2024-07-20 182 views
尖沙咀一間無煙♨️高水準既日韓燒肉🐮高質無煙‼️食完唔怕成身味💨坐位寬敞🪑格局好舒服☺️同老公每人叫左一人燒肉套餐🍱有九款醬汁可以任揀3️⃣款,黑椒鹽醬、柚子胡椒汁、檸檬鹽🔸️白玉三重奏🍱西班牙黑毛豬五花、豬頸肉、雞腿肉套餐配升級蟹肉飯油花豐厚,肉質嫩身多汁,帶有濃郁香甜肉味,日本雞腿肉,肉質鮮嫩,將雞皮烤至微焦,再配上軟嫩的雞肉🔸️牛魔三重盛宴🍱牛舌、牛五花、牛板件套餐配烏冬肉質軟嫩而牛味濃厚,薄切牛舌,切成薄片的牛舌,嫩滑而爽口,鎖住肉汁牛魔📍尖沙咀棉登徑8號地下5-6號舖

🔸️白玉三重奏
🍱西班牙黑毛豬五花、豬頸肉、雞腿肉套餐配升級蟹肉飯

🔸️牛魔三重盛宴
🍱牛舌、牛五花、牛板件套餐配烏冬

牛魔
📍尖沙咀棉登徑8號地下5-6號舖
2024-07-19 127 views
尖沙咀高質燒肉牛肉最近愛上同同事嚟呢間餐廳食佢哋lunch set真係好抵食人均100已經食得好飽今次我哋兩個人一人嗌咗一個餐下次一定要lunch再同同事嚟食我嗌封門流+西班牙黑毛豬肉質好香最愛當然就係封門流尤其最愛係佢哋嘅蟹飯真係食過一次念念不忘佢哋啲蟹飯有蟹膏蟹肉所以係超級宇宙無敵正好想食多碗尤其配埋和牛不得了將好味達達力昇華我同事嗌日本A3和牛西冷和牛好重油脂好香呢個同日本食嘅味道一樣都係好正,好鍾意
尖沙咀高質燒肉牛肉

和牛好重油脂好香
呢個同日本食嘅味道一樣
都係好正,好鍾意
2024-07-18
$100 (Lunch)
  • 美國和牛封門柳
  • 蘋果木煙燻松露和牛他他
2024-07-18 140 views
好少餐廳有壁畫,路過被吸引望到有一幅著和服嘅女孩壁畫。店內以燒烤為主。餐廳有幾款套餐選擇,我同老公揀左。牛魔五周年set(入面食物都有二選一)先黎揚櫻花蝦豆腐裝飾豆腐的木魚絲,放得滿滿好有動感。入口食到櫻花蝦嘅鮮,豆腐外面炸得鬆軟內裡滑溜,口感層次分明,醬汁更能帶出木魚同櫻花蝦嘅鮮味。野菜組合粟米、紫薯、翠肉瓜、南瓜。幾款瓜菜都好新鮮,瓜菜口感清爽,燒烤必食。蘋果木煙燻松露和牛他他打開樽蓋飄浮着的煙燻好有儀式感,和牛加入左松露同芝麻。將蘋果絲同蛋黃拌勻,入口嘅和牛他他肉質更滑,味道帶出一點點松露和蘋果嘅清香。美國和牛封門柳廚師將封門柳整件送上,肉質好新鮮,除了放上蒜蓉,更有紫蘇花點綴,望落去好靚。將封門柳剪開一片片煎香,入口肉質鬆軟,佢脂肪唔多,肉味亦較濃郁。澳洲M5/M6和牛牛板腱薄片的牛板腱油花分佈均勻,煎一煎,將蒜蓉同檸檬汁一齊食,味道更香、口感嫩滑。香蔥薄切牛舌牛舌切成薄片,食落質感有彈性冇臊味,捲埋香葱沾醬油,味道更香。黑松露肉碎炒飯(雞肉)黑松露味道唔會太強烈,太搶味,雞肉嫩滑炒飯乾爽,拌葱粒芝麻食落更香。柑橘梳打特飲鳳梨梳打特飲兩款梳打有氣特飲,也沒有過甜,天氣熱飲落更涼
好少餐廳有壁畫,路過被吸引望到有一幅著和服嘅女孩壁畫。
店內以燒烤為主。

