豐富,入口即化;)✨✨
餐廳超級多款肉類同埋海鮮選擇,而且飲品都系任飲,真心贊!

總括而言,呢間餐廳食物質素高服務好,值得再光顧!想試既朋友可以來打卡。
2024-01-05 126 views
除佐刺物任食亦有唔同壽司任食,好似三文魚腩壽司就超肥美,又有秋刀魚壽司呢啲少見啲既都好新鮮!仲有好驚喜係有龍蝦任食,龍蝦肥美多膏,似質爽甜,鮮味多汁!而呢度既重點當然係任食既日本黑毛和牛,和牛肉質鮮嫩,口感柔軟,入口即化,超級高質!另外任食既海鮮亦係高質到無朋友,一定要食!呢度又有不同主食,例如菠菜麵,小薯麵,生麵,出前一丁,健康既美味既都有,滿足晒唔同人士既需要,減緊肥既都唔怕!甜品都有好多款,好似朱古力brownies,麻糬,泡芙,蛋捲,應有盡有,為放顯作完全結尾!飲品亦有唔同選擇,除佐不同既凍飲亦有唔同熱飲,有啲花茶茶包又有大麥茶,夠晒養生!

仲有好驚喜係有龍蝦任食,龍蝦肥美多膏,似質爽甜,鮮味多汁!

飲品亦有唔同選擇,除佐不同既凍飲
亦有唔同熱飲,有啲花茶茶包又有大麥茶,夠晒養生!

2023-12-31
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
一大班friends每個人鍾意食嘅嘢都唔同,所以直接食放題就係最好嘅option🧚‍♀️今晚嚟到🏵️八幡屋🏵️食放題,先飲杯清酒high一high🍶我哋點咗最抵玩嘅C3 Set,有3款牛肉加2款豬肉。其中一款牛肉係澳洲M5和牛,牛味極濃郁,同沙嗲湯底最夾🍲打邊爐一直都係香港人冬天嘅最愛😍,而當中嘅黑豚肉就係不少食客嘅必點食材。黑豚肉切得薄薄地,一放落熱湯涮幾下,肉質即刻變得又嫩又滑💯,帶有淡淡嘅甜味同豬肉嘅鮮美,絲毫唔肥膩👍。而且,黑豚肉煮後嘅湯汁仲可以令啲湯底更加鮮甜,真係一舉兩得!至於丸類,無論係魚丸定係牛丸,都係彈牙鮮嫩,每一啖都爆發出肉汁嘅香濃😋,真係食到停唔到口。諗起啲烏冬滑溜溜嘅口感,同黑豚肉嘅湯底一齊食,味道真係無得頂,令人食指大動🤤。而且,唔少得啲蔬菜,無論係白菜定係豆苗,喺熱湯一煮就好似吸曬啲湯嘅精華,滋味滿分。蔬菜嘅清新口感,同黑豚肉嘅鮮嫩相輔相成,真係令人難以抗拒🥳。總之,打邊爐嘅食物多樣化,每樣材料都有佢獨特嘅味道,一齊煮一齊食,係一種難得嘅享受👏。除咗邊爐之外,串燒都係仼食,有燒雞翼、多春魚、芝士魚糕……打邊爐打到飽就可以換口味,very nice🫰🏻

呢間絕對係可以滿足你味蕾既絕佳火鍋放題店!澳洲M5和牛既呢個餐係下午5點前入座仲有買一送一,相當吸引!!🦐海鮮海蝦,扇貝,青口,東風螺,蜆等等多種海鮮隨心暢享,全部海鮮都係新鮮採購,每一品種都帶到海洋既鮮香,好似扇貝咁就口感鮮嫩,海蝦汁水豐富,螺又夠彈牙,細細咀嚼,彷彿置身於大海既懷抱,火鍋既方法完全保留海鮮既鮮味,令人為之瘋狂!🥩澳洲M5和牛和牛鮮嫩香濃,真係令人垂涎欲滴,真正任食既澳洲M5和牛,每一片牛肉都係肉質鮮嫩,口感好細膩,非常柔嫩,咬一啖就肉香四溢,盡享舌尖上晚極致享受,無論是蘸醬黎食定係以涮煮既原味去食,都絕對滿足到大家對和牛既需求!🐷豚腩片豚腩片充滿濃郁香醇晚豬肉美味,腩片鮮嫩多汁,紋理分明,每一片豬肉都飽含住濃郁香醇既風味,肉質柔嫩到入口即化,瞬間滿足大家對豬肉既渴望!而且呢度亦有唔同嘅飲品,酒精同非酒精嘅飲品都有,選擇好多,絕對唔使怕食到口渴冇嘢飲!

