2022-12-31 261 views
K11 MUSEA food playground 發現多野好多新食肆, 今次試下尼間先。(5⭐️最高)曼谷牛腩船麵(5⭐️)上面有炸蒜、蔥花、炸豬皮、豬肉丸及牛腩。 同一般牛腩船麪有少少唔同。 底部會加入通菜, 牛腩湯底有少少微辣👍🏻, 所以食落會有少少野味, 牛腩煮得好冧😘。 好味 😏吉隆玻海南雞飯(5⭐️)是無骨雞, 咬落好滑, 而旁邊有少少酸羅白及甜辣椒, 加上特色三色醬, 一流🥳。 配上雞油飯及豆腐清雞湯。 好正呀😜脆炸雞肉腸(5⭐️)外觀看似豬腸, 但咬落唔會有內臟的味到。 食落煙煙韌韌。, 加上特別配的醬汁, 好正呀💋。 脆炸泰式魚塊(5⭐️)魚塊切成6-7粒, 棋子般大的size . 真係一啖一粒。 爽口彈牙, 加上泰式辣醬, 好似街頭小食❤️‍🔥。 楊枝甘露(5⭐️)足料芒果、西柚肉, 加上香滑椰汁。 每匙都有以上三樣材料👏🏻👏🏻, 正😍鮮芒果糯米滋(5⭐️)大size 既芒滋,外皮幼滑、 咬落唔會好多粉係口中, 內裏有大大份芒果。好鮮甜💋😘

曼谷牛腩船麵(5⭐️)
曼谷牛腩船麵

吉隆玻海南雞飯(5⭐️)
吉隆玻海南雞飯

炸雞肉腸(5⭐️)
脆炸雞肉腸

脆炸泰式魚塊(5⭐️)
脆炸泰式魚塊

楊枝甘露(5⭐️)
楊枝甘露

鮮芒果糯米滋(5⭐️)
鮮芒果糯米滋

曼谷牛腩船麵
脆炸雞肉腸
脆炸泰式魚塊
鮮芒果糯米滋
假期去到尖沙咀行街,去富有藝術感的K11 Musea,設計很特別,就連canteen也零舍不一樣。.座位十分寬闊,而且很有設計感;我和朋友走了一圈,選擇了Yummee;食物很多元化,有面有飯,而且有各國菜系,每一個國家的招牌麵飯都有,例如有泰國船麵,新加坡叻沙等。我們點了泰式炒雞肉碎飯 $88及港式煙燻燒鵝瀨粉 $98。.燒鵝瀨是選用鵝脾,特別矜貴,見到深啡色望見已經十分吸引,鵝脾很香口一咬下去有陣陣的鵝油香。知道什麼時候就在沒有食過燒鵝瀨,好似這些傳統的美食買少見少。.泰式炒肉碎飯可以選擇豬肉或者雞肉,用了正宗滿滿都是泰國香料的滋味,加上一不得了的流心蛋,令人分開胃。.叫一個飯可以加$15配前菜及飲品;也可以半價,追加小食。脆炸原隻雞翼炸得很香脆,肉汁滿滿;鹵水牛𦟌熬製得十分入味,厚厚的一片腍香腍香,正!見到有甜品,我們吃了兩個糯米糍,榴蓮糯米滋/鮮芒果糯米滋,各$38。芒果糯米糍去過長洲的朋友們都不會陌生,芒果糯米糍是長身的入面有一大塊芒果肉,鮮甜味美。而榴槤糯米糍就令我十分驚豔,入面全部都是榴槤果肉,creamy很香,一啖咬下去的瞬間附近都充滿了榴槤味,爽!