餐廳有幾款套餐選擇,我同老公揀左。
牛魔五周年set(入面食物都有二選一)
先黎
揚櫻花蝦豆腐
裝飾豆腐的木魚絲,放得滿滿好有動感。

野菜組合
粟米、紫薯、翠肉瓜、南瓜。
幾款瓜菜都好新鮮,瓜菜口感清爽,燒烤必食。

蘋果木煙燻松露和牛他他
打開樽蓋飄浮着的煙燻好有儀式感,和牛加入左松露同芝麻。

澳洲M5/M6和牛牛板腱

香蔥薄切牛舌

黑松露肉碎炒飯(雞肉)

柑橘梳打特飲
鳳梨梳打特飲
兩款梳打有氣特飲,也沒有過甜,天氣熱飲落更涼快。
2024-07-13 219 views
朋友很喜歡吃一人燒肉,覺得份量對女生來說恰到好處,好好玩而且乾淨企理。這天約了這位朋友去尖沙咀遊走,當然要跟她吃吃一人燒肉這裡的一人燒肉套餐有頗多選擇,每個套餐都包湯、沙律,飯或烏冬,每人可選三款醬汁。朋友點了牛五花、西班牙黑毛豬五花套餐而我則點了牛舌、牛五花、牛板腱套餐。肉很新鮮,即使牛五花也不會過肥,而且脂肪均勻;牛舌充滿油香,不錯。店員很細心,告訴我們每一款肉該怎樣燒會最好吃,原來爐溫不夠熱會令肉變苦,牛板腱更有特別的燒法:把牛板腱放到爐中央煎大約20秒,再卷起放到旁邊,令餘溫把未熟的部份蒸熟。果然,這樣燒真的令牛板腱更Juicy,肉味更突出👍🏼

朋友點了牛五花、西班牙黑毛豬五花套餐
而我則點了牛舌、牛五花、牛板腱套餐。

2024-07-12 176 views
近來超人氣推介日本味道令人期待想試嘅餐廳五周年星級套餐除左燒肉 仲有打卡Able和風料理真係好有驚喜🥰🔥 揚櫻花蝦豆腐賣相好吸引,香脆豆腐外層鋪滿櫻花蝦同柴魚絲,口感外脆內軟滑,食慾即刻UP⬆️🔥 煙燻蘋果木松露和牛他他見到好多食客推介打卡和牛他他,餐廳用密封小瓶盛載和牛他他,一打開瓶蓋飄出煙燻好有儀式感,自己再加蘋果、蒜蓉、蔥、蛋黃攪拌,未食都已經流晒口水🤤🔥 全天然西班牙豚肉五花腩🐮 美國和牛封門柳🐮 美國和牛牛板腱🐮 香蔥薄切牛舌特登為咗食和牛燒肉慕名而來,果然冇令我失望🥰店員特別介紹燒牛方法,親身展示好impress,和牛油花分布平均,入口即溶!另外薄切牛舌更加係小妹最愛,肉質💯👍🏻🔥日式芝士魚籽雞卷主食有黑松露和牛炒飯,雖然都好想試,不過除咗牛之外都想食下其他肉類,所以揀咗日式雞卷,面層係灸燒芝士加大量魚籽,卷內係吉列炸雞,多重口感一大啖食哂😋
近來超人氣推介日本味道

• 美國和牛封門柳
  • 香蔥薄切牛舌
  • 煙燻蘋果木松露和牛他他
2024-07-11 154 views
突然戚起條筋想食燒肉,有朋友發板揀咗尖沙咀呢間牛魔,入到餐廳先發現做緊五周年優惠價,原價$860星期一至四只需要$680 ,星期五、六就需要$780-入到餐廳樓底幾高,唔會好大油煙,上菜速度好快😂枱面跟三個蘸醬配料,燒肉汁、新鮮蒜蓉、鹽;另外有小料係中華沙律同泡菜💖⭐️星級熱賣套餐二人前 $6801️⃣揚櫻花蝦豆腐 或 梅酒蕃茄2️⃣全天然西班牙豚肉五花腩 或 鳥肶肉醬油 或 野菜組合3️⃣煙燻蘋果木松露和牛他他 或 鮮活魷魚筒4️⃣美國和牛封門柳5️⃣美國和牛牛板腱6️⃣香蔥薄切牛舌7️⃣黑松露和牛肉碎炒飯 或 日式芝士魚籽雞卷-因為我哋係第一次去,所以唔知道原來呢一種爐具設計係有分用餐次序,我哋放咗一塊牛板腱,結果最後變咗牛肉碎😂請教店員之後先知原來要用檸檬抹一抹,然後先燒牛舌同埋雞肉,用返本身肉嘅脂肪,我哋用咗一塊牛板腱去長知識😂😂😂笑死-🌟揚櫻花蝦豆腐好大份呀,拎上枱已經搭到好高😵每嚿豆腐都黏滿櫻花蝦,唔會散捜捜嘅,叫有少少咬口,同埋可能啲燒肉味濃過啲豆腐,食落去冇話好surprise-🌟鳥肶肉醬油即係雞髀肉,雖然餐牌寫有醬油但係覺得有啲淡,大大嚿蘸埋燒肉汁食啱啱好-⭐️和牛封門柳上碟嗰陣有啲蒜蓉同蔥喺面,賣