🦐海鮮

🥩澳洲M5和牛

🐷豚腩片

2024-01-03 190 views
這個週末我和男朋友去拍拖,去咗旺角嘅八幡屋打邊爐,我們選擇了C3 Set,有M5和牛🥩任食,牛肉鮮嫩多汁,入口即化,超級好食又抵!我哋揀咗豬骨湯底,好濃郁!配料就揀咗豬腩肉片,啲肉質鮮嫩,每一口都帶有豐富嘅肉汁,煮熟嘅腩肉片咬落去,濃郁而多汁🐖而黑腩肉嘅獨特風味都唔差,啲肉質鬆軟,入面嘅肉汁滿溢,咬落去嘅一刻,滋味濃郁而鮮美🖤打邊爐食到任食M5和牛真係一個好豪華嘅享受😍!原塊嘅和牛外表已經好吸引,肉質紋理分明,肉眼睇到都知係高質。點火一煮,和牛肉片嘅肉汁慢慢流出,散發出誘人嘅香味,令人忍唔住嘴水直流🤤。煮到岩岩熟就最啱食,肉質鬆化入口即溶,肉味豐富而又唔膩口,沾少少芝麻醬或者醬油,味道一流。而且M5和牛嘅肉質真係軟滑,細嚼慢咽之下感受到嘅唔單止係味道,仲有肉質嘅層次感。任食嘅模式仲可以隨心所欲咁食,想食幾多就食幾多,真係令人食到停唔到口,絕對係肉愛好者嘅天堂!打邊爐嘅時候,有咁高質嘅和牛可以盡情享用,實在係一大幸福!刺身任食我哋就叫咗珍寶帶子、赤蝦、希靈魚、三文魚同八爪魚,每一款都鮮美無比💟特別係帶子嘅鮮甜、三文魚嘅鮮嫩、八爪魚嘅彈牙口感,一次過品嚐到咁多種類嘅刺身,真係一個絕佳🍣再追
再追加個海鮮🤩有海蝦、廣島蠔🦪帆立貝、海蜆、黃金螺同蟶子,每款海鮮嘅鮮甜味道充斥口腔,帶來一種天然嘅鮮味,真係令人心滿意足!
2024-01-03 103 views
八幡屋涮涮鍋推出🔸240分鐘刺身海鮮火鍋盛宴🔸,真係好抵食,質素都相當唔錯,我同朋友成日都嚟捧場😆🔸我地最鍾意揀D4日本黑毛和牛 SET!🔸🔸湯底🔸壽喜燒係我最鍾意嘅湯底,鹹鹹甜甜呢種味道好易配搭唔同嘅食材!主打🔸熟波士頓龍蝦🔸呢隻士頓龍蝦其實非凡滋味😋, 絕對係呼呼鮮甜,俾你每飽口充滿嘅海洋味道🌊。佢皮光滑漏出彩虹色光澤,殼裡嘅肉優質緊實,有口感👄。龍蝦身長嘅肌肉結實,係燕窩照樣嘅紋路,每條筋肉都飽滿肥美🦞,係口感上就更加優越。別誤會,士頓龍蝦嘅肉質並唔會過於緊實,以至難以咬開。反而佢嘅肉質同乾淨嘅海鮮味,完全可以同紅酒🍷搭配得黎適中,為美餐畫上完美嘅句號。每次食緊佢嘅時候,都猶如體驗緊一場美妙嘅海洋演奏會🎵,真係叫人值得鐘情❤️。🔸刺身🔸刺身都好新鮮,仲要係任食,勁大粒帶子,游水生蝦夠生猛 !🔸甜品🔸有好多唔同嘅精緻甜品,個布甸好滑溜,Heggen dazs 雪糕仲要有得任食!整體嚟講都非常滿意,所以一想打邊爐就會嚟呢間🫶🏻會推介更多朋友一齊嚟呢到食餐勁嘅!

