2019-01-27
今次黎到屋企附近既柳氏家食lunch 其實開業至今都已經食過幾次 感覺佢地既炒辣雞好食又正宗!今次依舊叫左我最愛既韓式辣炒雞🐤但係今次比起上次黎食有d唔同左 因為今次可以揀加埋豚肉片/牛肉片入去同辣雞一齊炒 想試新野既我當然一次過加曬兩樣!😍店員首輪會教客人點炒辣雞之餘仲會示範一次 感覺好貼心 睇住所有既肉片加入蔬菜一齊炒已經好期待!雞肉好嫩滑入味 而且仲已經預先去骨食起黎好方便呀 另外最鐘意就係d菜吸曬所以肉汁 好入味 仲會中和番肉類既油膩感 另外我仲加左三款年糕 分別有紫薯味 芝士味 同埋原味 紫薯味好特別!入面真係有軟心紫薯蓉 出面冇見過!起等既期間仲可以叫炸雞!我最欣賞芥末牛油蜜糖炸雞 因為醬汁好豐富 而且個味道好似食緊蜂蜜牛油薯片一樣😍😍😍宜加食完炒辣雞仲可以打埋邊爐!出面有超多配料選擇
今次依舊叫左我最愛既韓式辣炒雞🐤
但係今次比起上次黎食有d唔同左