我們點了泰式炒雞肉碎飯 $88及港式煙燻燒鵝瀨粉 $98。

2022-12-30 37 views
有時唔知食咩就會去food court睇吓有咩好嘢食,今日去到K11 Musea估唔到平日晚上好多人,要等位😮搵好位之後就揀咗食呢間Yummee。由於今日好多人,好多嘢食都賣晒,我哋揀咗主食,加購小食再加埋甜品。▶️海南雞喇沙金邊粉$98橙黃色嘅喇沙湯底,大大碗,而且辣味幾香又有椰香味。金邊粉夠多,海南雞肉質唔會太「鞋」。▶️套餐追加泰式雞肉串燒 @$24.0呢個串燒整得好食,有泰式風味,而且雞肉嫩滑。一份有三串。▶️炸雞脾撈公仔麵$88呢隻生炸雞髀大大隻,有以前茶餐廳嘅風味,好正!而且公仔麵夠乾身,麵質煙煙韌韌。▶️套餐追加泰式酸辣鳳爪 @$19.0酸辣鳳爪辣椒真係幾辣,好惹味。酸酸辣辣幾開胃。最後當然唔少得甜品。▶️花生糯米滋$36呢個大大粒入邊爆餡,花生味好香。▶️芒果糯米飯$48有我最鍾意食嘅芒果糯米飯,芒果夠多,有少少椰汁味,糯米飯煙靭軟糯。去food court有時就可以食到個平價嘅晚餐。

▶️海南雞喇沙金邊粉$98

▶️套餐追加泰式雞肉串燒 @$24.0
呢個串燒整得好食,有泰式風味,而且雞肉嫩滑。一份有三串。

▶️炸雞脾撈公仔麵$88

▶️套餐追加泰式酸辣鳳爪 @$19.0
酸辣鳳爪辣椒真係幾辣,好惹味。酸酸辣辣幾開胃。

最後當然唔少得甜品
▶️花生糯米滋$36
呢個大大粒入邊爆餡,花生味好香。

▶️芒果糯米飯$48

去food court有時就可以食到個平價嘅晚餐。

2022-12-29 32 views
在K11 Food playground入面用餐,在場環境都幾多位算乾淨。食了yumme主打東南亞美食,menu都多款式。海南雞飯,雞肉肉質夠嫩皮夠爽!皮與肉之間jelly好爽身夠肥美。份量都幾多,呢度配 d醬汁唔會太過咸,反而更增強雞既味道,再配香辣汁加薑絲更惹味!黃薑飯味道好突出好夠味,如果再熱 d既話就更高分!炸鮮蝦雲吞,皮夠薄炸到好香脆,脆口得黎唔油賺,幾正既小食!燒鵝瀨粉, 燒鵝醃製得好入味,表皮焦香好有風味,肉夠嫩又夠濃香,瀨粉爽身,湯底算幾好,唔會口渴。榴槤糯米糍, 糯米糍表皮煙煙靭靭,咬開後榴槤香滲出,甘香甜而不膩,好夾同個糯米糍。抵食!

炸鮮蝦雲吞,皮夠薄炸到好香脆,脆口得黎唔油賺,幾正既小食!

2022-12-29 24 views
K11 Musea basement 的food court 又有新店進駐、Yummee主打星馬泰食品、當中加入港式原素、有腸粉燒賣燒鵝瀨、選擇超多。泰式雞肉串燒 $48 送上來時仍熱辣辣、雞肉軟熟、蘸上沙爹醬幾惹味!泰式酸辣鳯爪 $38 作為小食份量也不少、酸酸辣辣好開胃、亦比我想像中辣。不得不叫支港式奶茶解解辣、茶味香濃👍🏻海南雞喇沙 $98 湯底帶椰汁香濃惹味、海南雞肉嫩滑、味道不錯。很久沒吃炒貴刁了、這個鮮蝦炒貴刁 $88好足料、有鮮蝦、魚片、芽菜等口感豐富、河粉亦炒得好有鑊氣!榴連糯米糍 $38 圓碌碌、皮薄軟熟、感覺新鮮做起、裡面榴連餡好多、榴連蓉超香滑、好好味!芒果糯米飯 $48芒果清甜、加上糯米椰奶、煙煙韌韌沒有太甜、是久違的泰國芒果糯米飯味道😊雖然是food court 但環境座位舒適、食物質素不錯、性價比挺高。

不得不叫支港式奶茶解解辣、茶味香濃👍🏻

芒果糯米飯 $48

$170 (Lunch)
2022-12-29 23 views
YumMee(K11 Musea)開幕啦!YumMee一系列亞洲特色麵食起家而加推出埋亞洲風飯食🍚及小食系列🍢真係味蕾大滿足特別想推介✦ 鮮蝦雲吞麵 HK$68 🍴由於係黎諾懿設計嘅鮮蝦雲吞麵,呢度嘅雲吞堅係原隻都係蝦肉,大大隻好足料😍😍食落爽口鮮味湯底用左大地魚湯同雲吞鮮味夠哂夾面麵質夠彈牙呢到仲有點心小食,想幾時食點心就幾時食😙😙行過k11musea 真係要食番碗麵,係呢個商場嚟講真係5貴
真係味蕾大滿足
特別想推介✦ 鮮蝦雲吞麵 HK$68 🍴
湯底用左大地魚湯同雲吞鮮味夠哂夾
面麵質夠彈牙
呢到仲有點心小食,想幾時食點心就幾時食😙😙