🔸我地最鍾意揀D4日本黑毛和牛 SET!🔸
🔸湯底🔸
主打🔸熟波士頓龍蝦🔸
🔸刺身🔸
刺身都好新鮮,仲要係任食,勁大粒帶子,游水生蝦夠生猛 !
🔸甜品🔸

2024-01-03 74 views
最近去咗八幡屋涮涮鍋食D4套餐, 享受到半價優惠同龍蝦任食嘅特惠!物超所值!餐廳提供各種美味嘅食材, 除咗有得打邊爐之外, 仲可以去熟食區夾野食, 其中包括有咖喱魚蛋、扇貝蒸粉絲、炸蝦天婦羅🍤、甜品等等。各款刺身都夠新鮮, 三文魚好肥美, 帶子有彈牙嘅口感。龍蝦啖啖肉, 口感彈牙, 味道鮮美。最後一定要食埋甜品!甜品都有好多選擇, 我就揀咗Haagen-Dazs雪糕, strawberries & cream口味🍓, 令人滿足!

最後一定要食埋甜品甜品都有好多選擇, 我就揀咗Haagen-Dazs雪糕, strawberries & cream口味🍓, 令人滿足!
Type of Meal
Dinner
2024-01-03 62 views
近排天氣凍左少少, 又係打邊爐嘅好時侯. 對於大食嘅朋友黎講, 任飲任食就必定係首選. 今晚去左旺角八幡屋涮涮鍋打邊爐暖暖身.叫左個生蠔刺身海鮮火鍋盛宴, 有半價優惠, 龍蝦任食. 刺身有三文魚, 希靈魚, 吞拿魚, 珍寶帶子等等. 每款刺身都新鮮肥美. 呢個價錢有呢d質素都真係超級勁抵.海鮮類方面有廣島蠔, 帆立具, 蜆, 鮑魚等等, 廣島蠔大大隻, 肉身肥厚, 海水味濃同鮮甜. 鮑魚又係無得輸, 海鮮最緊要新鮮, 入口彃牙.日本黑毛和牛, 人口即溶, 牛味香濃, 油脂分布平均, 正.龍蝦就更加唔洗講野, 肉身夠厚肉新觧彈牙.

龍蝦就更加唔洗講野, 肉身夠厚肉新觧彈牙.
呢個放題食足兩個鐘,滿滿既日整黑毛和牛都任食,仲有其他高檔食材好似龍蝦呢啲都任食,真係異常咁抵!其中一樣最中意既係佢地任食既刺身,刺身款式多多,新鮮係基本,好似帶子咁就柔嫩鮮甜,大粒爽嫩,其他三文魚果啲都係好肥美,會俾腩位,吞拿魚亦都好鮮味,雖然係赤身,肉質都好嫩,真係超級抵食!💯而一開頭提到既熟龍蝦亦係非常出色,龍蝦大隻多肉,連龍蝦鉗都好大好多肉係入面,鮮味多汁,仲要有膏,真係驚豔佐!💯重中之中既日本黑毛和牛亦認真好食,和牛雪花紋清晰,肥瘦均勻,肉質柔嫩,牛味香濃,而且入口即化,打邊爐真係超掂!💯任食既海鮮都好新鮮架,蜆肉又大有鮮甜,仲要無沙,唔同海鮮都有,超級多款,提升湯底鮮味!💯其他任食嘅小菜都真係超正,款式好多,燒羊架都有,羊架好肥美,又唔會太騷,超惹味,仲有燒菠蘿,菠蘿超甜,超新鮮!💯飲品同雪條都好正㗎,飲品有啲特別啲嘅罐頭飲品,香港出品,雪條亦都係唔同嘅生果雪條,超正!💯