⭐️星級熱賣套餐二人前 $680

7️⃣黑松露和牛肉碎炒飯 或 日式芝士魚籽雞卷
🌟揚櫻花蝦豆腐
🌟鳥肶肉醬油
⭐️和牛封門柳
上碟嗰陣有啲蒜蓉同蔥喺面,賣相唔錯,我哋大概燒到三成熟左右,牛味唔突出但係口感好腍,冇筋位🫶
🌟鮮活魷魚筒
真係成條魷魚筒連埋魷魚鬚🤩魷魚腍身而唔韌,就算係魷魚鬚嘅位置都唔會好乾好柴,好新鮮😋
⭐️和牛牛板腱
有啲失望🥲牛味唔濃入口唔滑,冇乜油香🥲散叫可Skip
🌟香蔥薄切牛舌
餐廳好細心咁將牛舌同埋香蔥分開,啱晒唔食蔥嘅我🥲我見朋友食晒成碟蔥應該幾好食😙薄切牛舌細細塊,一啖一塊啱啱好,略嫌冇乜牛味不過都juice嘅
⭐️黑松露和牛肉碎炒飯
由石頭鍋Keep住個溫度,我哋去到好後期先食飯都冇話凍哂,用珍珠米超讚😚牛肉碎份量都多,賣相都幾好,味道係甜甜地鹹鹹地嘅醬油味,不過黑松露真係冇乜,失咗蹤🤣但係都唔錯✌️
食到中途,店員又特登行過嚟問吓我哋燒成點樣,食完飯之後我哋一直傾偈傾到好夜,店員係完全冇趕我哋走🥺呢個係超超超超加分🫶
整體覺得海鮮同其他肉類都好食過牛,可能我哋廚藝太差🫨🫨此乃自費食評
2024-07-11 121 views
#牛魔注意男朋友成日話高質燒肉要去日本食今次就帶大家一齊睇下香港尖沙咀都有高質日本燒肉🔥性價比仲好高👏🏻遇上牛魔五週年 推出呢個星級熱賣套餐(二人前)👐🏻由前菜同主食都一樣Impressive😍總共成7道菜式 星期日至四只係$680!!超值!🔥🍴揚櫻花蝦豆腐炸完之後外皮超香脆 加埋入口滑嫩嫩嘅豆腐✨外表有咬口 內裡又滑到入口即融🥹🍴全天然西班牙豚肉五花腩會附上韓式辣醬同生菜包🥬增添惹味雖說係五花腩但油脂分佈平均 唔會油膩🍴煙燻蘋果木松露和牛他他一開蓋就有滿滿煙燻蘋果木味 加埋生雞蛋撈埋和牛他他 嫩滑有口感👏🏻🍴美國和牛封門柳厚厚一大條絕不吝嗇😍燒到六七成熟就啱啱好 濃郁嘅肉味係口入面慢慢散開👐🏻🍴美國和牛牛板腱油花超美分佈均勻😍肉質柔軟入口即溶😌🍴香蔥薄切牛舌薄薄一塊入口彈牙爽口💪🏻有嚼勁之餘又唔會硬 加埋香蔥做點綴更加香口🍴黑松露和牛肉碎炒飯店員推介嘅主菜✨與其叫牛肉碎應該叫牛肉粒~🥹濕潤炒飯依然粒粒分明 加埋有嚼勁嘅牛肉粒同黑松露香味 口感更加豐富
#牛魔注意