2022-12-28 24 views
平時去尖沙咀成日都唔知食咩好,個朋友話k11 musea都好多嘢食最後嚟咗food court搵嘢食,見到餐牌都好吸引所以就試吓!煙燻燒鵝瀨粉湯底清甜,瀨粉好爽口,燒鵝香口入味,食落去一啲都唔油膩!吉隆坡海南雞飯好齊全,有湯有前菜,估唔到海南雞飯一啲都唔輸蝕!雞髀雞胸一樣咁滑嫩,而且有我食海南雞飯必要嘅薑蓉同埋辣醬!脆炸原隻雞髀雞髀真係超級大隻!而且炸得一啲都唔油膩,仲要啖啖都係肉,食落去好Juice!泰式酸辣鳳爪平時食泰國嘢一定要叫酸辣鳳爪,楊枝甘露好足料!而且唔會死甜,芒果味道好新鮮,柚子酸酸甜甜好解膩!芒果糯米飯芒果糯米飯都同樣出色!第一次食呢種嘅泰式甜品,都幾得意,芒果好清甜。估唔到尖沙咀food court對啲咁高質嘅餐廳,而且座位都好闊落,下次約埋班friend 一齊去食!

煙燻燒鵝瀨粉
湯底清甜,瀨粉好爽口,燒鵝香口入味,食落去一啲都唔油膩!

吉隆坡海南雞飯

脆炸原隻雞髀

泰式酸辣鳳爪
平時食泰國嘢一定要叫酸辣鳳爪,

楊枝甘露
好足料!而且唔會死甜,芒果味道好新鮮,柚子酸酸甜甜好解膩!

芒果糯米飯

2022-12-25 23 views
📍YumMee尖沙咀梳士巴利道18號Victoria Dockside K11 Musea B2樓 Food Playground 🦔⸒⸒煙燻燒鵝瀨粉 $98好多件燒鵝切件 食落去煙燻味都重~瀨粉份量唔少 食落彈牙 湯底味都濃郁 幾好食😋鮮蝦炒貴刁 $88炒貴刁其實係河粉炒其他餸黎🤣 鮮蝦食落去彈牙 仲有芽菜、魚蛋片同蔥等食落口感豐富又惹味👍🏻脆炸芋頭餅 $38食落外脆內軟 中間食到有芋頭蓉 點泰式辣醬實幾好味😋脆炸泰式魚塊 $38食落彈牙 煙韌 點醬食酸酸甜甜咁👍🏻芒果糯米飯 $48食碟甜品都係熱嘅~ 糯米飯都幾煙韌除咗有芒果粒 仲有其他水果 幾特別榴槤糯米滋 $38榴槤控一定要食!糯米糍嘅皮幾煙韌 都偏厚身中間夾住唔少榴槤肉 榴槤味香又重
📍YumMee

煙燻燒鵝瀨粉 $98
好多件燒鵝切件 食落去煙燻味都重~
瀨粉份量唔少 食落彈牙 湯底味都濃郁 幾好食😋

鮮蝦炒貴刁 $88
炒貴刁其實係河粉炒其他餸黎🤣
鮮蝦食落去彈牙 仲有芽菜、魚蛋片同蔥等
食落口感豐富又惹味👍🏻

榴槤控一定要食!糯米糍嘅皮幾煙韌 都偏厚身
中間夾住唔少榴槤肉 榴槤味香又重
  • 榴槤糯米滋
2022-12-25 35 views
k11 foodcourt 東南亞菜☺️重可以泊車!✨泰式炒豬肉碎飯($88)✨海南雞喇沙($98)✨泰式雞肉串燒($48)主食會配前菜有泡菜呀😍!泰式炒豬肉碎飯,超香辣!!! 勁多肉碎!一定夠撈飯!雞肉串好滑!酸酸甜甜地幾開胃!海南雞啖啖肉!加埋喇沙湯底又幾夾🥰✨魚蛋拼魚肉燒賣($38)街頭小食風格!辣油加分!✨榴槤糯米池($38)勁重榴槤味😚榴槤控必食✨芒果糯米飯($48)好大份量!糯米飯唔會太硬!超多椰奶😎食完又好想去泰國旅行啦Cp 值好高既foodcourt 又可以泊車
k11 foodcourt 東南亞菜☺️重可以泊車!

