2011-06-16
食過三四次..都唔係話好差..再差既都有。呢次我係星期五 5點半食,所以要俾每人 $10 附加費,埋單個陣每都要$148。可能因為多人既關係,而且有其他客人BOOK左位,所以我食左個半鐘2佢就立即要我LAST ORDER,夠2小時立即叫我地走。就算未食晒佢都唔理你。*食物 食物種類都算多,但刺身比之前少左,可能因為日本冇貨。 刺身都新鮮,而且無雪味。 但點左既食物,成日都會上少左!! 有D點左2-3次佢先上俾我,我就當佢好忙,算啦。*環境 環境唔差,幾靚。 唯行人通道只可容納一人行,對面有人行埋黎都唔會行得到。 再講,由於地方都唔太大,所以帶袋既都幾唔方便。 店內有洗手間,但我冇去到。*服務員 服務員態度一般。我唔駛你笑到4萬咁口對住我,但都唔好死老豆咁樣丫。 叫佢幫我落單,成日都唔記得!!*其他 - 訂位服務 有訂位服務,所以等候既時間都唔會話好耐。等待時間都視乎你咩時間食。 我同朋友食都係5點半,所以唔駛等就可以入坐。 我都試過冇BOOK位就walk in,佢都同我講冇晒位。 - 生日蛋糕服務 呢個服務需要訂位,而且要夠一定人數。 我試一次,蛋糕一般。
*食物
食物種類都算多,但刺身比之前少左,可能因為日本冇貨。
刺身都新鮮,而且無雪味。
但點左既食物,成日都會上少左!!
有D點左2-3次佢先上俾我,我就當佢好忙,算啦。
*環境
環境唔差,幾靚。
唯行人通道只可容納一人行,對面有人行埋黎都唔會行得到。
再講,由於地方都唔太大,所以帶袋既都幾唔方便。
店內有洗手間,但我冇去到。
*服務員
叫佢幫我落單,成日都唔記得!!
*其他
- 訂位服務
我同朋友食都係5點半,所以唔駛等就可以入坐。
我都試過冇BOOK位就walk in,佢都同我講冇晒位。
- 生日蛋糕服務
呢個服務需要訂位,而且要夠一定人數。
我試一次,蛋糕一般。
去呢到食野都係唔好對佢個送既蛋糕太大期望啦。