🍴香蔥薄切牛舌

🍴黑松露和牛肉碎炒飯
店員推介嘅主菜✨與其叫牛肉碎應該叫牛肉粒~🥹
2024-07-10 240 views
不經不覺位於棉登徑,混合日、韓兩地燒肉傳統食法的燒肉店已開業五週年餐廳設計型格時尚,餐桌牆地以黑灰色作主調樓底高且抽氣系統良好,用餐後沒有油煙味店家將熱賣單品整合一個二人前套餐,以優惠價$588發售揚櫻花蝦豆腐鋪滿木魚碎,口感豐富,風味獨特全天然西班牙豚肉五花腩油花豐厚,肉質嫩身多汁煙燻蘋果木松露和牛他他賣相精緻,沒腥味 香蔥薄切牛舌入口即化,吃起來有嚼勁帶韌性美國和牛封門柳牛肉味極為濃郁,肉質鬆軟美國和牛牛板腱油潤有韌勁,鮮美多汁滿口香日式芝士魚籽雞卷鋪著燒至焦香的香濃芝士
餐廳設計型格時尚,餐桌牆地以黑灰色作主調
樓底高且抽氣系統良好,用餐後沒有油煙味
店家將熱賣單品整合一個二人前套餐,以優惠價$588發售
揚櫻花蝦豆腐鋪滿木魚碎,口感豐富,風味獨特
揚櫻花蝦豆腐
全天然西班牙豚肉五花腩油花豐厚,肉質嫩身多汁
全天然西班牙豚肉五花腩
煙燻蘋果木松露和牛他他賣相精緻,沒腥味
煙燻蘋果木松露和牛他他
香蔥薄切牛舌入口即化,吃起來有嚼勁帶韌性
香蔥薄切牛舌
美國和牛封門柳牛肉味極為濃郁,肉質鬆軟
美國和牛封門柳
美國和牛牛板腱油潤有韌勁,鮮美多汁滿口香
日式芝士魚籽雞卷鋪著燒至焦香的香濃芝士
日式芝士魚籽雞卷
2024-07-10
$384 (Dinner)
日式芝士魚籽雞卷
聽朋友說尖沙咀有間不錯的燒肉,於是就來嘗一嘗。餐點選擇多,肉類款式由低價至高質和牛都有。想不到這裡有蘭王拌飯,而且價格不算貴,而且還有期間限定菜式!環境寧靜,坐得很舒服,和朋友一起來真的不錯! 室內油煙味不算重,抽風位做得不錯。最吸引我的是超值$48套餐,尖沙咀來說真的很難得。我點了兩款套餐,分別是一人燒肉超值HK$48 牛五花套餐和牛魔3重盛宴。蘭王拌飯蛋汁融入蟹膏和白飯,味道超級濃郁。牛魔3重盛宴有牛五花、牛舌、牛板腱。3款份量都很足料!而且十分新鮮。至於一人燒肉超值HK$48 牛五花套餐,真的很划算。竟然有整整100g肉,而且油脂分泌亦很平均!還有烏冬真的很爽口彈牙!飲品方面,解渴特飲必點呀!可樂也是一個不錯的選擇! 下次有機會要去嘗一嘗極尚和牛自慢系列以及封門柳系列!
聽朋友說尖沙咀有間不錯的燒肉,於是就來嘗一嘗。

餐點選擇多,肉類款式由低價至高質和牛都有。

最吸引我的是超值$48套餐,尖沙咀來說真的很難得。

蘭王拌飯蛋汁融入蟹膏和白飯,味道超級濃郁。

牛魔3重盛宴有牛五花、牛舌、牛板腱。

3款份量都很足料!而且十分新鮮。

還有烏冬真的很爽口彈牙!
飲品方面,解渴特飲必點呀!
2024-07-05 110 views
午市無煙烤肉,定食好滿足❤️。牆上日本女孩身穿桃紅和服,笑靨如花🌸。對著美人吃烤肉,實在風雅。🔥一人烤肉套餐🥩多達12款烤肉組合可選擇,大部分的價錢都是六十到百元以內,以在鬧市中的午市烤肉來說算是非常划算了。貓太太點了牛封門柳和西班牙黑毛豬五花,加矜貴蘭王雞蛋紫菜飯🍳🍚。即席的烤肉沒有不好吃的道理,而且火猛無煙,兩三分鐘就快速烤好,上班族lunch時間吃也不會太花時間。 特別點讚蘭王蛋紫菜飯,不誇張,貓太太單吃可以食兩碗!😆高級蛋、紫菜、烤肉汁和日本米飯,太美味了。🍛鰻魚玉子定食鰻魚和玉子片都是特大切,放在飯碗上,堆至小山高特別滿足。鰻魚無骨,玉子甜口,小朋友很愛吃❤️套餐還配有沙律、麵豉湯和小菜和疏打飲品。