✨泰式炒豬肉碎飯($88)

✨海南雞喇沙($98)
✨泰式雞肉串燒($48)
主食會配前菜有泡菜呀😍!

✨魚蛋拼魚肉燒賣($38)
街頭小食風格!辣油加分!

✨榴槤糯米池($38)
勁重榴槤味😚榴槤控必食

✨芒果糯米飯($48)
好大份量!糯米飯唔會太硬!
超多椰奶😎

食完又好想去泰國旅行啦
Cp 值好高既foodcourt 又可以泊車
2022-12-25 28 views
又到聖誕🤶🎄當然要過來商場感受下聖誕氣氛 🥰🥰行完K-11 musea買完聖誕禮物就順便食埋野啦😛呢到這間YumMee選擇好多仲係即叫即做😋主打東南亞風味 ,泰國、馬拉、港式乜都有揀左 冬陰功大蝦🍤 金邊粉,超大隻,仲有好多膏,彈牙鮮甜👍👍鮮蝦炒貴刁 即叫即炒 鑊氣夠 無油非常彈牙 而且配料10足,仲有魚片!正宗馬拉口味😝😝揀左炸雲吞外脆內嫩,大大粒鮮蝦,好鮮味!一份有六粒抵食👍鹵水牛展好有驚喜呀🤩三大塊,塊塊成寸厚,口感非常好👍而且滷得入味,又夠淋,仲有生菜墊底添,解膩又健康榴槤糯米糍大大粒😍😍香濃仲好多肉,香甜糯米飯好細心,切到細細粒,椰汁香濃同樣好味😋各款菜式都好出色!而且上菜非常快,果然係快食之選,而且價錢相宜,絕對值得再試🥳🥳
又到聖誕🤶🎄當然要過來商場感受下聖誕氣氛 🥰🥰

主打東南亞風味 ,泰國、馬拉、港式乜都有

揀左炸雲吞外脆內嫩,大大粒鮮蝦,好鮮味!一份有六粒抵食👍

榴槤糯米糍大大粒😍😍香濃仲好多肉,香甜

糯米飯好細心,切到細細粒,椰汁香濃同樣好味😋

$150 (Dinner)
今日去開K-11 Musea 買野 順路落B2 food court醫醫肚 勝在多選擇 見到有間星馬菜都幾多唔同的combination 就決定一試💕兩個人點左一個湯麵 一個飯 同埋可以半價加小食和甜品 好滿足😆新加坡海鮮喇沙喇沙香料幾惹味 麵條粗身彈牙 海鮮配料種類都多 魚蛋 魷魚 蝦 魚蛋 青口豆卜等等非常豐富 吉隆玻海南雞飯海南雞肉鮮嫩滑身 配上醬料油飯 亦有配上前菜和湯 都係一個唔錯的選擇泰式雞肉串燒配有兩種醬汁 有清新酸口 又可以濃味 雞肉唔會燒得太乾身 滷水牛𦟌以小食黎講份量十足 其實有成5-6 塊牛𦟌 抵食小食之選‼️入口口感較為軟淋 汁料都整得幾入味最後配埋兩個甜品十分飽榴槤糯米滋糯米糍有手掌左右大 食出榴槤蓉香味 芒果糯米飯 芒果🥭清香 不會太飽濟 兩人分享也適宜 總括黎講都係一間性價比唔錯的Food court 星馬菜餐廳😆 過路快食可以一試

