1999-11-04 20 views
如果你係銅鑼灣返工或者鍾意係個度wet o 既朋友, 相信都會去過果度食野, 雖然個店面唔係好大, 座位又窄, 仲周不時要等位, 但係個度d 野食就好住家, 個d 杯杯碟碟好有屋企feel, 個度最好食就係" 炸菜肉絲烏冬", 好清好入味, 仲可以按照自己喜好, 加腸仔呀、肉呀、牛肉炒蛋呀、冬菇呀、魚餅呀等等, 總知就有大食大, 所費無幾, 除o 左呢樣," 蛋牛治" 又係一絕, 不過, 一定要熱食, 如果唔係, 就失去劭既吸引力, 最最緊要, 加埋一杯熱或凍( 視乎天氣而定)o 既鴛鴦就very good 啦! 我最鍾意係4 、5 點o 既時候去, 人少少舒服d, 不過呢間野收6 點半, 唔做夜市o 架, 所以幫襯就請早。