2018-05-19 2329 views
有聽過朋友介紹話呢間幾好,就打個電話過去問一問有無位,聽電話嘅態度已經唔多好,「電話幾多」,「只留15分鐘」,口吻已經令我覺得好差!價錢有70至百幾元都有,一般觀塘都要呢個價錢。我點咗咖哩豬扒飯,我啲同事已經差唔多食哂,都未上,追第一次話即炸要時間,同事食完我再追,轉頭就有(仲要我中間見過有人同樣係炸物丼已經一早出哂)。味道可以,唔太差。其中一位同事突然爆左句,見到碗底有片嘢,唔知係膠片定玻璃片,差啲食落肚。叫個男職員,話轉頭黎,唔見人。只係輕輕講左句取消單,有咩想食就走左佢。我睇個男職員都係快快拎走扔左佢就算,就唔再行過我地個位。服務態度好唔好,都會影響食慾,我聽電話已經好嬲,又唔可以係合理時間內送餐同飲品,真係好嬲。

價錢有70至百幾元都有,一般觀塘都要呢個價錢。

只係輕輕講左句取消單,有咩想食就走左佢。

我睇個男職員都係快快拎走扔左佢就算,就唔再行過我地個位。