配有兩種醬汁 有清新酸口 又可以濃味 雞肉唔會燒得太乾身

2022-12-20
Type of Meal
Dinner
2022-12-23 30 views
YumMee雖然是位於food court,但YumMee的水準比餐廳還要高,而且這裡亦有梳化餐桌,環境寬敞舒適,不說的話會以為在餐廳用膳呢。YumMee的餐點品項繁多,道道皆經典,重點是YumMee價錢相宜又好吃。這一道成都紅油抄手是我覺得來YumMee必吃的小食,不少人都很推薦,這天吃過後發現真的好吃。成都紅油抄手相當飽嘴,內裡包覆蝦肉與豬肉內餡,重點是它的紅油,讓成都紅油抄手品嚐過程中感受到淡淡的麻辣感,且帶微微香氣。泰式酸辣鳳爪的調味還不錯,酸度跟辣度都很亮眼,挑逗味蕾超開胃,作為冷盤小食的泰式鳳爪特別爽口彈牙,我跟媽媽橫掃整碟泰式酸辣鳳爪。海南雞飯採用雞胸,雞翼兩個部位做搭配,兩個部位的肉質都有軟嫩的咬感,不同的是雞胸有較為紮實的嚼感,雞翼的部份較為滑嫩。經過汆燙,熬煮,過冷河三道流程製作而成的海南雞好不簡單,海南雞均已貼心地全面去骨,可直接入口,不沾醬直接吃享受化在嘴裡的肉鮮味。油飯採用海南雞油,雞湯煮成粒粒分明的飯粒感帶有雞油的香味,層次極為豐盛,油飯搭配海南雞旁的青瓜,紅蘿蔔一起吃也頗不賴的。附上的熱湯也頗有誠意,不是味精湯,是用新鮮的雞肉慢燉細熬出的雞湯,湯裡加入豆腐

附上的熱湯也頗有誠意,不是味精湯,是用新鮮的雞肉慢燉細熬出的雞湯,湯裡加入豆腐,蔥花,雞肉的精華完全在湯裡面,喝來濃郁又暖心。

海鮮喇沙橘黃的湯頭看來令人胃口大開,剛上桌的椰汁咖哩香味撲鼻而來,就知道極濃郁。先喝一口喇沙湯,然後把芽菜,黃麵與配料一同夾起送入口中,享受多變的味美。喇沙湯帶椰香但不膩口,喝起來相當溫潤舒服,尾韻帶點些微辣度,十分提味,越喝越上癮,當發現時整碗已經喝到見底。

海鮮喇沙配料豐富,不僅有豆卜,糖心蛋,魚片及魚蛋,還有青口,鮮蝦,魷魚,湯頭完整結合海鮮的精髓,富有鮮味,冬天吃無敵對味,彈性十足的黃麵與豆卜吸飽滿滿的湯汁,蝦隻好不大尾,大口吃更是爽快,青口一咬便爆汁,魷魚甚有彈勁,惹人喜愛。

輕柔又軟呼呼的榴槤糯米滋作為飯後甜品真的很讚,內餡包入海量的榴槤肉,榴槤糯米滋細滑甜香,放進嘴裡無窮無盡的榴槤飄香,涮嘴得很,榴槤控的話定必愛上這榴槤糯米滋。

芒果糯米飯大塊大塊的甜美芒果,加上鹹鹹甜甜,充滿椰香的糯米飯真的很棒,糯米飯本身已經有椰子香氣,另外再淋上一大坨椰奶,糯米飯香上加香,吃完大滿足,亦不用跑去泰國餐廳也能嚐到正宗芒果糯米飯解饞,實在方便。
2022-12-21 85 views
喺K11 Musea basement,food court 層人流不絕,各適其適揀選自己喜愛嘅食品。朋友想食東南亞菜,找到「YumMee」,多款新加坡馬拉菜式非常吸引。其中喇沙更加係朋友嘅至愛,引起食慾望到都流口水。新加坡海鮮喇沙湯底濃郁,椰香味十足,唔太辣,鹹甜適中,最重要係有海鮮味。用料豐富,有魷魚、青口、海蝦、魚蛋、豆卜和糖心蛋。吉隆玻海南雞飯雞件嫩滑冇骨,雞皮爽口,油飯就稍為乾咗少少,配湯內有玉子豆腐好特別。還有少量配菜:車木瓜絲,醃青瓜和脆花生。炸鮮蝦雲吞即叫即炸,好外皮鬆脆,鮮蝦餡料爽口美味!榴槤糯米糍巨型size好夠份量,外皮夠厚但竟然做到軟綿綿極度輕盈,好耐冇食到咁高質嘅糯米糍😋餡料部份更加係超爆,榴槤濃郁,味道香甜,極度滿足食榴槤嘅慾望!🌟👍🏻泰式酸辣鳳爪酸酸辣辣勁開胃,鳳爪唔會好辣,軟硬適中。楊枝甘露這款甜品都係落足料,芒果汁底,西柚肉大大粒清甜爽口,整體味道真係超正😌👍🏻
海南雞飯
星加坡海鮮喇沙
其中喇沙更加係朋友嘅至愛,引起食慾望到都流口水。
炸鮮蝦雲吞
即叫即炸,好外皮鬆脆,鮮蝦餡料爽口美味!