午市無煙烤肉,定食好滿足❤️。

🔥一人烤肉套餐🥩

🍛鰻魚玉子定食

同男朋友下午突然之間好想食燒肉,去左位於尖沙咀嘅牛魔🐷之前聽人話無煙燒肉都半信半疑🤨今次心血來潮就去試試佢啦🥩~~(劇透𝐒𝐩𝐨𝐢𝐥𝐞𝐫 𝐀𝐥𝐞𝐫𝐭:好Ok喎!!!)午市套餐我哋揀左A1同A13!每一個套餐可以自選三款醬汁,因為我哋都唔係啲鍾意醬汁嘅人,所以最推介其實係檸檬鹽🥹🤭以下落嚟逐個套餐講吓!𝐀𝟏 牛五花評分|💛💛💛💛🤍雖然佢嘅脂肪比較多,但係燒完之後啲牛油其實勁香同埋非常之滑!唔會覺得好油膩~(你哋見到個爐側邊一排窿窿其實就係抽氣扇,油煙係一出嚟就真係好似100%抽走咗咁,所以食完之後完全唔會覺得個身有好大浸油煙味🌪️)𝐀𝟏𝟑 日本𝐀𝟒和牛西冷、牛板腱評分|💛💛💛💛💛呢個其實唔使講,真係好好食!!🐷🐷和牛超級大塊~~雖然絕對唔係入口即溶,但係食完之後都非常之滿足!牛板腱就係健人lean protein首選,無乜脂肪🤭非常之欣賞佢嗰個紫菜飯,勁香,抵食🍙🍙!!係非常滿足嘅一餐啊~~有個小小插曲!因為我哋一開始唔識野:有一塊牛比我地燒爛了嘻嘻😜後來職員主動過嚟示範,仲教我哋要用佢比嗰舊檸檬🍋嚟抺下個爐先燒!服務態度是100分吧嗯!

𝐀𝟏 牛五花
評分|💛💛💛💛🤍

𝐀𝟏𝟑 日本𝐀𝟒和牛西冷、牛板腱
評分|💛💛💛💛💛

2024-07-04 164 views
二刷牛魔吃燒肉 🥩🥩對上一次來吃牛魔已經是2019年剛好另一半生日再來牛魔吃牛牛🐮🐮這次點了5週年優惠熱賣2人前套餐 我們平日去$680 兩個人 好抵食呀🦐櫻花蝦豆腐 滑嫩豆腐搭櫻花蝦好特別💙🐽西班牙豚肉五花腩搭配生菜一起吃不會膩🐮美國和牛牛板腱 薄薄一片 入口即溶完全是我的最愛呀😍😍😍🐮美國和牛封門柳牛肉味濃郁 有口感🐮香蔥薄切牛舌鮮甜爽脆、口感軟嫩彈牙多汁🦑鮮活魷魚筒 原條魷魚上 喜歡吃必點🍲黑松露和牛肉碎炒飯 本來不太愛黑松露不過牛肉炒飯黑松露味不濃所以我也可以吃到💜
二刷牛魔吃燒肉 🥩🥩

