2023-05-19
朋友介紹呢間火鍋放題好岩鍾意食牛既朋友仔🤣一於去試下先餐廳既佈置好有特色,好正🤣座位亦好闊落,職員態度都好nice😊我地揀咗M5和牛set($258一位),昆布清湯底,湯底好鮮甜,昆布清爽得黎幾有口感,而且好健康👍我地叫咗澳洲M5和牛牛肩胛:牛肉非常新鮮,而且牛肉味十足,口感嫩滑😋安格斯牛頸脊:肉質鮮嫰爽滑,肉味濃郁,灼幾灼就食得👍另外仲有好多唔同款既牛肉:美國安格斯牛背峰,牛骨髓,薄切封門柳,牛滑,牛胸爽等,全部都好新鮮,好好味😍鍾意食牛既朋友真係要試下呢間餐廳👍👍👍除咗牛肉之外,亦叫咗石斑魚片:好鮮甜,好嫩滑原隻魷魚仔:好新鮮,好好味👍麻辣雞腎:好爽口,麻辣味令人好開胃另外出面仲有好多唔同款既丸,蔬菜,菇等任你揀,同埋好多飲品可以揀,正👍👍整體黎講,都幾滿意,下次如果再同朋友打邊爐,都會再黎呢間餐廳,食得好滿足😋
餐廳既佈置好有特色,好正🤣
座位亦好闊落,職員態度都好nice😊
,肉味濃郁,灼幾灼就食得👍
除咗牛肉之外,亦叫咗石斑魚片:好鮮甜,好嫩滑
原隻魷魚仔:好新鮮,好好味👍
麻辣雞腎:好爽口,麻辣味令人好開胃