泰式酸辣鳳爪

酸酸辣辣勁開胃,鳳爪唔會好辣,軟硬適中。
Type of Meal
Dinner
海南雞飯
星加坡海鮮喇沙
  • 泰式鳳爪
上星期約咗朋友喺尖沙咀行街🙈但係大家都諗唔到食乜好最方便就一定去去好多嘢食嘅food court😂嗰日我哋就去咗K11 Musea既Food Playground😆嗰度真係有好多好多選擇可以揀😳最吸引我嘅就係呢一間 YumMee喫麵😍由於真係太吸引👉🏻👈🏻所以我同朋友都忍唔住嗌到成枱都係食物😋.🥢部隊鍋辛辣麵 $78自從疫情之後冇得去旅行 冇去過韓國🇰🇷就好似已經冇再食過部隊鍋所以今次就專登叫黎試吓先😛呢度嘅部隊鍋好足料😳而且味道好傳統正好可以俾我回味一下部隊鍋嘅味道🥰.🥢炒蘿蔔糕 $78平時食蘿蔔糕就食得多但係呢度嘅蘿蔔糕令到我有驚喜係佢哋除咗蘿蔔糕之外 仲會落好多配菜😍對於鍾意食配菜嘅我來講真係超正👍🏻.🥢脆炸芋頭餅 $38嚴重嘅芋頭控 見到芋頭又點會放過呢🙈梗係要叫下佢哋嘅炸芋頭餅黎試吓啦❤️佢哋嘅炸芋頭餅特別之處係唔係將芋頭整成一大餅就咁炸而係芋頭絲 再捲埋一齊咁樣去炸食落口感啖啖都係脆卜卜架‼️.🥢炸雲吞 $38平時喺出邊食炸雲吞 都係皮仲多過餡🫠有時成個口感仲會硬骨骨 一啲都唔好食🥲但係佢哋嘅炸雲吞就唔同啦😍個皮唔算太厚👍🏻而且脆卜卜😲一咬落去就食到肉嘅香味🫢.🥢鮮芒果糯米滋
上星期約咗朋友喺尖沙咀行街🙈
就叫黎試吓先😙
本身以為應該超厚皮先會咁大舊😖
點知一咬落去😳原來個皮好薄㗎😱
即係個芒果超級大嚿🫢🫢🫢
而且芒果一啲都唔酸,超好味呀💯
🥢楊枝甘露 $36
平時喺出邊糖水舖食嗰啲好多都好多水🥺
但係呢度嘅楊枝甘露超足料👍🏻推介🙈
你地都快啲去試吓啦🙈💕
今日放工去尖沙咀,有啲肚餓,所以去咗Musea K11Food ground見到這間YumMee好多客人排隊,所以就睇下有乜選擇有好多不同中式港式、新加坡美食選擇,好吸引有小食、甜品;湯粉麵、炒麵飯等等也有不同飲品我當然選了最受歡迎的其中之一:海南雞喇沙(海南雞喇沙)前菜:青瓜爽脆清甜微辣、有口感青木瓜絲、香辣麻香的泡菜主菜:喇沙味好香、唔算太辣、有麻醬香滑、湯唔咸;雞肉唔肥都幾多,無骨好滑好好味;吸汁豆卜、有口感芽菜、麵口感剛剛好,粗身但唔會好硬小食:泰式雞肉串燒3串雞肉串燒,即叫即燒,雞肉燒得好香唔乾,配上甜甜的沙嗲醬汁,加上酸酸甜甜青瓜沙律好開胃
見到這間YumMee好多客人排隊,所以就睇下有乜選擇

有好多不同中式港式、新加坡美食選擇,好吸引

有小食、甜品;湯粉麵、炒麵飯等等
也有不同飲品

我當然選了最受歡迎的其中之一:海南雞喇沙
(海南雞喇沙)
海南雞喇沙

前菜:青瓜爽脆清甜微辣、有口感青木瓜絲、香辣麻香的泡菜

小食:泰式雞肉串燒

2022-12-16
$146 (Tea)