🐽西班牙豚肉五花腩搭配生菜一起吃不會膩

🐮美國和牛牛板腱 薄薄一片
入口即溶完全是我的最愛呀😍😍😍

🐮美國和牛封門柳牛肉味濃郁 有口感

🐮香蔥薄切牛舌鮮甜爽脆、口感軟嫩彈牙多汁

🦑鮮活魷魚筒 原條魷魚上 喜歡吃必點

櫻花蝦豆腐
西班牙豚玉五花腩
鮮活魷魚筒
櫻花蝦豆腐
西班牙豚玉五花腩
我好耐冇食我最愛嘅燒肉啦,早排有朋友大力推介我一定要去試吓食牛魔一人燒肉午餐Set Lunch,話平靚正,包我食過返尋味,我今日終於去咗探店🤤果然我又多間燒肉好去處😍首先,我見到個餐牌$48一個set,我以為我自己眼花🤣咁平嘅,仲要包埋個餐飲、餐湯、飯或烏冬,不得了🤭另外每個套餐可以揀三款醬料,醬料選擇好多,包括有:黑松露燒汁•黑椒鹽醬•柚子胡椒汁•柚子燒汁•芥末忌廉汁•生薑燒汁•韓國辣汁•焙煎胡麻汁•咖喱鹽•檸檬鹽~🥥A1 超值套餐牛五花套餐 100g $48牛肉鮮嫩多汁,有牛肉味,份量100g有成10塊咁多,呢個價錢呢個質素,超值。🥥A8 白肉三重奏西班牙黑毛豬五花•豬頸肉•雞腿肉套餐 150g $78因為我最愛燒豬,所以點左呢款,豬頸肉燒後口感爽脆,點上韓國辣汁食超好味;黑毛豬五花肉又係肉質鮮嫩,讚;雞髀肉都唔錯,大大片的。跟餐仲有餐飲,我哋揀咗凍蘋果汁🧃正正常常嘅盒裝蘋果汁味道推介指數:8.5/10

🥥A1 超值套餐
牛五花套餐 100g $48

🥥A8 白肉三重奏
西班牙黑毛豬五花•豬頸肉•
雞腿肉套餐 150g $78

跟餐仲有餐飲,我哋揀咗凍蘋果汁🧃
正正常常嘅盒裝蘋果汁味道

推介指數:8.5/10
2024-07-02 47 views
同朋友係TST搵野食,餐廳近地鐵站,都好易搵,座位闊落,店員服務態度好。西班牙黑毛豬五花豬頸肉套餐 呢個價錢性價比好高,有肉,有紫菜飯,飯上面仲有一個日本生蛋,用作拌飯用,仲有湯,沙律🥗同埋一杯野飲。豬頸肉係高質的豬頸肉,油脂分布平均,入口即融。西班牙黑毛豬用料上乘,脂肪燒到有脆卜卜口感非常之好,好惹味!牛五花.西班牙黑毛豬五花套餐 牛五花位置好靚,油脂分布好平均。燒到半熟口感就剛剛好。呢個都有五花肉,燒起拌飯食,加上蛋漿,真係絕配。麵豉湯唔會太咸,剛剛好。

西班牙黑毛豬五花豬頸肉套餐

豬頸肉係高質的豬頸肉,油脂分布平均,入口即融。

牛五花.西班牙黑毛豬五花套餐

牛五花位置好靚,油脂分布好平均。燒到半熟口感就剛剛好。
呢個都有五花肉,燒起拌飯食,加上蛋漿,真係絕配。

麵豉湯唔會太咸,剛剛好。

• 全天然豚肉五花腩
2024-06-29 188 views
和牛烤肉滋味無人能擋, 特價$680二人星級熱賣套餐,有多款菜式選擇,食多幾次都唔會厭。揚櫻花蝦豆腐,豆腐好滑,櫻花蝦外皮炸得鬆脆,配上鮮味淡醬油,鰹魚薄片同蔥花,是香口軟滑鮮味的開胃登場。全天然西班牙豚肉五花腩,五花腩肥瘦均等,烤出油份後特顯甘香鬆化,配上韓式豆醬及生菜片,加入泡菜包好,挑戰你口腔容量的滋味攻擊。煙燻蘋果木松露和牛他他,一打開玻璃瓶就散發出煙熏木香,加入蘋果絲,日本蛋黃,香蔥,松露醬,滿滿和牛牛脂香味,肉質嫩滑,蘋果絲帶出清甜爽口口感,吃一整客都不會油膩。美國和牛封門柳,先煎封,再剪成片,肉質軟嫩多汁,没有一般封門柳的類似肝臟味道,新鮮程度可見一班。美國和牛牛板腱,薄切牛板腱,燒單面25秒,再卷成一塊就燒好,咁保持到肉嫩多汁,肉味香濃。日式芝士魚籽雞卷,雞肉飯卷,加上三文魚籽及溶化的炙燒芝士,飽肚之餘,口感亦很有層次。服務的叔叔好親切,會介紹每道菜嘅燒法同特式,座位閣落,係好舒適嘅用餐體驗。

日本芝士魚籽雞卷

日本芝士魚籽雞卷