其中一樣最中意既係佢地任食既刺身刺身款式多多,新鮮係基本,好似帶子咁就柔嫩鮮甜,大粒爽嫩,其他三文魚果啲都係好肥美,會俾腩位,吞拿魚亦都好鮮味,雖然係赤身,肉質都好嫩,真係超級抵食!💯

2024-01-02 90 views
呢間餐廳做既係火鍋放題,當你依家既火鍋放題點止咁簡單,唔同食物都任食。而我地今日5點前入座,呢個主打澳洲m5和牛既套餐仲會買一送一添,相當之抵!首先第一樣夠晒抵食既有各式任食既刺身,每款都超新鮮,新鮮既海鮮肉質散發出既誘人香氣同鮮味令人如痴如醉,我地食佐帶子,希靈魚,三文魚,吞拿魚,赤蝦,榮螺,每一樣都係最高品質既味蕾享受❗️而今次既主角就當然係澳洲M5和牛,和牛嫩滑多汁既口感同香醇既脂肪分布,絕對可以令味蕾達到巔峰,和牛輕輕淥一淥咁食,岩岩熟既口感入口即化,真係超級滿足❗️❗️❗️其他唔同既牛亦係相當好食,好似牛肩胛咁,作為牛身上最為柔嫩既部位之一,脂肪多而豐滿,口感鮮美,同樣簡濃味美!❗️❗️

2023-12-28 123 views
同屋企人一齊食刺身海鮮火鍋,真係開心到爆!因為揀咗D4 set有任食龍蝦💃🏻先食咗個刺身🤭珍寶帶子、赤蝦、希靈魚、三文魚同八爪魚,新鮮到冇得頂!一咬落去,鮮嫩嘅海鮮肉質立即溶化喺口腔💋鮮味爆發,真係鮮甜又多汁🍣湯底係沙嗲湯底💯我真係無法抗拒呢個沙嗲湯底!沙嗲湯底啊,真係一試難忘嘅好味道👍!首先,佢哋嘅湯底入面嘅香料調配得非常均勻,每啖湯都飲得出嗰種濃郁嘅沙嗲醬嘅味道🤤。湯底嘅辣度又岩岩好,唔會過火到嗌爆你隻喉,飲落去啱啱好嘅刺激感覺,啖啖暖笠笠,真係啱晒而家嘅天氣😌。再嚟就係沙嗲湯底嘅點滴油花,佢哋令到湯底愈加香滑,飯後唔會搞到肚滾油,反而覺得啖啖滿足感👌。放入咗肉類、海鮮或者菜類入去個湯底煮,佢嗰個味道就係提升到一個新水平,尤其係啲沙嗲味嘅刺激令到咁簡單嘅食材都變成有層次、有深度嘅美味佳餚😍。我真係強烈推薦沙嗲湯底呢個選擇,絕對係飲食中嘅一大樂趣🥳。下次食火鍋,記得試下,定必唔會失望!點咗個娃娃菜清脆爽口,超新鮮🈵而丸類有墨魚丸彈牙有勁,午餐肉香嫩多汁,芝士腸芝士味濃郁,魚餃鮮美滑嫩,獅子狗肉汁四溢,牛丸鮮嫩彈牙,而熟波士頓龍蝦更是豪邁至極!每一樣食材都有獨特嘅風味,真係令人回味無窮

點咗個娃娃菜清脆爽口,超新鮮🈵而丸類有墨魚丸彈牙有勁,午餐肉香嫩多汁,芝士腸芝士味濃郁,魚餃鮮美滑嫩,獅子狗肉汁四溢,牛丸鮮嫩彈牙,而熟波士頓龍蝦更是豪邁至極!每一樣食材都有獨特嘅風味,真係令人回味無窮!🌶️🦞

總括而言,呢餐真係係海鮮愛好者嘅天堂!新鮮嘅刺身海鮮,各式各樣嘅食材,加上風味獨特嘅沙嗲湯底,係一個讓人垂涎欲滴嘅選擇😉